Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » kliková skříň

Lukaso2 (Člen)
07.01.2009 21:19:45

kliková skříň

Potřeboval bych sundat spodní část klikové skříně, musím rozebrat hlavu atd. nebo spodní část klikové skříně sundám spodem. ?

Pičo bika jsem poslal do světa, ale zůstanu s Váma s YAMAHOU.
http://www.mashiny.tesinsko.cz/
osiris (Člen)
07.01.2009 21:55:01

Re: kliková skříň

...moc jsem nepochopil jak to myslíš, ale jak bys tahal "spodní část klikový skříně" vrchem ? ať myslíš blok, nebo domnívám se žes měl na mysli spíš vanu, tak nemusíš

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
KOVAL (Člen)
07.01.2009 21:55:20

votočiš motor na ponku hore kokotom,sundaš boční víka,zespod ty šrouby a vyvrhneš spodek bloku...
nahoře nic nerozděláváš...

Filous (Člen)
07.01.2009 22:04:59

KOVAL psal:

votočiš motor na ponku hore kokotom,sundaš boční víka,zespod ty šrouby a vyvrhneš spodek bloku...
nahoře nic nerozděláváš...

...proč taky, že jo...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
KOVAL (Člen)
07.01.2009 22:41:35

onasisu von chce svářet asik ten volámanej blok vokolo víčka na pravý straně si myslim co si tak pamatuju,ale mám už asik 3litr červenýho takže jistej si nejsem

osiris (Člen)
07.01.2009 22:52:48

...jj, já jsem to pochopil že chce asi sundat spodek (nebo vanu), ale nechápal jsem proč se ptá jestli mu půjde sundat spodek spodem, proto jsem se ptal jak by chtěl sundávat spodek vrchem, možná skrz válce nebo olejový kanaly po kouskách surprised ...jinak jsem mu odpověděl, že rozebrat vršek nemusí

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen)
08.01.2009 07:09:47

osiris psal:

...jj, já jsem to pochopil že chce asi sundat spodek (nebo vanu), ale nechápal jsem proč se ptá jestli mu půjde sundat spodek spodem, proto jsem se ptal jak by chtěl sundávat spodek vrchem, možná skrz válce nebo olejový kanaly po kouskách surprised ...jinak jsem mu odpověděl, že rozebrat vršek nemusí

ještě by to moh zkusit vejfukem tam tudy je taky jednoduchej přístup.
Jinak v Download je servisní manuál kde je to pěkně popsaný a jsou tam i názorný obrázky.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS