Nejsi přihlášen
výška B12
nevíte někdo teď hned, kolik cm má nejvyšší bod na B12? Samo bez zrcátek. Už se mi nechce jít až do garáže to měřit. Potřebuju ji převézt krytým vlekem, kterej má maximálku na 120-ti cm. díííííííííky
Firefighter with the medical education and B12N:-)
pavel dolínek (Člen) 07.02.2007 18:58:44 Offline |
Re: výška B12
nikam nechod a bud u rodiny
"una storia italiana"
pavel dolínek (Člen) 07.02.2007 19:04:05 Offline |
von neumi cist,jenom vopisuje z manualu
"una storia italiana"
...a proc mu to meris na stojanu? tak se prece masina neprevazi
ps: jen tak mimochodem, zmer si to klidne i "v klidu" narozdil od zivyho kde se to zmensi, se ti "tohle" nezmensi a nameris 120 naschval jo, bez si to zmerit
pps: a ty bys to mel dolinku vedet
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Mour psal:pavel dolínek psal:nikam nechod a bud u rodiny
Pavle, u nás jsou jarní prázdniny a Ivka je s Álou na horách a já tady sám si chodím na pivo
...do garáže...na lahvový...si zapoměl dodat ...tag nemachruj
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
pavel dolínek (Člen) 07.02.2007 19:14:49 Offline |
a jeste tam chlasta nealko radegast,kdyby se necekane vratili a dostal dejchnout
"una storia italiana"
osiris psal:...tak koliks nameril? proste stara sestka je vyssi no
...prosim tě, dyk je furt vožralej, tag jag po ňom můžeš chtít něco měřit ...stejně to bere vodhadem přes dno lahváče páč je tag zmáchanej, že ani metr nenajde
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:...tak koliks nameril? proste stara sestka je vyssi no
...prosim tě, dyk je furt vožralej, tag jag po ňom můžeš chtít něco měřit ...stejně to bere vodhadem přes dno lahváče páč je tag zmáchanej, že ani metr nenajde
...no jo celej von, bůch ví esli von se vůbec do rána doplazí spátky těch pár metrů z garáže aby to nevzal venkem a nenastyt se vot ledvin, nebo že by ho to bólelo po tý chlastě
Hele hele blbečci z ústavu ...nááhodou sem byl tady v místní myslivně, celkem šikovná vobsluha , ty 3 dny jdou znát ... a domluvil jsem kachnu se zelim a knedlikem, že ji jako klidně udělaj ... a vůbec co se starám ...du si do garage dát ještě lahvový a pak mám ešte 15 l.
PS : Nikdy se neměří v klidu, tahle míra je na
děkuji všem zúčastněným za jejih měření, či odhady
Kdyby to bylo možný změřil bych si to sám, ale bylo by to dost koplikovaný - cesta tam a zpět+vyjíždění s autem a ještě bych votravoval prarodiče u kterejch teď v zimě spinká.
Taky si dám jedno lahvový
Firefighter with the medical education and B12N:-)
Mour psal:Osi: ...chytráku a kdo mi to laskavě asi tak podrží, když budu měřit, neb sem doma sám
...to si delas prdel tak starej a tak ............. ....treba o zed a nebo jednou rukou drzim, ze sedla si vezmu pripravenej zabrzdenej (na 130 cislech) svinovaci metr a merim, nebo si ho prislapnes nohou - ten metr ale woe
...a nebo rekni sousedce, ti to podrzi
..takž Vážení, pojal jsem to jako úkol ZÚSP, a z toho vyplývá, že při měření stávájíciho stavu ( s kterým v současné době nebudu hýbat) jsem použil výpočtových tabulek a hlavě Doc. Písch a Doc. Vejc konstantu, tzv. Píschvejcovou konstantu a po propočtu pomocí logaritmu a výše uvedené Píschvejcové konstanty jsem dospěl k názoru, že do vozíku s plachtou o výšce 1200 mm Bandita verveš ... ovšem neupevníš, bo se tam nevlezeš
Stránky: 1