Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 07.01.2009 16:48:01 Offline |
Re: zima pico
topím dřevem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
inkvizitorr (Administrator) 07.01.2009 16:50:19 Offline |
čez a rwe mi můžou vylízat a s dřevem do léta vydržim mrdat na nadnárodky a na rusy a ukrajince tuplem
doba je temná...
Banditatom (Člen) 07.01.2009 17:17:51 Offline |
fidoB6 psal:Nejlepsí je stejně živočišný teplo-pokud ji zrovna nebolí hlava
má rech člověk a když jí bolí hlava posypeš lachtana ibubrofenem
Michal Dk psal:Vona s nima EU zatočíTeď jsem to slyšel v rádiu to mě pobavilo
Jasně Karel Schwarzenberg se teď vrátil z pásma Gazy a hned odletí na Ukrajinu udělat pořádek
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
langos 600s (Člen) 07.01.2009 17:59:10 Offline |
mam to u topim dřevem
nicola.foxx (Člen) 07.01.2009 21:16:41 Offline |
Drevo a uhelny brikety. Me s tim plynem muzou akorat tak ........
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Killer a Mazo - hlavně že je vám do smíchu jsem viděl ve zprávách, že u vás dávaj ve fabrikách volno, aby se neporušovali bezpečnostní předpisy (smajlík s kořalkou). Bulhaři už netopěj ani doma
Když si vzpomenu těch keců o zbytečným plynovodu z Norska a hele von se zrovna hodí
Strýcfajtr !!!
Michal Dk psal:Jen jsem nevěděl že dyž nejde plyn nemůže makat jaderná elektrárna říkali.Bohunice museli odpojit dva reaktory a to už fakt není
blbě pochopeno...
oni je maj odstavené dlouho a jako jejich náhradu používají plyn a ten když dojde tak nemaj čím svítit...
Fik-B6S psal:Michal Dk psal:Jen jsem nevěděl že dyž nejde plyn nemůže makat jaderná elektrárna říkali.Bohunice museli odpojit dva reaktory a to už fakt není
blbě pochopeno...
oni je maj odstavené dlouho a jako jejich náhradu používají plyn a ten když dojde tak nemaj čím svítit...
Slyšel jsem dobře
Banditatom (Člen) 08.01.2009 14:47:43 Offline |
jednoduše řečeno, strženo a podtrženo slováci jdou do pěkný no a mi, aby jsme ukazali solidaritu půjdeme v brzké době taky
Michal Dk psal:Jen jsem nevěděl že dyž nejde plyn nemůže makat jaderná elektrárna říkali.Bohunice museli odpojit dva reaktory a to už fakt není
jad. elektrarna neni zavisla na plynu
v Bohunicich odstavovali, padz slibili pri vstupu do EU, ze odstavi k 1.1.2009 tyhle zastaraly typy reaktoru.
Proto se ted bude taky dostavovat v Mochovcich 3. a 4. blok (stejnej typ jako nase Dukovany) aby nahradily chybejici kapacitu.
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:Michal Dk psal:Jen jsem nevěděl že dyž nejde plyn nemůže makat jaderná elektrárna říkali.Bohunice museli odpojit dva reaktory a to už fakt není
v Bohunicich odstavovali, padz slibili pri vstupu do EU, ze odstavi k 1.1.2009 tyhle zastaraly typy reaktoru.
Proto se ted bude taky dostavovat v Mochovcich 3. a 4. blok (stejnej typ jako nase Dukovany) aby nahradily chybejici kapacitu.
Aha tak jsem to blbě pochopil jak už psal fík
killerovka (Člen) 08.01.2009 15:52:19 Offline |
Luk psal:Michal Dk psal:Jen jsem nevěděl že dyž nejde plyn nemůže makat jaderná elektrárna říkali.Bohunice museli odpojit dva reaktory a to už fakt není
takto je to:
http://www.topky.sk/cl/10/384003/Hrozi- … e-Jahnatek
A preto:
http://www.topky.sk/cl/10/383990/Ak-neb … ustil-Fico
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Michal Dk psal:sonyk psal:jj neni nad to mit doma topeni na drevo toho je zatim vsude dost
To mě povídej každej rok honím pacholka hajnýho potřebuju 35 metrů
jj mam to podobne, vemu nakladak pilu par lidi, hajnyho a de se na to 2x 3x do roka plnou liazku a je to.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Loser psal:jakou chybejici kapacitu? Vzdyt mame tolik elektriky, ze ji jeste vyvazime ...
mluvil jsem o Mochovcich (Slovensko)tam jsou v provozu dva bloky , po odstaveni Bohunic maj elektriky malo a musej dovazet, treba od nas kde ji zatim mame dost, coz taky nebude vecne (spotreba stale stoupa)
Kdyby to neblokovali zeleny, tak uz se davno dostavuje Temelin. A at chtej nebo ne, tak k tomu urcite dojde.
Ty paroplynovky co navrhuje Bursik se ve svetle soucanejch udalosti nezdaj jako uplne nejlepsi napad...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Banditatom (Člen) 09.01.2009 10:03:58 Offline |
Luk psal:Loser psal:jakou chybejici kapacitu? Vzdyt mame tolik elektriky, ze ji jeste vyvazime ...
mluvil jsem o Mochovcich (Slovensko)tam jsou v provozu dva bloky , po odstaveni Bohunic maj elektriky malo a musej dovazet, treba od nas kde ji zatim mame dost, coz taky nebude vecne (spotreba stale stoupa)
Kdyby to neblokovali zeleny, tak uz se davno dostavuje Temelin. A at chtej nebo ne, tak k tomu urcite dojde.
Ty paroplynovky co navrhuje Bursik se ve svetle soucanejch udalosti nezdaj jako uplne nejlepsi napad...
pan Butrsík co se týče výroby energie sere těšce mimo mísu!!! S toho hlení mu zatuchnul mozek!!!
Stránky: 1