Nejsi přihlášen
Vačky
Čus,
Jak poznám že mám vačky v hájí na B12 r.v.98, dá se to poznat i bez rozebrání? Kámoš co mi šteloval motor tvrdí že za těch 20tis km co jsem na ní najel jsem je zničit nemohl, viděl je předtím a že prý nexist, ale v servisu jak mi nastavovali ventily tak tvrdily že jim zbejvá tak max. 10tiskm.
Podle tach. má najeto 50tis km (možná když nebil přetočenej). Tak nevím kde je pravda. Moto táhne jako kráva pořád, citelný úbytek výkonu není znát vůbec.
A pak kdybych uvažoval o nových tak originály prý kolem 20ky tak to asi ne ale prý jsou i neoriginály za 7-8tis co je na tom pravdy???
DÍK
Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
Re: Vačky
http://www.partsdepot.cz/index.php?fveh … tion=96416 tady najdeš cenu.Musíš sundat ventilový víko a podívat se na ně v jakým jsou stavu.Nebo za kámošem.
at kamos sunda vika a koukne........
jinak vacky budou mit na sobe v miste kde otviraji ventily (takovy ten vylesteny šišoid) male cerne tecky cca 0,8 a vice mm takove male durky, jakoby vyzrane od rzi
ps . a nebud z toho vyval kdyz tam najdes dve tecky , tvrdit ze vacka vydr 10k km je trosku diskutabilni
MOTO KOZZI GRISO
Dík zatím nekupuji nic, kámoš je 400km daleko tak k němu to jen tak nepůjde. Asi to odvezu do dalšího servisu co mi řeknou tam a rovnou to nechám vyfotit. Možná v tom prvním servisu jen oblbovaly protože tam byla s moto kámoška že to je její tak asi chtěly na ní vydělat.
naked psal:Dík zatím nekupuji nic, kámoš je 400km daleko tak k němu to jen tak nepůjde. Asi to odvezu do dalšího servisu co mi řeknou tam a rovnou to nechám vyfotit. Možná v tom prvním servisu jen oblbovaly protože tam byla s moto kámoška že to je její tak asi chtěly na ní vydělat.
No a sme doma.A nenabízeli jí že ji ty vačky za tu dvacku seženou a určitě byli tak vstřícní že by je aji "scela zdarma"namontovali
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 27.11.2008 09:32:56 Offline |
Zdenousek psal:Montáž by byla zcela jistě zdarma, protože by je sehnali tak za 12tis.
otázka je zda by je z tý motorky vůbec vyndali.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
naked psal:Dík zatím nekupuji nic, kámoš je 400km daleko tak k němu to jen tak nepůjde. Asi to odvezu do dalšího servisu co mi řeknou tam a rovnou to nechám vyfotit. Možná v tom prvním servisu jen oblbovaly protože tam byla s moto kámoška že to je její tak asi chtěly na ní vydělat.
Sundej víko a nafoť (makro)... Máš motorku v Praze?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
naked psal:100 cikánu na ně!!!
Jojo mám ji v Ph ale moc ji nemam kde rozebírat a s čím. Mám ji v hromadný garáží,hmm a pěnu ve výfuku jsem neměl. Jak byla jednou řeč.
Jedině že by se někdo nabít
Co chceš rozebírat... Sundáš nádrž a víko. To je celé...
A nabíT nechci...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.11.2008 13:06:17 Offline |
naked psal:100 cikánu na ně!!!
Jojo mám ji v Ph ale moc ji nemam kde rozebírat a s čím. Mám ji v hromadný garáží,hmm a pěnu ve výfuku jsem neměl. Jak byla jednou řeč.
Jedině že by se někdo nabít
na starym modelu je to sranda..povolíš 14 šroubů a je to dole a to počítám i nádrž.a potřebuješ jen klíč číslo 10 a imbus klíč tuším,že číslo 5
K.a.s.y.m. (Člen) 27.11.2008 14:06:39 Offline |
naked psal:Snad nejsem, výměna voleje a filtru byla bez ujmi
tak tohle je stejný jen je tam víc šroubků a pokud dotáhneš s citem tak to nezkurvíš.
K.a.s.y.m. psal:naked psal:100 cikánu na ně!!!
Jedině že by se někdo nabítna starym modelu je to sranda..povolíš 14 šroubů a je to dole a to počítám i nádrž.a potřebuješ jen klíč číslo 10 a imbus klíč tuším,že číslo 5
...ten imbus je 6tka
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2008 09:26:12 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:naked psal:100 cikánu na ně!!!
Jedině že by se někdo nabítna starym modelu je to sranda..povolíš 14 šroubů a je to dole a to počítám i nádrž.a potřebuješ jen klíč číslo 10 a imbus klíč tuším,že číslo 5
...ten imbus je 6tka
hluboce se omlouvám za mistifikaci
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
na starym modelu je to sranda..povolíš 14 šroubů a je to dole a to počítám i nádrž.a potřebuješ jen klíč číslo 10 a imbus klíč tuším,že číslo 5...ten imbus je 6tka
hluboce se omlouvám za mistifikaci
...vole
K.a.s.y.m. (Člen) 28.11.2008 09:34:57 Offline |
naked psal:Mám už foto vaček, co na to vodbornící jsou otečkovaný jinak ale jezdi furt parádně [url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 50_050.jpg[/IMG][url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 50_046.jpg[/IMG]
...vydírá se cementace, nejsi první ani poslední...kolik má namotáno, vosumdesát-sto???
Peknej piting
neco sem cetl a piting taky vznika tim ze dochazi k velkemu zrychleni te vacky, to ze to turujes nezatizeny a motor se extreme rychle rozmota do vysokejch otacek, tim kdyz jedes je motor v zatezi ale vacky tolik asi netrpi jako kdyz to turujes do cervenyho pole na volnobej pac to i pretocis ten motor kolikrat a ani to nevidis uz na otackomeru ze bys byl v cervenym poli. Nekde to je popsany na gsxr.wz.cz kdyztak me opravte zda je to moje mejlka cteni
Najel jsem na tom 25000km, při koupi piting nebil vidět. Prvních 7000km tam byl Repsol olej, dalších 7000 taky Repsol, dalších 7000 pak už Motul a teď taky Motul. Jsme ho měnil po 7tis ne po 6ti že to moc netočím takže je to zbytečný. Ještě to určitě něco najede dokud to rozhodí časování,že jo?
K.a.s.y.m. (Člen) 25.09.2009 09:52:52 Offline |
naked psal:Najel jsem na tom 25000km, při koupi piting nebil vidět. Prvních 7000km tam byl Repsol olej, dalších 7000 taky Repsol, dalších 7000 pak už Motul a teď taky Motul. Jsme ho měnil po 7tis ne po 6ti že to moc netočím takže je to zbytečný. Ještě to určitě něco najede dokud to rozhodí časování,že jo?
rozhodíč časování??? myslíš jako hodin v budíkách???
Miras psal:Podle čeho jsi vypočítal těch 7tkm pro výměnu oleje??
no ty tady v čechách máme hodně expertů ....
Podobný věci poslouchám každou chvíli a nestačim se divit jak k tomu ty lidi vždycky dospějou
Did v manualu je servisny interval na výměnu oleje 6tkm, tak když člověk nejezdi jak čuně tak se v 7tkm se hovno stane... stejně ho člověk nemění na chlup přesně +- autobus ne
naked psal:Miras psal:Podle čeho jsi vypočítal těch 7tkm pro výměnu oleje??
no ty tady v čechách máme hodně expertů ....
Podobný věci poslouchám každou chvíli a nestačim se divit jak k tomu ty lidi vždycky dospějouDid v manualu je servisny interval na výměnu oleje 6tkm, tak když člověk nejezdi jak čuně tak se v 7tkm se hovno stane... stejně ho člověk nemění na chlup přesně +- autobus ne
Je fakt že jsi jenom odvárek Nejlepší je "no těch patnáct dam za dva roky tak to nechávám tak dlouho (pak přichází na řadu obvykle tvoje fráze), vždyť se hovno děje, ne?" a takových kedů už člověk slyšel
Co si neumim sám spočítat, věřim slepě manuálum
Miras psal:Je fakt že jsi jenom odvárek Nejlepší je "no těch patnáct dam za dva roky tak to nechávám tak dlouho (pak přichází na řadu obvykle tvoje fráze), vždyť se hovno děje, ne?" a takových kedů už člověk slyšel
Co si neumim sám spočítat, věřim slepě manuálum
Nezapomeň na opačné extrémy, které mění olej po 3 tisících.
K.a.s.y.m. (Člen) 25.09.2009 12:09:26 Offline |
Ondráš psal:Miras psal:Je fakt že jsi jenom odvárek Nejlepší je "no těch patnáct dam za dva roky tak to nechávám tak dlouho (pak přichází na řadu obvykle tvoje fráze), vždyť se hovno děje, ne?" a takových kedů už člověk slyšel
Co si neumim sám spočítat, věřim slepě manuálumNezapomeň na opačné extrémy, které mění olej po 3 tisících.
a nebo po 6 tis a 4x ročně...,že Kukii
naked psal:tak tak, ja taky, v ramci možností, co je psáno to je dáno
Takovej bracha neměnil 2 roky
Pak si neco kup , ja se jen udivuju a dale bezkomentare
Progear 650 (Člen) 25.09.2009 14:39:21 Offline |
Ondráš psal:Miras psal:Je fakt že jsi jenom odvárek Nejlepší je "no těch patnáct dam za dva roky tak to nechávám tak dlouho (pak přichází na řadu obvykle tvoje fráze), vždyť se hovno děje, ne?" a takových kedů už člověk slyšel
Co si neumim sám spočítat, věřim slepě manuálumNezapomeň na opačné extrémy, které mění olej po 3 tisících.
To vis, když na to máš....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Billy psal:naked psal:tak tak, ja taky, v ramci možností, co je psáno to je dáno
Takovej bracha neměnil 2 rokyPak si neco kup , ja se jen udivuju a dale bezkomentare
No von teda najel za ty 2 roky 2tkm takze spis proto neze by to chtel oddelat a pak prodat, von ji v zivote neproda jak ho znam
A ja jenom zjistuju jak ji mam moc dokurv... kdybych ji chtel prodat abych mohl klidne spat ze spokojným svedomim že jsem řekl vše co je v nehodlám to řešit pak
Progear 650 psal:Ondráš psal:Miras psal:Je fakt že jsi jenom odvárek Nejlepší je "no těch patnáct dam za dva roky tak to nechávám tak dlouho (pak přichází na řadu obvykle tvoje fráze), vždyť se hovno děje, ne?" a takových kedů už člověk slyšel
To vis, když na to máš....
čekal jsem jestli se potrefená husa ozve
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
naked psal:Billy psal:naked psal:tak tak, ja taky, v ramci možností, co je psáno to je dáno
Takovej bracha neměnil 2 rokyPak si neco kup , ja se jen udivuju a dale bezkomentare
No von teda najel za ty 2 roky 2tkm takze spis proto neze by to chtel oddelat a pak prodat, von ji v zivote neproda jak ho znam
A ja jenom zjistuju jak ji mam moc dokurv... kdybych ji chtel prodat abych mohl klidne spat ze spokojným svedomim že jsem řekl vše co je v nehodlám to řešit pak
...nigdo nevodhadne jag moc rychle se to bude zhoršovat...bejt tebou, tag pomalu schánim nový, ale nešílim...prostě s každou výměnou voleje sundej i víko a skontroluj staf, abys vjeděl, esi se to horší nebo ne...
Filous psal:naked psal:Billy psal:Pak si neco kup , ja se jen udivuju a dale bezkomentare
A ja jenom zjistuju jak ji mam moc dokurv... kdybych ji chtel prodat abych mohl klidne spat ze spokojným svedomim že jsem řekl vše co je v nehodlám to řešit pak...nigdo nevodhadne jag moc rychle se to bude zhoršovat...bejt tebou, tag pomalu schánim nový, ale nešílim...prostě s každou výměnou voleje sundej i víko a skontroluj staf, abys vjeděl, esi se to horší nebo ne...
Tak tak, už šetřím
Volat musis Inkvizovi, ten je ma v regale
Stránky: 1