Nejsi přihlášen
V.D.O
http://www.vdomoto.cz/Produkty/Cross/Genesis125.htm
hele má někdo s tím zkušenost?
mám dilema, koupit starší, nebo novou se zárukou? po včerejšku kdy jsem objel nějaký inzeráty, kde nabízeli motorky skoro nové, a takový ty keci, vo tom přemejšlím
The father of the little princess of the dawn
Re: V.D.O
Zkušenost žádná, ale Karlos100 tydle keply prodává a chválu satanžel jsem neslyšel
On ti k tomu určitě napíše až uvidí tema.
Nechci soudit ale když jsem to viděl na prodejně tak mi to přišlo celý plastový pospojovaný uzounkejma tyčkama.
Záleží na co to chceš............
Čaroděj Dobroděj 8-)
Jojo počkej na Káju ten ti poví jak to je, už jich pár vnutil. Jinak jsem byl i přímo u kluků v Marjánkách, za pár kaček to je, ale bych řek tak pro nějakýho kutila, kterej se v tom v rámci svýho koníčku bude vrtat. Protože reklamace asi budou. Klucí to stavěj z beden jak stavebnici Merkur. Možná by byla lepší varianta si to poskládat sám a rovnou upravit krizový věci.
Strýcfajtr !!!
Michal Dk psal:Čína vyhni se tomu vobloukem to radši kup vojetou japonskou.
... nevím co máte protí Číně
... dyť dělaj kvalitní auta i motorky
http://www.stastnevdovy.cz/videa/auto-m … -ciny.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
osiris psal:...když jsem řešil mladýmu motorku, taky mě to napadlo, ale jak to koupíš, máš to na věky, to je pak neprodejnej krám
...fakt jdi do značky
...taky mě napadalo tohle VDO...ale neměl jsem už vodvahu...a Ťuk-a-Bzuk mi zvostane v garáži va vječný časy...jen si myslim, že ho trochu "zmodifikuju", páč tydle fotky mě dostali: http://www.youtube.com/watch?v=egUfrOC2KmU
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
SLUGI psal:Michal Dk psal:Čína vyhni se tomu vobloukem to radši kup vojetou japonskou.
... nevím co máte protí Číně
... dyť dělaj kvalitní auta i motorky
http://www.stastnevdovy.cz/videa/auto-m … -ciny.html
Tak nějak tam byl i šofér Čínskej.Jinak v marketu maj i česnek z Čínynevzal bych ho do huby.
V ČMN je článek o 125 dělej to tam na víc sekcí mj.největší pacant 1.Yamaha ybr125 2.Honda cbr 125 3.Kawasaki 250R ninja,Překvapení sezony 1.V.D.O Explorer125,2.Sachs MadAss,3.Megelli 125 SM.Výtězem je V.D.O protože má nejnižší pořizovací cenu.Nic blíž tam ale nejni.
Meloun psal:Kurva ty mladý se dneska maj
I na toho posranýho mustana jsem musel makat po brigádách
A pak všici vrstevníci dostali simsóny a tak jsem měl nejpomalejší a nejporuchovější stroj
Zkurvený dětství!
...mno...muj mladej si svoji motorku zaplatil...je pravda, že sem mu něco přidal...no a něco sem mu pučil, von jel do svjeta vydělat ňákou škváru a dyš se vrátil, tag do koruny zaplatil, to co si pučil...vod začátku vjeděl, že esi chce bajk, bude si ho muset zaplatit, že ho zadarmo nedostane...já to měl stejně...prvního nepojízdnýho fichtla mi táta dal k desátejm narozkám, tym to fšechno "nastartoval"...zbytek byl muj trabl...na Simpsona sem si třeba pučil vot babičky a makal po brigádách v JZD, abych jí to vrátil...toš tag...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
A pak všici vrstevníci dostali simsóny a tak jsem měl nejpomalejší a nejporuchovější stroj
Zkurvený dětství!
Jak říkáš začínal jsem na pařezoj půjčeným vot kámoše.Vlastní až 21 Jawa po brigádě skoro celý prázdniny.A pak kupa práce na ni.Ale ta šla, 5200Kč na Simsona elektronica nebo 5900 za enduro plus všimný do Mototechny jsem neměl
K.a.s.y.m. (Člen) 21.11.2008 12:20:40 Offline |
Michal Dk psal:Meloun psal:Kurva ty mladý se dneska maj
Zkurvený dětství!Jak říkáš začínal jsem na pařezoj půjčeným vot kámoše.Vlastní až 21 Jawa po brigádě skoro celý prázdniny.A pak kupa práce na ni.Ale ta šla, 5200Kč na Simsona elektronica nebo 5900 za enduro plus všimný do Mototechny jsem neměl
ač mi není tolik co tebě tak mám stejnou zkušenost...chceš jezdít tak si to zaplat.Fichla jsem podědil,ale Panelku jsem musel koupit...1500 pořizovačka přez zimu generálka no a na jaře nová moto za asi 7000,ale mám ji dodneška a občas na ní z nostalgie vyjedu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Baltekup radči starší a značkovoua nebo novou značkovoukoupil sem před třema skutra čínu a ta záruka dva roky je tak akorát na to aby to furt lítalo po zárukách a moc nenajezdíšty jejich keci že f tom je motor z toho a toho mě moc neberou i když motor se moc nesere ale ty vjeci vokolo
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. psal:Michal Dk psal:Meloun psal:Kurva ty mladý se dneska maj
Zkurvený dětství!Jak říkáš začínal jsem na pařezoj půjčeným vot kámoše.Vlastní až 21 Jawa po brigádě skoro celý prázdniny.A pak kupa práce na ni.Ale ta šla, 5200Kč na Simsona elektronica nebo 5900 za enduro plus všimný do Mototechny jsem neměl
ač mi není tolik co tebě tak mám stejnou zkušenost...chceš jezdít tak si to zaplat.Fichla jsem podědil,ale Panelku jsem musel koupit...1500 pořizovačka přez zimu generálka no a na jaře nová moto za asi 7000,ale mám ji dodneška a občas na ní z nostalgie vyjedu.
Měl jsem potom ještě kejvačku 350 tu sem koupil vot kámoše za 500kč jen s malým techničákem v zuboženým stavu.Udělal jsem ji a na první vyjížďce jsem nedojel domu došel benzin na plnou nádrž jsem neujel 150 km.Někdo provrtal trysku ale jela 140
Filous psal:Meloun psal:Kurva ty mladý se dneska maj
Zkurvený dětství!...mno...muj mladej si svoji motorku zaplatil...je pravda, že sem mu něco přidal...no a něco sem mu pučil, von jel do svjeta vydělat ňákou škváru a dyš se vrátil, tag do koruny zaplatil, to co si pučil...vod začátku vjeděl, že esi chce bajk, bude si ho muset zaplatit, že ho zadarmo nedostane...já to měl stejně...prvního nepojízdnýho fichtla mi táta dal k desátejm narozkám, tym to fšechno "nastartoval"...zbytek byl muj trabl...na Simpsona sem si třeba pučil vot babičky a makal po brigádách v JZD, abych jí to vrátil...toš tag...
Jj jenže tenkrát se človjek domoh aspoň nějakejch naturáliíneska ti daj hofno
Jebat motorky :-)
Filous...mno...muj mladej si svoji motorku zaplatil...je pravda, že sem mu něco přidal...no a něco sem mu [b psal:pučil[/b], von jel do svjeta vydělat ňákou škváru a dyš se vrátil, tag do koruny zaplatil, to co si pučil...vod začátku vjeděl, že esi chce bajk, bude si ho muset zaplatit, že ho zadarmo nedostane...já to měl stejně...prvního nepojízdnýho fichtla mi táta dal k desátejm narozkám, tym to fšechno "nastartoval"...zbytek byl muj trabl...na Simpsona sem si třeba pučil vot babičky a makal po brigádách v JZD, abych jí to vrátil...toš tag...
spravnej pristup
dneska uz ty rodice (babi, dedi) nevedej co by tem smradum nastrkali...synovec, 8 let a uz ma uplne VSECHNO. Snad jeste auto a barak mu chybi
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:Filous...mno...muj mladej si svoji motorku zaplatil...je pravda, že sem mu něco přidal...no a něco sem mu [b psal:pučil[/b], von jel do svjeta vydělat ňákou škváru a dyš se vrátil, tag do koruny zaplatil, to co si pučil...vod začátku vjeděl, že esi chce bajk, bude si ho muset zaplatit, že ho zadarmo nedostane...já to měl stejně...prvního nepojízdnýho fichtla mi táta dal k desátejm narozkám, tym to fšechno "nastartoval"...zbytek byl muj trabl...na Simpsona sem si třeba pučil vot babičky a makal po brigádách v JZD, abych jí to vrátil...toš tag...
spravnej pristup
dneska uz ty rodice (babi, dedi) nevedej co by tem smradum nastrkali...synovec, 8 let a uz ma uplne VSECHNO. Snad jeste auto a barak mu chybi
Leasing a hypotéka to zpraví V televizi říkaj že to nikdy nebylo snažší
to Baltazar: měj konečně rozum a od těch čínskejch napodobenin ruce pryč...je jedno jestli je to Kentoya, Yuki, V.D.O. či jak to který dovozce pojmenuje...je to pořád to smé šméčko.....užili jsme si s minibajky, Filous se čtyřkolkou, já se skůtrem atd.....
takže pokud něco pro mladýho, tak bych lovil endurka v japonských vodách...třeba včera jsem se díval na Primotorbike a WR250F model 2008 je třeba dneska za 159tisíc, WR250 R už za nějakých 132.500,-...na jaře bude WR 150 R....odhadem okolo 100tis....
http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/9 … -2008.html
mělo tam být WR 125 R......
http://www.yamaha-motor.de/products/mot … wr125r.jsp
3.795,- E = 94.875,- Kč
to Baltaz: zrovna ve Tvém případě se divím, že řešíš 50 sem a 50 tam.....
jinak každý Japonec i starší je lepší než nová čína....a na učení v terénu stačí starší, stejně je člověk pořád na zemi....jen otázka, jak moc se motorka válela s předchozím majitelem...
Lenka psal:tak jste si tady vsichni vylili srdicka, jak jste si na svou prvni motorku museli vydelat tezkou praci...a Baltazar co? ten vam na to se*e jeho synator se holt ma jak v bavlnce
jo slíbil jsem mu to za vysvědčení, má průměr 1,4 a umí anglicky(bude dělat státní zkoušku), francouzky a německy, ve druháku na gymplu!!
já mu tvrdím, že to je nyní jeho práce, nebo nééé?
něco přídá babička
a na stará kolena bude živit on mě bo na důchod po Paroubkovcích můžeme zapomenout úplně všichni
já neměl ani fichtla bo mi nas-----li
první jsem si koupil jawu 250 za svý
The father of the little princess of the dawn
Zkurvený dětství!
měls prodat ladvinu
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Baltazar psal:Lenka psal:tak jste si tady vsichni vylili srdicka, jak jste si na svou prvni motorku museli vydelat tezkou praci...a Baltazar co? ten vam na to se*e jeho synator se holt ma jak v bavlnce
jo slíbil jsem mu to za vysvědčení, má průměr 1,4 a umí anglicky(bude dělat státní zkoušku), francouzky a německy, ve druháku na gymplu!!
já mu tvrdím, že to je nyní jeho práce, nebo nééé?
něco přídá babička
a na stará kolena bude živit on mě bo na důchod po Paroubkovcích můžeme zapomenout úplně všichni
já neměl ani fichtla bo mi nas-----li
první jsem si koupil jawu 250 za svý
To máš možná pravdu,ale i kdyby nějakej důchod byl tak ho dostanou senegalci,alžířani a podobná svoloč kterou k nám zvou pánové Langer s Nečasem z ODS na základě zelených karet takže statečně do multi-kulti společnosti ODS
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Baltazar psal:no já bych chtěl vědět kdo by tu jinak dělal? takhle zřejmě mluví o našich lidech, kteří jdou dělat na západ
Není lepší našeho člověka zaplatit tak aby na západ nešel a afričany nechat doma
Aby to tady nedopadlo jak ve Francii kde jsou černošský gheta
Myslím že máme dost problémů se svou svoločí nemakačenka a cigáni
Chtějí těch karet vydat 700 000
Až bude krize a nikdo je nebude chtít zaměstnat protože nebude práce tak se jich už nezbavíme
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Stránky: 1