Nejsi přihlášen
Tuning moto... :)
www.youtube.com/watch?v=h-O_zqjOlTE
www.youtube.com/watch?v=7a0gWXxY9nE
www.youtube.com/watch?v=_b0kyC-xasQ
cisty k****i...
...200 v měste, 300 z místa...
Pomaly ďalej zájdeš, no rýchlo tam budeš skôr... :-)
Re: Tuning moto... :)
motor z bandita???
http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/gi … n-6154.htm
zakalenie výfuku...
http://www.evisor.tv/tv/streetfighter/kruemmer-3649.htm
Progear 650 (Člen) 03.12.2008 21:35:32 Offline |
alex psal:zakalenie výfuku...
http://www.evisor.tv/tv/streetfighter/kruemmer-3649.htm
neskutečný....!!! co ten motor vydrží....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:alex psal:zakalenie výfuku...
http://www.evisor.tv/tv/streetfighter/kruemmer-3649.htmneskutečný....!!! co ten motor vydrží....
..nestresuj,tvůj motor už by to nedal..na to už je ten tvůj moc vifikundační..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Progear 650 (Člen) 04.12.2008 09:32:18 Offline |
Pšán psal:Progear 650 psal:alex psal:zakalenie výfuku...
http://www.evisor.tv/tv/streetfighter/kruemmer-3649.htmneskutečný....!!! co ten motor vydrží....
..nestresuj,tvůj motor už by to nedal..na to už je ten tvůj moc vifikundační..
.. dal by to taky, je ta stará vrána... ale zkoušet to nebudu...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2008 10:54:04 Offline |
k těmhle prázdnym hlavam neni co dodat.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jako člověk mající motorky a jiné strojky rád mě tyhle činnosti nepřijdou nijak ohromující natož úsměvné. Vůbec nechápu, proč někdo takovýmu člověku tleská a má z toho radost. To je teda umění a show jako kráva Ale nic, asi jsem jinej
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Jako člověk mající motorky a jiné strojky rád mě tyhle činnosti nepřijdou nijak ohromující natož úsměvné. Vůbec nechápu, proč někdo takovýmu člověku tleská a má z toho radost. To je teda umění a show jako kráva Ale nic, asi jsem jinej
...taky si občas zagumuju nebo udělám nějakou kravinku, ale cílený destrukci jakýhokoliv stroje taky moc nerozumim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
No jo,jenomže nikdo s těch kluků co to tam likvidujou ty motorky nemají na normální ježdění,ale právě tady na ty prasárny. To že nějakej profi stríťák někde na šou votpálí motor tak že z něho vyběhne ojnica mě taky neudivuje,pokud s tou motorkou odstrítoval 3-4roky tak je na tom většina věcí stejně nepoužitelnejch a motorka jako celek neprodejná tak co s tím. Navíc se to venku prdává za pár šupek v porovnání s tím co vydělávají...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 04.12.2008 16:20:20 Offline |
bobišci
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...jak píše vikec, je to "jenom" stroj, my češi máme zvláštní dar všechno zveličovat, dělat ze všeho senzace a matlat se v hovnech
...to bych moh ronit slzy nad zátkou vod piva, že sem ji vohnul
...je celkem jedno jestli ten motor hodí do šmelcu komplet, nebo děravej, pod lis de tak jako tak (navíc z něj vypustil elegantně volej )
ps: sem wůl, vím to
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...jak píše vikec, je to "jenom" stroj, my češi máme zvláštní dar všechno zveličovat, dělat ze všeho senzace a matlat se v hovnech
...je celkem jedno jestli ten motor hodí do šmelcu komplet, nebo děravej, pod lis de tak jako tak (navíc z něj vypustil elegantně volej )
Tobě se podobný vypouštění voleja taky dost líbí že jo?
Banditatom (Člen) 04.12.2008 16:45:36 Offline |
VikecB12 psal:osiris psal:...jak píše vikec, je to "jenom" stroj, my češi máme zvláštní dar všechno zveličovat, dělat ze všeho senzace a matlat se v hovnech
ps: sem wůl, vím toTobě se podobný vypouštění voleja taky dost líbí že jo?
praktik
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
alex psal:www.youtube.com/watch?v=h-O_zqjOlTE
cisty k****i...
... no je to
... zkurvit nádrž kvůli blbinám
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:alex psal:www.youtube.com/watch?v=h-O_zqjOlTE
cisty k****i...... no je to
třeba to bere jinak,s tou vranou by už stejně parádu nenadělal,zatímco dyž na té upravené nádrži udělá nějaků píčovinu,tak bude aspoň na chvilku frajer libovej
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Taky to nechápu a osobně bych to nikdy své motorce neudělal...na to ji mám hoooodně rád!
To je stejný,jako bys napsal že je motokrosař piča že zasere a domlátí pěknou motorku,vždyť ti kluci to mají na strítování tak jako krosař na kros. A né na leštění. Kdyby si tu nádrž nepromáčkl sám jak potřebuje,tak se mu po prvním dopadu z jízdy po zadním s nohama přes řídítka stejně zmačkne,ale třeba v jinejch místech kde to není žádoucí a sedělo by se na ní na
osiris psal:...jak píše vikec, je to "jenom" stroj, my češi máme zvláštní dar všechno zveličovat, dělat ze všeho senzace a matlat se v hovnech
Ty jsi děsnej chlív,i zátku vod piva vohne!
PURE NAKED BIKE!
VikecB12 psal:SLUGI psal:alex psal:www.youtube.com/watch?v=h-O_zqjOlTE
... zkurvit nádrž kvůli blbinámTo je stejný,jako bys napsal že je motokrosař piča že zasere a domlátí pěknou motorku,vždyť ti kluci to mají na strítování tak jako krosař na kros. A né na leštění. Kdyby si tu nádrž nepromáčkl sám jak potřebuje,tak se mu po prvním dopadu z jízdy po zadním s nohama přes řídítka stejně zmačkne,ale třeba v jinejch místech kde to není žádoucí a sedělo by se na ní na
... dovolím si oponovat
... na co kurvit třeba origo ZX10 s kapotama když jde udělat pěknej strít z položené
... a myslíš že je lepší origo ZX10 s origo řidítkama, nebo upravená bez kapot s hrazdovejma
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
No já myslím že s origo voplastovanou mašinou je to větší machrovinka a třeba většina americkejch stríťáku to takhle jezdí. Pro ně ty plasty stejně nemají žádnou hodnotu,prostě to není jako u nás,kdyš tady lehneš s mašinou a rozmrdáš plasty,tak si lidi chcou házet mašlu,protože je to pro nás drahý. Pro ně je to spotřební věc.
...ježiši kriste když na to má dost kačen, tak si zkurví klidně novou, no a ?
...du si poslechnout jestli mi nádrž nedejchá, abych se moh vomluvit, že sem na ni moc tlačil při leštění
...a nový gumy radši nebudem dávat ani na zem, motorku hezky do vzduchu na stojany, nedejbože někde zagumovat, co by tomu řekla ale co na to kyvka ? nebude jí to na stojanu tlačit ? co když si to řekne s krkem, nebo vidlema
...kristovanoho, chlapi nepřehánějte to
VikecB12 psal:No já myslím že s origo voplastovanou mašinou je to větší machrovinka a třeba většina americkejch stríťáku to takhle jezdí. Pro ně ty plasty stejně nemají žádnou hodnotu,prostě to není jako u nás,kdyš tady lehneš s mašinou a rozmrdáš plasty,tak si lidi chcou házet mašlu,protože je to pro nás drahý. Pro ně je to spotřební věc.
... nejde vo ameriku, myslel sem to tak že kdybych to dělal (jako že na to jezdecky nemám) tak neřeším plasty a udělám si stríta kterej mi dělá radost a padne mi do ruky a ne že budu dělat machra před bábofkama s plasťákem
... no nic,půjdu asi raděj spat,ta hokna mě po vosmi měsících marodění nějak zmáhá
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
mr.BSE psal:No Osi vidim jediny reseni - rozdelat do posledniho sroubku a kazdou soucast zvlast zabalit do samostatne periny, at se jim pekne odpociva
Jo a zabalit do voskovanýho papíru a pravidelně chodit otáčet,aby se neproležely,ale neotáčet moc často,by se jim mohla točit hlava
serem na to,někdo hold dělá kraviny,jinej zase třeba trápí mašinu cestováním Já mám rád obojí
osiris psal:...ježiši kriste když na to má dost kačen, tak si zkurví klidně novou, no a ?
...du si poslechnout jestli mi nádrž nedejchá, abych se moh vomluvit, že sem na ni moc tlačil při leštění
...a nový gumy radši nebudem dávat ani na zem, motorku hezky do vzduchu na stojany, nedejbože někde zagumovat, co by tomu řekla ale co na to kyvka ? nebude jí to na stojanu tlačit ? co když si to řekne s krkem, nebo vidlema
...kristovanoho, chlapi nepřehánějte to
... každej ať si dělá co chce
... já to jen myslel tak že bych raděj tohle
... než tohle
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:osiris psal:...ježiši kriste když na to má dost kačen, tak si zkurví klidně novou, no a ?
...kristovanoho, chlapi nepřehánějte to... každej ať si dělá co chce
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … whelie.jpg
... než tohle
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … GI/09a.jpg
SLUGI psal:osiris psal:...ježiši kriste když na to má dost kačen, tak si zkurví klidně novou, no a ?
... než tohle
Je videt, ze ses starej
Second Class Citizen
1130 Café Racer
... než tohle
... no a zrovna sem to posral,protože sem to myslel vobráceně (ty obrázky), teda pokud de vo stríta
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
mr.BSE psal:No Osi vidim jediny reseni - rozdelat do posledniho sroubku a kazdou soucast zvlast zabalit do samostatne periny, at se jim pekne odpociva
...to bys s nima musel kroutit
osiris psal:mr.BSE psal:No Osi vidim jediny reseni - rozdelat do posledniho sroubku a kazdou soucast zvlast zabalit do samostatne periny, at se jim pekne odpociva
...to bys s nima musel kroutit
tak pak teda nevim, jedine koupit uz po dilech
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Ale můžu mít svůj názor ne?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
mr.BSE psal:VikecB12 psal:To je nuda co,že řešíme takoví sračky
No ani nemluv
Sem dneska z nudy po treti nakremoval rukavice a umyl helmu
Jo,taky sem se dneska skoro nezastavil,je to u počítača pěkná dřina Né,kecám,dneska sem se dopoledne votočil do čurákova a nudil sem se až votpoledne
Samozřejmě a já ho plně respektuju. Jen mi přijde a to se prosím neuraž, že hned jak někdo napíše trochu něco jinak než smýšlíš ty, tak hned je citlivka, dělá senzace nebo se matlá v hovnech (jak jsi napsal) a to se mi nelíbí. Motorky, auta atd nijak nešetřím, ale je fakt že to jsou moji mazlíci. Ale že bych splňoval ta ostatní kritéria to fakt nevím. Já reagoval jen na tu destrukci motoru, na které opravdu nevidím žádnou extra show. Ale je to samozřejmě jejich věc. Teď mě budeš mít asi za super citlivku ale já ti to chtěl fakt jen takhle napsat. Nic ve zlým
PS: jinak je to fakt diskuse o hovně, holt je vidět že je zima
...zdendo čoveče co bych se urážel, to je přece v pohodě, nemám proč , jen máme každej trošku jinej pohled na věc , zrovna tak jako ty si tvoříš úsudek a pak napíšeš svoje hodnocení o lidech který udělaj s mašinou to co se ti nezamlouvá, tak zrovna tak já píšu jen podobný úvahy a postřehy o svým vnímání věci
...chápu jak to myslíš, ke svejm věcem (no samo nejen ke svejm) se taky chovám tak abych je neničil a vydrželi mi co nejdýl (myslím že až přehnaně), ale když se rozhodnu, že ta VĚC půjde do kopru, tak mi nedělá problém to třeba rozřezat flexou
SLUGI psal:... takže repete
... pokud de vo stríta, raděj bych tohle
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … GI/09b.jpg
... než tohle
a co tohle??
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
osiris psal:...zdendo čoveče co bych se urážel, to je přece v pohodě, nemám proč , jen máme každej trošku jinej pohled na věc , zrovna tak jako ty si tvoříš úsudek a pak napíšeš svoje hodnocení o lidech který udělaj s mašinou to co se ti nezamlouvá, tak zrovna tak já píšu jen podobný úvahy a postřehy o svým vnímání věci
...chápu jak to myslíš, ke svejm věcem (no samo nejen ke svejm) se taky chovám tak abych je neničil a vydrželi mi co nejdýl (myslím že až přehnaně), ale když se rozhodnu, že ta VĚC půjde do kopru, tak mi nedělá problém to třeba rozřezat flexou
To teda vypadá že tě autobus už moc nebaví a asi pude do
osiris psal:...zdendo čoveče co bych se urážel, to je přece v pohodě, nemám proč , jen máme každej trošku jinej pohled na věc , zrovna tak jako ty si tvoříš úsudek a pak napíšeš svoje hodnocení o lidech který udělaj s mašinou to co se ti nezamlouvá, tak zrovna tak já píšu jen podobný úvahy a postřehy o svým vnímání věci
Ok tak to jsem rád, možná jsme se jen trochu blbě pochopili.
tomasNJ psal:SLUGI psal:... takže repete
... než tohle
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … whelie.jpga co tohle??
http://www.samolepy.com/images/galerie/moto/slugi.JPG
... sem chtěl jen 2 ale protože sem u něj už dřív něco nechával dělat tak dal +3 zdarma, celkem 5ks za 200,-
... no nekup to
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:tomasNJ psal:SLUGI psal:... takže repete
... než tohle
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … whelie.jpga co tohle??
http://www.samolepy.com/images/galerie/moto/slugi.JPG... sem chtěl jen 2 ale protože sem u něj už dřív něco nechával dělat tak dal +3 zdarma, celkem 5ks za 200,-
... no nekup to
..no nekoupí..na co by mu to bylo..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
SLUGI psal:mr.BSE psal:SLUGI psal:... woe nechytej se slovíček,víš jak sem to myslel
jak?
... "mladí a neklidní"
... až budeš starší pochopíš
Aha.
A kolem kolikatyho roku to asi tak prijde?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:SLUGI psal:mr.BSE psal:
jak?... "mladí a neklidní"
... až budeš starší pochopíšAha.
A kolem kolikatyho roku to asi tak prijde?
... no to právě nikdo neví, je to různý
... ale neboj,není kam spěchat
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:mr.BSE psal:SLUGI psal:
... "mladí a neklidní"
... až budeš starší pochopíšAha.
A kolem kolikatyho roku to asi tak prijde?... no to právě nikdo neví, je to různý
... ale neboj,není kam spěchat
Někomu to nepříde vůbec
Michal Dk psal:SLUGI psal:mr.BSE psal:Aha.
A kolem kolikatyho roku to asi tak prijde?... no to právě nikdo neví, je to různý
... ale neboj,není kam spěchatNěkomu to nepříde vůbec
no dík voe
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1