Nejsi přihlášen
Re: Vnitřek spínačky
...já mám dojem, že je tam odpor a ten je při obejítí spínačky nutný nasimulovat kvůli tomu aby se mašině chtělo nastartovat (asi bezpečnostní prvek)
...a taky je možný že plácám oviny
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...já mám dojem, že je tam odpor a ten je při obejítí spínačky nutný nasimulovat kvůli tomu aby se mašině chtělo nastartovat (asi bezpečnostní prvek)
...a taky je možný že plácám oviny
JJ..přesně tak.... ...o to mi jde... no a já bych potřeboval zjistit,bud jaký ten odpor je nebo kousek z nejaké staré spínačky abych to proměřil...
to vis to ja vubec nevim vo cem je rec takovyhle veci dou mimo me. ja ziju porad ve starejch dobach odpor na nem 4 barevny prouzky a je to a jak vypada spinacka vubec nevim sem myslel ze je ten odpor zvlast tak sem zase myslel spatne.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:to vis to ja vubec nevim vo cem je rec takovyhle veci dou mimo me. ja ziju porad ve starejch dobach odpor na nem 4 barevny prouzky a je to a jak vypada spinacka vubec nevim sem myslel ze je ten odpor zvlast tak sem zase myslel spatne.
z toho si nic nedělej ..bude líp
KOVAL psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C01428.JPG
růžovej vodpor(vypadá trochu přihřátej),jeden konec má hnědej(jakože se posral),vod toho pokaďěnýho konce směrem na druhou stranu nejprv černá prouha,pak hnědá prouha,nakonec zlatá(asi echt gold) prouha..
to je veškerej ten zázrak,ten vodpor propojuje ty dva hubený vedlejší dráty..
Jasný pivo pro tebe
Díky
Stránky: 1