Nejsi přihlášen
Re: Co takle delate...
mr.BSE psal:... pri mikulasskym veceru?
Ja do sebe lamu patej BECK´S Gold a nudim se
A z jakýho důvodu do sebe lámeš ten nesmysl německej kdybys do sebe lámal jako každej plzínku s kámošema na růžku, tak by ses nenudil třeba
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:mr.BSE psal:... pri mikulasskym veceru?
Ja do sebe lamu patej BECK´S Gold a nudim seA z jakýho důvodu do sebe lámeš ten nesmysl německej kdybys do sebe lámal jako každej plzínku s kámošema na růžku, tak by ses nenudil třeba
No tak jednak se me to libi, bo je to 0,33l
A druhak sem si nechaval pardaly az na dnesek
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:XJelen psal:mr.BSE psal:... pri mikulasskym veceru?
Ja do sebe lamu patej BECK´S Gold a nudim seA z jakýho důvodu do sebe lámeš ten nesmysl německej kdybys do sebe lámal jako každej plzínku s kámošema na růžku, tak by ses nenudil třeba
A druhak sem si nechaval pardaly az na dnesek
teda takoej drijak a pit to dobrovolne...a ja tady brecim po plzni
Bandit pičo
Fresh Man psal:mr.BSE psal:XJelen psal:A z jakýho důvodu do sebe lámeš ten nesmysl německej kdybys do sebe lámal jako každej plzínku s kámošema na růžku, tak by ses nenudil třeba
A druhak sem si nechaval pardaly az na dnesekteda takoej drijak a pit to dobrovolne...a ja tady brecim po plzni
Jakej drijak?
Normalni "naredeny" pivko
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Filous psal:...tak já si uvjedomil, že je Mikuláše až dyš sem se vrátil v noci z dílny, kde sem se vrtal f bajku, páč kucí měli na stole koledu, tag mi to došlo...
No ty ses teda tatka...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Filous psal:...tak já si uvjedomil, že je Mikuláše až dyš sem se vrátil v noci z dílny, kde sem se vrtal f bajku, páč kucí měli na stole koledu, tag mi to došlo...
No ty ses teda tatka...
...voni uš sou velký
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:mr.BSE psal:Filous psal:...tak já si uvjedomil, že je Mikuláše až dyš sem se vrátil v noci z dílny, kde sem se vrtal f bajku, páč kucí měli na stole koledu, tag mi to došlo...
No ty ses teda tatka...
...voni uš sou velký
No tak proc brecis?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 06.12.2008 13:47:38 Offline |
poslušně hlásím pravě jsem se probral po mikuláši
To mr.bse: večer jsem tu byl a nikdo nikde
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
PALOUS psal:Vožírám cukrofí a poslouchám blbý kydy že prej kurwáááá nežer to
Jooo, tak my mame dneska prvni pečící den, takze ti v tom sdárně sekunduju.
Navíc sme s otcem otevřeli jakýhosi wizoura s vínem (original mix)...
... a neni to spatny
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Tomy psal:2 hodinky dopoledne na válcích. Po obědě jsem vyjel na silničce, když už silnice oschly, sotva jsem ovšem vyjel, tak začalo pršet, ale dobrý trénink. Dnes celkem: 116 km...
Dneska taky trening na válcích valel sem si koule před vobědem i po ať si chčije mě to nenasere celkem ani nepočítám jsem spokojenej smajlík s válečkem na koule 6x primátor 13 st,+4 velký slivovičky Voháňka a nesou špatný
Smoula.koumak (Člen) 06.12.2008 22:30:13 Offline |
mr.BSE psal:Online:
Bedřich,
mr.BSE,
Smoula.koumak
a ze by nekdo napsal, to neee
tož sorry no, já nechávám v opeře otevřený bandit okno i když tu nejsem...
včera jsem dorazil teprva o půl dvanáctý z Práglu po třináctce v práci a dneska se zase učím ...ještě asi deset dní bez
Bandit v lese :-))
Kua já su vot fčerejška vot 10ti dopoledne v lihu Měli sme menší rodinnou pitku.Já,tata,strejda a náš děda sme fčera vyžrali malou bečku(60piv) a grilovali sme kýtu Ted sme dojídali a dopíjeli,takže dobrej víkend Su na sebe pyšnej,vydržel sem celej víkend bez hospody to se mě už dlouho nepovedlo
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Moc si nepamatuju. Lépe řečeno: Chlastám u kámoše - střih - hraju si s nabitou puškou - střih - jedu taxíkem - střih - chlastám, chci vyvolat nějakou bitku - střih - - střih - du spát
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Stránky: 1