Nejsi přihlášen
Re: teploměr oleje?
kamil psal:Buďte zdrávi,tak nějak pořád přemýšlím,že bych teploměr zkusil.Kdo ho máte,jaký jsou zkušenosti?Za jakou cenu a kde se dá koupit?Dík za info.
...vicemene estetika, cena cca 20 ojro, louis
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...jo, me never
...ma to kratky cidlo, teplotu to bere jenom ze vzduchu ve skrini, takze estetika, ale presto ho mam taky
...pravda, cena 20 byla sleva, ted je o 10 vic
http://www.louis.de/_30963f6ab8608e6a1a … r=10034300
KOVAL psal:Já teda mám rád budíky co sou na hovno...
Beru ho jako každou jinou estetickou věc na tý motorce co sem si tam pověsil...
...budiky na hovno jsou uplne na hovno
Ja myslim, ze se to hodi, i kdyby to neukazovala presne nebo by to ukazovalo jen teplotu toho vzduchu, tak porad to mas jako orientacni, takze vis, ze kdyz uz ma ten vzduch treba tolik a tolik stupnu muzes tahat (ale myslim ze se to hodi jenom jak je chladno, pac v lete to mas horky za 5 minut jizdy)
OldaT psal:Napadlo mě jak by se dala teplota ěřit digitálně a moc by to nestálo.Dalo by se dát čidlo normálního univerzálního teploměru někam do motoru a ukazovalo by to,akorát kudy vytáhnout kablík.
...nejni to digitál, ale třeba jen pro zajimavost...krosaři a enduristi používaj nalepovací teplměry na chladiče, takový jako se používaj třeba u akvárek...skoušeli měřit současně normálnim teploměrem a tymdle nalepovacim a kupodivu to votpovídalo skutečnosti...a myslim, že stojí 150,-...ale mě se to nelíbí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1