Nejsi přihlášen
nový model,bandit 2009
Re: nový model,bandit 2009
mazo psal:moj pohlad si uz celkom zvykol na ten moderny svetlomet, ale tie budiky som este nestravil
A prvykrat sa mi viac paci Sko
...taky se mi víc líbí Sko...to svjetlo je jag pjest na voko a ten plast za krkem je taky hnusnej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:mazo psal:moj pohlad si uz celkom zvykol na ten moderny svetlomet, ale tie budiky som este nestravil
A prvykrat sa mi viac paci Sko...taky se mi víc líbí Sko...to svjetlo je jag pjest na voko a ten plast za krkem je taky hnusnej...
N- ko je nepěkný budíky nebo jak se to teď jmenuje světlo z gladiuse taky se mě líbí víc S-ko.
Me se na tech budikach libi ze tam maj ukazatel zarazenyho kvaltu, jinak design Eska se mi taky moc libi, ale je to voda
K.a.s.y.m. (Člen) 18.12.2008 08:07:21 Offline |
No tak jestli na týhle těžký krávě někdo závodí tak to bych docela rád viděl.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
myslim ze uz sme ho zdrbli
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=7143
jinak za me: Sko a cernej motor
zbytek
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
muzes zacit tunit
Banditatom (Člen) 18.12.2008 13:23:52 Offline |
no co toď vše.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
PetrBandit (Člen) 18.12.2008 16:25:28 Offline |
já jsem letos na podzim pořídil model roku 2008 Bandita 650 S polokapotu a ten model 09 mi v zásadě přijde obdobnej - snad jenom budíky s ukazatelem rychlosti jsou super (sám jsem pak dokupoval ukazatel a od té doby už neřadím 6 při zařazený šestce )
jinak původní chladič se mi líbil víc
+ u polokapoty mají být dvě kapsy - ten nevyužitej prostor k tomu vybízel - tedy i japonci pochopili - nejraději bych si to tam nechal vpálit taky (hned v lednu vlítnu do servisu a neodjedu bez těch schránek
jinak prostě BANDIT
no tak ta co je misto predniho svetlometu je k a ty budiky jak by smet. Vypada to jak usmudlana FZ 6N tfujtajxl
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
Stránky: 1