Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 24.11.2008 12:46:04 Offline |
Bandit cajky k odběru!!!
Tak bando moc se omlouvám za spoždění, ale vyskytli se nějaké problémy.Mám pro vás nachystaných prvních 20ks "slušnejch pičo věcí" první kusy začnu odesílat V PONDĚLÍ 1.12. ale potřebuju už teď znát komu co a kam.Bohužel jsem byl okolnostma trošku nucenej zdražit (což mě sere)
TAk cena je stanovena takto HRNÍČEK 110KČ A KRÝGL 150KČJ
Čekací doba cca.týden
Jelikož jsem hodnej člobrda tak mám něco i pro autobusáky
cena je stejná. (došlo ke změně ten nápis gsx 1400 je celý posunut více doleva na střed nápisu suzuki)Tyhle krýgle jsou jenom na objednávku tzn nemám žádný v záloze takže čekacý doba je cca 14dní
Jak obědnat:
takže klasika
NICK:
CELÉ JMÉNO:
PŘESNÁ ADRESA:
MAIL:
KOLIK A CO:
Objednávky zasílejte na banditcajky@seznam.cz. Platit se bude tak, že vy mi na mail pošlete co a kolik toho kdo chce a já vám zpátky pošlu cenu
(včetně poštovného, balné je v ceně) a číslo účtu na který máte platit.
Editoval inkvizitorr (24.11.2008 13:04:45)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 24.11.2008 13:08:44 Offline |
Re: Bandit cajky k odběru!!!
jo dělám to tak brzo dopředu abych věděl jakej je mezi vámi o to zájem abych potom pořípadně obědnal suroviny (sklo keramiku trvá jím to cca týden než mi to pošlou)
nicola.foxx (Člen) 24.11.2008 13:32:01 Offline |
Banditatom psal:jo dělám to tak brzo dopředu abych věděl jakej je mezi vámi o to zájem abych potom pořípadně obědnal suroviny (sklo keramiku trvá jím to cca týden než mi to pošlou)
Mas to v mailu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom psal:Tak bando moc se omlouvám za spoždění, ale vyskytli se nějaké problémy.Mám pro vás nachystaných prvních 20ks "slušnejch pičo věcí" první kusy začnu odesílat V PONDĚLÍ 1.12. ale potřebuju už teď znát komu co a kam.Bohužel jsem byl okolnostma trošku nucenej zdražit (což mě sere)
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ukigsf.JPG
TAk cena je stanovena takto HRNÍČEK 110KČ A KRÝGL 150KČJ
Čekací doba cca.týden
Jelikož jsem hodnej člobrda tak mám něco i pro autobusáky
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ukigsx.JPG
cena je stejná. (došlo ke změně ten nápis gsx 1400 je celý posunut více doleva na střed nápisu suzuki)Tyhle krýgle jsou jenom na objednávku tzn nemám žádný v záloze takže čekacý doba je cca 14dní
Jak obědnat:
takže klasika
NICK:
CELÉ JMÉNO:
PŘESNÁ ADRESA:
MAIL:
KOLIK A CO:
Objednávky zasílejte na banditcajky@seznam.cz. Platit se bude tak, že vy mi na mail pošlete co a kolik toho kdo chce a já vám zpátky pošlu cenu
(včetně poštovného, balné je v ceně) a číslo účtu na který máte platit.
Tak to jsi posral!!! jak zdražuješ,tak já ti taky zdražím!!! 1kus á 50%navrh vysoko horská přirážka (za zotpovědnost při dopravě na sněhu) bez peněz ke mě pro hrnky nelez
když to jede,je to OK
streetfighterman (Člen) 24.11.2008 18:43:38 Offline |
Máš to tam dík
Když se nechce je to horší než když se nemůže
Progear 650 (Člen) 24.11.2008 21:09:33 Offline |
mas to tam davno....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 25.11.2008 11:06:24 Offline |
no když na to tak koukám asi bych měl žhavit drát
Banditatom (Člen) 27.11.2008 18:12:27 Offline |
tak bando zkontrolujte si maily ti co tam maj ode mě mail se můžou (samo po zaslání finančního obnosu) těšit na paní pošťačku(takže zavřete psy a schovejte bouchačky). Na ty co se nedostalo nebojte se dostane se do 14dní
(material je objednán)
Banditatom (Člen) 27.11.2008 19:50:04 Offline |
Ton@l psal:Ja ti psal, ale ty si neopovedel, takze mam cekat?
jj neboj budou hold jste mě vybrali dělal jsem to spravedlivě. kdo napsal dřív ten má dřív
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2008 11:45:53 Offline |
Kelly01 psal:Tak patří tam nebo ne
patří
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2008 12:09:36 Offline |
Banditatom (Člen) 28.11.2008 12:47:54 Offline |
budu se snažit všechno stihnout do čtrnácti dní
To kelly: já to mám na dvou učtech tu nulu!!!
Kelly01 psal:U ČSOB na to okýnko nemáme
Tak doufám že to dojde,už jsou fuč
...neboj, je to nula, čili jakoby tam nebyla, kb si na takový vopičárny taky nehraje, sice ti ji to tam vyplnit nechá, ale systém si to "nic" zase hodí doprdele
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
složení bankovního účtu: předčíslí - číslo / kód banky
předčíslí = maximálně 6 znaků - všechny můžou být 0
číslo účtu= maximálně 9 znaků - když je počet čísel menší jak 9, tak se před první číslo v systému automaticky doplní nuly (000012345). Na platební příkaz se ale nuly většinou nepíšou.
takže konečný účet může vypadat 000000-000012345/0100
a je totéž jako když napíšete 12345/0100
Banditatom (Člen) 28.11.2008 16:02:03 Offline |
jo a ještě.pokud mi ten co poslal obědnávku, ale neposlal penízky ty penízky nepošle do týdne po obdržení mojeho mailu má smůlu. Jeho cajk posílám někomu jinnýmu ať nemusí zbytečně někdo kvůli někoho čekat (většina s vás si myslím, že to má pod keř).
A toho jedince šoupnu do další várky
nějaký dotazy?
Banditatom (Člen) 28.11.2008 18:19:41 Offline |
jo kdyby někomu blblo variabilní číslo ( pro ty co jsem jim posilal mail) tak na něj prďte a nic tam nepište ja. jsem to trošku poplet
Banditatom psal:jo kdyby někomu blblo variabilní číslo ( pro ty co jsem jim posilal mail) tak na něj prďte a nic tam nepište ja. jsem to trošku poplet
Nebylo by lepší to rozesílat grátis jenom za poděkování? Takový srání kvůli třem kilům
Ne asi
Progear 650 (Člen) 28.11.2008 22:53:27 Offline |
mas to tam woe
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 29.11.2008 13:58:47 Offline |
luig psal:Banditatom psal:jo kdyby někomu blblo variabilní číslo ( pro ty co jsem jim posilal mail) tak na něj prďte a nic tam nepište ja. jsem to trošku poplet
Nebylo by lepší to rozesílat grátis jenom za poděkování? Takový srání kvůli třem kilům
neser voe
To kelly: ty nulyneřeš a variabilní symbol jsem trošku zadupal no se stane!!!
jo a je tu první šťastný majitel
Banditatom psal:jo a ještě.pokud mi ten co poslal obědnávku, ale neposlal penízky ty penízky nepošle do týdne po obdržení mojeho mailu má smůlu. Jeho cajk posílám někomu jinnýmu ať nemusí zbytečně někdo kvůli někoho čekat (většina s vás si myslím, že to má pod keř).
A toho jedince šoupnu do další várky
nějaký dotazy?
Dostal sem se k mejlu až tedka,tak zítra pošlu penízky,tak ty moje cajky nikomu nedávej. Dík
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 01.12.2008 12:39:46 Offline |
roman.v psal:Poslal jsem objednávku a zatím odezva žádná - došlo to?
neboj jseš ve druhý várce
Banditatom (Člen) 01.12.2008 13:04:09 Offline |
kojaksro psal:Jsem tam taky?
neboj jseš taky ve druhý várce
Rum-cajs psal:jen orientacne, jaka je asi tak prumerna doba mezi poslanim objednavky a odezvou...?
odezva je vždy když je vyrobeno a připraveno
nicola.foxx (Člen) 02.12.2008 11:17:18 Offline |
Na ucet penize odcestovali. Na mail ti prislo potvrzeni o platbe. To budou krasnejsi vanoce nez kdy jindy pred cajkama
Banditatom (Člen) 02.12.2008 11:51:43 Offline |
hříšnící jukněte na mail ještě mi spousta s vás neposlala hrachy
dnes odhučely první holoubci
Banditatom psal:hříšnící jukněte na mail ještě mi spousta s vás neposlala hrachy
na mailu visim denne x+ hodin...
no neee, neber to jakoze sem netrpelivej ze jo, ale kdyz uz se ta moznost naskytla, taxem na tom dost vystavil Jezisek-strategii
Banditatom psal:hříšnící jukněte na mail ještě mi spousta s vás neposlala hrachy
klid některým bankám to trošku trvá...
Banditatom (Člen) 02.12.2008 23:06:03 Offline |
klííííííííd nikomu se objednavka nestratila!!! jenom jsem už vyprodal všechny kusy a delám další což bude hotovo během příštího týdne. ALe těm co ode mě přišel mail jako že jejich cajky stojí tolik a tolik a poslat tam a tam tak valná část ještě nic o to mi jde, ale jinak jak jsem psal nepošlou do konce týdne posílám to hnedle někomu jinnýmu (druzý nemusí čekat). Myslím, že ten návod jak obědnat je vcelku srozumitelnýti co penízky poslaly a penízky přišli jsem už část odesla dneska a zbytek letí zítra max ve čtvrtek ale to je pro mě šibeniční termín
nicola.foxx (Člen) 02.12.2008 23:40:33 Offline |
Banditatom psal:klííííííííd nikomu se objednavka nestratila!!! jenom jsem už vyprodal všechny kusy a delám další což bude hotovo během příštího týdne. ALe těm co ode mě přišel mail jako že jejich cajky stojí tolik a tolik a poslat tam a tam tak valná část ještě nic o to mi jde, ale jinak jak jsem psal nepošlou do konce týdne posílám to hnedle někomu jinnýmu (druzý nemusí čekat). Myslím, že ten návod jak obědnat je vcelku srozumitelnýti co penízky poslaly a penízky přišli jsem už část odesla dneska a zbytek letí zítra max ve čtvrtek ale to je pro mě šibeniční termín
Neblazni !!! Dyt ty banky taky nefungujou porad. Poslal jsem ti to z KB, tak u sporky to uvidis az v patek. Proto jsem ti na banditcajky mail poslal radsi i to potvrzeni o odesly platbe.
Tom-B6 psal:Prašule odešly před deseti dny a pořád nic
dej tomu tři dny, aby se to objevilo na účtu, pak den dva než to zjistí, zabalí a odešle, spíš teda tři, a pak další tři česká pošta, která si dá taky na čas, takže "kein stress". Do tohohle pátku to máš od soudružky doručovatelky doma. Vyděržaj pijaněr
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 03.12.2008 15:37:43 Offline |
to tom: jseš odeslanej ale čekej to až v pondělí jj česká pošta je něco jako České Drahý čekejte dojedem
pro netrpělivce dneska mi konečně přišli suroviny
Banditatom psal:to tom: jseš odeslanej ale čekej to až v pondělí jj česká pošta je něco jako České Drahý čekejte dojedem
pro netrpělivce dneska mi konečně přišli suroviny
Česká Pošta - čekej
Tome, muj kapřík už doplul a vzal již cajky zpátky nebo ještě ne?
Díkec
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 03.12.2008 16:44:55 Offline |
barynek psal:Banditatom psal:to tom: jseš odeslanej ale čekej to až v pondělí jj česká pošta je něco jako České Drahý čekejte dojedem
pro netrpělivce dneska mi konečně přišli surovinyČeská Pošta - čekej
Díkec
jseš zabalen a letíš zajtra
bandittatom: ať tě z toho nejebne a co já,mi taky ještě nic nedorazilo!!! spěchej s druhou várkou,nebo se nebude pískovat!!!!!ještě příští týden a končí se!!!nebo to ta sebranka dostane až příští rok
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 03.12.2008 18:05:16 Offline |
zdenek 1 psal:bandittatom: ať tě z toho nejebne a co já,mi taky ještě nic nedorazilo!!! spěchej s druhou várkou,nebo se nebude pískovat!!!!!ještě příští týden a končí se!!!nebo to ta sebranka dostane až příští rok
no to máš rech už mi s toho kape na karby stavím se s tím v sobotu nebo v neděli ju pozdrav
Banditatom psal:zdenek 1 psal:bandittatom: ať tě z toho nejebne a co já,mi taky ještě nic nedorazilo!!! spěchej s druhou várkou,nebo se nebude pískovat!!!!!ještě příští týden a končí se!!!nebo to ta sebranka dostane až příští rok
no to máš rech už mi s toho kape na karby stavím se s tím v sobotu nebo v neděli ju pozdrav
doufám že máš i ty hrnce co mi zůstanou!!!
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:bandittatom: ať tě z toho nejebne a co já,mi taky ještě nic nedorazilo!!! spěchej s druhou várkou,nebo se nebude pískovat!!!!!ještě příští týden a končí se!!!nebo to ta sebranka dostane až příští rok
doufám že máš i ty hrnce co mi zůstanou!!!
nemá mrdá na nás...
Banditatom (Člen) 03.12.2008 18:44:08 Offline |
Fik-B6S psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:
no to máš rech už mi s toho kape na karby stavím se s tím v sobotu nebo v neděli ju pozdravdoufám že máš i ty hrnce co mi zůstanou!!!
nemá mrdá na nás...
práce měl jsem mít odpolední ale ty kurvy mě šouply na ráno takže dva dny v riti stihnu to kua blesk
Progear 650 (Člen) 03.12.2008 20:55:21 Offline |
Kelly01 psal:A čekám a čekám
A já též...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom psal:barynek psal:Banditatom psal:to tom: jseš odeslanej ale čekej to až v pondělí jj česká pošta je něco jako České Drahý čekejte dojedem
pro netrpělivce dneska mi konečně přišli surovinyČeská Pošta - čekej
Díkecjseš zabalen a letíš zajtra
klaním se uctivě pane továrníku
Bandit 4EVER!!!
nicola.foxx (Člen) 03.12.2008 23:18:29 Offline |
Jeeee a jak jsem na tom jaaa? Zatim jsem natesenej jako malej Jarda. Uz se tesim jak odlozim cornuty pulitry gambace a budu bumbat z krasnyho hodobozaku.
Banditatom (Člen) 04.12.2008 14:43:43 Offline |
všichni co jste zaplatili jste dneska odletěli
Banditatom (Člen) 04.12.2008 16:30:37 Offline |
pro všechny co jim příjde Bálíček. kdyby byl rozbitý obsah balík je pojištěný!!! tak kontrolovat na poště!!!
To kelly: jo už jsi dneska odstartoval
Pro zbytek (kterým jsem nepsal)v pondělí začínám druhou vlnu obědnávek cca 25 kusu s každého.