Nejsi přihlášen
Re: Hej hoši...
Loser psal:prvne sem ale vloz svoji fotku v plavkach ... jestli nemas plavky, tak muze byt i bez plavek. Pak ti vseci urcite poradi, co si mas poridit
No jenže podle toho tvrdýho ýýý aby to nebyla konkurence těch
http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=7540
Jebat motorky :-)
Hanycka psal:kamarád mi říkal, že je to tady banda úchylů ne fotku v plavkách sem dávat nebudu!
pro palouse: nevím, jaký problém máš s y... Hanička tu už jedna je!
OK, ta druhá možnost (bez plavek) je taky
Don´t worry, be Bandit!
Hanycka psal:kamarád mi říkal, že je to tady banda úchylů ne fotku v plavkách sem dávat nebudu!
proč? seš hnusná nebo co?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Hanycka psal:no to já právě nevím, proto se ptám zkušených hochů
jestli nemáš v hlave na a nejsi 40kg slečinka tak klidně B6, ukočíruješ to. Jezdí ji tady hafo holek a ženských a nemá problém..
Stejně si nakonec koupíš co chceš sama a co se ti víc líbí, tož tak...
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 06.01.2009 19:01:06 Offline |
kup si SV-čko.... je lehoučký... pro holku ideál...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kakac psal:Hanycka psal:no to já právě nevím, proto se ptám zkušených hochů
Ber bandasku 600 S,s holkou jako ty budete nadherná dvojka
No konečně rada, díky moc já se právě nemůžu rozhodnout mezi Banditem 600 a Ducati Monster
díky
Hanycka psal:Kakac psal:Hanycka psal:no to já právě nevím, proto se ptám zkušených hochů
Ber bandasku 600 S,s holkou jako ty budete nadherná dvojka
No konečně rada, díky moc já se právě nemůžu rozhodnout mezi Banditem 600 a Ducati Monster
díky
tak to raději Monstera
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 06.01.2009 19:19:17 Offline |
ROSS je husteeeej
A souhlasim s PALOUSEM. Taky mi to pripada na duty miry.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
tady je to samej úchyl, všichni by tě chtěli vočumovat a to nejspíš nahou, já nééé
takže seriózně, jseš na stránkách suzuki bandit a proto si myslím, že nejlepší pro tebe bude yamaha R1 černá, kdyby jsi byla blondýna, tak červená.
pokud by tě to nelákalo tak labutě,ale to nevíš co je,že. má je inkvizitor
The father of the little princess of the dawn
inkvizitorr (Administrator) 06.01.2009 20:38:19 Offline |
a nechceš si rači koupit třeba auto? třeba jezdit na fiatu je podle mě docela
doba je temná...
tak to kamarád asi ví o co jde.......viďte kucííííí
monster nebo šestka.......na SV se vyprdni
zkus se třeba na něčem z toho svézt.......a uvidíš
A je to!!
Progear 650 (Člen) 06.01.2009 21:08:33 Offline |
Meloun psal:Progear 650 psal:kup si SV-čko.... je lehoučký... pro holku ideál...
čoveče..a proč to SVčko nemáš ty??
co bych s tim delal.. na SV 650 sem jezdil... na N-ku... to se mi nelíbilo... ale velký SV v S-ku bych asi snesl no
uvidime co bude, mam toho v merku moc a penize zadny...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
langos 600s (Člen) 06.01.2009 21:11:27 Offline |
bandit je prej kliďas oproti SVčku
Ja bych asi soporucil GS500,bo je maly,lehky a naucis se na tom zaklady. A nebo doporucuju nahace,kdyz uz B6,kapotu si neber. Nekde Ti podjede noha a kapota je namaderu.
At se uz rozhodnes pro cokoliv,tak opatrne,zacit v klidu a at Ti kamarad dela doprovod. Tož tak. . .
Amen. . .
svatej psal:Ja bych asi soporucil GS500,bo je maly,lehky a naucis se na tom zaklady. A nebo doporucuju nahace,kdyz uz B6,kapotu si neber. Nekde Ti podjede noha a kapota je namaderu.
At se uz rozhodnes pro cokoliv,tak opatrne,zacit v klidu a at Ti kamarad dela doprovod. Tož tak. . .
z GSa by byla za chvilinku neštastná...do teď vděčím mistrovi freshmenovi že mě vysvětlil ať jdu rovnou do šestky. je pravda že jsme měli oba tak trojku na žíle....ale dopadlo to dobře a jsem fakt ráda že jsem si GSo nekoupila......
A je to!!
zrzule psal:svatej psal:Ja bych asi soporucil GS500,bo je maly,lehky a naucis se na tom zaklady. A nebo doporucuju nahace,kdyz uz B6,kapotu si neber. Nekde Ti podjede noha a kapota je namaderu.
At se uz rozhodnes pro cokoliv,tak opatrne,zacit v klidu a at Ti kamarad dela doprovod. Tož tak. . .z GSa by byla za chvilinku neštastná...do teď vděčím mistrovi freshmenovi že mě vysvětlil ať jdu rovnou do šestky. je pravda že jsme měli oba tak trojku na žíle....ale dopadlo to dobře a jsem fakt ráda že jsem si GSo nekoupila......
tak si s ni dej sraz,trojku pod kuzi a doporuc B6.
Amen. . .
a vodkuť seš děvče ( mimo ČR ) páč lepší spolek než tenhle sis nemohla vybrat. Vodmysli si ty labutě, fiaty, R1, enfieldy, pasaty a di do Bandita.
Poruchovost žádná, tady máš servis mezi náma, noční výjezd ti tu nikdo z ligy vyjímečnejch neodmítne
Monster = známej mechanik v záloze.
Piču a šišky... Mám doma oboje,B6 a SV650. A SV je prostě mrdka,vubec nechápu proč se to prodává za ty peníze za jaký se prodávají. Za ty love člověk koupí uplně jinou šestku s uplně jinejma parametrama,pro příště budu chytřejší
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
si myslím, že bandit bude na ni těžký jak cyp...
hornet 6 je na tom podstatně líp a dá se na tom i lépe jezdit...
SV 650 na tom s váhou je stejně, ale je to dvouvál a ten pro začátečnickou dívku nemusí být zrovna to pravé ořechové... ten 4-vál je taký hodnější...
inkviz...
co's tim jako kurva myslel???
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
inkvizitorr (Administrator) 06.01.2009 21:47:28 Offline |
tomasNJ psal:inkviz...
co's tim jako kurva myslel???
mam představivost jako andrzén
doba je temná...
když pominu praktický stránky a to že čtyřvál je kultivovanější tak pro buchtu jednoznačně Monster,jednou zkusíš a nechceš jinak,prostě čéééérvenej a italskej....
je to mrdka italská,ale na ničem menším,lehčím,ovladatelnějším jsem nejel,tak to prostě je....
Monstr neni vo výkonu,ačkoliv osobně zastávám názor že těch koní má pomálu,ale je to prostě vo stylu,vo radosti z jízdy a vo radosti z tý italský viny,to je celý,takže sereš na to že to nemá koně jako čtyřválcová šestka stejnýho vobsahu,chceš se přece vozit a né závodit s pitomcema na japonskejch štyrválech....
a hlavně když někam přijede buchta na červený ducduc se suchou spojkou tak maj erekci i vosumdesátiletý důchodci a tak to má bejt
Kup si tuhletu. To je aspoň solidní hračka
http://images.tipmoto.com/t/i/85/85408_1.jpg
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
KOVAL psal:když pominu praktický stránky a to že čtyřvál je kultivovanější tak pro buchtu jednoznačně Monster,jednou zkusíš a nechceš jinak,prostě čéééérvenej a italskej....
je to mrdka italská,ale na ničem menším,lehčím,ovladatelnějším jsem nejel,tak to prostě je....
Monstr neni vo výkonu,ačkoliv osobně zastávám názor že těch koní má pomálu,ale je to prostě vo stylu,vo radosti z jízdy a vo radosti z tý italský viny,to je celý,takže sereš na to že to nemá koně jako čtyřválcová šestka stejnýho vobsahu,chceš se přece vozit a né závodit s pitomcema na japonskejch štyrválech....
a hlavně když někam přijede buchta na červený ducduc se suchou spojkou tak maj erekci i vosumdesátiletý důchodci a tak to má bejt
ono celkově gdyž DUNÍ podvečerní ulicí dvouvál tak každá vlhne
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
..tož babo,asi tak..tohle dilema řešila kámoška také..B6,vzhledem k čerstvým papírům a totální nezkušeností s čímkoliv ohodnotila jako nevhodné..SV,ač je pro baby(Progýre,letos ti na Harmanci škubnu prdelí)bylo také zavrhnuto..koupila Monstra a pokud by to bylo jen krapet technicky možné(bydlí v šestém štoku)tak by s ní i spala..z důvodů jak psal Koval..tož tak..ale co si pořídíš,tak je to pouze na tobě..
..pro ostatní:nezlobte se na mě,ale kdo má trochu uši trochu v cajku,tak mu nemůže dvouvál akusticky nelahodit..
..samože Bandit je Bandit..ale holčina chtěla jen poradit..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
KOVAL psal:když pominu praktický stránky a to že čtyřvál je kultivovanější tak pro buchtu jednoznačně Monster,jednou zkusíš a nechceš jinak,prostě čéééérvenej a italskej....
6ka má suchou spojku ?
Bandit pičo
Freši woe,jasně že normálně 6ka né,moje má taky racing 9ku aby mněla aspoň těch voslů jako čtyrválcová šestka,ale jinak ty menší jdou na tu suchou woe předělat kdyby šlo jen vo to,ale zas ty menší maj výhodu že maj vo kvalt míň i 7.5ky,pěkně jen 5 kvaltů
Progear 650 (Člen) 07.01.2009 08:44:49 Offline |
Pšán psal:..tož babo,asi tak..tohle dilema řešila kámoška také..B6,vzhledem k čerstvým papírům a totální nezkušeností s čímkoliv ohodnotila jako nevhodné..SV,ač je pro baby(Progýre,letos ti na Harmanci škubnu prdelí)bylo také zavrhnuto..koupila Monstra a pokud by to bylo jen krapet technicky možné(bydlí v šestém štoku)tak by s ní i spala..z důvodů jak psal Koval..tož tak..ale co si pořídíš,tak je to pouze na tobě..
..pro ostatní:nezlobte se na mě,ale kdo má trochu uši trochu v cajku,tak mu nemůže dvouvál akusticky nelahodit..
..samože Bandit je Bandit..ale holčina chtěla jen poradit..
No tak se na mě nezlob... Já sedlal to novější se stříkačkou, to tvoje je jistě vo moc lepčejší.... Ale jinak se samo těším......
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 07.01.2009 09:25:13 Offline |
Progear 650 psal:Pšán psal:..tož babo,asi tak..tohle dilema řešila kámoška také..B6,vzhledem k čerstvým papírům a totální nezkušeností s čímkoliv ohodnotila jako nevhodné..SV,ač je pro baby(Progýre,letos ti na Harmanci škubnu prdelí)bylo také zavrhnuto..koupila Monstra a pokud by to bylo jen krapet technicky možné(bydlí v šestém štoku)tak by s ní i spala..z důvodů jak psal Koval..tož tak..ale co si pořídíš,tak je to pouze na tobě..
..samože Bandit je Bandit..ale holčina chtěla jen poradit..No tak se na mě nezlob... Já sedlal to novější se stříkačkou, to tvoje je jistě vo moc lepčejší.... Ale jinak se samo těším......
ač jsem teda jezdil na obou SV jak starý tak nový tak každým má svoje + a - ,ale ve finále bych z těch dvou bral radši to novější..ten motor je přeci jen příjemnější na jízdu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 07.01.2009 09:26:02 Offline |
Ondráš psal:Kukii a Pusina: jsou mezi SVčkářema taky úhcylové jako tady?
pokud myslíš lidi okolo SV fora tak ne,ale pokud myslíš SVčkáře tady tak jo
inkvizitorr (Administrator) 07.01.2009 09:46:58 Offline |
čéče kamenickej dlouho to vypadalo že mluvíš z cesty, ale koukám, že už ses dostal na tu pravou víru tak ciao
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 07.01.2009 09:57:34 Offline |
Progear 650 psal:Meloun psal:Progear 650 psal:kup si SV-čko.... je lehoučký... pro holku ideál...
čoveče..a proč to SVčko nemáš ty??
co bych s tim delal.. na SV 650 sem jezdil... na N-ku... to se mi nelíbilo... ale velký SV v S-ku bych asi snesl no
uvidime co bude, mam toho v merku moc a penize zadny...
vyprdni se na tu elektronikou řízenou potvoru a kup pořádnej suzukáckej dvouvál a tenhle neni ani drahej
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … 000-s.html
K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:Meloun psal:
čoveče..a proč to SVčko nemáš ty??co bych s tim delal.. na SV 650 sem jezdil... na N-ku... to se mi nelíbilo... ale velký SV v S-ku bych asi snesl no
uvidime co bude, mam toho v merku moc a penize zadny...vyprdni se na tu elektronikou řízenou potvoru a kup pořádnej suzukáckej dvouvál a tenhle neni ani drahej
..kua pekny ale co s tim bude delat gdyz je to zboreny
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 07.01.2009 11:00:58 Offline |
gore psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:
uvidime co bude, mam toho v merku moc a penize zadny...vyprdni se na tu elektronikou řízenou potvoru a kup pořádnej suzukáckej dvouvál a tenhle neni ani drahej
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … 000-s.html..kua pekny ale co s tim bude delat gdyz je to zboreny
lehce odřenej plast uhnutej vejfuk a ulomenou brzdu bych nebral jako velkou vadu.A pro svojí potřebu bych to stejně trochu přestavěl,ale bohužel není keš.
čoveče..a proč to SVčko nemáš ty??co bych s tim delal.. na SV 650 sem jezdil... na N-ku... to se mi nelíbilo... ale velký SV v S-ku bych asi snesl no
ty voe zrovna TeLe ... dyt ji to posmyka ji chces zabit co ,devuchu jednu
WD club member.
fidoB6 psal:Tak erekce je vždy když jezdí kočka na motyce
no jo, kor u takovýho úchyla jako jsi ty
K.a.s.y.m. (Člen) 07.01.2009 12:07:23 Offline |
qwerty psal:K.a.s.y.m. psal:Progear 650 psal:
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … 000-s.htmlty voe zrovna TeLe ... dyt ji to posmyka ji chces zabit co ,devuchu jednu
to bylo na progeara ne na Hanycku
K.a.s.y.m. (Člen) 07.01.2009 12:50:06 Offline |
sonyk psal:jestli by to byla prvni zkusenost na moto tak bych se svez na nejaky 125ccm treba nebo mz 150. pak bych koupil az neco velkyho jako je GS500 nebo Bandit 600 N/S
myslím,že je to zbytečný vyhazování peněz...pokud nemá v hlavě zvládne i Bandita nebo SV.Kukii začínala taky rovnou na mojem Banďákovi a po asi půl roce si koupila svoje SV.A pokud se nepletu tak Šárka šla taky rovnou do Bandita a to je poměrně prcek.
K.a.s.y.m. psal:sonyk psal:jestli by to byla prvni zkusenost na moto tak bych se svez na nejaky 125ccm treba nebo mz 150. pak bych koupil az neco velkyho jako je GS500 nebo Bandit 600 N/S
myslím,že je to zbytečný vyhazování peněz...pokud nemá v hlavě zvládne i Bandita nebo SV.Kukii začínala taky rovnou na mojem Banďákovi a po asi půl roce si koupila svoje SV.A pokud se nepletu tak Šárka šla taky rovnou do Bandita a to je poměrně prcek.
Přesně jak píše Kasym, když bude jezdit hlavou, tak to dá v poho....., maximálně jí to řachne někde při manévrování, otáčení nebo ze stojánku a to přežije vždycky.
Holka neboj se toho, začni jezdit s někým kdo nejni magor a občas ti poradí ( mobil mám v profilu ) a uvidíš že to půjde, znám pár holek co takhle začali a v poho....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. psal:sonyk psal:jestli by to byla prvni zkusenost na moto tak bych se svez na nejaky 125ccm treba nebo mz 150. pak bych koupil az neco velkyho jako je GS500 nebo Bandit 600 N/S
nemyslel sem kupovat, ale mz bo nejaka 125 se najde v kazde vsi. pujcit za pivko a ziskat neco do zacatku, v podstate sem taky sedlal hned bandasku pac na mz sem toho moc nenajezdil akorat simsona sem prohanel furt nez me jedna pani z vedlejsi sestrelila
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 07.01.2009 13:40:42 Offline |
kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:sonyk psal:jestli by to byla prvni zkusenost na moto tak bych se svez na nejaky 125ccm treba nebo mz 150. pak bych koupil az neco velkyho jako je GS500 nebo Bandit 600 N/S
Přesně jak píše Kasym, když bude jezdit hlavou, tak to dá v poho....., maximálně jí to řachne někde při manévrování, otáčení nebo ze stojánku a to přežije vždycky.
Holka neboj se toho, začni jezdit s někým kdo nejni magor a občas ti poradí ( mobil mám v profilu ) a uvidíš že to půjde, znám pár holek co takhle začali a v poho....
od někoho kdo za šera nevidí a stejně jede jako prase to sedí
kojaksro psal:K.a.s.y.m. psal:sonyk psal:jestli by to byla prvni zkusenost na moto tak bych se svez na nejaky 125ccm treba nebo mz 150. pak bych koupil az neco velkyho jako je GS500 nebo Bandit 600 N/S
no tady na tomhle foru asi nenajde nikoho kdo jezdi hlavou tady sou sami strelci
WD club member.
fidoB6 psal:hans psal:no jo, kor u takovýho úchyla jako jsi ty
No jo vole,jen ty jsi na ně imunní
nejsem imunní, jen mi nestojí
plusy polotučného béčka: nezničitelný a krásný motor, v případě N klasický naháč, žádné ufo tvary, tváří se jako velká mašina, dá se na něm celkem v pohodě cestovat ve dvou, příznivá spotřeba, levný servis a náhradní díly, není na nováčka zlej
minusy polotučného béčka: koncepčně zastaralá mašina,asi nejhorší ve své třídě (podvozek,brzdy,hmotnost!!!). I když jediné co ty jako nováček a holka nejvíc poznáš je hmotnost.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Progear 650 (Člen) 07.01.2009 15:34:07 Offline |
Mno tak proč né vid... Ale je to motorka, kterou bych akorat furt spravoval a ne na ni jezdil... Má to dost kilometrů a s tím kolik já za sezónu najezdim, by to mělo po sezone minimalne 55tis km, a to mi prijde dost na tuhle motorku...
Ale mít volnejch 50, tak jako funbike by to nebylo zlý...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Pšán psal:..tož babo,asi tak..tohle dilema řešila kámoška také..B6,vzhledem k čerstvým papírům a totální nezkušeností s čímkoliv ohodnotila jako nevhodné..SV,ač je pro baby(Progýre,letos ti na Harmanci škubnu prdelí)bylo také zavrhnuto..koupila Monstra a pokud by to bylo jen krapet technicky možné(bydlí v šestém štoku)tak by s ní i spala..z důvodů jak psal Koval..tož tak..ale co si pořídíš,tak je to pouze na tobě..
..samože Bandit je Bandit..ale holčina chtěla jen poradit..No tak se na mě nezlob... Já sedlal to novější se stříkačkou, to tvoje je jistě vo moc lepčejší.... Ale jinak se samo těším......
tak to abys zacal trenovat,pac ten kluk to ma kurefsky najety...
...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen) 07.01.2009 16:11:14 Offline |
Marián psal:Progear 650 psal:Pšán psal:..tož babo,asi tak..tohle dilema řešila kámoška také..B6,vzhledem k čerstvým papírům a totální nezkušeností s čímkoliv ohodnotila jako nevhodné..SV,ač je pro baby(Progýre,letos ti na Harmanci škubnu prdelí)bylo také zavrhnuto..koupila Monstra a pokud by to bylo jen krapet technicky možné(bydlí v šestém štoku)tak by s ní i spala..z důvodů jak psal Koval..tož tak..ale co si pořídíš,tak je to pouze na tobě..
tak to abys zacal trenovat,pac ten kluk to ma kurefsky najety...
Vim vo tom, bez mučení přiznávám, že na Harmanci nemám šanci, pač i loni mi tam frnknul jak nic...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
hans psal:fidoB6 psal:hans psal:no jo, kor u takovýho úchyla jako jsi ty
No jo vole,jen ty jsi na ně imunní
nejsem imunní, jen mi nestojí
Ty vole ale to je pak tedy k zamyšlení,ne? Ale návštěva specialisty by každopádně nebyla od věci
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Banditatom (Člen) 07.01.2009 16:49:03 Offline |
fidoB6 psal:hans psal:fidoB6 psal:
No jo vole,jen ty jsi na ně imunnínejsem imunní, jen mi nestojí
Ty vole ale to je pak tedy k zamyšlení,ne? Ale návštěva specialisty by každopádně nebyla od věci
spíše návštěva specialistky by pomohla
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:fidoB6 psal:hans psal:
nejsem imunní, jen mi nestojíTy vole ale to je pak tedy k zamyšlení,ne? Ale návštěva specialisty by každopádně nebyla od věci
spíše návštěva specialistky by pomohla
To by mu bylo k hovnu když se mu nepostaví A hlavně, jemu nepomůže ani svěcená voda
Banditatom (Člen) 07.01.2009 17:20:47 Offline |
fidoB6 psal:Banditatom psal:fidoB6 psal:
Ty vole ale to je pak tedy k zamyšlení,ne? Ale návštěva specialisty by každopádně nebyla od věcispíše návštěva specialistky by pomohla
To by mu bylo k hovnu když se mu nepostaví A hlavně, jemu nepomůže ani svěcená voda
pak jedině ať si do něj strčí hřebík a na čelo si připne magnet!!!
Nicméně pánové, nutí k zamyšlení... napíše toto kluk a je nejdříve vyfakován že nemá vyplněný profil.... následně je vyfakován že se ptá tak blbě.... poté vyfakován ať použije funkci "hledat".... co to znamená? - jen více křehkého pohlaví do diskuzí.
Filous psal:barynek psal:tomasNJ psal:ono celkově gdyž DUNÍ podvečerní ulicí dvouvál tak každá vlhne
a jak je to s trojválama? Tož asi nic moc ne?
Jen rejpu...s voptáme Martinky
no nevím teda jako, pááč mě tady podvečerní ulicí duní s dvouválem tak maximálně Stániččka
trojvál mi tady neduněl ani nepamatuju
Help me, I am blond... nobody´s perfect
Miras psal:Nicméně pánové, nutí k zamyšlení... napíše toto kluk a je nejdříve vyfakován že nemá vyplněný profil.... následně je vyfakován že se ptá tak blbě.... poté vyfakován ať použije funkci "hledat".... co to znamená? - jen více křehkého pohlaví do diskuzí.
Bandit 4EVER!!!
Banditatom psal:fidoB6 psal:Banditatom psal:
spíše návštěva specialistky by pomohlaTo by mu bylo k hovnu když se mu nepostaví A hlavně, jemu nepomůže ani svěcená voda
to jsem zkoušel, ale tak velký hřebíky a silný magnety se nedělaj....
hans psal:Banditatom psal:fidoB6 psal:To by mu bylo k hovnu když se mu nepostaví A hlavně, jemu nepomůže ani svěcená voda
Hlavně když si tam cpe hliníkový hřebíky vocas jeden
Banditatom (Člen) 08.01.2009 14:51:50 Offline |
hans psal:Banditatom psal:fidoB6 psal:
To by mu bylo k hovnu když se mu nepostaví A hlavně, jemu nepomůže ani svěcená vodapak jedině ať si do něj strčí hřebík a na čelo si připne magnet!!!
tak už jedině špagát a můžeš hrát loutkový divadlo
fidoB6 psal:hans psal:Banditatom psal:
pak jedině ať si do něj strčí hřebík a na čelo si připne magnet!!!to jsem zkoušel, ale tak velký hřebíky a silný magnety se nedělaj....
Hlavně když si tam cpe hliníkový hřebíky vocas jeden
jsem si je udělal z toho tvýho oblíbenýho tuningplechu.......
Stránky: 1 2