Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...ftip dne!!!

Filous (Člen)
21.11.2008 11:55:54

...ftip dne!!!

...ten nadpis mě uplně rozsekal bigsmilebigsmilebigsmile

http://www.novinky.cz/clanek/154905-zru … miera.html

...gdo můžete, hlaste se k ekstremistům...a bude konečně vo jeden problém míňbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Michal Dk (Člen)
21.11.2008 11:58:57

Re: ...ftip dne!!!

Tak to nemá chybu bigsmilebigsmile nevím co bych si počal kdyby emigrovali, ta beznaděj.bigsmile

Filous (Člen)
21.11.2008 12:02:49

Michal Dk psal:

Tak to nemá chybu bigsmilebigsmile nevím co bych si počal kdyby emigrovali, ta beznaděj.bigsmile

...to sem na tom stejně...asi by se mi zhroutil celej svjetbigsmilebigsmilebigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Loser (Administrator)
21.11.2008 12:02:53

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
tak ti me fakt dostali
Jdu zalozit dalsi ekstremistickou stranu - bude se jmenovat Strana za dobrou vecgoodgood

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Michal Dk (Člen)
21.11.2008 12:06:38

Filous psal:
Michal Dk psal:

...to sem na tom stejně...asi by se mi zhroutil celej svjetbigsmilebigsmilebigsmile

Když jim Sládek nabízel že jim sežene nějakej ostrov tak vofrňovali bigsmilebigsmile Nemuseli čekat na extrémisty až se k nim budou hrubě chovatbigsmile

SLUGI (Člen)
21.11.2008 12:10:48

... srandičky,srandičky, počkejte až v tej emigraci zjistí že se jim tam nelíbí a vrátí se jich min. 2x tolik surprised

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Progear 650 (Člen)
21.11.2008 12:11:11

Vyhrožovat zrovna timhle....bigsmilebigsmilebigsmile Tak to je teda síla...good
Stejně nevodtáhnout, kde jinde by se měli tak dobře...fuck

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Michal Dk (Člen)
21.11.2008 12:13:04

SLUGI psal:

... srandičky,srandičky, počkejte až v tej emigraci zjistí že se jim tam nelíbí a vrátí se jich min. 2x tolik surprised

Nestraš musíme věřitsmile1

Banditatom (Člen)
21.11.2008 12:13:16

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
asi jsem se posral smíchy headshake
dávám se k nějákým extremistůmbigsmile nevíte někdo o něčem?

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen)
21.11.2008 12:14:42

mohli by emigrovat třeba do ruskabigsmile
stejně jen slibujou,ale skutek utek.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
SLUGI (Člen)
21.11.2008 12:19:17

... založit extremistickou stranu idontknow

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/SLUGI/sextreme.jpg

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
PALOUS (Člen)
21.11.2008 12:24:06

Filous psal:

...ten nadpis mě uplně rozsekal bigsmilebigsmilebigsmile

http://www.novinky.cz/clanek/154905-zru … miera.html

...gdo můžete, hlaste se k ekstremistům...a bude konečně vo jeden problém míňbigsmile

vízovej bych zas skous de voto aby to ty zmrdi stihly všichni najednoucoolsmokinsmokinsmokin

Jebat motorky :-)
VikecB12 (Člen)
21.11.2008 12:24:51

good Už aby to začlobigsmile To by nás fšechny hrozně mrzelo,kdyby táhli doassbigsmile
Taky sem si už říkal že bych asi volil nějakou extremistickou stranu,třeba by se začlo něco dít.
Zajímalo by mě kde přišli média k názvu "neonacista" kterým dneska označují každýho kdo se nepěkně vyjádří o černejch. Třeba já su rasista(jen vůči cigánům),ale nějací hajlující zmrdi mě taky serou,ale kdybych šel na nějaký veřejný shromáždění proti cigánům,tak bych byl označenej za neonacistuhelp a to by mě vážně sralosmile2

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Billy (Člen)
21.11.2008 12:25:21

Kez by jim dali trosku kapky at je jich min a maj respekt smile1, stejne na ne nic nepomuze evil

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
XJelen (Člen)
21.11.2008 12:25:26

škoda, že u toho není ta diskusebigsmile to by byly perly zasegood
Jinak trochu jiný pohled na divadýlkov Janově Janov trochu jinýma očima
Neřekli kdy by odtáhli?? Jenom pro orientacibigsmile

Strýcfajtr !!!
PALOUS (Člen)
21.11.2008 12:36:15

XJelen psal:

kua taky sem ji hledal že bych přispjelgoodale voni vjeděj proč ji tam nedalybadpáč jeden dva příspjefky a blokacebad

Jebat motorky :-)
osiris (Člen)
21.11.2008 12:36:30

...sou to natvrdla, vydírat maj tím, že pohrozej, že se budou množit jak myši bigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Zdenda (Člen)
21.11.2008 12:45:20

Filousi, to samý téma založím, řekl jsem si jakmile jsem tohle uslyšel v rádiu. bigsmilebigsmilebigsmile

Co na to říci? Už aby to bylo a každej ať vezme co nejvíc svejch příbuznejchfuck Průser je, že pak zjistěj, že to venku neni tak růžový a budou se chtít vrátit, tak zase budou mít nároky jako nikdo jinej. A v příštích volbách mám jasno koho volit, jak někdo napsal, aspoň se něco bude dítgood

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
SLUGI (Člen)
21.11.2008 12:55:29

osiris psal:

...sou to natvrdla, vydírat maj tím, že pohrozej, že se budou množit jak myši bigsmile

... wogo Osi doufám že si tu tvou radu nepřečtou surprised

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Tomas600N (Člen)
21.11.2008 12:56:55

tak to je masakrbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilegoodgood

mazo (Člen)
21.11.2008 12:59:27

osiris psal:

preboha ticho...psssssst.... nevies kto to sleduje headshake

Vidieť a byť videný je základ bezpečnosti. Vedieť predvídať je dokonalosť.
VikecB12 (Člen)
21.11.2008 13:02:04

XJelen psal:

Tak sem to fšechno přelouskal a je mě nějak smutno s těch našich médií. Pokud je to pravdivě napsané,tak bych to viděl stejně jako v 89tém informovali média o protestech proti komárůmsmile2

mates (Člen)
21.11.2008 13:17:45

muhehehehe eh eh eh .... lháři jedni ! nedá se jim věřit ... škoda smile2

… voranžová
VikecB12 (Člen)
21.11.2008 13:22:11

Pěkný videa,pěkně je slyšet co řvou normální lidi z oken na policajty "pusťte je do Janova,jděte rači s nima,co jim děláte vy svině..." Myslím že v tom mám celkem jasno. Vřou ve mě chcánkysmile2
www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=15053-ja … zabery.htm

zrzule (Člen)
21.11.2008 13:29:05

no tak to je masakr........můžu být VEDOUCÍ nové strany???goodgoodgood

myslím že je na čase aby se ten černej mrak někam odvalil.....

loser: bez poznámekbigsmilebigsmile

A je to!!
Sandman (Člen)
21.11.2008 14:43:34

Klidně jim tu cestu zaplatím. ,,Né móre, co zpáteční leténka???'' Jó, blbce neberembigsmile

Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Fresh Man (Člen)
21.11.2008 14:52:27

zrzule psal:

no tak to je masakr........můžu být VEDOUCÍ nové strany???goodgoodgood

myslím že je na čase aby se ten černej mrak někam odvalil.....

loser: bez poznámekbigsmilebigsmile

neboj zrzavý dou v druhý vlněbigsmilebigsmilebigsmile

Bandit pičo
mr.BSE (Člen)
21.11.2008 14:54:09

Kazdej je smutej z medialnich lzi (a stejne si vecer pusti zpravy na zidovizi nova)...
Kazdej by cikany hnal (a stejne pro to nic neudela)...
kazdej by volil ty hnusny zly extremisty (a stejne da hlas ODS/CSSD/SZ,atd)...
atd.
atd.
atd.
Na netu se to pise, co? Ale kdyz ma dojit na lamani chleba...

Second Class Citizen
1130 Café Racer
fido (Člen)
21.11.2008 15:13:50

jako myši se množej už teď..to nemusí slibovat, stejně tak by jim nikdo nevěřil že začnou pořádně pracovat a zapojí se pozitivně do veřejného života.
Pokud jedna skupina odejde, druhá přivandruje z východu....nic se nevyřeší...a já pořád nevím proč je problém. Chtějí žít podle svého způsobu života...rezervace. Chtějí žít v této zami...začlenit beze zbytku. S tím to budou mít problém i vietve...česká mentalita není tak tolerantní a oni tady chcějí vegetovat stejně jako cikáni...

bla...blabla...!
mr.BSE (Člen)
21.11.2008 15:16:27

Nejde o mentalitu, naivo bigsmile
Jde o vladu, ktera musi byt pro multikulti (dneska je to IN).

BTW.: tohle je taky paradni pussy - http://tydlitatova.blog.idnes.cz/c/5849 … 2_blank%22 sick

Second Class Citizen
1130 Café Racer
bubák (Člen)
21.11.2008 15:22:13

Mno já myslím že jde dost právě o tu mentalitu...,tohle je taky dobrý, ani fotky aktérů vidět nemusím a dám kejhák za to že když zhasneš svítěj jen zubysicksicksicksick

http://www.novinky.cz/clanek/154918-det … licii.html

nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Meloun (Člen)
21.11.2008 15:41:58

mr.BSE psal:

Kazdej je smutej z medialnich lzi (a stejne si vecer pusti zpravy na zidovizi nova)...
atd.
atd.
atd.

Hele ty extémisto..bigsmile
Každej se ti na nějaký hnaní vysere,když je to nezákonný..nkdo nebude riskovat vězení kvůlivá cigánoj nebo nějaký hlášce..
Tyhle extremisti jsou z 95% vymaštěný synáčkové zbohatlých tatíků,co nemají nic jinýho na práci,než čumět na trapnej fotbal,dělat machry,mydlit se a chlastat..kdo by to jako měl volit??surprisedVšak se na ně podívej..hejsek s vyholenou lebkou,pořvávajíc něco před panelákem..úroveň jak svině..idontknow
Jsou to jenom bojůvky..nic víc..
Jó,kdyby měli něco v palici jako ten Čunek(něco tam fakt asi má..)popř nebožtík Haider,tak fajn..ale nemůžou postavit politickej program jen na jedný věci a o ostatním vědět prd..
Není koho volit..
Co by se stalo,kdyby do těch paneláků naběhli?To by mě zajímalo..Asi jen mazanice-to nic neřeší..
Chce to komplet překopat sociální system,žádný dávky z vychcanosti apod..a buď začnou makat nebo odtáhnou..
Anebo pravděpodobnější teorie: Bude jich čímdál víc a bude to jen a jen horší..bad Satan protect our souls..helpbigsmile

PURE NAKED BIKE!
mr.BSE (Člen)
21.11.2008 15:51:40

Meloun psal:

Hele ty extémisto..bigsmile
Každej se ti na nějaký hnaní vysere,když je to nezákonný..nkdo nebude riskovat vězení kvůlivá cigánoj nebo nějaký hlášce..
Tyhle extremisti jsou z 95% vymaštěný synáčkové zbohatlých tatíků,co nemají nic jinýho na práci,než čumět na trapnej fotbal,dělat machry,mydlit se a chlastat..kdo by to jako měl volit??surprisedVšak se na ně podívej..hejsek s vyholenou lebkou,pořvávajíc něco před panelákem..úroveň jak svině..idontknow
Jsou to jenom bojůvky..nic víc..
Jó,kdyby měli něco v palici jako ten Čunek(něco tam fakt asi má..)popř nebožtík Haider,tak fajn..ale nemůžou postavit politickej program jen na jedný věci a o ostatním vědět prd..
Není koho volit..
Co by se stalo,kdyby do těch paneláků naběhli?To by mě zajímalo..Asi jen mazanice-to nic neřeší..
Chce to komplet překopat sociální system,žádný dávky z vychcanosti apod..a buď začnou makat nebo odtáhnou..
Anebo pravděpodobnější teorie: Bude jich čímdál víc a bude to jen a jen horší..bad Satan protect our souls..helpbigsmile

V podstate jedina akce, ktera byla nezakonna bylo demo v Hradci (ktery probehlo naprosto bez problemu).
Nebudu se s tebou prit o puvodu a socialnim zazemi tech tvych 95% extremistu, asi mas lepsi informace smile1 .

Jeste mi prosim te rekni, jestli je lepsi vyprovokovat spor (bitku), kterej je medialne videt a zacne se konecne o tom problemu snad aspon mluvit, nebo sedet na prdeli doma, cumet na zidovizi a nadavat na posrany cikany, kteri nam berou penize (ve forme soc.davek).

Pokud se na politicke strany divas takto, tak opravdu neni koho volit smile1
Nerikam, ze ma nejaka extremisticka strana sanci se prosadit, ale lepsi nez nevolit (a pak picovat na stav v republice), nebo volit z "nudy" (dam to treba ODS, stejne je to jedno).

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Lenka (Člen)
21.11.2008 16:43:47

ja myslim, ze se vykaslem na sbirku na utulek, a vyberem penize na jednosmerny jizdenky, letenky a podobne...nebo na benzin a Filip (nemlat me) obetuje jeden, mozna i vice kamionu, a odveze je do jejich zeme zaslibene...co vy na to???

...Do you know that bad girls go to hell?...
mr.BSE (Člen)
21.11.2008 17:49:06

Lenka psal:

ja myslim, ze se vykaslem na sbirku na utulek, a vyberem penize na jednosmerny jizdenky, letenky a podobne...nebo na benzin a Filip (nemlat me) obetuje jeden, mozna i vice kamionu, a odveze je do jejich zeme zaslibene...co vy na to???

A kde maji zemi zaslibenou?surprised

Second Class Citizen
1130 Café Racer
ROMIN (Člen)
21.11.2008 18:22:46

KURVA AT TÁHNOU KDO BY JE CHTĚL  Z ANGLIE JE PEROU JAK JEN TO JDE ,AT EMIGRUJÍ VŠICHNI DO PIČE A BUDE TADY KLIDEK

Baltazar (Člen)
21.11.2008 18:43:31

neměli by jsme na vánoce udělat sbírku pro ně na cestu za moře?

The father of the little princess of the dawn
mr.BSE (Člen)
21.11.2008 18:51:08

Baltazar psal:

neměli by jsme na vánoce udělat sbírku pro ně na cestu za moře?

uz to psala Lenkasmile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Baltazar (Člen)
21.11.2008 19:23:36

to víš já všechno nečtubigsmile

The father of the little princess of the dawn
Kukii (Člen)
21.11.2008 19:35:33

právě se ze mě stal extrémista... surprisedbigsmilebigsmile už aby byli v čoudu...

Život je boj-mašina je nej!!!
vorel (Člen)
21.11.2008 21:37:33

mr.BSE psal:

atd.
atd.
atd.

ad1 nepustim
ad2 nehnal
ad3 fakt nevolil
takže mě vogo vynech z těch každej

řikám si hurikán
Billy (Člen)
21.11.2008 22:05:43

mr.BSE psal:

Nejde o mentalitu, naivo bigsmile
Jde o vladu, ktera musi byt pro multikulti (dneska je to IN).

BTW.: tohle je taky paradni pussy - http://tydlitatova.blog.idnes.cz/c/5849 … 2_blank%22 sick

Nemohl jsem jinak nez te krave neco napsat za vzkaz do mailu sick

barynek (Člen)
21.11.2008 23:20:10

Když se za o stydí, může táhnout s nimabigsmile

Bandit 4EVER!!!
mr.BSE (Člen)
22.11.2008 10:37:38

vorel psal:
mr.BSE psal:

atd.
atd.
atd.

ad1 nepustim
ad2 nehnal
ad3 fakt nevolil
takže mě vogo vynech z těch každej

Vogo, parada, aspon nekdo se ozval s protestem, sem rad good

Second Class Citizen
1130 Café Racer
nicola.foxx (Člen)
22.11.2008 23:27:32

osiris psal:

BLAZNIS !!!!! Jeste jim napovidej. Dyt se mnozi geometrickou radou jako mysi uz takhle.
Co kdyby nekdo z nich nahodou umel cist a pri hledani jak se stat BANDITOU, nasel tyhle stranky !!!! Jestli se jim nekde budou vybirat prispevky na cestu, tak klidne pridam celou vyplatu.bigsmile

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen)
23.11.2008 11:32:47

barynek psal:

Když se za o stydí, může táhnout s nimabigsmile

To by mělaheadshakepač takovou snůžku kecu jsem už dlouho nečetsick by mě zajímalo co si představuje pod pojmem tzv. "nácek"???? A o té její tzv.inteligenci bych taky pochybovalheadshake . Chjo kam to ten svět spěje

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Radek-Ban (Člen)
23.11.2008 17:52:30

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Lenka (Člen)
23.11.2008 18:09:50

mr.BSE psal:
Lenka psal:

na Sibiri treba? co?

...Do you know that bad girls go to hell?...
Ondráš (Člen)
23.11.2008 18:39:08

Lenka psal:

na Sibiri treba? co?

Sahel...evil

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mr.BSE (Člen)
23.11.2008 18:54:08

Lenka psal:
mr.BSE psal:
Lenka psal:

na Sibiri treba? co?

No ja nevim, sem se te ptal a ty me odpovis otazkou bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
SLUGI (Člen)
24.11.2008 16:38:03

... a ten debil místo toho aby jim pomohl emigrovat raděj navrhne zakázat "Dělnickou stranu"  idontknowbad

http://www.novinky.cz/clanek/155034-vla … tranu.html

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
VikecB12 (Člen)
24.11.2008 16:41:01

Já se fakt nestačím divit,takhle to bylo za komančů né?sick

sonyk (Člen)
24.11.2008 16:47:18

co bez nich budem delat? at nevyhrozujou kurna. pane premiere delejte neco.

PS extremisti jen tak dalgood

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
SLUGI (Člen)
24.11.2008 16:51:27

sonyk psal:

... woe si přečti ten můj odkaz
... premijér dělá sick místo aby jim pomohl emigrovat chce zakázat Dělnickou stranu

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
mr.BSE (Člen)
24.11.2008 17:23:34

Snad ste si nemysleli, ze DS zustane na "legalni" soupisce bigsmile
Kazdej, kdo je proti systemu musi z kola ven sick

Second Class Citizen
1130 Café Racer
mazo (Člen)
24.11.2008 17:51:03

aha co som nasiel bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/mazo/cikani.jpg

Vidieť a byť videný je základ bezpečnosti. Vedieť predvídať je dokonalosť.
Zdenousek (Člen)
24.11.2008 18:06:24

To je novela zákona platná od novýho roku? idontknow good

My letci máme ocelové ptáky...
Billy (Člen)
24.11.2008 18:34:33

Kéž by smile2

sonyk (Člen)
24.11.2008 19:06:27

SLUGI psal:
sonyk psal:

... woe si přečti ten můj odkaz
... premijér dělá sick místo aby jim pomohl emigrovat chce zakázat Dělnickou stranu

vsak jo ja to psal jako ironii. jsou to hovadka tak kdyz zakazou delnickou tak at taky zakazou komance.

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
SLUGI (Člen)
24.11.2008 19:18:21

mr.BSE psal:

... zakázat můžou,ale než to potvrdí soud uteče hafo času a pak není problém se jen přejmenovat evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
mr.BSE (Člen)
24.11.2008 20:06:41

SLUGI psal:
mr.BSE psal:

... zakázat můžou,ale než to potvrdí soud uteče hafo času a pak není problém se jen přejmenovat evil

Jo vsak jasny good
Zakazat jde jen nejakou org. , skupinu, stranu, atd, atd.
V lidech to zustane nastesti porad good

Second Class Citizen
1130 Café Racer

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS