Nejsi přihlášen
Re: Defekt pneumatiky
Sám na svým zatím nee, ale když jsem předloni s Picanem a spol. jeli do F a E, tak s náma část cesty jela jedna motožena na FZ6. V den odjezdu zjistila v nové D207 hřebík. Tak jsem použili sprej a tu gumu ještě dojezdila až na plátno.
Autobus je taky Suzuki... .
Já zkušenost mám taky a je to podle mě
Nastříkal jsem ...........z díry to chcalo .............stejně se díra nezalepila..............dojel jsem 12km na dvě dofoukání u benzinek (ještě, že jich máme tolik. Za komančů bych tlačil )
KOŽON psal:spreje jsou sračkazaliskaš cele kolo a nejde to dolu!!!Lepší obyč samořezka a v klidu dojedeščíha,to bylo vyčerpavajici
nikdy sem nespravoval defekt na motorce ... vysvetlit termin ,,samořezka,, ... doufam ,ze mistni techniky moc nepobavim ,ale vysvetluju si to asi jako nakej vrut do diry po pichnuti ,coz by i mohlo pomoci proti vytekani te peny ... ale jinak fakt nevim
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Pool psal:KOŽON psal:spreje jsou sračkazaliskaš cele kolo a nejde to dolu!!!Lepší obyč samořezka a v klidu dojedeščíha,to bylo vyčerpavajici
nikdy sem nespravoval defekt na motorce ... vysvetlit termin ,,samořezka,, ... doufam ,ze mistni techniky moc nepobavim ,ale vysvetluju si to asi jako nakej vrut do diry po pichnuti ,coz by i mohlo pomoci proti vytekani te peny ... ale jinak fakt nevim
..pochopil správně
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
KOŽON psal:Pro netechniky:samořezka je samořezný šroubek.Koupiš v každy železařstvi.Zašroubuješ,neucháziš,JEDEŠ!!!Sprej je na
..no to by byl asi Martys skoro bez práce
..vrut zašroubuješ,použiješ sprej..na dojezd k doufákání to stačí a posléze někdy nechat klasicky zalepit..
..kvůli toho vrutu se ten sprej nesere ven a neskončíš jako Jelen..kdyby náhodou..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
... ze ja mam vubec nervy delat letos doktorat na CVUT ...
moje Disertační práce bude tedy na tema ,,Vliv oprav radialnich pneumatik samoreznym vrutem na hnizdici populaci Lunaka vlastovciho v jiznim Mong[P]olsku,,
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Pool psal:... ze ja mam vubec nervy delat letos doktorat na CVUT ...
moje Disertační práce bude tedy na tema ,,Vliv oprav radialnich pneumatik samoreznym vrutem na hnizdici populaci Lunaka vlastovciho v jiznim Mong[P]olsku,,
To bych si rád početl
Datel psal:Pool psal:... ze ja mam vubec nervy delat letos doktorat na CVUT ...
moje Disertační práce bude tedy na tema ,,Vliv oprav radialnich pneumatik samoreznym vrutem na hnizdici populaci Lunaka vlastovciho v jiznim Mong[P]olsku,,To bych si rád početl
... jakmile dokoncim predlozim laskavemu ctenari ke korekture
Filous psal:Antikrist psal:Hezký, tváří se to jako sada za 2000,-
...vozim to samý...za pjetikilo...akurát ta pjekná brašnička k temu nebyla...
Přesně cena kolem 500,- tohle prodává WKmoto za 690 od Luijze když si vezmeš že sprej stojí cca 200 tak se tohle vyplatí daleko víc, hlavně lépe zalepený. Obzvlášť se to vyplatí co častěji píchaj
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
Drak psal:Filous psal:Antikrist psal:Hezký, tváří se to jako sada za 2000,-
...vozim to samý...za pjetikilo...akurát ta pjekná brašnička k temu nebyla...
Přesně cena kolem 500,- tohle prodává WKmoto za 690 od Luijze když si vezmeš že sprej stojí cca 200 tak se tohle vyplatí daleko víc, hlavně lépe zalepený. Obzvlášť se to vyplatí co častěji píchaj
Takže pro Osirisa to není
Ondráš psal:Pokud fakt píchá příležitostně, tak se s tou fajnovou brašniškou bude moc chlubit, že kupuje kvalitu za těžký prachy
Jojo to je pravda a nebo si hlavně o něm bude každej myslet že píchá dost často a proto musí mít takovou brašničku
Taky sem premejslel nad knotama, ale cim foukate ?? ja vim ze v "Jachyme ho ho do stroje" byli borci co foukaj plicema , ale vozite nejaky ty bombicky ?? Vim ze Osi neco resil aby byla aji s ventilkem !! Da se ta bomicka potom zase doplnit a nebo je na jedno pouziti ??
Billy psal:Taky sem premejslel nad knotama, ale cim foukate ?? ja vim ze v "Jachyme ho ho do stroje" byli borci co foukaj plicema , ale vozite nejaky ty bombicky ?? Vim ze Osi neco resil aby byla aji s ventilkem !! Da se ta bomicka potom zase doplnit a nebo je na jedno pouziti ??
Použijou se ty bombičky a když Ti dojdou koupíš nové, prodávají se samostatně a nebo si přidělej na rám pumpičku
Stránky: 1