Nejsi přihlášen
BANDIT PIČO SCHŮZE BRNO
Co takhle kazdy prvni pondeli v mesici udelat v Brne (asi modra ruze - ne ten gay bar) jakousi schuzi brnenske bandit pico sebranky.... kdo by do toho sel?
predbezna ucast: ja, mr.BSE, Honza
Abik? Vikec? Mates? Slugi? Kelly??? apod. ???
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Banditatom (Člen) 26.12.2008 17:30:18 Offline |
Re: BANDIT PIČO SCHŮZE BRNO
v pondělí!!! a kdo vás bude tahat domů a do práce vy dobitci!!!!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
SLUGI psal:richie psal:SLUGI psal:... něco podobnýho v Brně bejvávalo pokud se nepletu
Prave ze bejvavalo, uz neni.
Takze bys sel?
[mr.BSE]... nevím jestli je PO dobrým řešením
... PÁ by byl lepší
Patek je naprd, domluvili sme pondeli, tak nedelej zagorku a potvrd ucast
Second Class Citizen
1130 Café Racer
No ja nevim, ale nejmenovalo se to driv nahodou BANDIT UTERY???
jinak mi je to jedno, pondeli, nebo utery... stejne dojedu jen na kofolu (jako vzdy).
Rad uvidim ty, co jsem uz dlouho nevidel a rad poznam i nove (aspon pro me) cleny picobandy
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
mr.BSE psal:SLUGI psal:richie psal:
Prave ze bejvavalo, uz neni.
Takze bys sel?
[mr.BSE]... nevím jestli je PO dobrým řešením
... PÁ by byl lepšíPatek je naprd, domluvili sme pondeli, tak nedelej zagorku a potvrd ucast
...
...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Petula psal:Který král je mrtev?
Zorganizujte, my třeba přijdeme Byla to dobrá tradice
No, ten co udrzoval tradici na uterni "schuze"
A ne ten, co zakalil u rybnicku na lavicce a SLUGI ho oplakal pri popracovni pohode u tv nova
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Petula psal:Který král je mrtev?
Zorganizujte, my třeba přijdeme Byla to dobrá tradiceNo, ten co udrzoval tradici na uterni "schuze"
A ne ten, co zakalil u rybnicku na lavicce a SLUGI ho oplakal pri popracovni pohode u tv nova
A kdo to byl? Nějak jsme to začli společnými silami (že Mates ), pak jsem to chvíli objednával ve FaustoCoppi já, pak zas Peka...A ani jeden zatím neumřel Ale budu rád, když to letos přebere někdo jiný - mám organizačních záležitostí v práci nad hlavu
Každopádně vás rádi uvidiíme a zaskuhráme ve skupině
ABik psal:mr.BSE psal:Petula psal:Který král je mrtev?
Zorganizujte, my třeba přijdeme Byla to dobrá tradiceNo, ten co udrzoval tradici na uterni "schuze"
A ne ten, co zakalil u rybnicku na lavicce a SLUGI ho oplakal pri popracovni pohode u tv novaA kdo to byl? Nějak jsme to začli společnými silami (že Mates ), pak jsem to chvíli objednával ve FaustoCoppi já, pak zas Peka...A ani jeden zatím neumřel Ale budu rád, když to letos přebere někdo jiný - mám organizačních záležitostí v práci nad hlavu
Každopádně vás rádi uvidiíme a zaskuhráme ve skupině
To se tak jen rika, ne?
Zadnej funus se nekonal, takze kral je mrtvej jen obrazne
Richie povidal, ze by se toho ujal
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:ABik psal:mr.BSE psal:
No, ten co udrzoval tradici na uterni "schuze"
A ne ten, co zakalil u rybnicku na lavicce a SLUGI ho oplakal pri popracovni pohode u tv novaA kdo to byl? Nějak jsme to začli společnými silami (že Mates ), pak jsem to chvíli objednával ve FaustoCoppi já, pak zas Peka...A ani jeden zatím neumřel Ale budu rád, když to letos přebere někdo jiný - mám organizačních záležitostí v práci nad hlavu
Každopádně vás rádi uvidiíme a zaskuhráme ve skupiněTo se tak jen rika, ne?
Richie povidal, ze by se toho ujal
A máme dobrovolníka Richie byl určen jako banditpičoschúzedůstojník funkce je trvalá a nejde předat jiným způsobem než zasedáním nejvyššího grémia pakistanklubu
ABik psal:mr.BSE psal:ABik psal:A kdo to byl? Nějak jsme to začli společnými silami (že Mates ), pak jsem to chvíli objednával ve FaustoCoppi já, pak zas Peka...A ani jeden zatím neumřel Ale budu rád, když to letos přebere někdo jiný - mám organizačních záležitostí v práci nad hlavu
Každopádně vás rádi uvidiíme a zaskuhráme ve skupiněTo se tak jen rika, ne?
Richie povidal, ze by se toho ujalA máme dobrovolníka Richie byl určen jako banditpičoschúzedůstojník funkce je trvalá a nejde předat jiným způsobem než zasedáním nejvyššího grémia pakistanklubu
... ten me sežere
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Petula psal:Který král je mrtev?
... náhodou sem ne
... jen sem si na to vzpoměl
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:mr.BSE psal:Petula psal:Který král je mrtev?
A ne ten, co zakalil u rybnicku na lavicce a SLUGI ho oplakal pri popracovni pohode u tv nova... náhodou sem ne
... jen sem si na to vzpoměl
Ted sis vzpomnel, ale predtims urcites brecels
Second Class Citizen
1130 Café Racer
No tak taky bych se vobčas stavil,ale taky asi nealko protože mě nikdo do hromadné dopravy nedostane. No a esi budeme fšichni nealkoholičtí,tak by to bylo ideál někde kam se dá sfrknout na mašině a posedět,pokecat a přes léto třeba něco pojezdit. Musí to byt v Beně? Co třeba v Popůvkách u Jaroša?
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mr.BSE psal:ABik psal:mr.BSE psal:
To se tak jen rika, ne?
Richie povidal, ze by se toho ujalA máme dobrovolníka Richie byl určen jako banditpičoschúzedůstojník funkce je trvalá a nejde předat jiným způsobem než zasedáním nejvyššího grémia pakistanklubu
... ten me sežere
jo sezeru
VikecB12 psal:No tak taky bych se vobčas stavil,ale taky asi nealko protože mě nikdo do hromadné dopravy nedostane. No a esi budeme fšichni nealkoholičtí,tak by to bylo ideál někde kam se dá sfrknout na mašině a posedět,pokecat a přes léto třeba něco pojezdit. Musí to byt v Beně? Co třeba v Popůvkách u Jaroša?
v zime chlastat, v lete jezdit....
jasne, udelam z toho reklamu : http://www.rychla-rota.cz/
strompler psal:nechce se mi to celý číst, takže 5.1.2009 v 18 h gde???
pravdepodobne zde: http://www.restaurace.cz/brno-mesto/res … -ruze.html .... potrebuju predbezny pocet lidi a po Novym roce tam hodim rezervacku... muzem s tebou pocitat?
Semnou je to těžký nevím jestli nebudu v dojčlandu Pokud bych byl doma,tak bych dojel na pokec. Myslíte že budou hospody hnedka po silvestru tak narvaný,aby se nenašel volnej stůl bez rezervačky
Kelly01 psal:Ještě nevím,mám sice potřebu jet k ségře,ale nevím jak s nocí,moudřejší budu v pondělí ráno..
Ale zas bych tam vypadal jak váš fotr co vzal děcka místo hlídání do hospody
... to bych neriskoval, pak tě budou popotahovat za "ohrožování mravní výchovy mládeže"
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Kelly01 psal:Ještě nevím,mám sice potřebu jet k ségře,ale nevím jak s nocí,moudřejší budu v pondělí ráno..
Ale zas bych tam vypadal jak váš fotr co vzal děcka místo hlídání do hospody... to bych neriskoval, pak tě budou popotahovat za "ohrožování mravní výchovy mládeže"
To je jedno,jako správnej fotr za nás zaplatí a pak nás ještě veme na zmrzlinu
Chlapci,tatínek je nezaměstnanej,chudej a línej,tak byste to museli típnout do 5ti litrů útraty a poslední objednávka by byla:
"Zavolejte městskou,tatínek bude platit!"
No a pak byste mne po sepsání museli ze služebny ještě odvízt
God Save The Queen!
mr.BSE: ty tam mas kamose? Tak mu napis a zamluv to ;) .... tipl bych tam 10 - 12 mist.... a kdyz to bude s vyhledem na kejvacku tak se urco nikdo zlobit nebude ... jo a pod kurackou cast se podepisuju taky
Kelly01 psal:Ještě nevím,mám sice potřebu jet k ségře,ale nevím jak s nocí,moudřejší budu v pondělí ráno..
Ale zas bych tam vypadal jak váš fotr co vzal děcka místo hlídání do hospody
Fotříku přijeď Dostaneš aspoň malou přednášku o kvérech než si pořídíš nějaký krám
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Pokud to je úterý tak budu v Brně tak od 17-20.00,možná tam budu i spát..
Pokud je to v ponělí tak nestihám,ráno jedu na slováky otestovat
http://www.stiguns.com/guns/RangerII/RangerII.html
a pak musím být v Přerově bo hlídám psy..
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Pokud to je úterý tak budu v Brně tak od 17-20.00,možná tam budu i spát..
Pokud je to v ponělí tak nestihám,ráno jedu na slováky otestovat
http://www.stiguns.com/guns/RangerII/RangerII.html
a pak musím být v Přerově bo hlídám psy..
Je to pondělí ty slepče , ale aspoň sis vybral pěknou zbraň
Monty Jack (Člen) 05.01.2009 09:40:15 Offline |
Piš si dva a půl +
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Tak dle meho nazoru se schuze vydarila... hojna ucast... co dodat.... pristi schuze se bude konat na stejnem miste, ale v utery (presneji prvni utery v mesici) tak doufam ze se tam sejdem v plnem poctu, neli vetsim.... diky vsem zucastnenym
... a proč to není v PA aby se nemuselo nikam spěchat
...jen se ptám,protože pro ty co nejsou z Brna (jako já) je to blbý dojet, popít a pokecat a bejt vázanej na to jak se dostat dom abych ráno šel do hokny
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... a proč to není v PA aby se nemuselo nikam spěchat
...jen se ptám,protože pro ty co nejsou z Brna (jako já) je to blbý dojet, popít a pokecat a bejt vázanej na to jak se dostat dom abych ráno šel do hokny
Musíš vzít s sebou někoho, kdo nebude pít a kdo tě pak odveze domů
Petula psal:SLUGI psal:... a proč to není v PA aby se nemuselo nikam spěchat
...jen se ptám,protože pro ty co nejsou z Brna (jako já) je to blbý dojet, popít a pokecat a bejt vázanej na to jak se dostat dom abych ráno šel do hoknyMusíš vzít s sebou někoho, kdo nebude pít a kdo tě pak odveze domů
... se jako tímto nenápadně hlásíš
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
mr.BSE psal:Sice sem musel odjet brzo (ale prvni sem nebyl ) , ale i tak to bylo skvely, poznal sem novy tvare, vyslechl spoustu drbu a to se ceni
V tom sem viděl osobní útok. To byla vyjímka, příště zůstávám déle Bandit
GSX1250FA
LukinB6 psal:mr.BSE psal:Sice sem musel odjet brzo (ale prvni sem nebyl ) , ale i tak to bylo skvely, poznal sem novy tvare, vyslechl spoustu drbu a to se ceni
V tom sem viděl osobní útok. To byla vyjímka, příště zůstávám déle Bandit
Ale prdlacky, ty utoku
Me to taky stve, ze musim tak brzo, ale cesta je dlouha rano do prace...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
richie psal:mr.BSE: pls nehod ten odkaz na shinco... Ď
Ja vim, ze uz to trochu hranici s hackerstvim, ale dovolil sem si hodit odkaz na goole, ja?
http://www.google.cz/search?hl=cs&s … at&lr=
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Monty Jack (Člen) 13.01.2009 16:09:39 Offline |
SLUGI psal:... a proč to není v PA aby se nemuselo nikam spěchat
Shodou okolnosti se tam rozdávaly vizitky nějakýho institutu, co tenhle problém elegantně vyřeší
vodkaz tu někde byl
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
SLUGI psal:... jestli myslíš vizitky s tím že mě někdo po pár vodveze za litr do BK tak to bych se na to mohl
nebuď labuť, já to takhle dělám už 1/2 roku
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
SLUGI psal:... uvidíme, když to klapne a budu se moct dostavit na některou schůzi klidně risknu cestu zpět vlakem (přinejhorším mě vzbuděj v Praze )
kdyby ses dostavil už na první schůzi, věděl bys, že pít a pak řídit není zas až takovej problém seděla u nás totiž vyšší moc
Petula psal:SLUGI psal:... uvidíme, když to klapne a budu se moct dostavit na některou schůzi klidně risknu cestu zpět vlakem (přinejhorším mě vzbuděj v Praze )
kdyby ses dostavil už na první schůzi, věděl bys, že pít a pak řídit není zas až takovej problém seděla u nás totiž vyšší moc
...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1 2