Nejsi přihlášen
Nesvítí kontrolka neutrálu
Na GSF 1200 při startu mi kontrolka neutrálu svítí, cca po 3 - 5 minutách jízdy (po zahřátí) přestane svítit. Pak začne fungovat až po ochlazení motoru. Nevíte někdo jak to odstranit. Jinak to jezdí v poho.Dík za radu.
Banditatom (Člen) 28.12.2008 19:37:42 Offline |
Re: Nesvítí kontrolka neutrálu
njn kabel njn ten vám někde upad pane
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Dělalo mi to taky, že problikávala... Bylo mi porazeno podívat se na čidlo v převodovce (když tu pohledáš najdeš i návod co s tím čidlem udělat), ale ono to časem nějak přestalo...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
máš utrženej kontakt na čidle neutrálu, dvojky a trojky. Typická je teplotní závislost.
Postup:
- vymontovat čidlo (pod levým víkem u řadičky). Vypadá jako kalíšek naplněný silikonem.
- vydlabat z něho silikon
- přepájet kontakt
- zalít znovu silikonem
- opět smontovat
Pokud umíš pájet tak je to fraška.
Banditatom (Člen) 28.12.2008 20:42:35 Offline |
poč na to jdede tak složitos???? mě bylo taky řečenos že mě odešlo čidlos atd kecos.... že nový....že jedině vorigos........ a pak Tomikos skontrolovalo drátos a bylos po výměnos a mechanikos nechť si nasralos jukni po drátech jak ty budou ok šel bych po zkušenos tady martinosGSXos
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:poč na to jdede tak složitos???? mě bylo taky řečenos že mě odešlo čidlos atd kecos.... že nový....že jedině vorigos........ a pak Tomikos skontrolovalo drátos a bylos po výměnos a mechanikos nechť si nasralos jukni po drátech jak ty budou ok šel bych po zkušenos tady martinosGSXos
ty woe už to nehul
Bandit 4EVER!!!
MotoCharlie (Člen) 31.12.2008 12:02:37 Offline |
zdarec:mám obdobný problém,ale na maraudru 800,žárovka je v pohodě,káble taky,tak jestly obdobný postup s tím silikonem v tom čidle.
Díky.
Každému co jeho jest
MotoCharlie psal:zdarec:mám obdobný problém,ale na maraudru 800,žárovka je v pohodě,káble taky,tak jestly obdobný postup s tím silikonem v tom čidle.
Díky.
...snímač je tam stejnej, tagže je to možný...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1