Nejsi přihlášen
Boty značky Sidi
http://www.motorbikestoday.com/features … i_rain.htm
Zdar mám možnost koupit za 3000 tyhle boty fungl nové.
Máte někdo zkušenosti nejsou jen do deště?
prosím o rychlé odpovědi
Re: Boty značky Sidi
No asi jenom do deště nebudou,spíš bych řekl že sou tůristický a proto teda ta vodotěsnost. Nemají slajdry
Můj tata má Sidi a sou supr,taky na ně mám políčený,teda jestli do nich dostanu hnátu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:No asi jenom do deště nebudou,spíš bych řekl že sou tůristický a proto teda ta vodotěsnost. Nemají slajdry
Můj tata má Sidi a sou supr,taky na ně mám políčený,teda jestli do nich dostanu hnátu
Jo už jsme se dočetl že je tam nějaká "HAYTECH" membrána snad mi padnou borec nedaleko ode mně prodává nové asi je dostal pod stromek a není to ono...
nové stojí 5000...
za ty prachy je určo vem, já je mám stály 5000,- a jsou v poho. Sice nemaj slidery ale já si si svou 50 vel. nemohl vybírat. mám je rok a mám akorát odrbanou špičku o asfalt...
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
já jsem turista tak že to že nemaj slidery mi nevadí...
Banditatom (Člen) 28.12.2008 19:34:14 Offline |
Fik-B6S psal:já jsem turista tak že to že nemaj slidery mi nevadí...
neřeš mrkni na ně a uvidíš !! a sidi šitovky nedělaj
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fik-B6S psal:http://www.motorbikestoday.com/features/Articles/sidi_rain.htm
prosím o rychlé odpovědi
přesně tydle aj spracováním mám za asi 6000 4roky a kupovat nový nebudumám na nich slajdry ale uš dost vošlapanou podrážku,takže nechám nalepit inou a valím dálje to totiž jedna z bot do kterejch sem se dostal a sedly hned na poprvýje to sice ranec tadle značka,ale kvalita gut
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Fik-B6S psal:http://www.motorbikestoday.com/features/Articles/sidi_rain.htm
prosím o rychlé odpovědipřesně tydle aj spracováním mám za asi 6000 4roky a kupovat nový nebudumám na nich slajdry ale uš dost vošlapanou podrážku,takže nechám nalepit inou a valím dálje to totiž jedna z bot do kterejch sem se dostal a sedly hned na poprvýje to sice ranec tadle značka,ale kvalita gut
myslis ty sesmajdany krpaly?
...sam mezi jebkarema...
VikecB12 psal:No asi jenom do deště nebudou,spíš bych řekl že sou tůristický a proto teda ta vodotěsnost. Nemají slajdry
...esi máš trochen silnější lejtko, jakože jag tě znám, tag máš, tag budeš mít možná trabl
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
tak je to v řiti měl jen 42 což by mi normálně sedlo ale itali maj asi maly nožičky tak je to
Chlapi doporučte mi boty tak okolo 3000....
co tyhle?
http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … an-/18153/
Filous psal:VikecB12 psal:No asi jenom do deště nebudou,spíš bych řekl že sou tůristický a proto teda ta vodotěsnost. Nemají slajdry
Můj tata má Sidi a sou supr,taky na ně mám políčený,teda jestli do nich dostanu hnátu...esi máš trochen silnější lejtko, jakože jag tě znám, tag máš, tag budeš mít možná trabl
No právě Ale skoušel sem si ty otcovi,má desítky,vlezl sem do nich,aji sem je zapl,ale tlačil mě palec,takže potřebuju jedenáctky a ty bych měl zapnout vo něco líp. Nohavice stejně nosím přes boty,tak by to bylo asi v cajku. Uvidím no. Přinejhorším si koupím zase StilMartiny co mám ted,vydrželi mě 7 let a byly pohodlný
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Fik-B6S psal:Chlapi doporučte mi boty tak okolo 3000....
co tyhle?
Strýcfajtr !!!
Ceny pěkný ale maximální velikost v tom výprodeji je 42 to je malé...
Fik-B6S psal:Chlapi doporučte mi boty tak okolo 3000....
co tyhle?
já mám tydle, předchozí generaci teda, eště se to menovalo Oxtar...naprosto v poho boty a za dobrej peníz...
http://www.mcf.cz/index.php?akce=detail … zi_id=1446
...Do you know that bad girls go to hell?...
od Oxtaru mame doma SS Performance (vozim na silnici a na cesty), zena ma Infinity Gore-Tex na cestovani (ja je budu porizovat pri nejblizsi ceste do Nemec) a na enduro zena ma TCX Pro2 (jedna z nejlepsich krosovych bot na trhu)...
...vsechny modely spicka ve sve kategorii, takze jak pise Lenka, i ja mohu vrele doporucit...treba tento model je za hubicku:
http://www.mcf.cz/index.php?akce=detail&zbozi_id=31
Fik-B6S psal:Ceny pěkný ale maximální velikost v tom výprodeji je 42 to je malé...
diadori black www.miramoto.cz mam jednu sezonu několikrát zmokli a při běžnej údržbe(jako dotahování šroubů) nejni problém, ale na jaře stáli 4200kč
svět je cirkusovej stan
http://eshop.motofaktor.cz/prod--arrow- … cerna-856/
nedoporucuju formy mam je sezonu a uz mam prechozenou podrazku a taky desne kluzou kdyz je mokro (jak na stupacce, tak kdyz clovek zastavuje na krizovatce a je mokro ) parkarat sem sebou malem plestil a to nemluvim o tom ze mi po 14 dnech zmizel jeden sroubek ze slajdru ,nevim jak se to stalo
P.S. za ty prachy nic moc
WD club member.
qwerty psal:http://eshop.motofaktor.cz/prod--arrow-sx-dry-wp-cerna-856/
nedoporucuju formy mam je sezonu a uz mam prechozenou podrazku a taky desne kluzou kdyz je mokro (jak na stupacce, tak kdyz clovek zastavuje na krizovatce a je mokro ) parkarat sem sebou malem plestil a to nemluvim o tom ze mi po 14 dnech zmizel jeden sroubek ze slajdru ,nevim jak se to stalo
P.S. za ty prachy nic moc
právě tam chci zítra skočit na Formy kouknout dokonce i podobnej model ten o 200 levnější...
Zdenek1 je má a nestěžoval si...
Oxtar SS performance mám taky... Jsou jak bačkůrky. Dá se v nich jít klidně na Sněžku, bejt celý den na motorce a pak s nima sedět v hospodě, ale běda jak navlhne...
Nemusí pršet. Stačí když mží a odlítává ti na ně voda od pneumatiky. Nepromok přes ně nepomáhá. Před sezonou jsem na ně vystříkal celý sprej impregnace. Jediné co pomohlo jsou pytle na odpadky. Bohužel. Ta mřížka prostě dělá svoje...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Fik-B6S psal:qwerty psal:http://eshop.motofaktor.cz/prod--arrow-sx-dry-wp-cerna-856/
P.S. za ty prachy nic mocprávě tam chci zítra skočit na Formy kouknout dokonce i podobnej model ten o 200 levnější...
Zdenek1 je má a nestěžoval si...
Mám je taky wp dry nebo tak nějak a dobý
Petr J. psal:to Qwerty: Formy mam motokrosove kloubove a nemohu si stezovat, mnohokrate mi zachranily nohu...asi jsi narazil na spatny model...a nebo jsi slapnul do oleje a pak podrazka klouze
a nebo mame ve frydku nejakej divnej asfalt jako sou pohodlne nic krom toho klouzani mne na nich nesere , dokonce sou i odolne proti vode
WD club member.
Michal Dk psal:Fik-B6S psal:qwerty psal:http://eshop.motofaktor.cz/prod--arrow-sx-dry-wp-cerna-856/
P.S. za ty prachy nic mocprávě tam chci zítra skočit na Formy kouknout dokonce i podobnej model ten o 200 levnější...
Zdenek1 je má a nestěžoval si...Mám je taky wp dry nebo tak nějak a dobý
ty mam taky a zatim max spokojenost
Vzdy muze byt hur :-)
Petr J. psal:to Qwerty: ve Frydku? to je nekde u Ukrajinskych hranic, ne? a to tam mate asfalt? neverim....
hele 'pepík' se ozval
K.a.s.y.m. (Člen) 30.12.2008 12:46:00 Offline |
Já si teď koupil Diadora Horizon.Docela backurky proti jinym co jsem si zkoušel.Kukii je má taky a moc se je libuje,ale není to pro někoho kdo má silnější lýtka.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tak ja mam ty formy (ty nepromokavy) projel jsem s nima kus francie v docela slusnejch chcancich a nozicka byla v suchu. Na stupacce ani pri zastavovani mı jeste nikdy neuklouzly. Slajdry po dvou sezonach porad drzej na vsech sroubech ... a vubec, ja jsem spokojenej ... za ty prachy ...
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Michal Dk psal:Fik-B6S psal:Petr J. psal:to Qwerty: ve Frydku? to je nekde u Ukrajinskych hranic, ne? a to tam mate asfalt? neverim....
hele 'pepík' se ozval
v praglu to je zase samej čičistouns prokládanej trmvajovým pásem
amen
WD club member.
Loser psal:tak ja mam ty formy (ty nepromokavy) projel jsem s nima kus francie v docela slusnejch chcancich a nozicka byla v suchu. Na stupacce ani pri zastavovani mı jeste nikdy neuklouzly. Slajdry po dvou sezonach porad drzej na vsech sroubech ... a vubec, ja jsem spokojenej ... za ty prachy ...
hm zvlastni , asi sem koupil nejakej smeckovej kus
WD club member.
Fik-B6S psal:Petr J. psal:to Qwerty: ve Frydku? to je nekde u Ukrajinskych hranic, ne? a to tam mate asfalt? neverim....
hele 'pepík' se ozval
Fildo- jak říkáš je to pepík kdyby věděl jaké tady máme možnosti k ježdění,tak by se chtěl tady hned přestěhovat
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:Fik-B6S psal:Petr J. psal:to Qwerty: ve Frydku? to je nekde u Ukrajinskych hranic, ne? a to tam mate asfalt? neverim....
hele 'pepík' se ozval
Fildo- jak říkáš je to pepík kdyby věděl jaké tady máme možnosti k ježdění,tak by se chtěl tady hned přestěhovat
Zdeno jak říkáš chudák neví o čem mluví...
zdenek 1 psal:Fik-B6S psal:Petr J. psal:to Qwerty: ve Frydku? to je nekde u Ukrajinskych hranic, ne? a to tam mate asfalt? neverim....
hele 'pepík' se ozval
Jo,a abych nezapoměl,jestli už máš náš bandit hrneček nebo kryglíček ,tak buď rád,protože už bych ti žádný nevypískoval ! Jááááá ti dáááám Ukrajinu a žáádny asvalt!!!!
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:zdenek 1 psal:Fik-B6S psal:
hele 'pepík' se ozvalFildo- jak říkáš je to pepík kdyby věděl jaké tady máme možnosti k ježdění,tak by se chtěl tady hned přestěhovat
Jo,a abych nezapoměl,jestli už máš náš bandit hrneček nebo kryglíček ,tak buď rád,protože už bych ti žádný nevypískoval ! Jááááá ti dáááám Ukrajinu a žáádny asvalt!!!!
A qwerty ,mám taky Formy a jsem spokojený,akorát je fekt že mám asi ty levnější přez tu membránu na nártu když prší tak mi to promokne!asi mám ty levnější ale řeším to návleky na boty ale jinak za 2900,-se to dá!
když to jede,je to OK
to Zdenak a spol: prave jsem brazdil levy breh Odry...ale na pravy breh mne nikdo nedostane, tam je moc cerno...ale ne vsichni se tak narodili, nekteri to maji od mouru.......a to uz je do Frydku-Uzhorodu co by sutrakem dohodil...
Petr J. psal:to Zdenak a spol: prave jsem brazdil levy breh Odry...ale na pravy breh mne nikdo nedostane, tam je moc cerno...ale ne vsichni se tak narodili, nekteri to maji od mouru.......a to uz je do Frydku-Uzhorodu co by sutrakem dohodil...
za brnem uz je mongolsko takze sis tez moc nepomohl
WD club member.
Petr J. psal:ale jo, treba okoli v.n. Sance mam taky rad...a tech mist je vic...
ale Ostrave a tesnemu okoli jsem na chut teda neprisel...
njn sance , bila makov .... to je snad jedina trasa kde se tady da jet
WD club member.
Banditatom (Člen) 30.12.2008 22:59:42 Offline |
qwerty psal:Petr J. psal:ale jo, treba okoli v.n. Sance mam taky rad...a tech mist je vic...
ale Ostrave a tesnemu okoli jsem na chut teda neprisel...njn sance , bila makov .... to je snad jedina trasa kde se tady da jet
njn tam je krásně aleještě jsem nejel na čadcu
Banditatom psal:qwerty psal:Petr J. psal:ale jo, treba okoli v.n. Sance mam taky rad...a tech mist je vic...
ale Ostrave a tesnemu okoli jsem na chut teda neprisel...njn sance , bila makov .... to je snad jedina trasa kde se tady da jet
njn tam je krásně aleještě jsem nejel na čadcu
tez ne kdyz tak premyslim ale vim ze hafo kamosu tam jezdi ,ale proc mne nenapadlo tam jet
WD club member.
Banditatom (Člen) 30.12.2008 23:13:20 Offline |
qwerty psal:Banditatom psal:qwerty psal:
njn sance , bila makov .... to je snad jedina trasa kde se tady da jetnjn tam je krásně aleještě jsem nejel na čadcu
tez ne kdyz tak premyslim ale vim ze hafo kamosu tam jezdi ,ale proc mne nenapadlo tam jet
nad tím teď tyky přemýšlím
ja nejcasteji jezdim Frýdek-Místek , Ostravice - Bílá - Horní Bečva - Rožnov p. Radhoštěm - Frenštát - Tichá - Kozlovice - Hukvaldy - F-M
nekdy z Horni Becvy zahnem na makov a tam to dame treba aji 3x tam a zpet a pokracujem na Roznov
WD club member.
Petr J. psal:to vychodnjari: vy mistni a nebyli jste tam? hamba vam....
ja radeji Opava a na zapad...Opava-Bruntal-Rymarov...paradni zatacky...
do opavy jezdim casto pac tam bydli bracha , na Brutal nejezdim ... tam se nikde nedostanu max tak do polska
njn ja nejak nemusim slovaky , sou to mača
WD club member.
Banditatom (Člen) 31.12.2008 00:01:56 Offline |
qwerty psal:Petr J. psal:to vychodnjari: vy mistni a nebyli jste tam? hamba vam....
ja radeji Opava a na zapad...Opava-Bruntal-Rymarov...paradni zatacky...do opavy jezdim casto pac tam bydli bracha , na Brutal nejezdim ... tam se nikde nedostanu max tak do polska
njn ja nejak nemusim slovaky , sou to mača
neser jj přes Jeseníky se dobře jezdí až na část za Bruntálem směr Rýmařov nic moc ale kolem Slezské Harty je parádička (před bruntálem ty esíčka)
Banditatom psal:qwerty psal:Petr J. psal:to vychodnjari: vy mistni a nebyli jste tam? hamba vam....
ja radeji Opava a na zapad...Opava-Bruntal-Rymarov...paradni zatacky...do opavy jezdim casto pac tam bydli bracha , na Brutal nejezdim ... tam se nikde nedostanu max tak do polska
njn ja nejak nemusim slovaky , sou to mačaneser jj přes Jeseníky se dobře jezdí až na část za Bruntálem směr Rýmařov nic moc ale kolem Slezské Harty je parádička (před bruntálem ty esíčka)
ze bych si to jendou protahnul az pojedu za brachou
WD club member.
Stránky: 1