Nejsi přihlášen
Tak jsem vyhrál nad státem....
Po 1,5 roku od nehody,mi po několika stáních a odvoláních vrátili 2body a nějakých 10000,- na pokutách a poplatcích co mne to zatím stálo + zaplatili veškeré náklady advokátce-těch jsem se bál spolu s náklady na řízení nejvíc
A projeli to díky iniciativě úředníka na přestupkovým,který jen pálkoval,nekomunikoval,a myslel-si, že nemusí přizvat strany k seznámení s průběhem
Takže na základě jakési "procesní chyby" bylo promlčeno,vráceno šťastnému úředníkovi a definitivně uzavřeno
A pokud vydržím do března,tak mi umáznou i 4 body z 5ti co mám za rychlost a do nové sezóny vyrazím z jedním bodíkem "pod plynem"
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 27.11.2008 14:53:23 Offline |
Re: Tak jsem vyhrál nad státem....
jsi klikař co říct víc
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tak to je mazec
Kelly :
... gratulace
... 2 body a 10000,-
... mě dali 8 měsíců bez papírů + 7000,- + hafo bodů, ale bojoval sem, odvolával se a dovolával svejch práv a vydržel rok, takže "vzhledem k uplynutí jednoho roku od udajnejch přestupků" to padlo
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
jen mě mrzí,že to vyšlo zrovna jemu,dyk každý ví jakej je to pirát silnic. Myslíte,že dyby zme dali dobrozdání s nějakýma podpisama,že je pro společnost nebezpečný,že by mu to zase vzali?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:jen mě mrzí,že to vyšlo zrovna jemu,dyk každý ví jakej je to pirát silnic. Myslíte,že dyby zme dali dobrozdání s nějakýma podpisama,že je pro společnost nebezpečný,že by mu to zase vzali?
Furt hledáš vobjeti co?co seš voženil jen reješ
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 27.11.2008 19:53:42 Offline |
PALOUS psal:Koldan psal:jen mě mrzí,že to vyšlo zrovna jemu,dyk každý ví jakej je to pirát silnic. Myslíte,že dyby zme dali dobrozdání s nějakýma podpisama,že je pro společnost nebezpečný,že by mu to zase vzali?
Furt hledáš vobjeti co?co seš voženil jen reješ
no jo no chlapi v chomoutu se měněj no!!!
To kelly:
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
luboss psal:osiris psal:...ten a práce ? ti jeblo ?
já tomu tak řikám, no
...ale že ty pracuješ nebo vokolo ní aspoň projdeš, to jó ale von a práce nejde dokupy, to by ho zabilo, stačí když někoho jenom vidí pracovat a dou na něj mrákoty
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
já teď bojuju se státem o takovou malou sumičku, bylo by za ní nové bmw 1200 gsa v plné náloži i s doplňky, ani spát z toho nemůžu
kdybych to náhodou vyhrál, tak jdu pro něj, ale spíš to je v
The father of the little princess of the dawn
Kelly, seš to ty? http://www.jdvm.cz/pcr/ nehoda číslo 061106070489
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1