Nejsi přihlášen
Tlumič řízení
Čauves. Nemáte někdo tenhle tlumič řízení? http://www.scottsperformance.com/photos/main.php?ID=601
Co na to říkáte? Jde mi o to, jestli tam ten tlumič nepřekáží třeba v přístupu ke spínačce. Další věc je uchycení k rámu u nádrže. Myslím že to tam maj přivařený a to se mi nezamlouvá. Případně další postřehy...
Re: Tlumič řízení
Buni psal:Čauves. Nemáte někdo tenhle tlumič řízení? http://www.scottsperformance.com/photos/main.php?ID=601
Co na to říkáte? Jde mi o to, jestli tam ten tlumič nepřekáží třeba v přístupu ke spínačce. Další věc je uchycení k rámu u nádrže. Myslím že to tam maj přivařený a to se mi nezamlouvá. Případně další postřehy...
moc pěkná věcičkateď jak to funguje
ale je to rozhodně moc pěkný zpracování
Jebat motorky :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.12.2008 11:51:47 Offline |
fungovat nemusí....stačí když vypadá
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PALOUS> http://www.scottsperformance.com/dampparts.php
Tady z toho schématu by ti měla bejt funkce jasná. Prostě to přepouští volej skrz trysku určitýho průměru. Voni to maj votuněný ještě vo štelování.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.12.2008 21:34:39 Offline |
Kukii psal:stačí modifikovat systém Kelly a je to v pohodě i s tlumičem z busy
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … umic01.jpg
sakra zase blbý přihlášení...rum dělá svoje
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 28.12.2008 22:09:27 Offline |
Ondráš psal:2 šílenej: Děkuji. Jsem slepý.
2 Kasym: No jo, ale to pak ztrácí tu výhodu, že to můžeš štelovat za jízdy.V tom oceňuji Melounovo řešení.
Asi jsem zhejčkanej.
Tak tenhle stejně není štelovací tak to nevadí.Jinak samo ,že za tohohle předpokladu by to bylo lepší na řídidlách
Ondráš psal:2 šílenej: Děkuji. Jsem slepý.
2 Kasym: No jo, ale to pak ztrácí tu výhodu, že to můžeš štelovat za jízdy.V tom oceňuji Melounovo řešení.
Asi jsem zhejčkanej.
woe a jak často to za jízdy šteluješ?
to Kasym: nafoť to líp,nějak se v tom neorientuju
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.12.2008 12:36:21 Offline |
Koldan psal:Ondráš psal:2 šílenej: Děkuji. Jsem slepý.
Asi jsem zhejčkanej.
Když nezapomenu tak odpoledne nafotim.v čem se neorientuješ je to prostě suzukáckej tlumič akorát je danej jinde.jinak uchycení podobný
Koldan psal:Ondráš psal:2 šílenej: Děkuji. Jsem slepý.
Asi jsem zhejčkanej.
Meloun ti to nádherně vysvětlí, ale asi stejně jako centrál bych tam razil jednu úroveň a sral na to... V tom s tebou souhlasim.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.12.2008 13:53:57 Offline |
Koldan psal:já ho mám tuším 21 polohovej a beztak s ním šteluju snad jen do tří poloh, měkkej,polotuhej,,tvrdej:o)))))
pořád mluvíš o tlumiči??
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 30.12.2008 20:29:45 Offline |
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 31.12.2008 14:26:48 Offline |
VikecB12 psal:Kua lidi,na co furt chcete plánky
Přece né fšechno co se dělá musí mít nějakej plánek. Zrovna na toto ti stačí šuplera v jedné ruce,tlumič v druhé a trocha představivosti
oupelně přesně....jediný s čím jsem dost bojoval aby se tam vůbec vešel bo GSXR má proti banďákovi ohnutej chladič.Tak se dost laborovalo s tou tyčkou na uchycení a 3x se předělávalo...nakonec nejlepší bylo tohle...chce to aby ta tyčka co drží tlumič byla pokud možno rovnoběžná s vidlema.
P.S. plánek dělat nebudu...co typ motorky to original
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Kua lidi,na co furt chcete plánky
Přece né fšechno co se dělá musí mít nějakej plánek. Zrovna na toto ti stačí šuplera v jedné ruce,tlumič v druhé a trocha představivosti
oupelně přesně....jediný s čím jsem dost bojoval aby se tam vůbec vešel bo GSXR má proti banďákovi ohnutej chladič.Tak se dost laborovalo s tou tyčkou na uchycení a 3x se předělávalo...nakonec nejlepší bylo tohle...chce to aby ta tyčka co drží tlumič byla pokud možno rovnoběžná s vidlema.
P.S. plánek dělat nebudu...co typ motorky to original
Aspon jsem to zkusil mno Mohlo byt o starost min
Kdyztak se budu placat
Jeedéééééééééééémmmm
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 31.12.2008 15:06:21 Offline |
Lukyn1 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Kua lidi,na co furt chcete plánky
P.S. plánek dělat nebudu...co typ motorky to originalAspon jsem to zkusil mno
Mohlo byt o starost min
Kdyztak se budu placat
v čem se chceš plácat?Je tam L profil kterej je přišroubovanej na držáky chladiče.Z něj je navařenej kus plocháče a na kterým navařená kulatina.V tý je na konci díra se závitem.Nic víc tam není.Rozměry jsou individuální podle použitý motorky a tlumiče.
Jinak mám pocit,že Koldan má na FTP ve svý složce asi 5 nebo 6 způsobů jak to uchytit tak si můžeš vybrat co ti vyhovuje.
Stránky: 1