Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Bando HELP se 120cou

REX (Člen)
30.11.2008 22:10:27

Bando HELP se 120cou

Babo raď…

Kdysi jsem měl stodvacítku kterou jsem prodal za 1000,- z nějakých důvodů není přepsaná (to není teď podstatný) pojistka odhlášená. Auto už nemam asi 4 roky. Majitel mi vrátil papíry (nepřepsaný).

No a teď potřebuji zrušit TP, prostě celé auto auto zrušit odepsat. Auto už není, ani značky. (velkej TP i malej OTP mám) Cikáni se vo něj postaraly.

Tak, a co s tím teď???

Doufám že se tu najde víc rozumných radhelp než těch vtipnejch žvejkůfuckbigsmile

Díky REXsiště

Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Ice (Člen)
30.11.2008 22:13:19

Re: Bando HELP se 120cou

Zajdi na magistrát a poptej se u zdroje, jakje to s vyřazením vozidla z evidence, které už není mezi námi a vysvětli jim situaci. Tam to budou vědět asi nejlíp.

Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Lenka (Člen)
30.11.2008 22:27:59

když chceš vyřazovat, musíš mít protokol o likvidaci...jenže spolu s nim musíš přinýst SPZ...takže se zeptej přímo na dopraváku, co s tim...

...Do you know that bad girls go to hell?...
Pajk (Člen)
30.11.2008 22:57:52

Co vim, když chceš trvale odhlásit auto chtěj po tobě na ouřadě doklad o ekologický likvidaci vozidla oprávněnou firmou, kde je napsáno co se likviduje za vozidlo, číslo kastle, motoru a spz.  Likvidace je zdarma pokud má vozidlo všechny důležitý agregáty. Pokud není vozidlo kompletní platíš 1500 peněz. Nevim, jedině dovezt jim tam nákej šrot za kterej nic nedostaneš a ještě zaplatíš poplatek a dostaneš potřebnej doklad. Možná bude chtít donést trofej z vraku v podobě čísla podvozku aby byl krytej, že se to někde neobjeví. Doklad o pojištění při odhlášení ouřad nezajímá  a spz to je už na tobě jak zdůvodníš. Pochybuju, že by to na ouřadě odepsali bez dokladu kterej si tam stějně zakládaj.

Billy (Člen)
01.12.2008 07:42:09

Proste ti ho ukradli, co ti na to rict je to nelepsi varinata, jeste abys nemel zpetne ze jsi neplatil treba poviny ruceni a takovy srandy pac kamarad prodal rumunum jakejmsi kdysi davno daciu starou ale dal jim blbec vsechno a aji s malim a velkym TP a pak se divil ze musi platit povinny ikdyz auto a nic nema. tak to resil kradezi i s dokladama smile1, proste rekni ze to ho pocorovali tu karu nekde kde vis ze nejsou kamery atd a hotovo. pak se to stejne uzavre a oni ti to musi zrusit.

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
VikecB12 (Člen)
01.12.2008 12:25:59

Billy psal:

Proste ti ho ukradli, co ti na to rict je to nelepsi varinata, jeste abys nemel zpetne ze jsi neplatil treba poviny ruceni a takovy srandy pac kamarad prodal rumunum jakejmsi kdysi davno daciu starou ale dal jim blbec vsechno a aji s malim a velkym TP a pak se divil ze musi platit povinny ikdyz auto a nic nema. tak to resil kradezi i s dokladama smile1, proste rekni ze to ho pocorovali tu karu nekde kde vis ze nejsou kamery atd a hotovo. pak se to stejne uzavre a oni ti to musi zrusit.

Jediný rozumný řešenígood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Fik-B6S (Člen)
01.12.2008 13:35:51

Když jsi to prodával máš kupní smlouvu?
pokud jo tak bych mu to vrátil ať se stará a bacha někde jsem čet že od nového roku se bude za neodhlášené vozidlo které nemá pojistku platit nějakej paušíl deně u motorky to bylo 30kč aby donutili lidi platit pojistky a na druhou stranu když do tebe nabourá borec co nemá pojistku tak se to zaplatí jakoby z toho...good

PS: když dáš SPZ na depozit tak tam jsou max rok a pak se myslím rušej ne to by byla taky možnost...good

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
xrohy (Člen)
01.12.2008 14:04:32

Mám ten samej problém taky ze 120 a paní na úřadě byla docela příjemná a poradila mi, ať si počkám na leden na nový zákon a v něm je, že auto můžeš odhlásit bez potvrzení o likvidaci na čestný prohlášení, že s ním nebude nakládáno neekologicky.surprised
Prej...... tak čekám na leden.

A jestli máš kupní smlouvu tak to odhlaš na člověka kterýmu si to prodal.

Čaroděj Dobroděj 8-)
K.a.s.y.m. (Člen)
01.12.2008 14:45:20

xrohy psal:

Mám ten samej problém taky ze 120 a paní na úřadě byla docela příjemná a poradila mi, ať si počkám na leden na nový zákon a v něm je, že auto můžeš odhlásit bez potvrzení o likvidaci na čestný prohlášení, že s ním nebude nakládáno neekologicky.surprised
Prej...... tak čekám na leden.

A jestli máš kupní smlouvu tak to odhlaš na člověka kterýmu si to prodal.

tak k tomuhle bude chtít sehnat něco bližšího.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Billy (Člen)
01.12.2008 14:45:23

jen aby nevymysleli neco super zas ekologickyho ze se z toho poserete, za zlikvidovani, tak doufej pac teda prehled co ma nabyt pravni ucinosti nemam.

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
REX (Člen)
03.12.2008 16:10:27

kuwa chtějí ještě ekolog.likvidaci idontknow

Inženýrek (Člen)
03.12.2008 18:03:09

No tak jestli mas smlouvu o prodeji, tak jsi v suchu, jestli to dobre chapu. Nebo reseni s kradezi je dobra moznost. A to, ze v lednu budou rusit likvidaci? To je docela pussyvina si myslim. Naopak to s tema zelenejma pude cim dal vic do hajzlu...

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Fik-B6S (Člen)
03.12.2008 18:27:11

na to rušení likvidace bych nevěřil zvlášť když přepisu starého auta zaplatí člověk až 10000 jako eko daňfuckfuck

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
REX (Člen)
03.12.2008 20:40:45

Fik-B6S psal:

na to rušení likvidace bych nevěřil zvlášť když přepisu starého auta zaplatí člověk až 10000 jako eko daňfuckfuck

No asi tak nějak, si myslím takyidontknow

Pajk (Člen)
03.12.2008 20:56:15

Dohodni se na vrakovišti který má glejt na ekol. likvidace za jakejch podmínek ti vystavý certifikát. Techničáky máš. Buď to bude za flašu něčeho lepšího, nebo maximálně zaplatíš poplatek za likvidaci a mažeš na úřad kde ti ro zruší a máš klid. Já bych to moc neoddaloval než se někdo začne zajímat třeba jestli vůbec to vozidlo mělo zákonnou. No a ty SPZky? To nemůže bejt takovej broblém, třeba: jé já sem vůl, já je nechal sešrotovat se 120cou, mladá pani, že pro ně nemusím pod lis.bigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS