Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Výstava Motocykl 2009

Banditatom (Člen)
20.12.2008 11:38:40

Výstava Motocykl 2009

Dneska si tak pročítám ČMN a dostaly mě KAWASAKI, DUCATI, YAMAHAsmile2 že se v příštím roce nebudou zůčastňovat výstavysmile2. Brouzdám po netu a dočítám se, že neúčast zvažuje ještě BMW!!! Plně chápu argumenty těchto výrobců, jenže si tak říkám jestli má taková výstava vůbec smysl když s ní většina největších (nepočítám čínské supermrdkysicksick) vystavovatelů odpadne!!! co vy na to???

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zrzule (Člen)
20.12.2008 11:45:02

Re: Výstava Motocykl 2009

jaké jsou ty argumenty???

A je to!!
Baltazar (Člen)
20.12.2008 12:14:35

Můj názor je, že výstava je z prodejního hlediska skoro k hovnu a stojí to nekřesťanský prachy, takže se jim nedivím

The father of the little princess of the dawn
Banditatom (Člen)
20.12.2008 12:30:13

Opis článku ČMN  11.PROSINEC číslo  50.

Pokud se chystáte na březnovou výstavu Motocykl okouknout horké novinky značek Yamaha, Kawasaki a Ducati, tak pozor-tyto značky tam své prezentace mít nebudou!
Důvodu je víc, ale u všech třech je dovozců jsou podobné. Firmy už dříve pochybovaly o smysluplnosti akce. Za dvanáct let se z akce stla spíše pouťová atrakce, na kterou častěji než motorkáři  (a co si budeme nalhávat, hlavnmě potencionální kupci) přicházely rodiny s dětmi, nažhavené, že si sednou na nějakou motorku. Řada dovozců je už také delší dobu nespokojena s prostory, které holešovické výstaviště v Praze nabízí. K tomu se musí přičíst špatná dostupnost a parkování a kddyž nakonec jedna výstavní hala shoří, rozhodnutí nezúčastnit se je nasnadě. O novinkách zmíněných značek, ale fandové nepříjdou. V ten samý termín chtějí například Yamaha a Kawasaki (já: si myslím, že se k ním přidájí i další) uspořádat své vlastní výstavy u vybraných prodejců. Kde budou novinky Yamaha, nám zatím zástupci dovozce nesdělili, ale z Kawasaki se proslýchá, že novinky představí v Bikecentru Vrbovka Praha 4. Ducati už minulý rok předvedla model představování novinek, který jí je bližší než výstava Motocykl. Jsou to promo akce typu Monster Tour, při které Ducati letos představila nové Monstery tak, že si je mohli zájemci rovnou i vyzkoušet. Dovozci italské značky není cizí a ni účast na výstavě Mmotion, kterou přece jen navštěvuje více potenciálních zájemců

Fuj to jsem si dalbigsmile

VikecB12 (Člen)
20.12.2008 13:46:18

Konečně někdo pochopil,že to v čurákově nemá smysl. Mačkat se tam jak piča a dofukovat areál velkejma pártystanama a nazývat je pavilonybigsmilesick

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Michal Dk (Člen)
20.12.2008 14:55:41

To jednou muselo přijít nedje se nenechat vykořisťovat nehoráznejma cena za výstavní plochu.bad

Kožak (Člen)
20.12.2008 16:25:51

A hlavně si to ani pořádně neužiju ... lidí jak hnoje bad

MRDAT!!!
Banditatom (Člen)
20.12.2008 17:34:13

Delší dobu nemůžu pochopit proč společnost Incheba nepřesune výstavu na brněnské výstaviště kde se konají největší výstavy u nás??? Proč výstava Motocykl je stále v zastaralém a prostorově nevyhovujícím Křižíkově pavilonusick???? Tohle ať mi někdo vysvětlíidontknow!!!Nemám nic proti čurákověevil, ale mám takový pocit, že někteří lidi se tam Motocykl snaží udržet zuby nechty i za cenu toho, že by měla padnou!!! Což se podle mě pomalu, ale jistě dějesmile2!  Protože si myslím že nezůstane jen u těchto tří značek!!! Za pár let to bude výstava Motocykl čínských dovozcůsick pač se na to japonský čtyřlístek vysere a ostatní výrobci jak by smet:smile2

Michal Dk (Člen)
20.12.2008 17:36:38

Nahradí je jak říkáš čínskej stolísteksmile1inchebě to je jedno hlavně aby dobře dostali zaplaceno.

Banditatom (Člen)
20.12.2008 17:38:58

Michal Dk psal:

Nahradí je jak říkáš čínskej stolísteksmile1inchebě to je jedno hlavně aby dobře dostali zaplaceno.

to je jeden z důvodu zřejmě proč mi Motocykl nějak začíná připomínat "pouťovou atrakci"smile2

Michal Dk (Člen)
20.12.2008 17:44:59

Banditatom psal:
Michal Dk psal:

to je jeden z důvodu zřejmě proč mi Motocykl nějak začíná připomínat "pouťovou atrakci"smile2

Jezdil jsem pravidelně nechci kecat od 96 roku ale teď mě vodpuzujou davy lidíbad

Ondráš (Člen)
20.12.2008 17:48:01

Já bych řekl, že se ti dovozci s pořadatelem výstavy jen tak kočkujou...smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen)
20.12.2008 17:48:12

Michal Dk psal:
Banditatom psal:
Michal Dk psal:

Jezdil jsem pravidelně nechci kecat od 96 roku ale teď mě vodpuzujou davy lidíbad

chtěl jsem jet ale asssmile2 abych se tam mačkal jak pussy s motorek měl akorát těch pár kvalitních zanček co tam budou. Na to těžce hážu bobekheadshake Stejně se na to do jara další polovina vystavovatelů vysere a Inchebě nezbyde nic jinného než jak pravíš "100 dalších čínských prodejců"bigsmile

mr.BSE (Člen)
20.12.2008 18:04:13

Ondráš psal:

Já bych řekl, že se ti dovozci s pořadatelem výstavy jen tak kočkujou...smile1

bigsmileevilgood

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kakac (Člen)
20.12.2008 20:39:34

Banditatom psal:

Delší dobu nemůžu pochopit proč společnost Incheba nepřesune výstavu na brněnské výstaviště kde se konají největší výstavy u nás??? Proč výstava Motocykl je stále v zastaralém a prostorově nevyhovujícím Křižíkově pavilonusick???? Tohle ať mi někdo vysvětlíidontknow!!!Nemám nic proti čurákověevil, ale mám takový pocit, že někteří lidi se tam Motocykl snaží udržet zuby nechty i za cenu toho, že by měla padnou!!! Což se podle mě pomalu, ale jistě dějesmile2!  Protože si myslím že nezůstane jen u těchto tří značek!!! Za pár let to bude výstava Motocykl čínských dovozcůsick pač se na to japonský čtyřlístek vysere a ostatní výrobci jak by smet:smile2

tak tak goodgood
máš svatou pravdu good
Nevím proč by měli mít cajzli na spáleništi výstavu kterou ještě pěkně osolífuckfuck
V brně je víc místa a lepší ceny i plocha na parkovánígoodgood

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
kojaksro (Člen)
20.12.2008 21:11:08

I když jsem z čurákova, proti Brnu nic nemám. Ono by to stačilo přesunout na výstaviště v Letňanech, prostoru hodně a dali by se tam dělat i předváděčky motorek na tý hezký velký asfaltový ploše......good

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
huskyb12 (Administrator)
20.12.2008 21:26:09

to máte recht, Motocykl jedině do Brna páč tam je to nejlepčí !

ale di, Ty brepto ...
osiris (Člen)
21.12.2008 01:24:46

...i vltavu tam přelejte, v praze stojí za hovno

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Baltazar (Člen)
21.12.2008 06:06:36

huskyb12 psal:

v Brně je všechno nejlepčejší sem byl na výstavce a ani cedule kde to je?headshake

mr.BSE (Člen)
21.12.2008 12:16:58

Baltazar psal:
huskyb12 psal:

v Brně je všechno nejlepčejší sem byl na výstavce a ani cedule kde to je?headshake

Asi se pocitalo s prijezdem inteligentnich lidi bigsmile
(jen ryju bigsmile)

Second Class Citizen
1130 Café Racer
ross (Člen)
21.12.2008 12:19:10

osiris psal:

...i vltavu tam přelejte, v praze stojí za hovno

to není potřeba, jedna stoka už tam tečesmokin

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Petr J. (Člen)
21.12.2008 16:22:02

vy to prostě pořád nechápete.....bigsmilebigsmilebigsmile...smyslem výstavy není prezentace nějakých motorek, smyslem celé Kočkovo Incheby a výstaviště, je dostat co nejvíce tatínků s dětmi na Matějsou pouť....a jak tam dostat tatínky? ha e? Ukázat jim pár motorek, aut či jiných velkých hraček, pak tam budou ochotni vyrazit s rodinou a utratit své peníze i na nějakých stupidních atrakcích...tady nejde o žádné motorky...tady jde o business pražského výstaviště...

sicksicksick

Libor nx (Člen)
21.12.2008 20:37:33

Mě stačí,když tam budou prodejci s hadrama a příslušenství k moto.Jezdím tam akorát nakupovat v akcích co potřebuju.bigsmile good A koukat na ostatní jebky v tom davu nemusím.BANDIT pussy

Mour (Člen)
21.12.2008 20:46:28

Podle mě by to mělo být na Černé louce good ... bych i zašel goodbigsmile

Baltazar (Člen)
21.12.2008 21:32:08

Petr J. psal:

vy to prostě pořád nechápete.....bigsmilebigsmilebigsmile...smyslem výstavy není prezentace nějakých motorek, smyslem celé Kočkovo Incheby a výstaviště, je dostat co nejvíce tatínků s dětmi na Matějsou pouť....a jak tam dostat tatínky? ha e? Ukázat jim pár motorek, aut či jiných velkých hraček, pak tam budou ochotni vyrazit s rodinou a utratit své peníze i na nějakých stupidních atrakcích...tady nejde o žádné motorky...tady jde o business pražského výstaviště...

sicksicksick

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS