Nejsi přihlášen
Širší řidítka na B 12 + pancéře
Jaké jsou vaše zkušenosti? Doporučujete výměnu řidítek za širší? Jak se zlepší jízda v zatáčkách? Pokud ano, tak za jaké? Je třeba měnit i hydraul. hadičky k brzdám a spojce?
Nějaký odkaz na řidítka apod? popř. pancéřové hadice - sady.
díky
Jirka
Re: Širší řidítka na B 12 + pancéře
použij hledat a:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=5436
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
drak85 psal:Jaké jsou vaše zkušenosti? Doporučujete výměnu řidítek za širší? Jak se zlepší jízda v zatáčkách? Pokud ano, tak za jaké? Je třeba měnit i hydraul. hadičky k brzdám a spojce?
díky
Jirka
Líp se s tím manipuluje na místě a mě se s tím i líp jezdí. Sednul jsem si za řídítka z výroby a je to hrozný. Takže širší.
Nějaký omezení tam je... Teď nevím kolik, ale je to něco přes 80 cm (myslím). Pak už musíš předělávat dorazy aby ti to nemlátilo do nádrže a hadičky na to snad do tohoto rozměru stačí. Ale nejsem si tak úplně jistej.
Jestli chceš zlaté AFAMy (s hrazdou). Nechám je za odvoz (a flašku rumu). Motorka mi s nima asi 2x padla, ale snad by ani křivý bejt neměly.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.12.2008 12:41:21 Offline |
myslím,že ten limitní rozměr je 83.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
drak85 psal:Jaké jsou vaše zkušenosti? Doporučujete výměnu řidítek za širší? Jak se zlepší jízda v zatáčkách? Pokud ano, tak za jaké? Je třeba měnit i hydraul. hadičky k brzdám a spojce?
díky
Jirka
... záleží kde parkuješ
... pokud v garáži je to v poho, pokud jinde změř si futra
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Pokud máš zájem, mám dvoje k prodeji.
Jedny jsou duralový Renthal, matná stříbrná, šířka cca 80, výška cca 10 cm, druhý taky duralový, matná zlatá, šířka 85, výška cca 6 cm.
Oboje jsou netknutý, Renthaly jsem koupil s kryplíkem, ale chtěl jsem širší, ty druhý jsou prozměnu moc nízký, ale na Bandita ideál - má výš krk.
Kdyžtak brnkni
Banditatom (Člen) 16.12.2008 17:26:29 Offline |
mám rentaly s crosky a pohodička motyka je pocitově lepší doporučuju
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
SLUGI psal:drak85 psal:Jaké jsou vaše zkušenosti? Doporučujete výměnu řidítek za širší? Jak se zlepší jízda v zatáčkách? Pokud ano, tak za jaké? Je třeba měnit i hydraul. hadičky k brzdám a spojce?
díky
Jirka... záleží kde parkuješ
... pokud v garáži je to v poho, pokud jinde změř si futra
..mám větve širší jak futra..ale su synek šikovná,vlezu..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:SLUGI psal:drak85 psal:Jaké jsou vaše zkušenosti? Doporučujete výměnu řidítek za širší? Jak se zlepší jízda v zatáčkách? Pokud ano, tak za jaké? Je třeba měnit i hydraul. hadičky k brzdám a spojce?
díky
Jirka... záleží kde parkuješ
... pokud v garáži je to v poho, pokud jinde změř si futra..mám větve širší jak futra..ale su synek šikovná,vlezu..
já pod dveřma mám ještě 2 schody
začátky trochu krkolomný ale dneska jako pája
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Ondráš psal:drak85 psal:Jaké jsou vaše zkušenosti? Doporučujete výměnu řidítek za širší? Jak se zlepší jízda v zatáčkách? Pokud ano, tak za jaké? Je třeba měnit i hydraul. hadičky k brzdám a spojce?
díky
JirkaLíp se s tím manipuluje na místě a mě se s tím i líp jezdí. Sednul jsem si za řídítka z výroby a je to hrozný. Takže širší.
Nějaký omezení tam je... Teď nevím kolik, ale je to něco přes 80 cm (myslím). Pak už musíš předělávat dorazy aby ti to nemlátilo do nádrže a hadičky na to snad do tohoto rozměru stačí. Ale nejsem si tak úplně jistej.
Jestli chceš zlaté AFAMy (s hrazdou). Nechám je za odvoz (a flašku rumu). Motorka mi s nima asi 2x padla, ale snad by ani křivý bejt neměly.
Ondro woe co blbneš,dyk dýlka těch větví nemá vliv na to estli ti to pude do nádrže???
jináč já jezdil jak s krátkýma tak s dlůhýma a krátké už nechcu,jak to gdysi psala Čendina velké plus je,že s velkýma vypadáš jak permanentně nasranej motorkář. I dyž znám jednoho co to přepísk a byl jak dyby ho nasrala půlka sfěta,že jo Palůsu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Ondro woe co blbneš,dyk dýlka těch větví nemá vliv na to estli ti to pude do nádrže???
No, když porovnam ty svoje s origo, tak jsou blíž k nádrži než ty origo, tak jsem myslel, že když to někdo fakt protáhne a bude je mít trochu víc ohlé, tak se dostane až k nádrži.
Fakt je, že mimo bouraček jsem řídítka až na nádrži neviděl, ale nikdy jsem se na to neptal jestli má nějak upravené dorazy.
V tom případě omluva za mystifikaci.
Banditatom (Člen) 17.12.2008 11:29:35 Offline |
drak85 psal:a nevadí, že to je s-ko?
a museli jste dávat pancéře?
nevadí a orginál hadice ti výjdou(jen ji budeš muset pootočit) jen mi rozmlsaní si chcem ty pancéřáky dělat a to s jinného důvodu
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2008 12:07:24 Offline |
drak85 psal:a nevadí, že to je s-ko?
a museli jste dávat pancéře?
nevadí...všechno vyjde.já je mám sice tak 75,ale širší by tam taky šli bez problémů.
http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_GSF_ … it/#06.jpg
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2008 13:17:12 Offline |
drak85 psal:to k.a.s.y.m.
ty tvoje vypadají fajn. co je to zač? mě by to bodlo v zlatým.
Please : značka, cena, odkud?
thanks
tak s ani s jednym ti bohužel nepomůžu protože jsem je vyhrabal ve skladišti v dílně jen je vyleštil a zalakoval.
ale co vim pokud je nekoupíš od někoho jako starší tak nový stojej tak od litru nahoru
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2008 15:30:27 Offline |
Ondráš psal:Koukam, že se tu ta zlatá nějak rozmáhá...
a proč?Protože jedině zlatá je ta pravá
Banditatom (Člen) 17.12.2008 15:31:33 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Koukam, že se tu ta zlatá nějak rozmáhá...
a proč?Protože jedině zlatá je ta pravá
já už je mám a zlatý heč heč
Nový TAGy za litra
Co řešíte??
http://www.mcf.cz/index.php?akce=detail … ozi_id=525
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 17.12.2008 16:19:16 Offline |
http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … love/6123/
http://www.amtrade.cz/index.php?main_pa … bd410602c4
http://www.bikerscrown.cz/produkt4088.html
je toho tři
TAGy jedině kónické,to pak je mňamka
TO Ondra: vono je to tím,že věčinů sů ty řidítka trošku jinak tvarovaný než origo,ty sů tag nějak sprohýbaný,,navíc třeba mně tagy směřují u rukojetí pořád pod cca 15° nahoru,narozdíl od originálek,keré maj rukojeti vodorovně. Proto taky mám nahlé nádržky vot brzdy a spojky,ale jináč možu říct,že jag se mi mašina na začátku sezony sklouzla,tag jen díky TAGům, omezeným dorazům a padáku jí nebylo lautr nic krom ulomené kuličky na spojkové páčce.Jak říkám lautr nic vogové
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:TO Ondra: vono je to tím,že věčinů sů ty řidítka trošku jinak tvarovaný než origo,ty sů tag nějak sprohýbaný,,
No proto jsem to psal, aby se pak třeba nedivil...
Stránky: 1