Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 18.11.2008 18:56:23 Offline |
kontrolka chlazení ochcáva
Trošku od jinud.Potřeboval bych poraditkdyž nastartuju ochcávku (1.9tdi 66kw) tak se mi po pár sekundách rozbliká kontrolka chlazení (takovej ten červenej teploměr ve vodičce). Dělá to jenom když je kosa cca. pod 5st. a když ujedu pár metru tak zase zhasne a už o ní nevím. Uvažoval jsem jestli to nemůže být ohřev vody či co. Mechoš mi řekl že to se musí komplet vyměnit žhaviče at o ho těšce pač mi to jako chytá krásně.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: kontrolka chlazení ochcáva
Banditatom psal:Trošku od jinud.Potřeboval bych poraditkdyž nastartuju ochcávku (1.9tdi 66kw) tak se mi po pár sekundách rozbliká kontrolka chlazení (takovej ten červenej teploměr ve vodičce). Dělá to jenom když je kosa cca. pod 5st. a když ujedu pár metru tak zase zhasne a už o ní nevím. Uvažoval jsem jestli to nemůže být ohřev vody či co. Mechoš mi řekl že to se musí komplet vyměnit žhaviče at o ho těšce pač mi to jako chytá krásně.
máš to nabořený
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Banditatom (Člen) 18.11.2008 19:13:51 Offline |
ross psal:Banditatom psal:Trošku od jinud.Potřeboval bych poraditkdyž nastartuju ochcávku (1.9tdi 66kw) tak se mi po pár sekundách rozbliká kontrolka chlazení (takovej ten červenej teploměr ve vodičce). Dělá to jenom když je kosa cca. pod 5st. a když ujedu pár metru tak zase zhasne a už o ní nevím. Uvažoval jsem jestli to nemůže být ohřev vody či co. Mechoš mi řekl že to se musí komplet vyměnit žhaviče at o ho těšce pač mi to jako chytá krásně.
máš to nabořený
možný je všecko ale proč to dělá jenom teď když je kosa
Progear 650 (Člen) 18.11.2008 19:15:09 Offline |
kdyby to byly zhavičky woe, tak ti bliká spirálka woe....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:kdyby to byly zhavičky woe, tak ti bliká spirálka woe....
Na to zapomeň, když ti bliká žhavení za jízdy tak máš vbrzdový spínač to znamená že buď ti furt svítí nebo vůbec nesvítí brzdový světla. Vyzkoušeno z vlastní zkušenosti
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Banditatom (Člen) 18.11.2008 19:30:24 Offline |
zdenek 1 psal:no a neukazuje ti to náhodou,že máš málo kapaliny v chladiču!!!!dolej trochu vody a uvidíš!!!
VODY TAM JE DOST TĚSNĚ POD MAXIMEM
Banditatom (Člen) 18.11.2008 19:42:35 Offline |
Honza B12 psal:Měl jsem ten samej problém a příčina je zanesenej snímač v expanzce. Hlásí málo kapaliny. Možnost je ho vyčistit, nebo vyměnit anebo to neřešit.
konečně normální odpověď takže ten pičinec co tam tak trčí vyndat a vyčistit ale jak nebo čím?
Banditatom psal:Honza B12 psal:Měl jsem ten samej problém a příčina je zanesenej snímač v expanzce. Hlásí málo kapaliny. Možnost je ho vyčistit, nebo vyměnit anebo to neřešit.
konečně normální odpověď takže ten pičinec co tam tak trčí vyndat a vyčistit ale jak nebo čím?
Mám služebák, tak to řešili v servisu. Víc jsem se potom nepídil
Banditatom (Člen) 18.11.2008 20:00:30 Offline |
otázka pro elektrikáře jak to heblo vyčistit?
Banditatom (Člen) 18.11.2008 20:06:30 Offline |
Baltazar psal:prodej vochcávku
a koupím si starýho prasata. Pravda budoucí mudr mám taky doma
...problém se žhavením nebo dožhavováním je většinou fakt signalizovanej blikáním jedný z kontrolek (většinou elektroniky motoru, ale u různejch značek různě) a po chvíli zhasíná (to u studenýho motoru)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Honza B12 psal:Měl jsem ten samej problém a příčina je zanesenej snímač v expanzce. Hlásí málo kapaliny. Možnost je ho vyčistit, nebo vyměnit anebo to neřešit.
Je to na sto pro co píše Honza na snímači se v obvyklý výšce hladiny udělá na snímači povlak a kontrolka začne svítit.Až ti začne u Octavie blikat za jízdy žhavení máš vadnej brzdovej spinač.Blikání před startem rele žhavení 109.Ty žhavičky to určitě nejsou při této signalizaci.
Banditatom (Člen) 19.11.2008 07:36:12 Offline |
kuju za rady odpoledne se na to vrhnu
bylo mi divný, že by to byli žhaviče pač by to aj špatně ratatatatata trrtatarrrrrrrrr a vono je to rata trrrrrrrrrrrrr
Stránky: 1