Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 25.11.2008 20:53:06 Offline |
ZIMA CAS KRAVIN
Kdyby jste mel nekdo zbytecny prachy, tak tady je celkem dost muziky za malo penez. http://www.datart.cz/katalog/AV-prijima … 130-S.html
Dneska jsem si to privezl domu a jsem spokojenej parchant.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2008 07:45:09 Offline |
Re: ZIMA CAS KRAVIN
koukam ty nevíš co z prachama co? měl jsi ten zesilovač koupit aspoň lampovej ať to má nějakou úroveň a ne takovouhle jebku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 26.11.2008 11:14:55 Offline |
Meloun psal:Před zimou bych se chtěl pořádně nažrat, začátkem listopadu zalízt pod deku a chrápat až dubna
Delej to jako medvedi. Si jeste zaspuntujou prdel a celou zimu nevylezou z brlohu.
nicola.foxx (Člen) 30.11.2008 13:49:42 Offline |
No a dneska mi potvrdili dodani dalsi kravinky na pristi tyden http://www.alza.cz/jamo-s-606-hcs-5-cerne-d99926.htm
pekny
nicola.foxx (Člen) 30.11.2008 19:24:59 Offline |
Kakac psal:Billy psal:pekny
No nevím Jamo
No na Tanoye nemam prachy a asi na to nemam ani usi, abych ocenil repraky za 300 klacku. Sice mam perfektni hudebni sluch a poznam kazdou notu, ale na tri sestry fakt tohle staci.
nicola.foxx psal:Kakac psal:Billy psal:pekny
No nevím Jamo
No na Tanoye nemam prachy a asi na to nemam ani usi, abych ocenil repraky za 300 klacku. Sice mam perfektni hudebni sluch a poznam kazdou notu, ale na tri sestry fakt tohle staci.
óóóó další tannoyař konečně má krevní skupina. A ty tři sestry by na nich hrály líp
A nemusíš mít bedny za 300000 stačí daleko míň hlavně kvalitní
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
nicola.foxx (Člen) 03.12.2008 11:10:19 Offline |
Kakac psal:nicola.foxx psal:Kakac psal:
No nevím JamoNo na Tanoye nemam prachy a asi na to nemam ani usi, abych ocenil repraky za 300 klacku. Sice mam perfektni hudebni sluch a poznam kazdou notu, ale na tri sestry fakt tohle staci.
óóóó další tannoyař konečně má krevní skupina. A ty tři sestry by na nich hrály líp
A nemusíš mít bedny za 300000 stačí daleko míň hlavně kvalitní
Hele dycky dyz jsem slysel naky drevotriska repro vod Jamo, tak se mi to zamlouvalo. Tag si mmyslim, ze mi to bude asejc stacit.
Stránky: 1