Nejsi přihlášen
Re: Pičo hřib
PALOUS psal:kojaksro psal:...nemám rád tokovouto zábavu, v tomto směru jsem zodpovědný
tak to je hlod dne
....to Palousoj, ty s mi to pěkně zavařil na silvestra:
asi v půl druhý ráno, jsem se sebral ( úplně na kaši ), a jel jsem silvestra doslavit k Zemanovi, tak sem si chyt dročku, sednu do ní a výš ty kdo jí řídil TY, Palousi. Tak mu říkám nazdar Palous a bandit pičo, a zahulíme atd. vem mě k Zemanovi. A on nebo spíš Ty mi řekl, že jestli mu nepřestanu říkat , tak že mě nikam neveme.
No tak sem mu řekl Palous, co pičuješ a že jedem. Naštěstí už jsem mu seděl v autě a to je jasný že z jeho ( Tvojí ) figurou mě nevyhodil. Až skoro u Václaváku jsem mu uvěřil že Ty to nejsi......Fak hustý
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:PALOUS psal:kojaksro psal:...nemám rád tokovouto zábavu, v tomto směru jsem zodpovědný
tak to je hlod dne
....to Palousoj, ty s mi to pěkně zavařil na silvestra:
asi v půl druhý ráno, jsem se sebral ( úplně na kaši ), a jel jsem silvestra doslavit k Zemanovi, tak sem si chyt dročku, sednu do ní a výš ty kdo jí řídil TY, Palousi. Tak mu říkám nazdar Palous a bandit pičo, a zahulíme atd. vem mě k Zemanovi. A on nebo spíš Ty mi řekl, že jestli mu nepřestanu říkat , tak že mě nikam neveme.
No tak sem mu řekl Palous, co pičuješ a že jedem. Naštěstí už jsem mu seděl v autě a to je jasný že z jeho ( Tvojí ) figurou mě nevyhodil. Až skoro u Václaváku jsem mu uvěřil že Ty to nejsi......Fak hustý
Dyk to říkám že seš blázena zařvals mu taky bandit v lese?jo a už to nehul
Jebat motorky :-)
mr.BSE psal:PALOUS psal:kojaksro psal:...nemám rád tokovouto zábavu, v tomto směru jsem zodpovědný
tak to je hlod dne
Ty mu neveris?
...hodil bych to tam, jen v tom případě, že bych byl na hadry a nesměly by tam být děti
kojaksro psal:mr.BSE psal:PALOUS psal:
tak to je hlod dneTy mu neveris?
...hodil bych to tam, jen v tom případě, že bych byl na hadry a nesměly by tam být děti
Decka tam nebyly
A kdybys byl na hadry, tak tam padnes i s tou kartusou
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:kojaksro psal:mr.BSE psal:
Ty mu neveris?...hodil bych to tam, jen v tom případě, že bych byl na hadry a nesměly by tam být děti
Decka tam nebyly
A kdybys byl na hadry, tak tam padnes i s tou kartusou
...tak asi proto jsem zodpovědný
kurna to muze bejt slusna racha uz
nicola.foxx (Člen) 03.01.2009 12:42:33 Offline |
No to teda je slusna racha. Jako malej jsem jezdival na chajdu do zapadnich cech a byla tam takova roztomila chaticka, cela drevena o rozmerech cca 8m na 8m. Majitel sel se mnou do lesa na houby a najednou rana jako krava. Tak se jdeme podivat co se to u tech nasich chaticek stalo. No a u nej na pozemku lezi nejakej vocouzenej pracovitej rom, kterej mu tam sel vybilit ty dreveny steny. Chata byla rozmetana do okruhu cca 700m. A kdyz prijeli cajti, tak se vyptavali a on ze prej potreboval bombu a ona tam lezela a kdyz ji teda nepouzival, tak ji asi nepotreboval a on JOOO. Tak si tu bombu polozil debil na kamna ktery byly zapaleny a nechal tu bombu trosku vohrat. Byly to stary Petry, ale fungovali dobre. Cikanek sel potom jeste ven z chaty do kulny a mel stesti, pac v tej chvily to rachlo, tak ho to nezabilo. Mala tricetikilova bombicka pro sporak na cely leto. Takze je, mrda je to fakt velka, ze i kdyz jsem byl vod chat asi 2 km, tak jsme si z toho sednul na prdel.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:No to teda je slusna racha. Jako malej jsem jezdival na chajdu do zapadnich cech a byla tam takova roztomila chaticka, cela drevena o rozmerech cca 8m na 8m. Majitel sel se mnou do lesa na houby a najednou rana jako krava. Tak se jdeme podivat co se to u tech nasich chaticek stalo. No a u nej na pozemku lezi nejakej vocouzenej pracovitej rom, kterej mu tam sel vybilit ty dreveny steny. Chata byla rozmetana do okruhu cca 700m. A kdyz prijeli cajti, tak se vyptavali a on ze prej potreboval bombu a ona tam lezela a kdyz ji teda nepouzival, tak ji asi nepotreboval a on JOOO. Tak si tu bombu polozil debil na kamna ktery byly zapaleny a nechal tu bombu trosku vohrat. Byly to stary Petry, ale fungovali dobre. Cikanek sel potom jeste ven z chaty do kulny a mel stesti, pac v tej chvily to rachlo, tak ho to nezabilo. Mala tricetikilova bombicka pro sporak na cely leto. Takze je, mrda je to fakt velka, ze i kdyz jsem byl vod chat asi 2 km, tak jsme si z toho sednul na prdel.
no ty kamna musely hycovat...
divny
Bandit pičo
barynek psal:hide psal:http://www.youtube.com/watch?v=3zXYkQbzin0&feature=related
to sou
jinak souhlas s kojaksro, s tímhle to už nejni prdel a měla by nastoupit zodpovědnost
..a nezapomente prechazet jen na zelenou a pred jidlem si mejt ruce panove zoodpovedni
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
nicola.foxx (Člen) 04.01.2009 19:31:14 Offline |
TO FRESH : Jen na malou zkousku si vem bombicku CO2 a nebo na slehacku a dej to na plotnu u sporaku. Pockej cca 5 minut a uvidis co to udela. V peti letech jsem to vyzkousel a dve dlazdicky v kuchyni na vymenu. Jeste, ze me tatiek tenkrat podrzel pred zurivou maminkou
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
gore psal:barynek psal:hide psal:http://www.youtube.com/watch?v=3zXYkQbzin0&feature=related
to sou
jinak souhlas s kojaksro, s tímhle to už nejni prdel a měla by nastoupit zodpovědnost..a nezapomente prechazet jen na zelenou a pred jidlem si mejt ruce panove zoodpovedni
takhel to děláte v hungárii?
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1