Nejsi přihlášen
kocourkov
včera mi přišel dopis od FÚ že jim dlužím 32 kč, ihned jsem odeslal
dnes mi přišel znovu dopis od FÚ, že mi strhli 32 Kč z DPH, které mi vrací.
no zatím nic moc, ale!!!!!!
poštovné na obou obsílkách činí dohromady 73 kč a to se vyplatí
a teď mám přeplatek 32 Kč, tak doufám, že mi to zase napíšou
The father of the little princess of the dawn
Re: kocourkov
Baltazar psal:včera mi přišel dopis od FÚ že jim dlužím 32 kč, ihned jsem odeslal
dnes mi přišel znovu dopis od FÚ, že mi strhli 32 Kč z DPH, které mi vrací.
no zatím nic moc, ale!!!!!!
poštovné na obou obsílkách činí dohromady 73 kč a to se vyplatí
a teď mám přeplatek 32 Kč, tak doufám, že mi to zase napíšou
hele aspoň ti ty prachy nehnijou doma ve skříni na míru a točí se, ne? Díky tobě naše ekonomika žije
Bandit 4EVER!!!
normálka,já to znám zas jinak. občas vot zákazníků berem zálohy,takže voni nám to hodí na účet a my jim pak do výše zálohy vydáváme. no jenže pak sa taky vopčas stane,že mi tam zůstanou nějaký korunky a my je musíme zasejc přes účet vracet,takže já volám zákazníkovi,aby mi řekl číslo účtu kam to chce,on ho neví,tak mi ho má poslat majlem,pak volám znovu páč zapomněl noa tak je to tři týdny a nakonec se třeba jedná vo 20 Kč
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:normálka,já to znám zas jinak. občas vot zákazníků berem zálohy,takže voni nám to hodí na účet a my jim pak do výše zálohy vydáváme. no jenže pak sa taky vopčas stane,že mi tam zůstanou nějaký korunky a my je musíme zasejc přes účet vracet,takže já volám zákazníkovi,aby mi řekl číslo účtu kam to chce,on ho neví,tak mi ho má poslat majlem,pak volám znovu páč zapomněl noa tak je to tři týdny a nakonec se třeba jedná vo 20 Kč
uprav cenu ve faktuře na stejnou jako v zálohovce
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1