Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 24.11.2008 22:41:48 Offline |
Re: CEC 2009 Plejba?
je to tak, plejboj s náma pojede celou příští sezónu pohodovej týpek se stálejma výkonama a pravidelnou účastí a to že jede na italský mrdce nějak zakamuflujem...
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 25.11.2008 08:05:24 Offline |
vedoucí tým "kukačka naked" se na příští rock přesouvá kam patří a tedy mezi superbiky...
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 25.11.2008 08:11:32 Offline |
takže tímto zřejmně bedna zajištěna
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 25.11.2008 09:18:08 Offline |
osiris psal:...jo, s kukačkou (a jejíma vejcema) je to trefný ...to nedokážeme mít ve vlastním hnízdě vlastní "mladý" ?
tak tohle bych si přál ze všeho nejvíc, ale asi málo šukáme bo žádný mladý nemáme
doba je temná...
inkvizitorr psal:osiris psal:...jo, s kukačkou (a jejíma vejcema) je to trefný ...to nedokážeme mít ve vlastním hnízdě vlastní "mladý" ?
tak tohle bych si přál ze všeho nejvíc, ale asi málo šukáme bo žádný mladý nemáme
...začátek konce "banditpičoracingteamu"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
inkvizitorr (Administrator) 25.11.2008 09:46:10 Offline |
osiris psal:inkvizitorr psal:osiris psal:...jo, s kukačkou (a jejíma vejcema) je to trefný ...to nedokážeme mít ve vlastním hnízdě vlastní "mladý" ?
to máš těžký, já se snažim abysme jeli, vyřizuju administrativu, zajišťuju teamový věci a provoz, shánim peníze jak to de a když někdo jede fuck dobře (fijat, kakin) tak za ně zaplatim startovný nebo seženu gumy, ale přemlouvat někoho aby vůbec jel jenom proto že pojede na béčku po mě snad nikdo nemůže chtít a většina z těch co by chtěli skončí zas na prachách, ale je potřeba se holt vo to začít starat už teď, mam už nakoupený gumy na celou příští sezónu, druhou sadu nahřejváků, předělává se celý béčko.... ale holt to člověka musí bavit a musí se tomu věnovat, no...
doba je temná...
inkvizitorr psal:osiris psal:inkvizitorr psal:tak tohle bych si přál ze všeho nejvíc, ale asi málo šukáme bo žádný mladý nemáme
to máš těžký, já se snažim abysme jeli, vyřizuju administrativu, zajišťuju teamový věci a provoz, shánim peníze jak to de a když někdo jede fuck dobře (fijat, kakin) tak za ně zaplatim startovný nebo seženu gumy, ale přemlouvat někoho aby vůbec jel jenom proto že pojede na béčku po mě snad nikdo nemůže chtít a většina z těch co by chtěli skončí zas na prachách, ale je potřeba se holt vo to začít starat už teď, mam už nakoupený gumy na celou příští sezónu, druhou sadu nahřejváků, předělává se celý béčko.... ale holt to člověka musí bavit a musí se tomu věnovat, no...
...jó jestlis do placu hodil nabídku na "novýho" člena a nikdo se nechyt, tak to potom jó, ale já žádnou takovou aktivitu nikde nezaznamenal teda, proto do toho rejsním ...a možná se pletu, ale třeba by se našlo pár těch který by rádi jeli (třeba na střídačku po různejch závodech různý - na obsazení toho jednoho fleku)
...ber moje kydy ale s rezervou, ty se staráš, ty tvoříš
inkvizitorr (Administrator) 25.11.2008 10:13:21 Offline |
osiris psal:...jó jestlis do placu hodil nabídku na "novýho" člena a nikdo se nechyt, tak to potom jó, ale já žádnou takovou aktivitu nikde nezaznamenal teda, proto do toho rejsním ...a možná se pletu, ale třeba by se našlo pár těch který by rádi jeli (třeba na střídačku po různejch závodech různý - na obsazení toho jednoho fleku)
...ber moje kydy ale s rezervou, ty se staráš, ty tvoříš
no neni to až zas tak úplně easy, ale víceméně už teď je jasný, že shánim ještě jednoho člověka na mostecký závody bo nejspíš tam příští jár fijat nebude moct ject... problém je v tom, že ještě nejsou vypsaný závody na příští rok a s největší pravděpodobností budou závody dvoudenní a celý to bude eště trochu víc náročnější než letos a to jak na čas tak na peníze... holt spíš očekávám, že někdo příde sám s nabídkou mám, chci a jedu přesně jak to udělal plejba
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 25.11.2008 10:19:42 Offline |
osiris psal:...troufnu si říct, že teď uvidíš nějakou tu nabídku a jestli ne, tak sním svůj klobouk a vodjedu to sám
mam to brát jako že se dobrovolně hlásíš že jedeš???
doba je temná...
...nedopsal jsem předtím svoji myšlenku ...a sice, že když o tý možnosti nikdo nevěděl, tak ti ani nemoh svou nabídku vyseknout ale počkej chvilku, myslím že budou
...no co už s tím, jak jsem řek, jestli nebude kdo, tak jo
taky si myslim,ze se tady najde par lidi,ktery by radi neco podobnyho zkusili, ja osobne uz o tom taky dlouho premejslim,ale jak rika inkviz je to hodne o prachach...a taky o tom,jestli na to clovek vubec ma...
tak otazka zni stejne jako u humlaka,na kolik vyjde treba ten jeden most vcetne startovnyho,sady ci dvou gum,box a pod.?
myslim,ze kdyby se naslo vic schopnejch lidi tak to nebude nikoho tolik financne bolet,udelal by se rozpis na celej rok a byl by to vopravdovej bandit pico rejsing tym
...sam mezi jebkarema...
inkvizitorr (Administrator) 25.11.2008 11:21:32 Offline |
no je to myslim rozepsaný v tom loňským článku vo cec, ale počítám tak 5 startovný, 6 sada pneu, a tak 4 doprava na okruh, nějaký žrádlo a pití tam plus nějaký drobný výdaje a litr benál, takže suma sumárum jeden závod cca 16000... a samo startovný se platí rovnou na celej seriál hned na začátku února
doba je temná...
tak ja sem premejslel a navrhuju teda, ze bysme mohli klukum trosku pomoct, at uz pojede kdokoliv odsud, je nas tady dost, kdyby kazdej kdo chce poslal dle svych moznosti od 2 do 5 stouky, tak si myslim, ze by to klukum bodlo a my bysme presne vedeli, na co ty penize jdou...
...sam mezi jebkarema...
inkvizitorr (Administrator) 25.11.2008 12:04:48 Offline |
humlák: no abys moh s náma, musel bys mít naháče, ale kdybys chtěl ject na gikseru, tak asi taky neni problém se s nějakým týmem domluvit a svýst se s nima... mluvil sem třeba se stankrem a řikal že chystaj na příští jár dva týmy a jedou v superbikách... stačí se jenom trochen optat, takovejhle nabídek je na fóru cec mraky....
mariján: dyk sme to takhle dělali s hadrama na letošní masofce, na každým triku byly dvě kila za který se pořizovaly třeba nahřejváky, morký gumy, šlo z toho pojištění a třeba startovný pro fijata a kakina....
doba je temná...
Marián psal:tak ja sem premejslel a navrhuju teda, ze bysme mohli klukum trosku pomoct, at uz pojede kdokoliv odsud, je nas tady dost, kdyby kazdej kdo chce poslal dle svych moznosti od 2 do 5 stouky, tak si myslim, ze by to klukum bodlo a my bysme presne vedeli, na co ty penize jdou...
A odvážlivci by se zařadili do slosování a výherce by mohl jet jeden závod...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 25.11.2008 12:07:07 Offline |
Marián psal:tak ja sem premejslel a navrhuju teda, ze bysme mohli klukum trosku pomoct, at uz pojede kdokoliv odsud, je nas tady dost, kdyby kazdej kdo chce poslal dle svych moznosti od 2 do 5 stouky, tak si myslim, ze by to klukum bodlo a my bysme presne vedeli, na co ty penize jdou...
tohle už tu bylo a financovalo se to pičo hadrama....kdo chtěl udělal si radost a ještě podpořil kluky.
inkvizitorr (Administrator) 25.11.2008 12:17:45 Offline |
Marián psal:sak to ja vim,ale to bylo na lonskej rok ne?
dyk, dyk na rok 2009 spácháme něco podobnýho....
doba je temná...
Bych řek,že je to všechno pjekný jako že se na někoho složit,ale rozhodně nemá Inkviz v plánu pučovat někomu Béčko bo f tom maj prachya na druhou stranu jet na sérijovej jebce je asi vo ničem bo kurvit někomu časy se asi nikomu páčit nebudeVono je pjekný se zůčastnit ale proč teda potom závodit že?
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 25.11.2008 12:32:31 Offline |
palous: tak předpokladem je vlastní bajk samosebou, ale zas tohle sou závody endurance, tam je důležitý vodjezdit pokud možno stabilní (samože rychlý) časy, ale halvně doject a nemrdnout s tim!!! a né honit vteřinky, vod toho sou sprinty
doba je temná...
PALOUS psal:Bych řek,že je to všechno pjekný jako že se na někoho složit,ale rozhodně nemá Inkviz v plánu pučovat někomu Béčko bo f tom maj prachya na druhou stranu jet na sérijovej jebce je asi vo ničem bo kurvit někomu časy se asi nikomu páčit nebudeVono je pjekný se zůčastnit ale proč teda potom závodit že?
jen at jezdej dedku!
nam stejne nezbyde nic jinyho, nez to honit po horach
...sam mezi jebkarema...
inkvizitorr psal:palous: tak předpokladem je vlastní bajk samosebou, ale zas tohle sou závody endurance, tam je důležitý vodjezdit pokud možno stabilní (samože rychlý) časy, ale halvně doject a nemrdnout s tim!!! a né honit vteřinky, vod toho sou sprinty
Tak tojóa kua takovej Honza s Trutnova to by byla partie na sponzoring
Marián psal:PALOUS psal:Bych řek,že je to všechno pjekný jako že se na někoho složit,ale rozhodně nemá Inkviz v plánu pučovat někomu Béčko bo f tom maj prachya na druhou stranu jet na sérijovej jebce je asi vo ničem bo kurvit někomu časy se asi nikomu páčit nebudeVono je pjekný se zůčastnit ale proč teda potom závodit že?
jen at jezdej dedku!
nam stejne nezbyde nic jinyho, nez to honit po horach
A taky samo že po kapsách
...myslim ze ta inkvizovo varianta pres hadry je lepcejsi, takle by to vypadalo jak ta vanocni sbirka na psi utulek (nic proti ni)
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:Marián psal:tak ja sem premejslel a navrhuju teda, ze bysme mohli klukum trosku pomoct, at uz pojede kdokoliv odsud, je nas tady dost, kdyby kazdej kdo chce poslal dle svych moznosti od 2 do 5 stouky, tak si myslim, ze by to klukum bodlo a my bysme presne vedeli, na co ty penize jdou...
...myslim ze ta inkvizovo varianta pres hadry je lepcejsi, takle by to vypadalo jak ta vanocni sbirka na psi utulek (nic proti ni)
tak pokud budes mit lepsi pocit,tak je to uplne jedno,vyjde to i tak nastejno
...sam mezi jebkarema...
inkvizitorr psal:no je to myslim rozepsaný v tom loňským článku vo cec, ale počítám tak 5 startovný, 6 sada pneu, a tak 4 doprava na okruh, nějaký žrádlo a pití tam plus nějaký drobný výdaje a litr benál, takže suma sumárum jeden závod cca 16000... a samo startovný se platí rovnou na celej seriál hned na začátku února
...čili zjednoduším to, jde vo pět na stůl v českejch
...polemizovat o pneu, dopravě, žrádlu, pití a benzinu nemá smysl, i když ty výdaje tam pochopitelně taky jsou (totiž při čtyřhodinovce - ani pěti, tam jednotlivec sadu nevoddělá - pokud nevodjezdí přes půl závodu sám, dopravu zvládne podstatně lacinějc, žrát nemusí koňský vejce s kaviárem, chlastat božolé a nakonec může jezdit s tím benzinem trochu na spotřebu
osiris psal:inkvizitorr psal:no je to myslim rozepsaný v tom loňským článku vo cec, ale počítám tak 5 startovný, 6 sada pneu, a tak 4 doprava na okruh, nějaký žrádlo a pití tam plus nějaký drobný výdaje a litr benál, takže suma sumárum jeden závod cca 16000... a samo startovný se platí rovnou na celej seriál hned na začátku února
...polemizovat o pneu, dopravě, žrádlu, pití a benzinu nemá smysl, i když ty výdaje tam pochopitelně taky jsou (totiž při čtyřhodinovce - ani pěti, tam jednotlivec sadu nevoddělá - pokud nevodjezdí přes půl závodu sám, dopravu zvládne podstatně lacinějc, žrát nemusí koňský vejce s kaviárem, chlastat božolé a nakonec může jezdit s tím benzinem trochu na spotřebu
až zas tak jednoduše bych to neviděl...
gumy třeba nemusí být použitelné na další závod, nebo třeba v brně sežereš dvě zadní...
a pokud to tak pujde dál jak to u mě jde, tak pojedu jedno brno a fertig...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Luk psal:Marián psal:tak ja sem premejslel a navrhuju teda, ze bysme mohli klukum trosku pomoct, at uz pojede kdokoliv odsud, je nas tady dost, kdyby kazdej kdo chce poslal dle svych moznosti od 2 do 5 stouky, tak si myslim, ze by to klukum bodlo a my bysme presne vedeli, na co ty penize jdou...
si trefil na toho pravýhoty maj 11 pesů a nasračku přeplněnej vobejvák metálama
tomasNJ psal:osiris psal:inkvizitorr psal:no je to myslim rozepsaný v tom loňským článku vo cec, ale počítám tak 5 startovný, 6 sada pneu, a tak 4 doprava na okruh, nějaký žrádlo a pití tam plus nějaký drobný výdaje a litr benál, takže suma sumárum jeden závod cca 16000... a samo startovný se platí rovnou na celej seriál hned na začátku února
...polemizovat o pneu, dopravě, žrádlu, pití a benzinu nemá smysl, i když ty výdaje tam pochopitelně taky jsou (totiž při čtyřhodinovce - ani pěti, tam jednotlivec sadu nevoddělá - pokud nevodjezdí přes půl závodu sám, dopravu zvládne podstatně lacinějc, žrát nemusí koňský vejce s kaviárem, chlastat božolé a nakonec může jezdit s tím benzinem trochu na spotřebuaž zas tak jednoduše bych to neviděl...
gumy třeba nemusí být použitelné na další závod, nebo třeba v brně sežereš dvě zadní...
...tome přece nepíšeme o vodježdění celýho seriálu, ale o jednom závodu
...to že s těma gumama z jednoho nepojedeš druhý dá rozum, ale našinec kterej si zajede jen na ten jeden závod a vodkrouží si tam svejch pětačtyřicet minut tam ty gumy nevodrovná a bude s nima vesele blbnout dál při spoustě kilometrů na silnici
K.a.s.y.m. (Člen) 25.11.2008 19:36:27 Offline |
tomasNJ psal:osiris psal:inkvizitorr psal:no je to myslim rozepsaný v tom loňským článku vo cec, ale počítám tak 5 startovný, 6 sada pneu, a tak 4 doprava na okruh, nějaký žrádlo a pití tam plus nějaký drobný výdaje a litr benál, takže suma sumárum jeden závod cca 16000... a samo startovný se platí rovnou na celej seriál hned na začátku února
...polemizovat o pneu, dopravě, žrádlu, pití a benzinu nemá smysl, i když ty výdaje tam pochopitelně taky jsou (totiž při čtyřhodinovce - ani pěti, tam jednotlivec sadu nevoddělá - pokud nevodjezdí přes půl závodu sám, dopravu zvládne podstatně lacinějc, žrát nemusí koňský vejce s kaviárem, chlastat božolé a nakonec může jezdit s tím benzinem trochu na spotřebuaž zas tak jednoduše bych to neviděl...
no jo jenže když jedeš z 6-ti hodinovky skoro víc jak půlku tak se nediv
v tomhle jsem masochista, gdyby mi nádrž vydržela hodinu a půl, tak jezdím hodinu a půl
bohužel takhle je to jen max 55 minut...
__________________________________________________________________________________
Progear 650 (Člen) 25.11.2008 21:59:04 Offline |
tomasNJ psal:v tomhle jsem masochista, gdyby mi nádrž vydržela hodinu a půl, tak jezdím hodinu a půl
bohužel takhle je to jen max 55 minut...
ci fix... kolik má triple nádrž, 13L... ?
bo to je fakt fofr... a nebo moc gázuješ...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
no má nějakých cca použitelných 16... a po rundě sem tam vždy plný kanďák a něco dolil...(plný je přes 13l)
a nechtěl sem aby došel benál...
Progear 650 (Člen) 25.11.2008 22:07:23 Offline |
tomasNJ psal:no má nějakých cca použitelných 16... a po rundě sem tam vždy plný kanďák a něco dolil...(plný je přes 13l)
a nechtěl sem aby došel benál...
to je docela slušný... v tomhle ohledu mám šetrnější stroj... když dám plnou, tak po zhruba 120km v Brne mám pryč půl nádrže, čili zhruba 10 liru...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2008 07:34:59 Offline |
Progear 650 psal:tomasNJ psal:no má nějakých cca použitelných 16... a po rundě sem tam vždy plný kanďák a něco dolil...(plný je přes 13l)
a nechtěl sem aby došel benál...to je docela slušný... v tomhle ohledu mám šetrnější stroj... když dám plnou, tak po zhruba 120km v Brne mám pryč půl nádrže, čili zhruba 10 liru...
málo gázuješ
inkvizitorr psal:no je to myslim rozepsaný v tom loňským článku vo cec, ale počítám tak 5 startovný, 6 sada pneu, a tak 4 doprava na okruh, nějaký žrádlo a pití tam plus nějaký drobný výdaje a litr benál, takže suma sumárum jeden závod cca 16000... a samo startovný se platí rovnou na celej seriál hned na začátku února
Benzín neřeším, dopravu taky ne Gumy už jsou trochu horší, protože okruh je pravidelné vyžití a obzvlášť v Brně bych už s jetýma moc parády neudělal Akorát s mýma 2:40 v Brně to asi taky nevyhrajem a Most jsem nikdy nejel
Takže ikdyby na závod (jeden) by se třeba možná našlo, tak jsem k ničemu. No aspoň si na vás letos vyzkouším náš nový fotoaparát
Až se to pojede se spolejzdcem na tandému, tak se s Peťou hlásíme. V takové kategorii ostudu neuděláme
Progear 650 (Člen) 26.11.2008 13:23:26 Offline |
XJelen psal:Progear 650 psal:... když dám plnou, tak po zhruba 120km v Brne mám pryč půl nádrže, čili zhruba 10 liru...
No jo ale ty jedeš prázdnej i s plnou nádrží
To je taky moje jediná výhoda Jináč to zas tak slavný nejni...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 26.11.2008 13:29:30 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:tomasNJ psal:no má nějakých cca použitelných 16... a po rundě sem tam vždy plný kanďák a něco dolil...(plný je přes 13l)
a nechtěl sem aby došel benál...to je docela slušný... v tomhle ohledu mám šetrnější stroj... když dám plnou, tak po zhruba 120km v Brne mám pryč půl nádrže, čili zhruba 10 liru...
málo gázuješ
řekl bych že tím to nejni... spíš tím, že malý stádo holt málo žere...... bohužel...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2008 13:53:15 Offline |
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:
to je docela slušný... v tomhle ohledu mám šetrnější stroj... když dám plnou, tak po zhruba 120km v Brne mám pryč půl nádrže, čili zhruba 10 liru...málo gázuješ
řekl bych že tím to nejni... spíš tím, že malý stádo holt málo žere...... bohužel...
jestli chceš něco co žere kup si VTR ať už F nebo SP1(2) to pod 8 litru na 100% nedostaneš
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:
málo gázuješřekl bych že tím to nejni... spíš tím, že malý stádo holt málo žere...... bohužel...
jestli chceš něco co žere kup si VTR ať už F nebo SP1(2) to pod 8 litru na 100% nedostaneš
...s Vrtulníkem za vosum???? ...to by nesměl dostat točkoměr přes 3000 ot ...dyš ho měl Dark a na benzině sme natankovali a já se ho zeptal kam teda jedem dál, tag mi řek : "No kam??? Přeci k další benzince, né vole???"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2008 14:51:19 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:
řekl bych že tím to nejni... spíš tím, že malý stádo holt málo žere...... bohužel...jestli chceš něco co žere kup si VTR ať už F nebo SP1(2) to pod 8 litru na 100% nedostaneš
...s Vrtulníkem za vosum???? ...to by nesměl dostat točkoměr přes 3000 ot ...dyš ho měl Dark a na benzině sme natankovali a já se ho zeptal kam teda jedem dál, tag mi řek : "No kam??? Přeci k další benzince, né vole???"
šak píšu,že pod vosum standart je 9-10 pokud se nepletu.
Stránky: 1