Nejsi přihlášen
Hádanka
http://naozajweb.xf.cz/hacksolv/hadanka.jpg
kdo se nudi, tak myslim, ze ho to minimalne na jeden vecer zabavi...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Re: Hádanka
sem taky u rytíře na koni...akorát nemá kulicha ale hlemu je to asi nějakej gobelín nebo tapisérie, ale vim prd a gůgl kterej mi do teď ve všem pomohl mlčí Sedu na to stejnak se to zvrhlo ve skládání obrázků a hledání autorů všeho možnýho.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2008 10:56:24 Offline |
já skončil u toho druhyho obrazku jak je tam dotaz na to modry a spousta barevnejch pismenek.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
stoner psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:já skončil u toho druhyho obrazku jak je tam dotaz na to modry a spousta barevnejch pismenek.
já sem na tom stejně...
a co eobkr.jpg?
no ty woooeee.... a já zkoušim skládat slova jako boker a tak.... díííkkk
Život je boj-mašina je nej!!!
kdyby nekdo chtel, muzu na mail poslat vsechna slova ... moc jich neni a hlavne to nema zadny logicky konec (jako, ze by tam treba napsali "gratulujeme, uspesne ste vyresili hadanku...").
Tohle totiz neni ukol na hadani, ale je to urceny pro hackery (jako jsem ja),aby se dostali do te slozky,kde jsou ulozeny na serveru vsechny ty obrazky.
Toz asi tak
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:kdyby nekdo chtel, muzu na mail poslat vsechna slova ... moc jich neni a hlavne to nema zadny logicky konec (jako, ze by tam treba napsali "gratulujeme, uspesne ste vyresili hadanku...").
Tohle totiz neni ukol na hadani, ale je to urceny pro hackery (jako jsem ja),aby se dostali do te slozky,kde jsou ulozeny na serveru vsechny ty obrazky.
Toz asi tak
To je jedno ale aspoň tim zabíjim čas v práci...
A s tim rytířem to stejně nechápu...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
co je další po tom zeppelinu?
má se doplnir slovo...
Šárka psal:jak je to s tou vlajkou sssr?
v azbuce je to cccp
Bandit psal:Loser psal:rytire neres ... nevim, ktery z tech slov na to sedne. Rek bych, ze to bude asi raphael (dle autora obrazu)
Potřeboval bych to co je za tim ... takovej ten stan či co to je ?!?!?
Tak už ne ... ale dík
Traktor patří na pole !!!
Peka psal:Loser psal:no a za tim stanem uz je posledni obrazek, kterej uz nema zadny reseni
urcite ma
tak schvalne, jestli ho najdes ... mozna muzes znovu zadat start.jpg a projit si to jeste jednou
Loser psal:kdyby nekdo chtel, muzu na mail poslat vsechna slova ... moc jich neni a hlavne to nema zadny logicky konec (jako, ze by tam treba napsali "gratulujeme, uspesne ste vyresili hadanku...").
Toz asi tak
A jak jsi se tam dostal?
Stoner: existuje takovej programek, kterej zkousi vsechny mozny jmena souboru na urcite adrese. Ale vzhledem k tomu,ze je to celkem zdlouhavy, tak jsem jen trosku zagooglil a v jedne diskuzi na netu jsem nasel reseni
To jsem ale kurva, co?
Loser psal:Stoner: existuje takovej programek, kterej zkousi vsechny mozny jmena souboru na urcite adrese. Ale vzhledem k tomu,ze je to celkem zdlouhavy, tak jsem jen trosku zagooglil a v jedne diskuzi na netu jsem nasel reseni
To jsem ale kurva, co?
Čekal jsem to složitější.
Losere, mas pravdu, ze je to hackerska hadanka, ale je na to, jestli jsi schopnej premejslet a hledat na internetu. Ne ale ve forech zamerenych primo na hadanku, natoz poustet na to chytry programy, ktery to vyresej za tebe. To potom cele ztraci smysl...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
ja myslim, ze je to hlavne o tom, vyresit to. No a kazdej mame svoje reseni. Jsem zvyklej z prace, ze kdyz dostanu nejakej ukol, tak je treba ho vyresit neprodlene (a obcas to jsou celkem slusny hadanky). Takze jsem to zkratka vyresil po svem
Neni cas zjistovat, kdo je kdo. Reklo se nesmi projet za zadnou cenu
asi určite našla sem...... Http://epiza.ic.cz/add/hacksolv.jpg
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Stránky: 1