Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen


Index » Diskuze » Kulinářský koutek...

Fik-B6S (Člen)
09.12.2008 12:27:27
Offline

Kulinářský koutek...

Nazdar chlapi tak jsme se včera s BanditTomem bavili o receptech na oblíbené pokrmy a tak nás napadlo že by to mohlo bejt celkem zajímavy...

Tak že jako první je receptík na Štrudlik podle Lenky
Ingredience:
Listové těsto
Suchý salám
Tvrdý sýr ( niva nebo norma nejlíp smíchat)
kečup já přidávam feferonovou pastu bigsmile

těsto rozválet natřit kečupem přidat salám sýr zabalit potřít vajíčkem posypat grylovacím kořením a pect na 180 po dobu 20 min
teď už jen baštit...goodgood


Tak a teď někdo další...
Zdenoj třeba ty a tvoje Ryby...

Jak už bylo jinde řečeno Čas už na pičoviny urál...bigsmile


Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Lihy (Člen)
09.12.2008 12:29:28
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Tady máš pár zajímavých receptů ty kulinářibigsmile
http://old.mendelu.cz/~dsvoboda/entomof … nu=recepty

Fik-B6S (Člen)
09.12.2008 12:35:01
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Lihy psal:

Tady máš pár zajímavých receptů ty kulinářibigsmile
http://old.mendelu.cz/~dsvoboda/entomof … nu=recepty

Co jso z toho zkoušel??bigsmile


Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Fresh Man (Člen)
09.12.2008 12:36:12
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Lihy psal:

Tady máš pár zajímavých receptů ty kulinářibigsmile
http://old.mendelu.cz/~dsvoboda/entomof … nu=recepty

čeče nějakej zoofilo bordel bys neměl, dyš seš tak pohotovej....idontknow


Bandit pičo
Lihy (Člen)
09.12.2008 12:38:13
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Fresh Man psal:
Lihy psal:

Tady máš pár zajímavých receptů ty kulinářibigsmile
http://old.mendelu.cz/~dsvoboda/entomof … nu=recepty

čeče nějakej zoofilo bordel bys neměl, dyš seš tak pohotovej....idontknow

čéče bordel nevim, ale jestli je ti smutno, tak třeba tohle pomůžebigsmile http://www.sexshopik.cz/nafukovaci-pann … j/zviratka

Lihy (Člen)
09.12.2008 12:42:20
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Fik-B6S psal:
Lihy psal:

Tady máš pár zajímavých receptů ty kulinářibigsmile
http://old.mendelu.cz/~dsvoboda/entomof … nu=recepty

Co jso z toho zkoušel??bigsmile

Nic sem srabbigsmile ale gekonům cvrčci móc chutnaj se po nich volizujou až na očíchsmile1

SLUGI (Člen)
09.12.2008 13:15:24
Offline

Re: Kulinářský koutek...


"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Fresh Man (Člen)
09.12.2008 13:23:08
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Lihy psal:
Fresh Man psal:
Lihy psal:

Tady máš pár zajímavých receptů ty kulinářibigsmile
http://old.mendelu.cz/~dsvoboda/entomof … nu=recepty

čeče nějakej zoofilo bordel bys neměl, dyš seš tak pohotovej....idontknow

čéče bordel nevim, ale jestli je ti smutno, tak třeba tohle pomůžebigsmile http://www.sexshopik.cz/nafukovaci-pann … j/zviratka

surprisedsurprisedsurprised!!
ty krávo, teda prase, teda nějaká lidská nadáfka mi nenapadá... to je mega ouchylný!!!!§§§§§§


Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen)
09.12.2008 13:27:39
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Fresh Man psal:
Lihy psal:
Fresh Man psal:


čeče nějakej zoofilo bordel bys neměl, dyš seš tak pohotovej....idontknow

čéče bordel nevim, ale jestli je ti smutno, tak třeba tohle pomůžebigsmile http://www.sexshopik.cz/nafukovaci-pann … j/zviratka

surprisedsurprisedsurprised!!
ty krávo, teda prase, teda nějaká lidská nadáfka mi nenapadá... to je mega ouchylný!!!!§§§§§§

nedávno mi půlmotor řikal ,že mu pražený moučný červy chutnalibigsmilebigsmile máš divnýho bráchubigsmilebigsmilebigsmile


:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
sonyk (Člen)
09.12.2008 13:31:33
Offline

Re: Kulinářský koutek...

lepsi nez kecup bych rozmackal rajcata. pridat klido olivy atd, delame pravidlene slanej a sladkej strudl


Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Fik-B6S (Člen)
09.12.2008 15:06:32
Offline

Re: Kulinářský koutek...

SLUGI psal:

http://www.ajina-kucharka.wz.cz/veprove/veprove.htm

Jediná normální reakce...good
zajímavá stránkagood


Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
gore (Člen)
09.12.2008 15:09:06
Offline

Re: Kulinářský koutek...

sonyk psal:

lepsi nez kecup bych rozmackal rajcata. pridat klido olivy atd, delame pravidlene slanej a sladkej strudl

..ja tam este cpu kyseli zeligoodpecka velikagood coolsmokinsmokinsmokin


OOUUJEEEEEEEEE!!!!
sonyk (Člen)
09.12.2008 17:33:33
Offline

Re: Kulinářský koutek...

gore psal:
sonyk psal:

lepsi nez kecup bych rozmackal rajcata. pridat klido olivy atd, delame pravidlene slanej a sladkej strudl

..ja tam este cpu kyseli zeligoodpecka velikagood coolsmokinsmokinsmokin

pravdu massmile1 vokurku jeste smile1 v podstate to vetsinou je strudl ala "co lednice a spajz da" a je to moc dobry.


Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
SLUGI (Člen)
09.12.2008 17:46:58
Offline

Re: Kulinářský koutek...

... trocha odbíhám od tématu
... sorry
... ale co tohle idontknowevil

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/SLUGI/drinky.jpg


http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/SLUGI/drinky1.jpg


http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/SLUGI/drinky2.jpg

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI (Člen)
09.12.2008 17:48:05
Offline

Re: Kulinářský koutek...

... když budou ty svátky a lidi nebudou vědět co roupama


"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Ondráš (Člen)
09.12.2008 22:50:10
Offline

Re: Kulinářský koutek...

gore psal:

..ja tam este cpu kyseli zeligoodpecka velikagood coolsmokinsmokinsmokin

Ale myslím, že na tu hlavní přísadu si zapomněl... bigsmile


Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen)
09.12.2008 23:07:24
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Tohle vlakno bych zrusil !!! fuck Ted jsem akorat vodriznul vobesenou mys v lednici a voziral tam testo na cukrovi a vy se tu takhle odporne realizujete.


Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen)
11.12.2008 19:37:52
Offline

Re: Kulinářský koutek...

tak se přidám s takovou rychlovkou i pro kuchyňský telata jako jábigsmile
recepte delicatesebigsmile

ingredienc:
tvrdý sýr na strouhání(podle chuti já moc moc hodněgood)
kečup
hořtice
kys. okurek ( pro pražský zelená věc rostoucí se zemně a pak zavařená třeba znojmiabigsmile)
paprika zelená
porek
chleba (množství podle velikosti pupíkubigsmile)

nastrouháte si sýr podle chuťi (já hodně moc hodněgood) nakrájíte kys.okurek na kolečka, pak papriku, porek ( podle chuti tam můžeš vpálit cokoliv tě napadne).
dáte si smažit topinku ( jen lehce ať chytne tu kurčičkusmile1).
poté topinku namažete hořticí (já ji občas pokapu čili omáčkou nebo jen sojovkougood) položíte to všechno na topinkos a mezi tím si dáte smažit volí oka(já je dělám tak že mám bílek hotový a žloutek lehce tekutý "pražakos nedoporučovalos mi máme domácí vajíčka od babičkyevil)"
pak na připravenou topinku prcneš vajíčko a posypeš sýrem( jak říkám hromadou sýra)
podávat teple se studeným pivíčkemgood

mistr gulmán Banditatom przeje chuť dobrougood
good


"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zdenek 1 (Člen)
11.12.2008 20:33:43
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Fik-B6S psal:

Nazdar chlapi tak jsme se včera s BanditTomem bavili o receptech na oblíbené pokrmy a tak nás napadlo že by to mohlo bejt celkem zajímavy...

Tak že jako první je receptík na Štrudlik podle Lenky
Ingredience:
Listové těsto
Suchý salám
Tvrdý sýr ( niva nebo norma nejlíp smíchat)
kečup já přidávam feferonovou pastu bigsmile


no teda ty jsi šuldabigsmile,ty jsi tady vykecáš náš rodinnej recept,který dávám jen opravdovým přátelůmbigsmile  a ty ryby,říká ti něco rybářské tajemství ?(třeba na co chytáš ryby) a ten recept je taky tajemství, upeču a dám ochutnat!!! ty by jsi nemohl dělat někde v cocacole nebo v pivovaru,všechno bys vykecalbigsmilebigsmilebigsmile

těsto rozválet natřit kečupem přidat salám sýr zabalit potřít vajíčkem posypat grylovacím kořením a pect na 180 po dobu 20 min
teď už jen baštit...goodgood


Tak a teď někdo další...
Zdenoj třeba ty a tvoje Ryby...

Jak už bylo jinde řečeno Čas už na pičoviny urál...bigsmile


když to jede,je to OK
Fik-B6S (Člen)
11.12.2008 20:44:07
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Zdenoj kde jsi co připsal?idontknowidontknowsmile1


Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
zdenek 1 (Člen)
11.12.2008 20:47:39
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Fik-B6S psal:

Zdenoj kde jsi co připsal?idontknowidontknowsmile1

do pussyjidontknowsem tady psal deseti minutový přízpěvekheadshakenevím kde se poděl??? jsem kokotbigsmilebigsmilebigsmile


když to jede,je to OK
zdenek 1 (Člen)
11.12.2008 20:51:05
Offline

Re: Kulinářský koutek...

jsem psal,že jsem ti prozradil rodinné tajemství,a tys ho vyzvonilbigsmile jo,a že bys nemohl dělat v cocacole nebo v pivovarubigsmilebigsmilebigsmile   a u ryb to je něco jako rybářské tajemství (ale klidně upeču)bigsmile


když to jede,je to OK
Zdenák (Člen)
11.12.2008 20:55:38
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Asi vypátrám slohovou práci ze základní školy:
Jak sem pekl Žemlovku. bigsmile
tohle je fakt výzva... good

tak přidám taky Vánoční tip:

Ingredience:
Auto či motocykl
Dobrá denní doba
chuť na něco dobrého

Příprava:
Zajedeme do GLobusu na sekanou v housce

Přeji dobrou chuť.
smile1


*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
zdenek 1 (Člen)
11.12.2008 20:57:27
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Zdenák psal:

Asi vypátrám slohovou práci ze základní školy:
Jak sem pekl Žemlovku. bigsmile
tohle je fakt výzva... good

tak přidám taky Vánoční tip:

Ingredience:
Auto či motocykl
Dobrá denní doba
chuť na něco dobrého

bigsmilebigsmilebigsmilegood

Příprava:
Zajedeme do GLobusu na sekanou v housce

Přeji dobrou chuť.
smile1


když to jede,je to OK
Fik-B6S (Člen)
11.12.2008 21:01:00
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Zdena jak ty to děláě že jen tvoje texty nejdou vidět...bigsmilebigsmilebigsmile


Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
zdenek 1 (Člen)
11.12.2008 21:06:01
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Fik-B6S psal:

Zdena jak ty to děláě že jen tvoje texty nejdou vidět...bigsmilebigsmilebigsmile

vždyď ho tam vidím , jsi slepý či cobigsmile


když to jede,je to OK
Zdenák (Člen)
11.12.2008 21:11:59
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Tak to píše do prostřed no a???
hlavně že se mu to líbí a že se blíží vánose.... :o)

To mi připomnělo toho Vietnamce jak ho chytli v tom pořadu
a řekli mu ať zaspívá nějakou jejich vlastní a on spustil:
Vánose, Vánose.... smile1

No nic slabá chvilka....


*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Fik-B6S (Člen)
11.12.2008 21:17:37
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Zdenák psal:

Tak to píše do prostřed no a???
hlavně že se mu to líbí a že se blíží vánose.... :o)

To mi připomnělo toho Vietnamce jak ho chytli v tom pořadu
a řekli mu ať zaspívá nějakou jejich vlastní a on spustil:
Vánose, Vánose.... smile1

No nic slabá chvilka....

Tak toho jsem si nevšiml to se hluboce omlouvám....redfacebigsmile


Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
WenzelB6 (Člen)
12.12.2008 07:42:19
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Fresh Man (Člen)
12.12.2008 08:00:22
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Banditatom psal:

tak se přidám s takovou rychlovkou i pro kuchyňský telata jako jábigsmile
recepte delicatesebigsmile

ingredienc:
tvrdý sýr na strouhání(podle chuti já moc moc hodněgood)
kečup
hořtice
kys. okurek ( pro pražský zelená věc rostoucí se zemně a pak zavařená třeba znojmiabigsmile)
paprika zelená
porek
chleba (množství podle velikosti pupíkubigsmile)

nastrouháte si sýr podle chuťi (já hodně moc hodněgood) nakrájíte kys.okurek na kolečka, pak papriku, porek ( podle chuti tam můžeš vpálit cokoliv tě napadne).
dáte si smažit topinku ( jen lehce ať chytne tu kurčičkusmile1).
poté topinku namažete hořticí (já ji občas pokapu čili omáčkou nebo jen sojovkougood) položíte to všechno na topinkos a mezi tím si dáte smažit volí oka(já je dělám tak že mám bílek hotový a žloutek lehce tekutý "pražakos nedoporučovalos mi máme domácí vajíčka od babičkyevil)"
pak na připravenou topinku prcneš vajíčko a posypeš sýrem( jak říkám hromadou sýra)
podávat teple se studeným pivíčkemgood

mistr gulmán Banditatom przeje chuť dobrougood
good

a co je to ta topinka???to se f praze sežene???


Bandit pičo
Filous (Člen)
12.12.2008 08:51:24
Offline

Re: Kulinářský koutek...

...ty vole, a že si neseženete ňákou ženckou, co vám uvaříidontknow ...to je myslim nejlepčí recept jag se nažratbigsmile
...umim uvařit čaj, grog, kafe, hemeneks a míchaný vejcecool ...no a mam f plánu naučit se vařit perník, pag budu ve vatěbigsmile


- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous (Člen)
12.12.2008 08:53:12
Offline

Re: Kulinářský koutek...

...sem zapoměl, že ten hemeneks umim výýýýýbornejgood ...a na stejky mam Borákabigsmile


- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Sandman (Člen)
12.12.2008 09:35:53
Offline

Re: Kulinářský koutek...


Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Filous (Člen)
12.12.2008 09:36:53
Offline

Re: Kulinářský koutek...

...přet dvaceti lety uplně normálněgood


- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
SLUGI (Člen)
12.12.2008 09:38:52
Offline

Re: Kulinářský koutek...

... jak před 20 lety?
... pít se to dá i teď,když má někdo odvahu evil


"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Filous (Člen)
12.12.2008 09:51:50
Offline

Re: Kulinářský koutek...

SLUGI psal:

... jak před 20 lety?
... pít se to dá i teď,když má někdo odvahu evil

...no jo, jendže tenkrát to bylo tag ňák bježný, dneska by na tebe nejspíš ňákej mladej barman čuměl jag z jara dyby sis vobjednal třeba "halí-belí" (gdysy sem si po tom poblil voblíbený tričkobigsmile )


- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Fik-B6S (Člen)
12.12.2008 09:57:44
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Filous psal:
SLUGI psal:

... jak před 20 lety?
... pít se to dá i teď,když má někdo odvahu evil

...no jo, jendže tenkrát to bylo tag ňák bježný, dneska by na tebe nejspíš ňákej mladej barman čuměl jag z jara dyby sis vobjednal třeba "halí-belí" (gdysy sem si po tom poblil voblíbený tričkobigsmile )

Zelenou mám rum takytak to zkusím...good


Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Fresh Man (Člen)
12.12.2008 10:03:04
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Filous psal:

...ty vole, a že si neseženete ňákou ženckou, co vám uvaříidontknow ...to je myslim nejlepčí recept jag se nažratbigsmile
...umim uvařit čaj, grog, kafe, hemeneks a míchaný vejcecool ...no a mam f plánu naučit se vařit perník, pag budu ve vatěbigsmile

ty woe??? ženckou a k sobě do baráku?!?  dobrovolně???
sem si tady začal vařit...
ale nejhorší/nejlepší je že dyš něco uvařim tak dycky pozvu kámoše společně to sežerem.no ale minule se ptal čim to je že pokaždý dyš něco uvařim tak de pozdě do práce?...bigsmile


Bandit pičo
Banditatom (Člen)
12.12.2008 10:08:01
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Fresh Man psal:
Filous psal:

...ty vole, a že si neseženete ňákou ženckou, co vám uvaříidontknow ...to je myslim nejlepčí recept jag se nažratbigsmile
...umim uvařit čaj, grog, kafe, hemeneks a míchaný vejcecool ...no a mam f plánu naučit se vařit perník, pag budu ve vatěbigsmile

ty woe??? ženckou a k sobě do baráku?!?  dobrovolně???
sem si tady začal vařit...
ale nejhorší/nejlepší je že dyš něco uvařim tak dycky pozvu kámoše společně to sežerem.no ale minule se ptal čim to je že pokaždý dyš něco uvařim tak de pozdě do práce?...bigsmile

bigsmilesurprised co jsi jim to vařilsurprised estli kvalitní material tak pošli receptbigsmile

a pro rejpaly mi co máme ženy přes týden pryč jsme odkáani buď na železné zásoby čínských políivek a levných párku. a nebo se naučíme vařitbigsmile


"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen)
12.12.2008 10:12:48
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Banditatom psal:
Fresh Man psal:
Filous psal:

...ty vole, a že si neseženete ňákou ženckou, co vám uvaříidontknow ...to je myslim nejlepčí recept jag se nažratbigsmile
...umim uvařit čaj, grog, kafe, hemeneks a míchaný vejcecool ...no a mam f plánu naučit se vařit perník, pag budu ve vatěbigsmile

ty woe??? ženckou a k sobě do baráku?!?  dobrovolně???
sem si tady začal vařit...
ale nejhorší/nejlepší je že dyš něco uvařim tak dycky pozvu kámoše společně to sežerem.no ale minule se ptal čim to je že pokaždý dyš něco uvařim tak de pozdě do práce?...bigsmile

bigsmilesurprised co jsi jim to vařilsurprised estli kvalitní material tak pošli receptbigsmile

a pro rejpaly mi co máme ženy přes týden pryč jsme odkáani buď na železné zásoby čínských políivek a levných párku. a nebo se naučíme vařitbigsmile

jo josmile2goodsmile1


:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
SLUGI (Člen)
12.12.2008 12:37:21
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Filous psal:
SLUGI psal:

... jak před 20 lety?
... pít se to dá i teď,když má někdo odvahu evil

...no jo, jendže tenkrát to bylo tag ňák bježný, dneska by na tebe nejspíš ňákej mladej barman čuměl jag z jara dyby sis vobjednal třeba "halí-belí" (gdysy sem si po tom poblil voblíbený tričkobigsmile )

... barman by čuměl surprised to máš pravdu
... ti mladí dnes ani neví vo co přicházej evil


"FORTUNA IUVAT AUDACES"
VikecB12 (Člen)
12.12.2008 14:48:27
Offline

Re: Kulinářský koutek...

No já mám taky jeden supr recept,vemu 12ti kilovou kýtu,nechám 14dní v slaným láku s česnekem,pak sezvu pár kamošů a trošku posedímegood Naposled sme takhle seděli tři dny,sežrali sme tři kýty a kním srkli 9 bečekbigsmile

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/VikecB12/kyta.jpg
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/VikecB12/zatisi.jpg

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen)
12.12.2008 14:55:46
Offline

Re: Kulinářský koutek...

VikecB12 psal:

No já mám taky jeden supr recept,vemu 12ti kilovou kýtu,nechám 14dní v slaným láku s česnekem,pak sezvu pár kamošů a trošku posedímegood Naposled sme takhle seděli tři dny,sežrali sme tři kýty a kním srkli 9 bečekbigsmilehttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 2/kyta.jpghttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … zatisi.jpg

esi vás bylo 12 tak by ste to mohli natáhnout na celej rok a řikat si u dvanácti měsíčkůbigsmilebigsmilebigsmile


:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Fik-B6S (Člen)
12.12.2008 15:09:41
Offline

Re: Kulinářský koutek...

VikecB12 psal:

No já mám taky jeden supr recept,vemu 12ti kilovou kýtu,nechám 14dní v slaným láku s česnekem,pak sezvu pár kamošů a trošku posedímegood Naposled sme takhle seděli tři dny,sežrali sme tři kýty a kním srkli 9 bečekbigsmilehttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 2/kyta.jpghttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … zatisi.jpg

Kolik vody kolik soli? a při jaky teplotě to skladuješ?


Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Fik-B6S (Člen)
12.12.2008 15:10:47
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Jinak my ji kupujem už předgrilovanou od jedný místní firmy a goodgoodgood


Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
VikecB12 (Člen)
12.12.2008 15:32:05
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Fík: Já to beru vot kámoša,je to bejvalej řezník a nechává mě ju v jedněch soukromejch jatkách ve velké lázni,kterou tam mají namíchanou na nakládání. Ale jednou sem ju chystal doma,udělá se dost slaná voda a velkou injekční stříkačkou která musí mít silnější jehlu to napícháš tou vodou a potřeš natřeným česnekem se solou a zabalíš do potravinářské fólie,nebo igelitovího pytu a frknout na týden do ledničky. Pak už jenom napíchnout,nařezat kůžu a začítgood Čmaňu na potírání dělám ze směsi fšelijakejch grilovacích koření,šesneku,oleje a pivagood Kua už aby bylo létobigsmile


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 (Člen)
12.12.2008 15:41:35
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Fik-B6S psal:

Jinak my ji kupujem už předgrilovanou od jedný místní firmy a goodgoodgood

Párkrát sem byl pozvanej na tu předgrilovanou a nějak to pro mě nemá to kouzlo toho vořezávání v průběhu a starání se vo to. Připadne mě to jako z trouby upečený. Ale zase je to lepší pro lidi co s tím nechcou mít moc práce.good


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen)
12.12.2008 15:41:54
Offline

Re: Kulinářský koutek...

VikecB12 psal:

Fík: Já to beru vot kámoša,je to bejvalej řezník a nechává mě ju v jedněch soukromejch jatkách ve velké lázni,kterou tam mají namíchanou na nakládání. Ale jednou sem ju chystal doma,udělá se dost slaná voda a velkou injekční stříkačkou která musí mít silnější jehlu to napícháš tou vodou a potřeš natřeným česnekem se solou a zabalíš do potravinářské fólie,nebo igelitovího pytu a frknout na týden do ledničky. Pak už jenom napíchnout,nařezat kůžu a začítgood Čmaňu na potírání dělám ze směsi fšelijakejch grilovacích koření,šesneku,oleje a pivagood Kua už aby bylo létobigsmile

Hele Vikec a co pouzivas za sul?? Davas tam normalni co se kupuje do na klasika vareni a nebo to solis tou uzenarskou?? Rozdil je f tom, ze po normalni soli je to maso trosku sedivy a kdyz se to dela tou uzenarskou, tak je kejticka ruzova jedna basen.idontknow


Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
VikecB12 (Člen)
12.12.2008 15:45:30
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Normální sůl,nic šedivího není. Ta uzenářská je tuším rychlosůl,používá se proto aby maso nemuselo byt moc dlouho naložený,pak stačí třeba jenom 3dny ale mě to připadá,jako bych z toho pak cítil chemijusmile2


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen)
12.12.2008 16:18:07
Offline

Re: Kulinářský koutek...

VikecB12 psal:

Normální sůl,nic šedivího není. Ta uzenářská je tuším rychlosůl,používá se proto aby maso nemuselo byt moc dlouho naložený,pak stačí třeba jenom 3dny ale mě to připadá,jako bych z toho pak cítil chemijusmile2

Kdyz jsem si doma delal sunku, tak byla po normalni soli takova sediva. S tou uzenarskou rychlosoli to bylo ruzovy jak ma suncicka byt.good Ale na grilovani jsem ji jeste nikda nezkousel, tak jsem chtel poradit jestli to ma cenu.


Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ondráš (Člen)
12.12.2008 16:28:15
Offline

Re: Kulinářský koutek...

VikecB12 psal:

Normální sůl,nic šedivího není. Ta uzenářská je tuším rychlosůl,používá se proto aby maso nemuselo byt moc dlouho naložený,pak stačí třeba jenom 3dny ale mě to připadá,jako bych z toho pak cítil chemijusmile2

Viděl jsem to někde v krámu. Jmenovalo se to nějak jako Křehké maso. Myslím od Kotánii, nebo Knoru, teď nevim. Když to nasypeš na maso když ho nakládáš, tak to má rychleji změknout. Nějaký výrazný efekt jsem nepozoroval...help

Možná málo solim...evil


Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen)
12.12.2008 16:54:53
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Ondráš psal:
VikecB12 psal:

Normální sůl,nic šedivího není. Ta uzenářská je tuším rychlosůl,používá se proto aby maso nemuselo byt moc dlouho naložený,pak stačí třeba jenom 3dny ale mě to připadá,jako bych z toho pak cítil chemijusmile2

Viděl jsem to někde v krámu. Jmenovalo se to nějak jako Křehké maso. Myslím od Kotánii, nebo Knoru, teď nevim. Když to nasypeš na maso když ho nakládáš, tak to má rychleji změknout. Nějaký výrazný efekt jsem nepozoroval...help

Možná málo solim...evil

Udelame to jinac. Ja tu sul koupim v masoprofitu, pripravim s tou soli nakou grolovacku a ty prijedes a pomuzes mi zlikvidovat to votravny grilovany maso a jeste vic votravny chlazeny plzensky pivo. ???? surprisedhelp


Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen)
12.12.2008 16:57:59
Offline

Re: Kulinářský koutek...

nicola.foxx psal:
Ondráš psal:
VikecB12 psal:

Normální sůl,nic šedivího není. Ta uzenářská je tuším rychlosůl,používá se proto aby maso nemuselo byt moc dlouho naložený,pak stačí třeba jenom 3dny ale mě to připadá,jako bych z toho pak cítil chemijusmile2

Viděl jsem to někde v krámu. Jmenovalo se to nějak jako Křehké maso. Myslím od Kotánii, nebo Knoru, teď nevim. Když to nasypeš na maso když ho nakládáš, tak to má rychleji změknout. Nějaký výrazný efekt jsem nepozoroval...help

Možná málo solim...evil

Udelame to jinac. Ja tu sul koupim v masoprofitu, pripravim s tou soli nakou grolovacku a ty prijedes a pomuzes mi zlikvidovat to votravny grilovany maso a jeste vic votravny chlazeny plzensky pivo. ???? surprisedhelp

Já chci taky pomáhat....bigsmilebigsmilecool


vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Fik-B6S (Člen)
12.12.2008 17:06:35
Offline

Re: Kulinářský koutek...

VikecB12 psal:
Fik-B6S psal:

Jinak my ji kupujem už předgrilovanou od jedný místní firmy a goodgoodgood

Párkrát sem byl pozvanej na tu předgrilovanou a nějak to pro mě nemá to kouzlo toho vořezávání v průběhu a starání se vo to. Připadne mě to jako z trouby upečený. Ale zase je to lepší pro lidi co s tím nechcou mít moc práce.good

dostanem ji studenou tak že napíchnout na rožeň a stejný postup jako u syrové akorát kratší dobu...good
tak že taky ořezáváne mažem políváme...bigsmile


Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
VikecB12 (Člen)
12.12.2008 17:30:09
Offline

Re: Kulinářský koutek...

No měli by sme to trochu sjednotit,takže asi se toho na jaře nebo v létě budu muset ujmout a nějakou žranicu/chlastačku uspořádat. Kapacita našeho "bečkoviště" je zhruba 30 lidí,to by na nějakou nemasofku(nebojte,maso se žrát budebigsmile) mohlo stačitsmile1


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
kojaksro (Člen)
12.12.2008 17:39:29
Offline

Re: Kulinářský koutek...

VikecB12 psal:

No měli by sme to trochu sjednotit,takže asi se toho na jaře nebo v létě budu muset ujmout a nějakou žranicu/chlastačku uspořádat. Kapacita našeho "bečkoviště" je zhruba 30 lidí,to by na nějakou nemasofku(nebojte,maso se žrát budebigsmile) mohlo stačitsmile1

Tak na to jsem čekalgood......konečně rozumný nápádsmile1..... tak už jenom 29 volnejch místbigsmile


.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
VikecB12 (Člen)
12.12.2008 17:55:36
Offline

Re: Kulinářský koutek...

No s přesným domlouváním to necháme na jaro,snad to nějak dáme dohromady. Bylo by to ve stylu klasické bečky,žádnej hotelovej dejchánek pro slečínky,byla by to prychsprostá chlastačka,do spacáku vedle mašiny a hotovosmokincoolgood


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
kojaksro (Člen)
12.12.2008 18:35:02
Offline

Re: Kulinářský koutek...

....neboj, na jaře Ti to připomenuevil


.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
VikecB12 (Člen)
12.12.2008 18:59:07
Offline

Re: Kulinářský koutek...

jo jo,zrovna tebe bych tam rád vidělgoodwinebeersickbigsmile


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
kojaksro (Člen)
12.12.2008 19:09:51
Offline

Re: Kulinářský koutek...

,,,, spím na matracíchbigsmile


.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
VikecB12 (Člen)
12.12.2008 19:15:50
Offline

Re: Kulinářský koutek...

neboj,madrace tam nenajdeševilcool Zase bys je akorát posick a votáčal bys je navopak a pak prozměnu zase posick
pussybigsmilebigsmilebigsmilegood


Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ondráš (Člen)
12.12.2008 20:11:38
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Progear 650 psal:
nicola.foxx psal:
Ondráš psal:

Viděl jsem to někde v krámu. Jmenovalo se to nějak jako Křehké maso. Myslím od Kotánii, nebo Knoru, teď nevim. Když to nasypeš na maso když ho nakládáš, tak to má rychleji změknout. Nějaký výrazný efekt jsem nepozoroval...help

Možná málo solim...evil

Udelame to jinac. Ja tu sul koupim v masoprofitu, pripravim s tou soli nakou grolovacku a ty prijedes a pomuzes mi zlikvidovat to votravny grilovany maso a jeste vic votravny chlazeny plzensky pivo. ???? surprisedhelp

Já chci taky pomáhat....bigsmilebigsmilecool

Na to nemáš dost síly. By ses musel před tím pořádně nažrat... bigsmile

2 Míra: Se těším...good


Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen)
12.12.2008 20:39:32
Offline

Re: Kulinářský koutek...

No tyyy woe. Dyt taky bude co zapijet.bigsmile


Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Kukii (Člen)
12.12.2008 21:05:08
Offline

Re: Kulinářský koutek...

nicola.foxx psal:

No tyyy woe. Dyt taky bude co zapijet.bigsmile

kdy se to má narodit? smile1


Život je boj-mašina je nej!!!
nicola.foxx (Člen)
12.12.2008 21:46:12
Offline

Re: Kulinářský koutek...

Predbezne asi tak par hodin pred prvni vopici a brutalni kocovinou. Zatim cca 6.4.09


Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.

Board footer



W3C XHTML 1.0 W3C CSS

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
design & modifications of punBB: Syky
testing: Inkvizitorr