Nejsi přihlášen
Proč?!!!
Mam druhou práci,jezdím večerní rozvozy balíků pro jednoho dopravce PPL po Praze 4. Večer jsem třídil balíky pro 2 auta,čekalo se, až přijede kluk,který jezdí dopolední rozvozy do Kolína... Má se vyjíždět v 17hod... V 18hod.se pořád nevracel, mel naložit večerky a vyjet. Do toho Kolína se vozí v jednom autě cca 100-200balíku,na dobírku,takže peněz dost.
Když jsem se vrátil na depo 01 Uhříněves, tak tam pořád ty balíky stály... Volá mi majitel pro kterého jezdím a řekl mi, že se něco stalo...David (27let,děcko,na jaře svatba) je po smrti. Jel tam volali mu policajti,že ho našli u auta... Nikdo nevěděl,co se stalo...usnul? nehoda s někým? Před chvilkou mi volal majitel...ma prý na sebe dávat pozor! Přepadli ho,okradli,auto zapálili.... Pro těch pár balíků a peněz si to zasloužil? Proč...
Re: Proč?!!!
http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/obet-zab … palil.html
To jsou svině!!!!!
...to je zlý...taky dělam v dopravje...spoustu let jsme jezdili jako výhradní pro Philips ČR...auta nabouchaný elektronikou...1-3 mega na autě nebyla vyjímka...jednou šofér kerej měl rozvážet Olomoucko, vyrazil na noc aby stihnul rozvoz a pauzu dělal v Uničovje na benzínce (U Křepelek?), schválně zaparkoval blízko stojanů, aby byl na vočích a na svjetle...bylo mu to hovno platný...vzbudil ho pohyb auta, tag byl za hrdinu a vylez...jen nakouk za votevřený vrata skříně, tag ji dostal...nejspíš trubkou, montpákou nebo něčim takovym...zmlátili ho takovym způsobem, že eště za tři dny nebyl k poznání, tržný rány, zlomeniny, několikrát rozbitá hlava, prostě hnus...pag ho svázali, hubu a voči mu zalepili izolačkou, hodili ho do kufru auta a vozili ho cca 4 hodiny a pag ho na dálnici zmlácenýho a svázanýho hodili přes svodidla...nějak se z toho dostal a vyškrábal se po náspu nahoru, gde mu zastavili auta, dyš se přes svodidla zhroutil na dálnici a vomdlel...strašný...ten kluk byl uplně f prdeli psychycky i fyzicky...auto ani náklad nigdy nenašli...tvýho kámoše je mi líto, nejni snad nic smutnějšího, neš dyš umřeš f práci
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...to je zlý...taky dělam v dopravje...spoustu let jsme jezdili jako výhradní pro Philips ČR...auta nabouchaný elektronikou...1-3 mega na autě nebyla vyjímka...jednou šofér kerej měl rozvážet Olomoucko, vyrazil na noc aby stihnul rozvoz a pauzu dělal v Uničovje na benzínce (U Křepelek?), schválně zaparkoval blízko stojanů, aby byl na vočích a na svjetle...bylo mu to hovno platný...vzbudil ho pohyb auta, tag byl za hrdinu a vylez...jen nakouk za votevřený vrata skříně, tag ji dostal...nejspíš trubkou, montpákou nebo něčim takovym...zmlátili ho takovym způsobem, že eště za tři dny nebyl k poznání, tržný rány, zlomeniny, několikrát rozbitá hlava, prostě hnus...pag ho svázali, hubu a voči mu zalepili izolačkou, hodili ho do kufru auta a vozili ho cca 4 hodiny a pag ho na dálnici zmlácenýho a svázanýho hodili přes svodidla...nějak se z toho dostal a vyškrábal se po náspu nahoru, gde mu zastavili auta, dyš se přes svodidla zhroutil na dálnici a vomdlel...strašný...ten kluk byl uplně f prdeli psychycky i fyzicky...auto ani náklad nigdy nenašli...tvýho kámoše je mi líto, nejni snad nic smutnějšího, neš dyš umřeš f práci
Já to opravdu nechápu... On se dřel,jezdil od rána od 5 do noci do 21/22hod,aby vydělal peníze a pak ho pro "pár"šlupek někdo zabije!!! Zavazat oci ,pusu uspat...cokoliv ,jen né zabíjet...a ještě zapálit...
No nic...už na to nemam slov......
jirka silver (Člen) 20.11.2008 09:09:36 Offline |
Honzo to je fakt hrozný.Ty prachy za dobírky jedině házet do nočních trezorů.Ale to by musely vědět i ty gumy co ho přepadli.
Musel to být někdo od Vás kdo dal tip nebo tam musel dělat.
Najdete nás na každém kilometru
Jednou sem měl taky namále,v 18ti sem začal jezdit s dodávkou rozvozy novin a časopisů po vysočině,každej den stejnou trasu a jednou v týdnu se kasírovaly benzínky a tak,takže člověk vezl pár desítek tisíc sebou na rozvoz. Přijel sem kolem 3tí rano do Nového města na Moravě a chystal sem se vystoupit z auta u první trafiky a fšiml sem si jak se vedle auta ve křu krčí chlapík s něčím v ruce,tak sem zakvaltoval a jel do rozvést ostatní stánky a tam sam se vracel později,no a při návratu nadránem dom hlásili na Impulsu že si mají dávat noční jezdci na vysočině pozor,že je tam přepadá nějaká banda čórkařu a že před chvílou přepadli v Novým městě nějakýho rozvozce mlíka nebo čeho a že je to už po několikáté za poslední měsíc. Nikoho nechytli. Druhej den se mě jelo bezvadně,neměl sem problém s tím že bych usínal za volantem,jak sem byl vystresovanej A vedle sedadla u ruční brzdy sem vod té doby vozíval tyčku vot heveru
Todle sou novodobí piráti a při dopadení by je měli na místě votstřelit a nechat schnít u krajnice
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
barynek psal:ross psal:trest smrti
jak říkáš, trest smrti byla to chyba, že ho naši zákonodárci zrušili, takhle pokud někoho kdy chytnou, tak je ještě živíme ve vězení:sick
škoda mladýho kluka
souhlas, ale bohužel se bojím že to provaz nevyřeší..
bla...blabla...!
fido psal:barynek psal:ross psal:trest smrti
jak říkáš, trest smrti byla to chyba, že ho naši zákonodárci zrušili, takhle pokud někoho kdy chytnou, tak je ještě živíme ve vězení:sick
škoda mladýho klukasouhlas, ale bohužel se bojím že to provaz nevyřeší..
ale mohlo by to spoustu lidí odradit, když by věděli, že jim hrozí provaz..
Bandit 4EVER!!!
Myšák psal:Ale zavist trest smrti? To snad nemyslite vazne...
zmrdovi co prostřelí messengerovi hlavu v dodávce?
OKAMŽITĚ a žádný "humání" injekce, dat mu do ruky Glocka, ať se podívá do hlavně a zmáčne spoušť zmrd
kdo bude další? Tvoje žena v lepším autě?
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Myšák psal:Je to smutny Je to takovej humus, ze na to ani neni co rict...
Ale zavist trest smrti? To snad nemyslite vazne...
bylo to i vecer ve zpravach
Mysak: v urcitych ojedinelych pripadech, kdy je naprosto vyloucena moznost omylu, bych se tomu nebranil...
to sou kolikrat takovy svinstva, ze ty lidi(zrudy) si nic jinyho nezaslouzi
jinak...nekde sem cet, ze trest smrti statisticky neodradi (kdyz vrazdej, nepremejslej o trestu) a trest smrti udajne vyjde draz nez dozivoti (naklady na proces jsou prej vyssi... ruzny odvolavani, cekani na milost atd.)
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
luboss psal:Myšák psal:Ale zavist trest smrti? To snad nemyslite vazne...
zmrdovi co prostřelí messengerovi hlavu v dodávce?
OKAMŽITĚ a žádný "humání" injekce, dat mu do ruky Glocka, ať se podívá do hlavně a zmáčne spoušť zmrd
kdo bude další? Tvoje žena v lepším autě?
Souhlas
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Bandit psal:Trest smrti ??? To nepomůže. ... veřejně bych je mučil,aby si to pořádně protrpěli.
mno to je sice fajn, ale to asi neprojde
trest smrti ano, ale jen extremních případů doživotí vs. game over
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
No u nás to asi neprojde ale měli by takovej zákon udělat a u takových případů jako tenhle by se to mohlo využít. ty ho posadíš na křeslo a on se ti ještě vysměje do očí. co to má za smysl ???
Je to hnus , doufám že je chytí zmrdy
Traktor patří na pole !!!
Taky bych byl pro trest smrti A kurefsky přeměnit věznice,do lomu štípat kámen,kdo se hne vot práce-na místě seřezat nebo vodbouchnout,ubytování v temné kopce s kůrkou chleba a trochou vody,něco jako v thajsku,turecku a tak. Každej by si dvakrát rozmyslel jestli se chce dostat do takovejch podmínek.
Asi 2 měsíce zpátky kolega z hokny zavraždil manželku,je v brně v Bohunicích ve vazbě a minulej týden za nim byl druhej kolega na návťěvě a říkal že tam je veget,žrádlo třikrát deně,televize,kantýna s klobáskama,sladkostma,cigaretama...Prej mu tam nic neschází Hrozí mu ůdajně 10-15let. Nevím jak za vraždu,ale u jinejch trestů pouští tuším po poloviňě trestu. Je to k smíchu.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
no to snad ne?
je mi to moc líto honzo.
a pro trest smrti sem tak napůl nejradši bych ty zmrdy co takovíhle věci provedou na místě zastřelila ale bylo by to pro ně snadný radši bych jim dala nákou doživotní práci v dolech jen krumpáčem a k jídlu jen chleba a 20 hodin makat ale žádný vězení kde maj teplou stravu televizi klídeček pohodu.....
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Banditatom (Člen) 21.11.2008 12:15:10 Offline |
...moc smůtnýsviňský lidi
.....jsem 100% měl by hlavně preventivní význam!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
To je děs, co se děje - je mi to líto - takhle zmařit lidskej život
Každopádně trest smrti by byl určitou hrozbou, ale radši bych se přikláněl k nějakejm nucenejm pracem. Někam do dolů a makat, makat, makat - ať ty hajzlové sou něčim prospěšný.
Žádný, že dostane 15 let, bude se válet někde na prdeli a eště se nám bude smát, jak na něj dřeme.
Měli by makat oni a hlavně v nelidskejch podmínkách - žádný práva!!
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
To je strašný co se děje, proč ho ale zabíjeli to nechápu. Mám jen strach, že se to bude množit (takovéhle a podobné příklady) páč doba je horší a horší. Vraha bych zaživa upálil. Primitivní ale věřím že účinné. Upřímnou soustrast rodině.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
spidys psal:To je děs, co se děje - je mi to líto - takhle zmařit lidskej život
Každopádně trest smrti by byl určitou hrozbou, ale radši bych se přikláněl k nějakejm nucenejm pracem. Někam do dolů a makat, makat, makat - ať ty hajzlové sou něčim prospěšný.
Žádný, že dostane 15 let, bude se válet někde na prdeli a eště se nám bude smát, jak na něj dřeme.
Měli by makat oni a hlavně v nelidskejch podmínkách - žádný práva!!
No a to prave uz jaksi tedka nejde (jak to bylo krasny za starejch casu).
Dneska se na tebe sesype kdeja Džamila, co ani neumi mluvit a posle te sedet za porusovani lidskych prav!
Nedejboze, kdyby ten hajzl byl soucasti nejaky mensiny (jakykoliv), tak des nejmin na 2 dozivoti
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Luk psal:Myšák psal:Je to smutny Je to takovej humus, ze na to ani neni co rict...
Ale zavist trest smrti? To snad nemyslite vazne...bylo to i vecer ve zpravach
Mysak: v urcitych ojedinelych pripadech, kdy je naprosto vyloucena moznost omylu, bych se tomu nebranil...
to sou kolikrat takovy svinstva, ze ty lidi(zrudy) si nic jinyho nezaslouzi
jinak...nekde sem cet, ze trest smrti statisticky neodradi (kdyz vrazdej, nepremejslej o trestu) a trest smrti udajne vyjde draz nez dozivoti (naklady na proces jsou prej vyssi... ruzny odvolavani, cekani na milost atd.)
tak to asi levněji nevyjde...náklady na 1 den v krimu jsou tuším 900,-
bla...blabla...!
Tak už je maj http://www.novinky.cz/sekce/krimi
Editoval osiris (27.11.2008 15:22:07)
Don´t worry, be Bandit!
roman.v psal:Tak už je maj http://www.novinky.cz/sekce/krimi
Aspoň něco...zitra má pohřeb... Pojede kolona aut z Depa až do Strašnic ...poslední jízda na rozloučení....
je to svinctvo, je my líto tvýho kolegi.
pro pár korun zastřelit mladýho člověka co to je za lidi?
taky jezdim mám zbroják a furt nabyto, ale bohužel mimo kocourkov ryskuji prúser.
ale v dnešní době je to fakt smutný kdyš sme v eu a je tedy tady bespečno...hovno jeto tady samej takovej cikán, polák, ukrajinec, bulhar atd.
svět je cirkusovej stan
Luk psal:Myšák psal:Je to smutny Je to takovej humus, ze na to ani neni co rict...
Ale zavist trest smrti? To snad nemyslite vazne...bylo to i vecer ve zpravach
No a to je prave ten problem... Jo to kdyby bylo naprosto vylouceny ze nekoho nepopravej a za par let vyjde najevo ze popravili spatnyho, tak dejme tomu. To ale nikdo zarucit nedokaze...bohuzel. Samozrejme ze takovejm smejdum je to adekvatni trest... ale ne za cenu omylu...
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Stránky: 1