Nejsi přihlášen
motoobchod
Takže jak jsem psa už v rubrice DÍK ZA VÁŠ NÁZORl, trošku to pokročilo, pokud se podíváte na stránky motoobchod.cz a něco by se Vám tam líbilo, tak nejni problém to sehnat za slušný peníz. Sortiment mají celkem zajímavý a ceny myslím, že taky. Začínám od nich dealovat , ale není to můj hlavní zdroj příjmů, takže to rozjíždím trošku pomálu. Už jsem okoukl zboží, které prodávají, zatím co mi bylo předvedeno mi přišlo docela ok. Teď asi to co Vás bude zajímat nejvíc, z cen které jsou tam uvedeny si odečtěte, většina hadrů, boty, helmy, 15 - 20% ostatní věci od 10% - 15%, dále pokud by jste potřebovaly něco málo dostupného z dílů na moto ( jakékoliv ), dejte vědět pokud to někde bude seženeme ( troufám si říct že za stejný slevy seženu cokoliv ). Jinak pro rejpaly a šťouraly opakuji nemám z toho milióny ( stačí tisíce ), a ceny co budu prodávat normálně budou podobné cenám, které jsou uvedeny na e-shopu. Ty slevy jsou jen pro Bnadiťáky a pár jebkařů mezi námy.
Pokud vás něco zajímalo dejte vědět, buď sem nebo mám kontakty v profilu. Shaním co nejlevnější dopravu po ČR aby se to vyplatilo všem.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Re: motoobchod
kojaksro psal:Takže jak jsem psa už v rubrice DÍK ZA VÁŠ NÁZORl, trošku to pokročilo, pokud se podíváte na stránky motoobchod.cz a něco by se Vám tam líbilo, tak nejni problém to sehnat za slušný peníz. Sortiment mají celkem zajímavý a ceny myslím, že taky. Začínám od nich dealovat , ale není to můj hlavní zdroj příjmů, takže to rozjíždím trošku pomálu. Už jsem okoukl zboží, které prodávají, zatím co mi bylo předvedeno mi přišlo docela ok. Teď asi to co Vás bude zajímat nejvíc, z cen které jsou tam uvedeny si odečtěte, většina hadrů, boty, helmy, 15 - 20% ostatní věci od 10% - 15%, dále pokud by jste potřebovaly něco málo dostupného z dílů na moto ( jakékoliv ), dejte vědět pokud to někde bude seženeme ( troufám si říct že za stejný slevy seženu cokoliv ). Jinak pro rejpaly a šťouraly opakuji nemám z toho milióny ( stačí tisíce ), a ceny co budu prodávat normálně budou podobné cenám, které jsou uvedeny na e-shopu. Ty slevy jsou jen pro Bnadiťáky a pár jebkařů mezi námy.
Pokud vás něco zajímalo dejte vědět, buď sem nebo mám kontakty v profilu. Shaním co nejlevnější dopravu po ČR aby se to vyplatilo všem.
Výborně a houšť
Hned se na to juknu
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Progear 650 (Člen) 22.11.2008 11:12:03 Offline |
Tak sem se teda mrknul. S Tvojí slevou pro nás mi to přijde supr nápad, protože nabízej slušnej sortiment použitelnejch věcí. Např. Motul, EBC desky, hiflo filtry... Na a celkově tam toho maj habakuk... Když seženeš slušnou dopravu, tak by to i pro přepolní mělo bejt cajk...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 22.11.2008 14:43:04 Offline |
Hmm zastoupení i od motonet.....Hmmm zajímavý
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 22.11.2008 17:16:53 Offline |
Pneu uz mas. Nahradni dily uz mas. Servis na moto uz budes mit taky. Co jeste prodavat motorky?
Jinak ceny fakt prijemny.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Smoula.koumak (Člen) 22.11.2008 18:29:57 Offline |
moc pěkně to vedeš
Budeš mít už něco na krámě začátkem jara (konkrétně boty)?
Ještě bys mohl zařadit do nabídky za dobrou cenu rum, ať máš všechno pro bandity
Bandit v lese :-))
nicola.foxx (Člen) 22.11.2008 23:17:00 Offline |
Hele ted me ceka pekne velky placeni Fseho moznyho a do toho vanoce a silvestr. Po novym roce na to spolu mrkneme a neco nakoupim. Asi budu na leto fesak.
Progear 650 (Člen) 23.11.2008 10:34:42 Offline |
Smoula.koumak psal:moc pěkně to vedeš
Ještě bys mohl zařadit do nabídky za dobrou cenu rum, ať máš všechno pro bandity
spíš to bude tak, že si je vybereš na netu a podle toho je Kojak objedná... Jinak kamenej krám je někde v nuslích, jako na vyzkoušení tuším... ale počkej si na názor Kojaka...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 23.11.2008 10:36:09 Offline |
nicola.foxx psal:Hele ted me ceka pekne velky placeni Fseho moznyho a do toho vanoce a silvestr. Po novym roce na to spolu mrkneme a neco nakoupim. Asi budu na leto fesak.
Ten největší.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
No a tohle by jsi byl schopnej sehnat ?
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/el … 18858.html
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/el … 17478.html
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/el … 17479.html
inkvizitorr (Administrator) 23.11.2008 12:02:20 Offline |
humlák: jukni sem: http://www.racechrono.com/
viděl sem to fungovat a je to
doba je temná...
nicola.foxx psal:Pneu uz mas. Nahradni dily uz mas. Servis na moto uz budes mit taky. Co jeste prodavat motorky?
Jinak ceny fakt prijemny.
Už i motorky Míro, kamarád vozí auta již několik let z celé Evropy, bere jen z autorizovaných salónu tak mi slíbil, že my sežene i motky. Kámoš shání drag stara tak se na tom už pracuje....
Humlak psal:No a tohle by jsi byl schopnej sehnat ?
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/el … 18858.html
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/el … 17478.html
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/el … 17479.html
Zapracuji na tom a dám Ti vědět...... dej mi trošku času
Smoula.koumak psal:moc pěkně to vedeš
Šmoulo, pak dej vědět sjedu tam s Tebou a vybereš si....
Humlak psal:tak zapracuji a pak dej echo aspon na ten první odkaz by byl super .-)
Trávníček, mi slíbil nějakou slevu, tak ti To dám, vědět.... a tam co beru normálně, se mi na to jukne taky tak Ti to pošlu do emailu.... je to na ten ukazatel kvaltu
Smoula.koumak (Člen) 24.11.2008 20:05:40 Offline |
kojaksro psal:Smoula.koumak psal:moc pěkně to vedeš
Ještě bys mohl zařadit do nabídky za dobrou cenu rum, ať máš všechno pro bandityŠmoulo, pak dej vědět sjedu tam s Tebou a vybereš si....
Děkuji pěkně rum s tebou, dobrý bandite
To Progear, filtr na tvou tu bude ten pátek a pravděpodobně i na VFR ten vzduch...
To Humlák.... Trávníček je žid a chce slevit jen 10% ( jelikož jsi byl první zákazník, tak to budeš mít za tu cenu co my to dá ), ale jak si říkal, že vydržíš tak už to mám slíbeno přímo od výrobce.....počkáme si na cenu a ozvu se Ti
nicola.foxx (Člen) 25.11.2008 20:54:09 Offline |
kojaksro psal:To Progear, filtr na tvou tu bude ten pátek a pravděpodobně i na VFR ten vzduch...
To Humlák.... Trávníček je žid a chce slevit jen 10% ( jelikož jsi byl první zákazník, tak to budeš mít za tu cenu co my to dá ), ale jak si říkal, že vydržíš tak už to mám slíbeno přímo od výrobce.....počkáme si na cenu a ozvu se Ti
Travnicek ma ceny nic moc a jeste ma celkem dlouhy dodaci lhuty Kdyz chci nejakou novou kravinku, tak ji chci hned.
nicola.foxx psal:kojaksro psal:To Progear, filtr na tvou tu bude ten pátek a pravděpodobně i na VFR ten vzduch...
To Humlák.... Trávníček je žid a chce slevit jen 10% ( jelikož jsi byl první zákazník, tak to budeš mít za tu cenu co my to dá ), ale jak si říkal, že vydržíš tak už to mám slíbeno přímo od výrobce.....počkáme si na cenu a ozvu se TiTravnicek ma ceny nic moc a jeste ma celkem dlouhy dodaci lhuty Kdyz chci nejakou novou kravinku, tak ji chci hned.
....jjj Trávníče nic moc, ale naštěstí mi šéf tam co beru věci já přislíbil, že pokud budu cokoliv potřebovat co nemá v sortimentu, zkusí sehnat a zatím se mu to daří.
Progear 650 (Člen) 25.11.2008 22:22:55 Offline |
kojaksro psal:To Progear, filtr na tvou tu bude ten pátek a pravděpodobně i na VFR ten vzduch...
výborně, děkuji, v pátek se nějak po obědě stavim na .... a vyzvednu si to...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 25.11.2008 23:04:20 Offline |
Tom-B6 psal:To Kojaksro : náhodou zimáky 15 195/65 C za rozumnou cenu ???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
kojaksro psal:nicola.foxx psal:Pneu uz mas. Nahradni dily uz mas. Servis na moto uz budes mit taky. Co jeste prodavat motorky?
Jinak ceny fakt prijemny.Už i motorky Míro, kamarád vozí auta již několik let z celé Evropy, bere jen z autorizovaných salónu tak mi slíbil, že my sežene i motky. Kámoš shání drag stara tak se na tom už pracuje....
... když bude čas napiš za kolik seženeš Virago 535
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... když bude čas napiš za kolik seženeš Virago 535
Nechceš radši něco jinýho? V nějakým starým časáku jsem měl test, kde byl po dlouhodobém testu (myslim, že 40 tis.) zralej na generálku. A navíc je to ošklivý.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tom-B6 psal:To Kojaksro : náhodou zimáky 15 195/65 C za rozumnou cenu ???
195/65R15 95T XL WR G2 NOKIAN za 1550,- jsou to XL zesílený
195/65R15 95T XL W440 HANKOOK za 1510 taky XL zesílený
v C nemám skladem nic, na jakou káru to chceš?
Jinak normál 195/65R15 91T HS-439 FALKEN 1250,- je to dvojka Dunlopu dost se prodávaj a kvalitou lepší než barum, v tomhle rozměru je C těžko sehnat.
Když tak dej vědět...
Takže se mi snad podařilo sehnat, slušného dovozce motopneu. Zhruba do dvou měsíců budu muset udělat přednákup a jelikož jsou ceny v přednákupu opravdu zajímávé, jak pro mě, tak myslím že i pro Vás. Pokud by jste tedy někteří chtěli mi sem napsat jakou gumu budete pro příští sezonu potřebovat, dám dohromady seznam, až to bude aktuální na danou pneu Vám sem dám cenu a pokud budete mít zájem objednám ji v přednákupu, nebo pokud se podaří, pro gumy si pojedu dodávkou sám. Takže kdo chcete napište značku pneu, vzorek, rozměr, a je to. Někteří tu mají i jiné motky, endura, cross, supersport, neměl by být snad problém i Vám sehnat.
Dík a snad mě nebudete kamenovat, že si tu dělám kšefty
Ondráš psal:SLUGI psal:... když bude čas napiš za kolik seženeš Virago 535
Nechceš radši něco jinýho? V nějakým starým časáku jsem měl test, kde byl po dlouhodobém testu (myslim, že 40 tis.) zralej na generálku. A navíc je to ošklivý.
... je to malý,má to kardan,docela pěkný a hlavně je to pro holku která by na tom začala.
... pokud jde o mě,viděl bych to na XV 1600 nebo "18" Introša
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
tak pokud bude dobrá cena tak bych vzal Bridgestonku BT021 120/60 prostě předek na B6
Nebo nějakou podobnou dvousměs...
Ondráš psal:kojaksro psal:....jj, budu brát hlavně směsovky ( roudu 2, roudsmart atd. )
Sport Attack by tam nebyl?
Samozřejmě že ano, a i když máš skoro nové píšu si Tě do seznamu ( s tvojí spotřebou )
Takže Sport Attack předek a Roud Attack zadek viď?
Progear 650 (Člen) 02.12.2008 07:39:49 Offline |
Fik-B6S psal:tak pokud bude dobrá cena tak bych vzal Bridgestonku BT021 120/60 prostě předek na B6
Nebo nějakou podobnou dvousměs...
...120/70...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
kojaksro psal:Samozřejmě že ano, a i když máš skoro nové píšu si Tě do seznamu ( s tvojí spotřebou )
Takže Sport Attack předek a Roud Attack zadek viď?
Dej sem prosím ceny Sport i Road, předků i zadků.
Myslím, že nejpozději po Mostě je budu muset měnit, ale zatím jen zjisti cenu. Dík
Fresh Man psal:kojaksro psal:Šlo jenom o to abych zjistil, kdo co lítá a na to se zaměřit.....
Bandit pico jak sem rikal ja nic
Freshy na ty Tvoje drifty po ostrově....ti seženu slicky
kojaksro psal:Fresh Man psal:kojaksro psal:Šlo jenom o to abych zjistil, kdo co lítá a na to se zaměřit.....
Bandit pico jak sem rikal ja nic
Freshy na ty Tvoje drifty po ostrově....ti seženu slicky
no proc ne, nejaky na sliskej asfalt... treba neco egzistuje
Bandit pičo
nicola.foxx (Člen) 02.12.2008 10:54:26 Offline |
Tak hochu mily, ja bych si od jeziska Kojaka pral SPORT ATTACK 120/60 predek. + Srovnani toho predniho rafku. V zimoj ti to tam privezu a hodime vo tom u kavy par vet.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.12.2008 10:57:37 Offline |
Fresh Man psal:kojaksro psal:Fresh Man psal:
Bandit pico jak sem rikal ja nicFreshy na ty Tvoje drifty po ostrově....ti seženu slicky
no proc ne, nejaky na sliskej asfalt... treba neco egzistuje
Heidenau dělá na motorky pěkný zimáky...třeba by ti tam fungovali
Progear 650 (Člen) 02.12.2008 17:31:09 Offline |
tagže za mě 120-70R17 , 160-60R17... A asig teda bych zkusil ty Dunlopy Roudsmarty... však mi je pak i obuješ, a až si na nich rozbiju držku, tak budu vědět za kým jít.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 02.12.2008 17:42:00 Offline |
Ha jestli Progear nekeca, tak jsem si zblbnul velikost predni gumy Takze proste Sport Attack na predek B6. Samozrejme s tim rovnanim rafku a prezutim.
K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:kojaksro psal:
Freshy na ty Tvoje drifty po ostrově....ti seženu slickyno proc ne, nejaky na sliskej asfalt... treba neco egzistuje
Heidenau dělá na motorky pěkný zimáky...třeba by ti tam fungovali
no dik za radu... nechces je nejdriv zkusit ty
Bandit pičo
Progear 650 (Člen) 02.12.2008 17:52:23 Offline |
nicola.foxx psal:Ha jestli Progear nekeca, tak jsem si zblbnul velikost predni gumy Takze proste Sport Attack na predek B6. Samozrejme s tim rovnanim rafku a prezutim.
nezblbnul... Nevim co máte s tou 60, to je akorat na starym modelu tusim... Jinak ja u Tebe tak mě, je předek 120-70R17....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 03.12.2008 07:28:04 Offline |
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:
no proc ne, nejaky na sliskej asfalt... treba neco egzistujeHeidenau dělá na motorky pěkný zimáky...třeba by ti tam fungovali
no dik za radu... nechces je nejdriv zkusit ty
já vo nich na skůtra dost přemešlím bo s nim jezdim celou zimu,ale cena 1500-1800 za jednu gumu mě zatim docela odrazuje
Progear 650 psal:nicola.foxx psal:Ha jestli Progear nekeca, tak jsem si zblbnul velikost predni gumy Takze proste Sport Attack na predek B6. Samozrejme s tim rovnanim rafku a prezutim.
nezblbnul... Nevim co máte s tou 60, to je akorat na starym modelu tusim... Jinak ja u Tebe tak mě, je předek 120-70R17....
...ale Progýre, na Foxxůf model patří profil 60, měl to správně...druhá vjec je ta, že 70tka se na tom dá jet taky, ale prostě tam nepatří...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nicola.foxx (Člen) 03.12.2008 11:08:19 Offline |
No tag ted jsem z toho kanec To asi vyresim, taaaak, ze se podivam zpatky do minulosti na to, jjakou tam tu sprcku mam a bude fertig. To je same 60 a 70. Skoro jako song vod Michala Tucnyho ( 10 deka 20 deka 30 deka kilo cukru jedna veka ......)
nicola.foxx psal:No tag ted jsem z toho kanec To asi vyresim, taaaak, ze se podivam zpatky do minulosti na to, jjakou tam tu sprcku mam a bude fertig. To je same 60 a 70. Skoro jako song vod Michala Tucnyho ( 10 deka 20 deka 30 deka kilo cukru jedna veka ......)
Na 6ku co máš ty patří 12/60,jak psal Filous. A celkem se divím jestli je origo na B6,5 120/70
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Progear 650 (Člen) 03.12.2008 13:42:45 Offline |
VikecB12 psal:nicola.foxx psal:No tag ted jsem z toho kanec To asi vyresim, taaaak, ze se podivam zpatky do minulosti na to, jjakou tam tu sprcku mam a bude fertig. To je same 60 a 70. Skoro jako song vod Michala Tucnyho ( 10 deka 20 deka 30 deka kilo cukru jedna veka ......)
Na 6ku co máš ty patří 12/60,jak psal Filous. A celkem se divím jestli je origo na B6,5 120/70
na B6,5 je origo 120/70............ Nechápu proč to furt mění....
Jinak se omlouvám za mystifikaci....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš psal:kojaksro psal:Samozřejmě že ano, a i když máš skoro nové píšu si Tě do seznamu ( s tvojí spotřebou )
Takže Sport Attack předek a Roud Attack zadek viď?Dej sem prosím ceny Sport i Road, předků i zadků.
Myslím, že nejpozději po Mostě je budu muset měnit, ale zatím jen zjisti cenu. Dík
To Ondráš: EBC kotouče md3006ls a md3006rs kus budeš do 4600,-kč, tak dej vědět
a vy si myslíte, že to jako vají jo?
120/70 je normální dospělá guma...
pokud máš 3,5 palců ráfek tak se toho neboj...
SV 650 měly taky 120/60...taká divná placatá guma...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Jináč už je něco málo na stránkách,filtry, oleje, svíčky, helmy, doplňky atd. Zatím šit ale za 5h práce ty stránky aspoň fungují,je to tam beze slev, takže -bandit sleva jasná. Jinak díky těm co už něco berou a mají trpělivost.
Další věci budu postupně přidávat....hadry, díly, gumy, osazovací tabulky atd...
www.sweb.cz/abpneuservis sekce motoshop
nicola.foxx (Člen) 03.12.2008 23:15:55 Offline |
Pekna prace
Uz se tesim, az tam toho budes mit jak vod strfejdy lujze.
Tak pro mě si rezervuj taky jednu prdelku Conti Road Attack a myslím že budu potřebovat i předek. Akorát ten jsem ještě neměnil. Mam tam Michelin Macadam 100 a jsem spokojenej. nebo Conti Road ať ladim se zadkem
Traktor patří na pole !!!
K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:
Heidenau dělá na motorky pěkný zimáky...třeba by ti tam fungovalino dik za radu... nechces je nejdriv zkusit ty
já vo nich na skůtra dost přemešlím bo s nim jezdim celou zimu,ale cena 1500-1800 za jednu gumu mě zatim docela odrazuje
maš něgde fotky..?
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2008 10:30:59 Offline |
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:no dik za radu... nechces je nejdriv zkusit ty
maš něgde fotky..?
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2008 10:45:19 Offline |
Fresh Man psal:a ta směs je ještě měkčí než na silnici??? asi ne... myslim že je to na prt..
no tobě na ostrov asi jo,ale taky na sníh a promrzlí silnice by to fungovat mohlo.
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2008 12:20:08 Offline |
kojaksro psal:....takže 120/70-12 snowtec K66 do 1300kaček
120/70-13 K62 do 1150kaček
blbý je to že by byli až někdy konec ledna, Haidenau je v ČR nemá musí dovézt
Hmm tak 13" je mi k ničemu když tam mám 12" a koncem ledna už zima stejně nebude..takže taky k ničemu,ale dík za snahu
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2008 13:10:47 Offline |
kojaksro psal:...když si vymyslíš takovej shit se nediv, prej prodaly 2gumy za tři roky se ani nedivim.
se nediv víc blázná tu na skůtru v zimě nejezdí a když tak na sněžnym
No já už 4 roky jezdím s dodávkou do Chemnitz a tam ti sasíci jezdí na těch simsonech a MZtách celoročně,kolikrát byla chumelenica jak sviňa a já sem vo pěti ráno potkal simsonisty kterej dělal za sebou tři stopy,ptostřední vot kol a dvě ktajní jak šourá nohama po zemi aby sebou neliskl ale je to tam celkem běžný,tak se nedivím že zrovna Haidenou vyrábí zimáky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 05.12.2008 07:57:21 Offline |
osiris psal:vikecoj: jojó, boty podražený čtyřkou plechem, to potřebuju na léto, rovně mi to nějak nejde
řekni filousovi vo jetou gumu z nákladáku a vysekej si z toho podrážky...ty hned tak neprošoupeš
nicola.foxx (Člen) 06.12.2008 20:25:16 Offline |
Proc na tech strankach nemas Bandasku ve fotogalerii !!!!!!
Barum už nemám, je po sezóně a ve skladu mám prázdno
nokian 165/70 R 13 910Kč
165/70R13 79T ULTRA GRIP 7+ GOODYEAR 1190,-
165/70R13 79T SP WINTER RESPONSE DUNLOP 1190,-
když počkaš barumky 750,- polaris2
na toho escorta ti barumy stačí bohatě, ale jsem vyžranej ty nokian jsou super a GOODYEAR s DUNLOP je špička
Sice je to konkurence ale Redík27 dělá protektory
ty krávo to je rychlost
U nas maji v 165/70 R 13 nejaky (pro) me neznamy znacky za tusim 650.
Ale jak rikam, je to cosi ciziho, zas nejaka lisovana tma
Za jak dlouho by mohly bejt ty barumky?
A jaka je cenovka za dopravu?
Akorat se divam, ze maji rychlostni index jenom T... nak bych to zkousnul
Second Class Citizen
1130 Café Racer
A k tem protektorum- neni to uz moc velkej humus i na escorta?
Kdyz slysim slovo protektor, tak se me vybavi zazitky z dalnice, kde vidim uplne sloupnutou tu vrchni krustu i se vzorkem a vo kousek dal u krajnice LIAZku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Zavolám do velkoobchodu zeptám se Ti, letos díky tomu novému zákonu byl docela pneu bum, takže jsou hodně vyžraný, ale zjistím Ti to. Co se týče protektorů tak pokud člověk nejezdí autem každý den proč ne,pokud auto používáš denně určitě se vyplatí nové. Co se týče dopravy, dnes mám schůzku z obchoďákem z PPL a budu vědět cenu, počítám do 130kč, tu PPL ku budu asi taky používat na rozvoz věcí z toho motoshopu.
PALOUS psal:hele Kožaku a co pneu na čtyrkolku to taky umíš?
To Palous, tak Kenda K300 Dominátor 20x11x9 sou to 3plátna, údajně sou dobrý, ale sám nevim protože 4kolku nedrandim. 1450,- kus
Takže Vás, opět zdravím, nové stránky jsou víceméně hotové. Dalo mi to celkem dost práce ( nejsem žádnej profík ), tak doufám, že budete pjet chválou. Zvlášt pro Vás jsem tam udělal sekci BANDIŤÁCI, tak to snad oceníte.
www.sweb.cz/abpneuservis sekce motoobchod a šup do oblíbených
Může se stát že tam bude nějaká chyba, tak dejte kdyžtak vědět.......
Smoula.koumak (Člen) 15.12.2008 00:50:32 Offline |
máš to pěkné
nicola.foxx (Člen) 15.12.2008 11:14:27 Offline |
Vypada to fakt pekne. Jen bych sjednotil design vsech stranek na stejnej. Uz aby tam byl i nakupni kosik. Ale fakt pekny.
Progear 650 (Člen) 15.12.2008 11:34:39 Offline |
nicola.foxx psal:Vypada to fakt pekne. Jen bych sjednotil design vsech stranek na stejnej. Uz aby tam byl i nakupni kosik. Ale fakt pekny.
JJ, mas recht, tyhle nový sou moc pěkný... A těm starejm by tenhle upgrade slusel taky. Jen sem tam nevidel fotku nejhezčího Bandouse...... kde ji asi zapomnel.... jo, už vím.... u mě v profilu...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:nicola.foxx psal:Vypada to fakt pekne. Jen bych sjednotil design vsech stranek na stejnej. Uz aby tam byl i nakupni kosik. Ale fakt pekny.
JJ, mas recht, tyhle nový sou moc pěkný... A těm starejm by tenhle upgrade slusel taky. Jen sem tam nevidel fotku nejhezčího Bandouse...... kde ji asi zapomnel.... jo, už vím.... u mě v profilu...
Tu tvoji obludku?
By jim spadl server
Progear 650 (Člen) 15.12.2008 12:14:59 Offline |
Fik-B6S psal:Progear 650 psal:nicola.foxx psal:Vypada to fakt pekne. Jen bych sjednotil design vsech stranek na stejnej. Uz aby tam byl i nakupni kosik. Ale fakt pekny.
Tu tvoji obludku?
By jim spadl server
Hele ty .... Závist je hrozná věc, viď???
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 15.12.2008 12:58:48 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:Hele ty .... Závist je hrozná věc, viď???
Ti v tom rachtá jak když jede trakař po kočičích hlavách...
No a? To přeci nemá co dělat s designem....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Ondráš psal:Progear 650 psal:Hele ty .... Závist je hrozná věc, viď???
Ti v tom rachtá jak když jede trakař po kočičích hlavách...
No a? To přeci nemá co dělat s designem....
Navrch huj, uvnitř fuj...
Progear 650 (Člen) 15.12.2008 14:30:02 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:Ondráš psal:
Ti v tom rachtá jak když jede trakař po kočičích hlavách...No a? To přeci nemá co dělat s designem....
Navrch huj, uvnitř fuj...
Tedka sem si zrovinka vzpomněl jak to podle tebe fuj mizí v dálce, a přitom má ve zpětným Tvojí B12....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Nejel jsi náhodou opačným směrěm...
Stránky: 1 2