Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 12.12.2008 20:44:50 Offline |
Re: Vánoční besídka u Zemana
No ty woeeee. Rano k lojzovi a pak jeste k Zemanovi??? Kde na to am porad brat a kdo na to ma mit zaludek?? Dyt Progear chce lemtat uz cestou do nemec a pak jeste tohle????
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 12.12.2008 22:58:27 Offline |
nicola.foxx psal:No ty woeeee. Rano k lojzovi a pak jeste k Zemanovi??? Kde na to am porad brat a kdo na to ma mit zaludek?? Dyt Progear chce lemtat uz cestou do nemec a pak jeste tohle????
presne...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 13.12.2008 09:53:39 Offline |
kojaksro psal:.....do Zemana nevydrží
we will see...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 13.12.2008 14:44:07 Offline |
Progear 650 psal:kojaksro psal:.....do Zemana nevydrží
we will see...
To jsi napsal vopravdu moc hezky.
zrzule psal:mě vzal na vánoční večírek loser.....návrat domu dneska v 8 hodin ráno
coozeeeeeee????? Vo tom ja nic nevim. Ja jsem vecer sedel doma a pletl sestre k vanocum svetr s jelenem
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:fakt vo nicem nevim ... jak jsem psal - sedel jsem doma a pletl svetr Buhvi, s kym a kde zase byla
ty hajzlíku..takhle mě v tom nechat....
a že se pan loser nepochlubí tím že ho v 7 ráno sbíral ožralej anglickej turista z eskalatorů....jelikož zbýňa zapomněl krapet vystupovat
A je to!!
nicola.foxx (Člen) 13.12.2008 23:34:34 Offline |
To je toho.
Ja byl ve ctvrtek s Kojakem a s Progearem. Nalada paradni, piti paradni, jidlo paradni, vopice paradni. Zena me vyzvedla v Cimicich a hura domu. No pak si tak chvilku hraju v loznici se psem a najednou spim. Za chvilku se vzbudim a rikam manzelce " Proc prosim te stojis v posteli?" Tak na me kouka a ja na ni. Silena fronta nechapavejch pohledu a pak pravi " Ja nestojim v posteli, ale proc ty chrapes na psim pelechu!!!" Kouknu se vedle sebe a tam lezi pes se schliplejma usiskama a stazenym vocasem mezi nohama, cela vykulena co ji jeste budu provadet. Doufam, ze jsem usnul driv, nez jsem ji neco udelal. No a takhle ja si tady v tech ZDIBECH ziju. Eskalatory to nejni nic pro venkovana.
nicola.foxx psal:To je toho.
Ja byl ve ctvrtek s Kojakem a s Progearem. Nalada paradni, piti paradni, jidlo paradni, vopice paradni. Zena me vyzvedla v Cimicich a hura domu. No pak si tak chvilku hraju v loznici se psem a najednou spim. Za chvilku se vzbudim a rikam manzelce " Proc prosim te stojis v posteli?" Tak na me kouka a ja na ni. Silena fronta nechapavejch pohledu a pak pravi " Ja nestojim v posteli, ale proc ty chrapes na psim pelechu!!!" Kouknu se vedle sebe a tam lezi pes se schliplejma usiskama a stazenym vocasem mezi nohama, cela vykulena co ji jeste budu provadet. Doufam, ze jsem usnul driv, nez jsem ji neco udelal. No a takhle ja si tady v tech ZDIBECH ziju. Eskalatory to nejni nic pro venkovana.
...hlavně jestli si měl taky staženej vocas mezi nohama
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
nicola.foxx (Člen) 14.12.2008 01:07:08 Offline |
Ja sem sotva ovladal nohy, natoz abych vovladal i vocas.
Loser psal:zrzule psal:mě vzal na vánoční večírek loser.....návrat domu dneska v 8 hodin ráno
coozeeeeeee????? Vo tom ja nic nevim. Ja jsem vecer sedel doma a pletl sestre k vanocum svetr s jelenem
Jééé já dostanu svetr s jelenem?
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Peťa psal:Loser psal:zrzule psal:mě vzal na vánoční večírek loser.....návrat domu dneska v 8 hodin ráno
Jééé já dostanu svetr s jelenem?
nech se prekvapit
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Jenom pro info, zatím účast přislíbena Kojaksro, Progy, SilverFox, NicolaFox, Ondráš, MartinR6, Myšák, Žirafa, Sleip
Možná Slamescu, Mehari, Loser, Spidis
Šmoula Vám vzkazuje ( zrádce ) že nejde, ale že v lednu na dalším sezení platí všem
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Progear 650 (Člen) 15.12.2008 19:59:23 Offline |
Jsem v seznamu jistejch jo? Jenže to má ten předpoklad, že se nezapomenu někde cestou z němec... A nebo si mě tak budeš muset dotáhnout už polomrtvýho Štépo....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 15.12.2008 23:16:07 Offline |
Progear 650 psal:Jsem v seznamu jistejch jo? Jenže to má ten předpoklad, že se nezapomenu někde cestou z němec... A nebo si mě tak budeš muset dotáhnout už polomrtvýho Štépo....
Ja tedy nechci bejt jako za kurvu, ale jestli te stepan potahne k Zemanovi, tak to bude vypadat, jako kdyz si koupil nejakou polomrtvou civavu.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2008 07:15:23 Offline |
Ondráš psal:Když si ho hodí přes rameno, tak bude Kojak vypadat jak Bivoj s neduživou srnkou.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Bandit psal:Mam večírek v práci ,ale určitě dorazim později , alespoň to mam v plánu
tak to jsme na tom stejně ...mam pracovni chlastačku pokusim se dorazit pozdějcŠťepáne doufam že budeš ještě při vědomí až přídu
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
nicola.foxx (Člen) 16.12.2008 10:05:38 Offline |
Radek-Ban psal:Bandit psal:Mam večírek v práci ,ale určitě dorazim později , alespoň to mam v plánu
tak to jsme na tom stejně ...mam pracovni chlastačku pokusim se dorazit pozdějcŠťepáne doufam že budeš ještě při vědomí až přídu
Dyt ho znas. Za vecer da dva kusy a jednoho panaka a pak uz frci jen v nealku.
nicola.foxx (Člen) 16.12.2008 10:30:13 Offline |
Hlavne si vem nejakej voblecek pro Progeara. Neco jako je tohle = http://www.hafani.cz/fotocache/bigorig/231-07a.jpg. Musime na nej bejt preci hodny.
Progear 650 (Člen) 16.12.2008 14:36:50 Offline |
For all: ........ hlavně teda pro Ondru...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Slamescu psal:Jo přijdu, ale také později. Máme také firemní večírek. A musím si tam dojít zkasírovat dlužníky, abych měl s váma za co . K
.....to ti schvaluji .....abych měl s váma za co mohl Vás pozvat.
Moc hezké gesto Karle, cením si toho.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Smoula.koumak (Člen) 16.12.2008 21:25:25 Offline |
hele Kojaku, co máš proti Karlům, nejdřív pozveš všechny na mě na leden a na dalšího ted v pátek...
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak (Člen) 17.12.2008 03:16:18 Offline |
mám gumy ok ale i tka je to dobre chlapík
Bandit v lese :-))
Progear 650 (Člen) 17.12.2008 08:41:34 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:For all: ........ hlavně teda pro Ondru...
Já musim bejt hodnej, páč mi přiveze gumy, takže odteď je to pěkně stavěnej chlapík.
Ondra: Vtěrko.......si to ještě rozmyslím...
Šmoula:
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 17.12.2008 09:05:56 Offline |
Ondráš psal:Progear 650 psal:Ondra: Vtěrko...
Až mi ty gumy přivezeš, tak dám podnět k přezkoumání stavu...
Jen rejpu.
Až je budu mít, tak bude ještě větší sviňe...
Jen ještě nevím....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 19.12.2008 00:12:48 Offline |
Tak to vypada, ze to tentokrat bude opet velky.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.12.2008 17:05:58 Offline |
Až se trochu vzpamatuju tak sem dám nějaký fotky a jedno videjko s Kojakovim tanečkem.
Jinak pěkný to bylo
kojaksro psal:....tak všem účastníkům dík Bylo to brutálné, ještě teď nemohu chodit
A aby toho nebylo málo, cestu si zase nepamatuju
to Myšák do vířívky, zajdu
Já si to pamatuji dobře. Jsi tam v taxíku rozhazoval rukama, něco velice emotivně vyprávěl a asi 5 sekund potom co si dořekl poslední větu už jsme tě nemohli vzbudit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.12.2008 22:02:13 Offline |
Tak něco málo foto
a ještě jedno video
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … V00002.3gp
ještě něco mám ve složce na FTP
K.a.s.y.m. (Člen) 21.12.2008 13:35:44 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Kasym/Zeman/MOV00002.3gp
Takhle laškovně si tou noho vždycky pohazuje Karel Gott.
No jo no...jak se připiju a dostane se mi do ruky něco co umí zaznamenat obrázky a't už statický nebo hejbaci tak to vždycky dopadne takhle
Říkal jsem to už u Zemana, ale pochybuji, že si to někdo z oslovených pamatuje.
Kdo by mě zájem, tak hraju na Silvestra u nás v malebné vesničce uprostřed Křivoklátských lesů s partou místních ožralů, kde kvalita jejich produkce klesá nepřímoúměrně s množstvím alkoholu který vypijou, ale několik lidí projevilo alespoň slovní zájem, takže kdyby kdokoliv chtěl, tak se spacákem muže přijet (limit je 10 osob, víc rozhodně ne!). Upozorňuji všechny, že více jak 1/3 repertoáru jsou dechovky, zbytek tak porůznu, country, Kabát, Divokej Bill a podobné věci...
A pak jsem se ještě doslechl o jedné akci, kde tedy nebudu a to je U Majora Zemana, ale tam je prý potřeba zamluvit místo do Vánoc (myšlen asi Štědrý den), takže se kdyžtak hejbněte.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1