Nejsi přihlášen
To se to bude jezdit...
aneb vsechno zly je k necemu dobry...
http://www.novinky.cz/clanek/155114-taj … zlata.html
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Re: To se to bude jezdit...
Luk psal:aneb vsechno zly je k necemu dobry...
http://www.novinky.cz/clanek/155114-taj … zlata.html
zelený na tebe
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 25.11.2008 11:13:20 Offline |
ser na zelený na dalších padesát let máme jisto
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
tak pokud to není kachna, tak očekávám ve zdejších vodách menší válečný konflikt
už jsem se těšil, že se dožiju toho, že ta černá píčovina dojde a vono nééé
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:tak pokud to není kachna, tak očekávám ve zdejších vodách menší válečný konflikt
už jsem se těšil, že se dožiju toho, že ta černá píčovina dojde a vono nééé
holt budeš muset jezdit aj na starý kolena rossi strašná představa co?
Bandit 4EVER!!!
Sandman psal:Tak sem zvědav, komu vlastně to Grónsko patří. Rusku, USA, Kanadě, Islandu?? ..bych řek, že se o to ešče porvou
to si pis, ze sa porvou...
Dnes som to pocul v radiu, tak dalm machri...
http://www.sme.sk/c/3864314/Dansko-posk … nomiu.html
barynek psal:ross psal:tak pokud to není kachna, tak očekávám ve zdejších vodách menší válečný konflikt
už jsem se těšil, že se dožiju toho, že ta černá píčovina dojde a vono néééholt budeš muset jezdit aj na starý kolena rossi strašná představa co?
woe, jsem už na starý kolena plánoval něco na vodík
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:barynek psal:ross psal:tak pokud to není kachna, tak očekávám ve zdejších vodách menší válečný konflikt
už jsem se těšil, že se dožiju toho, že ta černá píčovina dojde a vono néééholt budeš muset jezdit aj na starý kolena rossi strašná představa co?
woe, jsem už na starý kolena plánoval něco na vodík
Di na pouťti tam fouknou balónek
Jebat motorky :-)
nicola.foxx (Člen) 25.11.2008 20:55:23 Offline |
Nebo muze papat lusteniny a jezdit na metan. Ja mel vcera teplej chleba a dneska bych na to mohl jezdit celej den
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ondráš psal:Sandman psal:Tak sem zvědav, komu vlastně to Grónsko patří. Rusku, USA, Kanadě, Islandu?? ..bych řek, že se o to ešče porvou
Grónsko pokud vím, patří Dánsku, ne?
já myslim, že tím Sandman myslel to, že se o to tuty státy poperou, jako o tu ropu a nějaký subdodavatelský záležitosti, myslim...
Jinak Grónsko samozřejmě patří Dánsku, máš jedničku
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:Sandman psal:Tak sem zvědav, komu vlastně to Grónsko patří. Rusku, USA, Kanadě, Islandu?? ..bych řek, že se o to ešče porvou
woe uš to nehul, přečti st ten vodkaz
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Ondráš psal:Sandman psal:Tak sem zvědav, komu vlastně to Grónsko patří. Rusku, USA, Kanadě, Islandu?? ..bych řek, že se o to ešče porvou
woe uš to nehul, přečti st ten vodkaz
Vot tebe to sedí
Jebat motorky :-)
Je tu jeden článek, snaha o autonomii Grónska. Njn, já najít u nás na zahradě ropu, trhám se a ať mi celá ČR políbí
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Sandman psal:Je tu jeden článek, snaha o autonomii Grónska. Njn, já najít u nás na zahradě ropu, trhám se a ať mi celá ČR políbí
No jo... Ale víš jak by to dopadlo? Zkus si pomyslet jak to dopadne s arabským světem až jim dojde ropa... To radši ani nechci vědět z čeho budou živi...
Žádné odsolování, žádné investice do infrastruktury... Dopadnou jak Somálsko. Občanská válka, nepokoje, lidi budou utíkat přes hranice a budou se chtít chytit třeba i u nás... Nevim jestli neni lepší ten vodík, jehož zdroje maji všichni (to že nemaj na technologii je něco jiného)...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
myslim,ze je dobre,ze uz sou vymysleny i jiny technologie,pac bejt zavislej jen na rope je dost spatny.
sak proc taky furt americani valcej ze?
pro blaho sveta to asi nebude...
a aspon neco zustane i na ty po nas
...sam mezi jebkarema...
nicola.foxx (Člen) 26.11.2008 11:36:19 Offline |
Marián psal:myslim,ze je dobre,ze uz sou vymysleny i jiny technologie,pac bejt zavislej jen na rope je dost spatny.
sak proc taky furt americani valcej ze?
pro blaho sveta to asi nebude...
a aspon neco zustane i na ty po nas
Tech jinejch technologii jsou prej mraky. Jenze zadna vlada to nechce podporovat, protoze jsou kolem ropy nepredstavitelny prachy. Dyt jen u nas platis u pohonejch hmot z ropy DPH a pak jeste ta spotrebni dan ktera je cca 15 korun na litru .
Dyt nakej japoncik udelal moto na baterku o dojezdu 700Km pri prumerny rychlosti 90Km/h. Jenze jezdit na necem co zni jak auticko na setrvacnik neni nic pro me.
nicola.foxx psal:Tech jinejch technologii jsou prej mraky. Jenze zadna vlada to nechce podporovat, protoze jsou kolem ropy nepredstavitelny prachy. Dyt jen u nas platis u pohonejch hmot z ropy DPH a pak jeste ta spotrebni dan ktera je cca 15 korun na litru .
Dyt nakej japoncik udelal moto na baterku o dojezdu 700Km pri prumerny rychlosti 90Km/h. Jenze jezdit na necem co zni jak auticko na setrvacnik neni nic pro me.
Ale tyhle patenty kupují naftařské společnosti, tak máš pravdu. Strčí je do šuplíku a až jim dojde ropa, tak budou rejžovat na tom.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...dá-li satan, nedožiju se toho aš budou mašiny jezdit na vodík, na baterku nebo na ňákej jinej ksindl...uš takle je v nich na muj fkus aš moc elektroniky, řídících jednotek a gdejakejch jinejch vymožeností...já vim, sem konzerva
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nicola.foxx (Člen) 26.11.2008 12:19:03 Offline |
Filous psal:...dá-li satan, nedožiju se toho aš budou mašiny jezdit na vodík, na baterku nebo na ňákej jinej ksindl...uš takle je v nich na muj fkus aš moc elektroniky, řídících jednotek a gdejakejch jinejch vymožeností...já vim, sem konzerva
Nejses !!!! Vidim to podobne. V necem sme vyrostli a to se nam libi. No a proc to menit, kdyz to funguje.
Stránky: 1