Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 04.01.2009 16:39:54 Offline |
osirisku prosím!!! (efekt kapek v barvě)
Potřeboval bych poradit ohledně "efektu vodních kapek" jelikož by mě s tak malýma součástkama poslali s většiny lakoven do a u nás to dělají jen dvě co já vím tak jsem se rozhod, že to zkusím doma!. Půjčil jsem si knížku "škola americké retuše" kde je to jakeš takeš popsané. Mám doma modelářskou pistoli (nějakej pátek už s ní stříkam takže není problém s umem) Jde mi o to, že v tý knížce je krásně popsaný jak namíchat barvu, ale ta technologie je jenom přeletěná. Popisuje to tak, že na připravený povrch nastříkáme rozprašovačem vodu tak aby kapky na povrchu lpěli a poté se jenmě přejede barvou (v tý knížce natvakrát po sobě stříbrnou a modrou). Poté vysušit teplovzdušnou pistolí. No a po té lak. Mohl bys mi poradit podrobnosti prosím nebo alespoň nějaký odkaz na podrobnější info kuju moc o sáhybe
Editoval osiris (04.01.2009 17:24:25)
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: osirisku prosím!!! (efekt kapek v barvě)
...už jsem ti někam psal, že o tom můžem pokecat u piva, ale slohový cvičení psát nebudu, fakt ne, zavolej si
...v podstatě na tom nic víc není než jsi uved, jen se připrav na to, že se z toho posereš když jsi to ještě nedělal a ani nestříkáš denně, o modelářský pistoli nemluvě
...když už se ti povede to, že se ti kapky neurvou při aplikaci samotný, nebo následný barvy, nebo při sušení tak teprve potom tě čeká kus práce se zabrušováním a zalešťováním jednotlivejch vrstev
ps: na oblý tvary zapomeň pokud to má k něčemu vypadat
pps: a ty nadpisy, ty vol příště trošku srozumitelně
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Bandit-Kralik (Člen) 04.01.2009 17:55:00 Offline |
Na tehle strankach najdes podrobny popis s fotodokundamentaci htttp://www.k1400.cz
Banditatom (Člen) 04.01.2009 18:38:40 Offline |
kuju mocto mi stačí. Dělal jsem pokusnýho králika a ten se povedl (no kapky sice bez tvaru, ale jsou tam a zbytek snad nějak příjde ) a ty nadpisy...no hold lepší nebudu
Banditatom (Člen) 10.01.2009 17:14:16 Offline |
soudružko osirisijko please další rada čím to vyleštit??? nevím jak a čím. Něco bežně dostupného, Děkuji o všemocný sáhybe
...já nevím co je pro tebe "běžně dostupnýho", br. papír pod vodu, br. pasta hrubá, jemná, leštící pasta, leštící utěrka (bufa, 3M, farecla ... ???)
...psal jsem ...tel.
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1