Nejsi přihlášen
Re: Popis závady na vozidle
bobule psal:osiris psal:...jednou jsem psal do zakazky (audi avant a6) "chytit mys, ktera otvira dvere za jizdy !!!"
a chytli?
...no musel jsem celej zakazkovej list prepsat, protoze to hovado machanik mi do toho napsal "mys byla vymenena a nalezite poucena" a do spotrebniho materialu mi napsal "kocour mikes - 1ks" ...myslis, ze jsem to moh zakaznikovi takhle dat ?
...jo ale jinak chytili, jen se mu preuctovala pasticka (vosmazenej chleba uz byl v cene)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Eremi psal:to není žádná prdel, vám se ještě nikdy nestalo, že by se vám zdálo, že vám auto řídí družice???
Jojo pokaždý když udělám nějaký přestupek, můžu takhle argumentovat, že jsem vlastně neřídil já?
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Eremi psal:no jasný, už žádná osoba blízká, ale naopak velmi vzdálená, která ti řídí auto přes družici. Jsi jim to přece nahlásil v servise a oni tu závadu neodstranili
Takže už si jen sehnat potvrzení od servisu, že jsem tuto závadu hlásil a je to
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
osiris psal:...no musel jsem celej zakazkovej list prepsat, protoze to hovado machanik mi do toho napsal "mys byla vymenena a nalezite poucena" a do spotrebniho materialu mi napsal "kocour mikes - 1ks" ...myslis, ze jsem to moh zakaznikovi takhle dat ?
...jo ale jinak chytili, jen se mu preuctovala pasticka (vosmazenej chleba uz byl v cene)
Vylitla mi nudle na obrazofku...
A to mam peknou rymu
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
osiris psal:bobule psal:osiris psal:...jednou jsem psal do zakazky (audi avant a6) "chytit mys, ktera otvira dvere za jizdy !!!"
a chytli?
...no musel jsem celej zakazkovej list prepsat, protoze to hovado machanik mi do toho napsal "mys byla vymenena a nalezite poucena" a do spotrebniho materialu mi napsal "kocour mikes - 1ks" ...myslis, ze jsem to moh zakaznikovi takhle dat ?
osi ty se kromě barev a podbnej věcí zabejváš i deratizací jó
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
losmiros psal:mě se to taky dneska stalo.... to řízení pře drůžicu
u 1203jky
no jó to je ale nadpozemský vůz,kámoš to má shnilý ja sviň a ne a ne se to rozpadnout
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1