Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 15.12.2008 16:19:00 Offline |
Re: motoobchod
Nedavno jsem slysel o tom jak nekomu rachtaj kotouce. ???? Je to pravda?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Slyšel si dobře. Mám je sundaný a sebou v Praze. Zkusím ještě něco na Praze 4, tam si je někdo nechával dělat za 4 tis., ale jak jsem na to koukal z blízka, tak na nějakou opravu už je asi pozdě a budou muset být nové.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 15.12.2008 16:26:10 Offline |
Ondráš psal:Slyšel si dobře. Mám je sundaný a sebou v Praze. Zkusím ještě něco na Praze 4, tam si je někdo nechával dělat za 4 tis., ale jak jsem na to koukal z blízka, tak na nějakou opravu už je asi pozdě a budou muset být nové.
Tak dej na predek neco z ceskejch vyrobku pro java a cz. Sice buben, ale nikdo jinej to tam mit nebude.
Ondráš psal:Slyšel si dobře. Mám je sundaný a sebou v Praze. Zkusím ještě něco na Praze 4, tam si je někdo nechával dělat za 4 tis., ale jak jsem na to koukal z blízka, tak na nějakou opravu už je asi pozdě a budou muset být nové.
par susnu a ty s tim nadelas...
Bandit pičo
nicola.foxx (Člen) 15.12.2008 23:23:00 Offline |
Ondráš psal:nicola.foxx psal:Tak dej na predek neco z ceskejch vyrobku pro java a cz. Sice buben, ale nikdo jinej to tam mit nebude.
Bych tam musel mít 4 kotouče aby to alespoň trochu brzdilo...
A nejni problem ve vaze ridice, kdyz by jsi potreboval ctyri??? By me zajimalo co na tohle rekne Progear.
Too Ondráš:
..kdyby náhodou..
http://www.motovraky.cz/
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Too Ondráš:
..kdyby náhodou..
http://www.motovraky.cz/
Hezké, dokonce jsem i našel (sice teda 04, ale kotouče jsou stejný, ne?), ale inzerát z října...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1 2