Nejsi pøihlášen
Re: Šastnééééj novééééj róóóók 2009
Za okny sype se snìhu jak kráva, domov nam provoní fernet a tráva. Pùlnoc se blíží, nohy se pletoudìti zas uvidí maminku sjetou. Tátovi krví barví se džíny, prdel mu natrhla petarda z Èiny. A se Vám povede letošní posledni krok, pøeji Vám uspìšný nový rok
Jebat motorky :-)
ted jsem se byl mrknout v pico triku do hotelovyho baru a asi se jim na me neco nelibilo, pze me nejaka blondata pipka s umelejma kozama a nafouknutejma rtama vyhodila, ze prej je tam nejaka soukroma party ... asi 20 duchodcu, kteri sedi po trech u jednoho stolku a cekaji az je z te snobarny nekdo vysvobodi ... kdyby me tam nechala sedet aspon hodku na baru, tak by se aspon jeste letos pobavili
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
PALOUS psal:Loser psal:vogo, nez bych tam vylezl, tak by bylo patyho ledna ... nebo myslis, ze tam maji vejtah?
Chlastej redbul woe
to bych jich musel vychlastat aspon vagon, aby mi narostli poradny kridla a vodlepily me aspon 3 centaky vod zeme
bobule psal:38 horeèka, plnej fròák, kašel a bolest f krku, takže leju èaj a žeru paraleny
zas když sem celej rok na kaši tak aspoò na silvestra støízlivej
tak fšem pìknej novej rok
to ma asi nastavajici mamina rodst, co? Ma te hezky doma a nemusi se bat, ze prijdes vod nekad najebanej a nebudes chtet delat ty svoje trapny pohyby
nebo te tam nechala samotnyho a sama si sla nekam parit?
Myšák psal:no tak teda stastny a vesely...
Losere aspon mas padla...ja sem v haku az do sedmi do rana
...Myšáku mùžeme pøøíjet, je náss koèka, pes, a 6 lidí
vyrážíme
.....poøád lepší rychle než nebezpeènì....dáme drink
K.a.s.y.m. (Èlen) 31.12.2008 23:06:21 Offline |
tak na kaši všem lidem do toho novýho vše co si zasloužej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ti turci jsou fakt ... bydlim v podstate na takovym prazskym Vaclavaku, kde se prej kazdorocne schazi kolem 2 milionu lidi ... bejvaj zde koncerty a obrovsky party ... a ti kokoti to letos zrusili kvuli rozzbrojum v Gazy. Takze zde je tak maximalne 1000 lidi (coz na tom namesti vypada, jak v beznej den), vsichni jsou strizlivy, nosej na hlavach santovsky blikajici cepice, predavaj si darky a frkaji frkackama ... veskery obchody v okoli jsou otevreny jakoby se nic nedelo (dokonce i ty s hadrama) a ja sedim na pokoji a leju do sebe pifka s jamesonem, abych na tenhle vecer co nejdriv zapomel .... stastnej veselej o ... ja ho mam letos nestandartne zridkaveselej ... at zijou zlatokopove
Mysaku: radsi bych byl s tebou v te praci
K.a.s.y.m. (Èlen) 01.01.2009 00:45:02 Offline |
bandit pièóóóóóóóóóóóóóó
K.a.s.y.m. (Èlen) 01.01.2009 00:45:48 Offline |
na sraèkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
Fresh Man psal:rano mám uš ráno... to budem pít raèi na ty Losrovi kurvíííí :) :)
kujiiiiiii ... ja budu pit na ty tvoje pacose ... aby jim po dnesku dorostly znova vsechny prsty ...
no ale samo, ze budu pit i na tebe ... noc je jeste mlada a je potreba dopit vse az do dna
takze na slapkiii!!!
Banditatom (Èlen) 03.01.2009 17:22:25 Offline |
taky bando pozdì ale pøeci vše nej!!!
právì jsem se vrátil s oslavy silvestra
"Jsem Mrakomor, pán všeho neèasu!" " No taè on maj lahváè"
Stránky: 1