Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Koupit předváděčku ANO/NE ???

Bedřich (Člen)
08.01.2009 20:47:29

Koupit předváděčku ANO/NE ???

Koupili by jste si předváděčku B12 ze salonu, najeto cca 3500ks???

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
fidoB6 (Člen)
08.01.2009 20:51:29

Re: Koupit předváděčku ANO/NE ???

Samo. U ní máš aspoň jistotu, že když s ní někdo lehne, tak jí daj komplet do pucu před prodejem. Záruka bude stějně, a bude o dost levnější než funglovka

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
osiris (Člen)
08.01.2009 20:52:37

...jo koupil, podle ceny
ps: nemáš kusy v mílích ? :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ice (Člen)
08.01.2009 20:55:11

Taky bych s tím neměl problém...cool

Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
fidoB6 (Člen)
08.01.2009 20:57:16

Otázka jen, kerý prase na tom jak jezdilo kuli zajetí motoru, ale B12 to asi skousne nebo ne?idontknow

...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
kojaksro (Člen)
08.01.2009 21:01:44

...pokud bude klasická záruka a dobrá cena, proč ne. Pokud je na tom něco nakurvenýho nebo načatýho, tak to během záruky poznáš a šup uplatnit záruku. Nebál bych se toho....smokin

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
osiris (Člen)
08.01.2009 21:06:38

...ježiš nestrašte ho už zas, je to spalovací motor

Bedřich (Člen)
08.01.2009 21:24:58

No byla by za cenu nové B6. idontknow

Fik-B6S (Člen)
08.01.2009 21:31:18

taky jsem to zvažoval a rada zní než dáš zálohu tak koukni na ni v realu. a to že když je padlá tak že ji daj dohromady na to nesazej osobní zkušenost...
borci tvrdili že je jen lehce ošoupaná od brašen když jsem si vyžádal fotky tak z nich vylezlo že byla padlá na fotkách mela škráblé  kapoty podřené zrcatko ...
a s tou zárukou to taky není tak růžové ty motorky jsou přihlášené a zaruka u nich běží (jsou to normální ojetiny akorát máš jistotu původu a servisu)  právě jsem kdysi zvažoval B12S ale byla v praglu byla padlá zaruka běžela a u dealera chtělí zálohu 10% aby ji mohli stahnoud z praglu tak že to byl celkem zajíc v pytli tak jsem vzal B6S která stála na prodejně(taky slevička)...good toť moje zkušenost...

Amatér postavil Archu, profesionál Titanic...
http://www.youtube.com/watch?v=Fk8W4OyaHZU
Fik-B6S (Člen)
08.01.2009 21:32:40

PS ale kdybych jí tehdy mohl vidět tak ji vezmu cena byla fakt super a někdy mě to trochu trápí ale i tak jsem spokojený...good

Fik-B6S (Člen)
08.01.2009 21:36:59

Bedřich psal:

No byla by za cenu nové B6. idontknow

tak to bylo i tehdygood 
i po mé zkušenosti bych do ní šel ale nedřiv vidět...good

Bedřich (Člen)
08.01.2009 21:46:12

Delara znám, obchodní partner v kolbence, kamarád tam dělá technika, mám to zabarákem, neležela, škráblá nádrž(prý od zipu bundy), zatim jsem jí neviděl. Sere mě ta barva co to máidontknow. Kdyby byla černá, tak sem nic nepíšu a jsem v garáži.bigsmile ale neni.

Záruku mi slibují od prodeje plných 24měsícůidontknow jde to nebo ne?

Mě jde o ty zkušenosti s pořizováním "jeté" - nové motorky, zda se něčeho bát, jak se liší od pořizování voňavky, či vaše názory ne tento typ koupě.good

Fik-B6S (Člen)
08.01.2009 21:59:43

pokud ti daj plnou záruku tak celkem není co řešitgood
vyzkoušet stejně jak každou jinou jetou bonus máš v tý ceně a záruce goodgood

Baltazar (Člen)
08.01.2009 22:08:51

vem to, až s tím praštíš, tak dáš stříknout do černýsmokin

The father of the little princess of the dawn
Fresh Man (Člen)
08.01.2009 22:26:48

ne je vokoukana...bigsmile

Bandit pičo
osiris (Člen)
08.01.2009 22:27:38

...ve chvíli kdy zaplatíš novou ztrácíš 30% ceny aniž by ještě vyjela, u starší to není tak markantní ...co ti na ní můžou zničit po 4 tisících km ? nehledě na to že na ni máš záruku, i kdyby třeba jen rok ...myslíš že by jsi koupil jinou jetou v lepším stavu ? neboj ;) ...tzn. že máš cenu o 40 nebo 50 tisíc dole :)

Bedřich (Člen)
08.01.2009 22:43:50

Já totiž schánim kloudnou B12S K6  a nakonec padla tato nabídka a teď nějak nevim idontknow

nicola.foxx (Člen)
08.01.2009 22:52:27

BER TO. NENI VO CEM PREMEJSLET, NEMLUVE VO TOM, ZE TAM MAS KAMOSE.goodgoodgood

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Bedřich (Člen)
09.01.2009 00:06:50

Tak uvidíme...

K.a.s.y.m. (Člen)
09.01.2009 07:42:46

myslim,že fakt nemáš nad čim přemejšlet....za tyhle prachy v lepšim stavu těžko seženeš.Navíc s plnou zárukou bych to vůbec neřešil.
a jak tu psali až s tim lehneš tak do černý a hotovo smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
09.01.2009 07:56:18

...ber ji...ta moje byla taky předváděčkasurprised...akorát ji krom mě a siňóra Inkvizitórra na pár kilometrech nigdo jinej neřídilbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Billy (Člen)
09.01.2009 08:06:51

Tedka sem tech K6 videl povic, ja myslim ze vyber nejakej asi slusnej je

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
vOjTaB6 (Člen)
09.01.2009 08:09:05

Filous psal:

...ber ji...ta moje byla taky předváděčkasurprised...akorát ji krom mě a siňóra Inkvizitórra na pár kilometrech nigdo jinej neřídilbigsmile

surprised ...tos nerek, ze se da takhle srazit cena...

...ikdyz, vlastne ani nechci....bigsmile ta nula na tacho je sympaticka...bigsmile

Bandit rulezz!!!
Filous (Člen)
09.01.2009 08:13:38

vOjTaB6 psal:
Filous psal:

...ikdyz, vlastne ani nechci....bigsmile ta nula na tacho je sympaticka...bigsmile

...nesér, nebo ti s tym vobjedu barák a budeš mít po nulebigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vOjTaB6 (Člen)
09.01.2009 08:15:30

Filous psal:
vOjTaB6 psal:
Filous psal:

...nesér, nebo ti s tym vobjedu barák a budeš mít po nulebigsmile

reknu Alesovi, aby ti to ani neukazoval...bigsmile

Bandit rulezz!!!
Lihy (Člen)
09.01.2009 08:42:48

A já bych si to zase nekoupil. Ty ceny mi nepřipadaj až zas tak úžasně nízký. Když novou tak novou uplně. A když jetou tak je mi jedno jestli jí někdo jezdil 3500km nebo jí měl dvě sezóny. A stejnak bych si raději koupil levnější, pěknou jetou pár sezón než prasácky zajetou předváděčku.

Vogo osirissurprised vod tebe ten kec vo tom že je to spalovací motor sedíbigsmile Sám si svojí zajížděl jak kdyby to bylo živý, jako každej o kom tady vim. Nedělám si iluze ze se předváděčky nějak zajížděj možná že prodejce zajede ten 1. tisíc (a to stejnak asi jen tak po dálnici) pak už to je jen na těch co si to pučej....a když si chci něco zkusit jestli to mám kupovat, tak chci vidět co to v jakym režimu dělá....takže nějaký šetření nepřipadá v úvahu.
Je jen můj názor

vOjTaB6 (Člen)
09.01.2009 09:04:39

Lihy psal:

A já bych si to zase nekoupil. Ty ceny mi nepřipadaj až zas tak úžasně nízký. Když novou tak novou uplně. A když jetou tak je mi jedno jestli jí někdo jezdil 3500km nebo jí měl dvě sezóny. A stejnak bych si raději koupil levnější, pěknou jetou pár sezón než prasácky zajetou předváděčku.

Vogo osirissurprised vod tebe ten kec vo tom že je to spalovací motor sedíbigsmile Sám si svojí zajížděl jak kdyby to bylo živý, jako každej o kom tady vim. Nedělám si iluze ze se předváděčky nějak zajížděj možná že prodejce zajede ten 1. tisíc (a to stejnak asi jen tak po dálnici) pak už to je jen na těch co si to pučej....a když si chci něco zkusit jestli to mám kupovat, tak chci vidět co to v jakym režimu dělá....takže nějaký šetření nepřipadá v úvahu.
Je jen můj názor

Moje rec...smokin

Bandit rulezz!!!
VikecB12 (Člen)
09.01.2009 09:06:08

Kua Lihy,jak dlouho bys chtěl bandita zajíždět,10tisíc km,jako starou škodofku? Ten tisíc bohatě stačí,volej ven,vrazit novej a jedééém,ať moc nezlenivígoodsmile1

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
osiris (Člen)
09.01.2009 15:53:16

...lihu trvám na tom, není na tom co zkurvit smile1 samo že se každej snaží mít to svoje co nejlepší, ale na druhou stranu, poznáš hovno i kdyby to bylo zajetý jako že vo kousek hůř, důležitý je, že na tom tak nějak není co zkurvit na tolik aby z toho byl někdo rozladěnej že mu to pojede hůř smile1
...já myslím že ta cena za skoro novou je sympatická a já bych ji prostě klidně bral good

Marián (Člen)
09.01.2009 16:15:47

me by to taky nedelalo problem,ale nesmela by bejt predtim prihlasena,tzv. chtel bych 2 roky zaruku,stejne tak u auta.
a samo za dobrej penizgood

...sam mezi jebkarema...
Fik-B6S (Člen)
09.01.2009 16:29:37

Lihu jak budeš vědět že ta co koupíš po X sezonách je zajetá správně?idontknow

Banditatom (Člen)
09.01.2009 16:33:29

jj má recht ten pánsmokin jsou frajeři co dokážou odrovnat motor po desetitisících a jsou borci co jím to služí deset sezon a najedou desetkrát víc ale to je o něčem jiném. A pochybuju že by si ten dealer nechal dobrovolně huntovat motorku takže podle mě ji zajeli service mani. Bych se toho vůbec nebál a šel bych do tohogoodgoodgood

a nějaký foto přes výlohu by nebylo????

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fik-B6S (Člen)
09.01.2009 17:01:54

ony tyhlr předváděčky co nabízí přímo suza jsou většinou novinářské tak že na tom nejezdí standardní zákaznící...good

huskyb12 (Administrator)
09.01.2009 17:09:44

Filous psal:

já s ní taky jezdil :)))

ale di, Ty brepto ...
Petr J. (Člen)
09.01.2009 17:56:33

onehdá jedna půjčená předváděčka měla najeto 75km, když mi ji půjčovali....slušně zajetá motorka....bigsmile

jak píše Lihy.....buď novou nebo normální ojetinu....po sterém pánovi, nikdy nepadlou bigsmile

Banditatom (Člen)
09.01.2009 18:23:08

Petr J. psal:

onehdá jedna půjčená předváděčka měla najeto 75km, když mi ji půjčovali....slušně zajetá motorka....bigsmile

jak píše Lihy.....buď novou nebo normální ojetinu....po sterém pánovi, nikdy nepadlou bigsmile

jj takových je všude tři ass hlavně těch nepadlíchbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

vOjTaB6 (Člen)
09.01.2009 18:34:14

Banditatom psal:
Petr J. psal:

jj takových je všude tři ass hlavně těch nepadlíchbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Jojo, měl to doktor, v důchodu, a jag byl starej, tak mu to spadlo v garáži ze stojánku...bigsmile

Bandit rulezz!!!
Banditatom (Člen)
09.01.2009 18:38:49

vOjTaB6 psal:
Banditatom psal:
Petr J. psal:

Jojo, měl to doktor, v důchodu, a jag byl starej, tak mu to spadlo v garáži ze stojánku...bigsmile

no a když to padalo zavadilo to o ponk hodilo dvě salta a při dopadu se tomu rosekala vidle a ohl rám, ale jinak je jako novábigsmilebigsmilebigsmilebigsmile málo jetá a nepadlábigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

vOjTaB6 (Člen)
09.01.2009 18:45:43

A geniální je, když mi to někdo řiká o motorce, která má klasickej silniční lišej a ječtě po celý dýlce, včetně ubroušený stupačky. Ale je pravda, že mi řikal, že s tim padnul na štěrku před garáží.bigsmile

Bandit rulezz!!!
Bedřich (Člen)
09.01.2009 21:01:19

Půjdu se na ni mrnout a jestli mi padne do oka evil, stejně jako tenkrát pejsek v útulku - láska na první pohledbigsmile tak asi nebude co řešit.good

Jinak těch K6 B12S  (černá /modrá) je jak šafránu, vím o 4 inzerátech (na motorkařích, tipxxxx,motoinzxx a víc ne)idontknow

barynek (Člen)
10.01.2009 13:25:35

3500km je prd, původ čr, první majitel, záruka 2roky, cena o 40-50000kč dolu, kein stress - rozbít prasátko a hurá na dopravákgood jdi do ní, barvu ted neřeš, to až jak psal Baltazar, až s tím někde seknešsmile1

Bandit 4EVER!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS