Nejsi přihlášen
ROZLOUČENÍ...
kamarádi
ani nevím jak začít ale budu se muset rozloučit s motorkou.
V sobotu ráno mi hodně tragickou smrtí zemřel můj milovanej bráška.Bylo mu 4 dny 18 let. Já jsem slíbila mamince že přestanu jezdit.jsem jediný co našim zůstalo.
doufám že mě ale ještě budete zvát na srazy a brát mě mezi sebe.
břáško pa...
A je to!!
Re: ROZLOUČENÍ...
R.I.P.
co na to říct. je to duvod který chápu a mezi zdejší "elitu" budeš patřit vždycky...
Banditatom (Člen) 24.12.2008 10:14:54 Offline |
upřímnou sousrtast
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
na motorce to snad nebylo, nee?
každopádně velkou smutnou do vlasku a ... taky mám Vánoce pár let "poznamenaný" a moc se na ně netěšim ani
slyšel jsem ale, že to tam maj docela komfortní tak se usměj
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
inkvizitorr (Administrator) 24.12.2008 10:31:49 Offline |
doba je temná...
Myslím že podstatný je jak se mu to stalo
Nešťastná náhoda je jedno,a nacintaný magor co jede 200 ve starým Oplu na ledě a zabije se sám(navíc to takovým přeji) je něco jinýho než důvod k prodeji motorky...
V žádnám případě nemyslím že je to jeho případ,uvádím jen pro porovnání pohledu na svět...
Takže taky upřímnou
God Save The Queen!
nicola.foxx (Člen) 24.12.2008 12:36:12 Offline |
Upřímnou soustrast.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 24.12.2008 14:24:47 Offline |
upřímnou soustrast
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Smoula.koumak (Člen) 24.12.2008 17:46:16 Offline |
upřímnou soustrast
Bandit v lese :-))
Uprimnou soustrast,ale clovek ma svuj osud dany.Muze ho sice ovlivnit,ale ne az tak zasadne.Mel jsem kamarada z detstvi,taky delal na dole,kdyz se mu stala neprijemna udalost v dole,ktera ohrozila jeho zivot,tak ze sachty odesel.Pak za par let zemrel v aute,udusil se,kdyz si pritapel plynem v starem zigulu.Takze pri kazde cinnosti treba zachovat zdravy rozum,a byt do jiste miry predvidavy,a nezbytna je i trocha stesti!Takze si myslim,ze prodej moto neni reseni!Tak hodne stesti,a lasky v dnesnich dnech!
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Zrzulko, nemel jsem zatim cest te potkat osobne, presto si dovolim aspon vyslovit soustrast a litost...
s tou motorkou..., naprosto tvy rozhodnuti chapu, v takovy situaci kazdej rodicum slibi cokoliv a dovedu si predstavit ze na ni nemas naladu, ale stejne, jestli muzu svuj nazor - zaparkoval bych ji u nekoho na 1/2 roku do stodoly a dal tomu cas..., ach jo, drzte se
Lihy psal:Chápu tvoje rozhodnutí, ale na druhou stranu to neni řešení. Nemůžeš kvůli rodičům přestat dělat co máš ráda. To pak je život na houby. Buď na sebe vopatrná, to každopádně, ale věřim, že se časem zase potkáme v sedle.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 25.12.2008 14:28:13 Offline |
... upřímnou soustrast....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Lihy psal:
Chápu tvoje rozhodnutí, ale na druhou stranu to neni řešení. Nemůžeš kvůli rodičům přestat dělat co máš ráda. To pak je život na houby. Buď na sebe vopatrná, to každopádně, ale věřim, že se časem zase potkáme v sedle.
...ten kluk má pravdu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
pavel dolínek (Člen) 25.12.2008 20:42:03 Offline |
vod nás taky upřímnou soustrast
"una storia italiana"
K.a.s.y.m. (Člen) 25.12.2008 20:50:31 Offline |
Filous psal:Lihy psal:
Chápu tvoje rozhodnutí, ale na druhou stranu to neni řešení. Nemůžeš kvůli rodičům přestat dělat co máš ráda. To pak je život na houby. Buď na sebe vopatrná, to každopádně, ale věřim, že se časem zase potkáme v sedle....ten kluk má pravdu
taky souhlas
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Za nás taky upřimnou soustrast..........
Nepřísluší mi hodnotit tvé rozhodnutí prodat motorku, a chápu že proti svým zdrceným rodičům nemáš šanci.
Nejhorší je, když rodiče přežijí své děti.......
Teď už jen vydržet tu nespravedlnost osudu.........
Přijmi upřímnou soustrast. Vím jak smrt blízkého bolí tak se s tím brzy všichni vyrovnejte. A rádi tě všichni zase uvidíme jak na moto tak bez ní. Vůči rodičům děláš dobře, přeci jen děti jsou pro ně to nejcennější co mají.
GSX1250FA
Banditatom (Člen) 26.12.2008 19:13:27 Offline |
je zrzulko je
Banditatom (Člen) 26.12.2008 19:36:10 Offline |
jak tady už někdo s kluků psal mazlíka zašíj někomu do garáže na půl roku!!! a uvidíš že to časem vaši kousnou
Martin B12 (Člen) 26.12.2008 19:46:43 Offline |
R.I.P
street triple picco
Stránky: 1 2