Nejsi přihlášen
Tlumič řízení
Čauves. Nemáte někdo tenhle tlumič řízení? http://www.scottsperformance.com/photos/main.php?ID=601
Co na to říkáte? Jde mi o to, jestli tam ten tlumič nepřekáží třeba v přístupu ke spínačce. Další věc je uchycení k rámu u nádrže. Myslím že to tam maj přivařený a to se mi nezamlouvá. Případně další postřehy...
Re: Tlumič řízení
Buni psal:Čauves. Nemáte někdo tenhle tlumič řízení? http://www.scottsperformance.com/photos/main.php?ID=601
Co na to říkáte? Jde mi o to, jestli tam ten tlumič nepřekáží třeba v přístupu ke spínačce. Další věc je uchycení k rámu u nádrže. Myslím že to tam maj přivařený a to se mi nezamlouvá. Případně další postřehy...
moc pěkná věcičkateď jak to fungujeale je to rozhodně moc pěkný zpracování
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 28.12.2008 11:51:47 Offline |
fungovat nemusí....stačí když vypadá
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PALOUS> http://www.scottsperformance.com/dampparts.php
Tady z toho schématu by ti měla bejt funkce jasná. Prostě to přepouští volej skrz trysku určitýho průměru. Voni to maj votuněný ještě vo štelování.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.12.2008 21:34:39 Offline |
Kukii psal:stačí modifikovat systém Kelly a je to v pohodě i s tlumičem z busyhttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … umic01.jpg
sakra zase blbý přihlášení...rum dělá svoje
K.a.s.y.m. (Člen) 28.12.2008 22:09:27 Offline |
Ondráš psal:2 šílenej: Děkuji. Jsem slepý.
2 Kasym: No jo, ale to pak ztrácí tu výhodu, že to můžeš štelovat za jízdy. V tom oceňuji Melounovo řešení. Asi jsem zhejčkanej.
Tak tenhle stejně není štelovací tak to nevadí.Jinak samo ,že za tohohle předpokladu by to bylo lepší na řídidlách
Ondráš psal:2 šílenej: Děkuji. Jsem slepý.
2 Kasym: No jo, ale to pak ztrácí tu výhodu, že to můžeš štelovat za jízdy. V tom oceňuji Melounovo řešení. Asi jsem zhejčkanej.
woe a jak často to za jízdy šteluješ?
to Kasym: nafoť to líp,nějak se v tom neorientuju
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 29.12.2008 12:36:21 Offline |
Koldan psal:Ondráš psal:2 šílenej: Děkuji. Jsem slepý.
2 Kasym: No jo, ale to pak ztrácí tu výhodu, že to můžeš štelovat za jízdy. V tom oceňuji Melounovo řešení. Asi jsem zhejčkanej.woe a jak často to za jízdy šteluješ?
Když nezapomenu tak odpoledne nafotim.v čem se neorientuješ je to prostě suzukáckej tlumič akorát je danej jinde.jinak uchycení podobný
Koldan psal:Ondráš psal:2 šílenej: Děkuji. Jsem slepý.
2 Kasym: No jo, ale to pak ztrácí tu výhodu, že to můžeš štelovat za jízdy. V tom oceňuji Melounovo řešení. Asi jsem zhejčkanej.woe a jak často to za jízdy šteluješ?
Meloun ti to nádherně vysvětlí, ale asi stejně jako centrál bych tam razil jednu úroveň a sral na to... V tom s tebou souhlasim.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.12.2008 13:53:57 Offline |
Koldan psal:já ho mám tuším 21 polohovej a beztak s ním šteluju snad jen do tří poloh, měkkej,polotuhej,,tvrdej:o)))))
pořád mluvíš o tlumiči??
K.a.s.y.m. (Člen) 30.12.2008 20:29:45 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 31.12.2008 14:26:48 Offline |
VikecB12 psal:Kua lidi,na co furt chcete plánky Přece né fšechno co se dělá musí mít nějakej plánek. Zrovna na toto ti stačí šuplera v jedné ruce,tlumič v druhé a trocha představivosti
oupelně přesně....jediný s čím jsem dost bojoval aby se tam vůbec vešel bo GSXR má proti banďákovi ohnutej chladič.Tak se dost laborovalo s tou tyčkou na uchycení a 3x se předělávalo...nakonec nejlepší bylo tohle...chce to aby ta tyčka co drží tlumič byla pokud možno rovnoběžná s vidlema.
P.S. plánek dělat nebudu...co typ motorky to original
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Kua lidi,na co furt chcete plánky Přece né fšechno co se dělá musí mít nějakej plánek. Zrovna na toto ti stačí šuplera v jedné ruce,tlumič v druhé a trocha představivosti
oupelně přesně....jediný s čím jsem dost bojoval aby se tam vůbec vešel bo GSXR má proti banďákovi ohnutej chladič.Tak se dost laborovalo s tou tyčkou na uchycení a 3x se předělávalo...nakonec nejlepší bylo tohle...chce to aby ta tyčka co drží tlumič byla pokud možno rovnoběžná s vidlema.
P.S. plánek dělat nebudu...co typ motorky to original
Aspon jsem to zkusil mno Mohlo byt o starost min
Kdyztak se budu placat
Jeedéééééééééééémmmm
K.a.s.y.m. (Člen) 31.12.2008 15:06:21 Offline |
Lukyn1 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Kua lidi,na co furt chcete plánky Přece né fšechno co se dělá musí mít nějakej plánek. Zrovna na toto ti stačí šuplera v jedné ruce,tlumič v druhé a trocha představivosti
P.S. plánek dělat nebudu...co typ motorky to originalAspon jsem to zkusil mno Mohlo byt o starost min
Kdyztak se budu placat
v čem se chceš plácat?Je tam L profil kterej je přišroubovanej na držáky chladiče.Z něj je navařenej kus plocháče a na kterým navařená kulatina.V tý je na konci díra se závitem.Nic víc tam není.Rozměry jsou individuální podle použitý motorky a tlumiče.
Jinak mám pocit,že Koldan má na FTP ve svý složce asi 5 nebo 6 způsobů jak to uchytit tak si můžeš vybrat co ti vyhovuje.
Stránky: 1