Nejsi přihlášen
Re: zase pro počítačový geniusy
Baltazar: myslis jako neco tady na vobrazku?
http://www.novinky.cz/clanek/155741-dia … astne.html
...Do you know that bad girls go to hell?...
nicola.foxx (Člen) 02.12.2008 23:37:39 Offline |
TO SPIDIS : U toho intelu bych se tyhle teploty ani moc nebal. Jejich procaky maj v sobe precejc porad funkci, ze jak se hrejou moc, tak to vypne klidne i nektery funkce procaku. U tech ctyrjadrovejch to umi prej vypnout i jadro. Takze pocitac se ti mirne zpomaly, ale prace pokracuje. Kdyz jsem jeste lital na AMD procakach, tak teplota cca 80 a prilitnul na me restart kompu i kdyz jsem to po par zkurvene vypalenejch dvd vypnul v bajosu. Pocitac letel pod sroubovak a uz tam za hodku byla deska s chipsetem intel a s procakem intel core duo a vod tej doby zadnej trabl. Tak asi tak
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ton@l psal:prvni krok vycistit od prachu, druhy krok ventilatory do bedny jeden nasavaci druhy odvod, treti krok pokud prechozi nepomohly lepsi chladic na procesor
Obávám se, že se jedá o notebook - tím pádem rozebrat, vyčistit venťasy - případně zkontrolovat, jestli vše sedí tak jak má
Pokud je vše ok a čistý, pak neprovozovat ntb v posteli v peřině
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
nicola.foxx psal:TO SPIDIS : U toho intelu bych se tyhle teploty ani moc nebal. Jejich procaky maj v sobe precejc porad funkci, ze jak se hrejou moc, tak to vypne klidne i nektery funkce procaku. U tech ctyrjadrovejch to umi prej vypnout i jadro. Takze pocitac se ti mirne zpomaly, ale prace pokracuje. Kdyz jsem jeste lital na AMD procakach, tak teplota cca 80 a prilitnul na me restart kompu i kdyz jsem to po par zkurvene vypalenejch dvd vypnul v bajosu. Pocitac letel pod sroubovak a uz tam za hodku byla deska s chipsetem intel a s procakem intel core duo a vod tej doby zadnej trabl. Tak asi tak
Taky mám radši Intel
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
nicola.foxx (Člen) 02.12.2008 23:41:19 Offline |
spidys psal:Ton@l psal:prvni krok vycistit od prachu, druhy krok ventilatory do bedny jeden nasavaci druhy odvod, treti krok pokud prechozi nepomohly lepsi chladic na procesor
Obávám se, že se jedá o notebook - tím pádem rozebrat, vyčistit venťasy - případně zkontrolovat, jestli vše sedí tak jak má
Pokud je vše ok a čistý, pak neprovozovat ntb v posteli v peřině
To jsem taky jednou udelal. Pak jsem se divil proc mam puchejre na stehnech
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
ja uz mam za sebou smirglovani procaku D805 kvuli snizeni teploty, pac ta dosedaci plocha je hold kriva a chladilo se to jenom krajama a uprostred byla jen vrstva pasty kdyz to pritlacis pres sklo, tak se jelo smirgl jemnej a sklo jako deska a uz se smirglovalo no teplota sla dolu o cca 7 stupnu , kamarad uz vysmirgloval aji quada 6600, na zaruku sere pes
Stránky: 1