Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ... botička ! ... no a ??

SLUGI (Člen)
12.01.2009 19:57:28

... botička ! ... no a ??

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nicola.foxx (Člen)
12.01.2009 20:09:31

Re: ... botička ! ... no a ??

Znam jednoho borce, co vozi v aute aku flexu a dycky to prefikne. Uz ma v garazi ctyri kusy a az jich prej bude pet, tak je vezme do zberu. bigsmile

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ice (Člen)
12.01.2009 20:31:34

nicola.foxx psal:

Znam jednoho borce, co vozi v aute aku flexu a dycky to prefikne. Uz ma v garazi ctyri kusy a az jich prej bude pet, tak je vezme do zberu. bigsmile

Ahoj, poškození, zničení či zcizení prostředku sloužícího k zabránění odjezdu vozidla není hrdinský počin, ale hloupý... zvlášť, když jich zcizil borec více. Při vzniklé škodě nad 5.000,- se z přestupku v dopravě může vyklubat až trestný čin... Při nasazení se pořizuje fotodokumentace nebo videozáznam a vylustrovat majitele vozidla není problém.

Takže buďto má nehorázné štěstí, že na něho přes jeho hloupost ještě nepřišli, nebo možnost druhá... a k té se přikláním já, že onen borec je chvástal, který lže a hřeší na to, že mu to někdo věří. I když v dnešní době bych se nedivil ničemu. smokin

Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
mr.BSE (Člen)
12.01.2009 20:42:21

Jezdit 230+ na dalnici je taky kdovico a zadnej moralista tady na to nereaguje...

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kožak (Člen)
12.01.2009 20:58:20

nicola.foxx psal:

Taky sem jednu měl ..trošku sem jí přelakoval ,upravil zámek a pak jí nechal kolegovi z rachoty bigsmile dodneška sní zajišťuje auťák před barákem good

MRDAT!!!
SLUGI (Člen)
12.01.2009 21:07:20

Ice psal:
nicola.foxx psal:

Ahoj, poškození, zničení či zcizení prostředku sloužícího k zabránění odjezdu vozidla není hrdinský počin, ale hloupý... zvlášť, když jich zcizil borec více. Při vzniklé škodě nad 5.000,- se z přestupku v dopravě může vyklubat až trestný čin... Při nasazení se pořizuje fotodokumentace nebo videozáznam a vylustrovat majitele vozidla není problém.

Takže buďto má nehorázné štěstí, že na něho přes jeho hloupost ještě nepřišli, nebo možnost druhá... a k té se přikláním já, že onen borec je chvástal, který lže a hřeší na to, že mu to někdo věří. I když v dnešní době bych se nedivil ničemu. smokin

... když pominu že odbočuješ od tématu tak by mě zajímalo jak "akční hrdinové" dokážou že sem si ji sundal já idontknow

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Kožak (Člen)
12.01.2009 21:10:44

SLUGI psal:
Ice psal:
nicola.foxx psal:

... když pominu že odbočuješ od tématu tak by mě zajímalo jak "akční hrdinové" dokážou že sem si ji sundal já idontknow

Sejmou votisky surprisedbigsmile

MRDAT!!!
SLUGI (Člen)
12.01.2009 21:15:08

... z čeho surprised evil

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nicola.foxx (Člen)
12.01.2009 21:18:16

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
Kdepak panove !!! Takovouhle picovinu dokazou i nevinymu, ale jak de vo nejakej tunel a nebo zproneveru za xxxxx mega, tak zahadne nemuzou najit nikoho. Mozna to bude tim, ze pres ty obalky nevidej na dukazy. bigsmilebigsmile

nicola.foxx (Člen)
12.01.2009 21:19:51

Ice psal:
nicola.foxx psal:

A nevymejsli si. Videl jsem je, jak je ma krasne vystaveny v garazi. A na nejaky moralizovani jsem v tu chvily nemyslel. Jsem rad, ze jsi mi trosinku otevrel oci. Slibuju, ze mu hned rano zavolam, aby se sel priznat a skodu hned uhradil a jeste delal aspon nejaky verejne prospesny prace.evil

Kožak (Člen)
12.01.2009 21:28:31

SLUGI psal:

... z čeho surprised evil

No vyďiš jak sem blbej redface ... diť já jí vemu hodim do kufru a jedu bigsmilebigsmile

MRDAT!!!
Banditatom (Člen)
12.01.2009 23:33:29

nicola.foxx psal:
Ice psal:
nicola.foxx psal:

A nevymejsli si. Videl jsem je, jak je ma krasne vystaveny v garazi. A na nejaky moralizovani jsem v tu chvily nemyslel. Jsem rad, ze jsi mi trosinku otevrel oci. Slibuju, ze mu hned rano zavolam, aby se sel priznat a skodu hned uhradil a jeste delal aspon nejaky verejne prospesny prace.evil

bigsmilebigsmilebigsmile jo přesně tohle bys měl!!! A ty by ses měl přiznat s ním za to že jsi ho neudal!!!bigsmilebigsmilebigsmile asi jsem si ucvrnknulbigsmilebigsmilebigsmile

můj bývalej šefos dostal v Ostravě botičku s klidným svědomím nastartoval centrálu a botička skalpoval!!!goodbigsmile a je to taky cca 4roky a nicgood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Billy (Člen)
13.01.2009 07:36:36

Jak dlouho se reze takova boticka ? smile1

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Koldan (Člen)
13.01.2009 08:21:38

no spíš bych nechtěl vidět ty liťáky toho auta z videa až ta bota byla snudaná,jak ořezávátkosick

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
nicola.foxx (Člen)
13.01.2009 08:32:18

Vetsinou se to bude rezat asi velmi rychle Bobiku. bigsmile
Neni to zadnej tvrdej kov, videl bych to tak max 30s.

Fresh Man (Člen)
13.01.2009 09:21:28

já ten cajk dycky ustřelim brokovnicígoodbigsmile

Bandit pičo
luboss (Člen)
13.01.2009 10:01:59

mno na mýho patrola dali předchozímu majiteli taky botičku pro "náklaďáky" a ona se pustila asi po 4te otočce idontknow to je "výhoda" když se botička vejde do blatníku

nicméně s tím taky nesouhlasím...

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Polo (Člen)
13.01.2009 10:36:43

no je to tak měsíc co sem viděl v tvnoha reportáž tušim z londýna, kde se lidi bouřej, že parkovacích míst je málo a botiček hodně, tak to vzal nákej borec do vlastních rukou. jezdí po městě v masce a v obleku připomínající ten supermanův a když vidí někoho v nesnázích, tak zastaví a flexou to přefikne. říká si rozbrušovač man smile1

Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Michal Dk (Člen)
13.01.2009 10:48:40

nicola.foxx psal:

Možná je to hloupej a nehrdinskej čin ale goodgoodsmile1

gore (Člen)
13.01.2009 10:49:19

Polo psal:

no je to tak měsíc co sem viděl v tvnoha reportáž tušim z londýna, kde se lidi bouřej, že parkovacích míst je málo a botiček hodně, tak to vzal nákej borec do vlastních rukou. jezdí po městě v masce a v obleku připomínající ten supermanův a když vidí někoho v nesnázích, tak zastaví a flexou to přefikne. říká si rozbrušovač man smile1

...good...headshakeon ale poskozuje prostredek..blablala...pak vyfstava otazka estli je to hrdina nebo hlupakbigsmilebigsmilebigsmile coolsmokinsmokin

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Banditatom (Člen)
13.01.2009 11:00:44

gore psal:
Polo psal:

...good...headshakeon ale poskozuje prostredek..blablala...pak vyfstava otazka estli je to hrdina nebo hlupakbigsmilebigsmilebigsmile coolsmokinsmokin

hrdinabigsmilegood nepozvem ho k nám???evilbigsmile

Ice (Člen)
13.01.2009 21:14:39

Co k tomu dodat... Převážně jste tu dospělí, inteligentní lidé a každý si udělá svůj obrázek o tom, jak zde kdo reaguje. Je zbytečné, abych reagoval na určité příspěvky, vždycky se najde někdo kdo místo rozumných argumentů plácne nějakou hloupost a bude tu za hrdinu v očích mu podobných. Naštěstí těch dle mě mentálně nevyspělých jedinců je méně, a tím nenarážím na antisympatie k policii, jak státní, tak městské, která je pochopitelná, zvlášť z řad motorkářů... smokin

Pokud budete mít nějaký problém, se kterým si nebudete vědět rady, klidně se obraťte s dotazem a pokud to bude v mých možnostech... rada nic nestojí...

SLUGI (Člen)
13.01.2009 21:18:16

... seš ňákej divnej, nebo sem to nepochopil  idontknow
... ze srandy sem dal odkaz pro pobavení a ty nahodíš tak vážnej příspěvek že nevím jestli to myslíš ze srandy nebo ...
... asi je čas jít spat takže DOBROU

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nicola.foxx (Člen)
13.01.2009 21:30:37

Vo tom jestli je to hloupej cin a nebo hrdinskej se nema cenu bavit. Kazdej na to ma svuj nazor. Ja jsem z tech, koho takovahle kokotina pobavi. Sam bych to neudelal, protoze mam alergii na paragrafy a na obsilky, takze pro me takovahle sranda neni.
Ale kdy proste vlezu do garaze a tam vidim vystaveny boticky na regalu a na nich nalepenej papir od mestsky cajtologie, tak se proste pobavim. To je cely.

Kazdopadne souhlasim se Slugousem, ze nema cenu mrdat casem a psat na tohle vlakno nejaky moralni myslenkovy pochody. Takze asi tak. A s AJSEM se uz hadat nebudu. Stejne je lepsi si tyhle veci vyrikat z voci do kukadel a nakonec prijit na to, ze se bavime vo peknejch blbostech a zarazi se do krku dalsi panak rumu. No a cooooo?? Picoviny se resi a resit budou, dokud lidi nevychcipaj. HOWK

Michal Dk (Člen)
13.01.2009 21:41:56

Ice psal:

Co k tomu dodat... Převážně jste tu dospělí, inteligentní lidé a každý si udělá svůj obrázek o tom, jak zde kdo reaguje. Je zbytečné, abych reagoval na určité příspěvky, vždycky se najde někdo kdo místo rozumných argumentů plácne nějakou hloupost a bude tu za hrdinu v očích mu podobných. Naštěstí těch dle mě mentálně nevyspělých jedinců je méně, a tím nenarážím na antisympatie k policii, jak státní, tak městské, která je pochopitelná, zvlášť z řad motorkářů... smokin

Pokud budete mít nějaký problém, se kterým si nebudete vědět rady, klidně se obraťte s dotazem a pokud to bude v mých možnostech... rada nic nestojí...

No vidíš já bych zase nikoho nenazval,,jelitem" jako ty hold jsme každej jinač vychovanej.Pasoval si se do pozice arbitra sám a pak s tím máš problém.Tvoje nabídka v závěru příspěvku je  vypovídající za vše.

Ice (Člen)
13.01.2009 21:52:38

Omlouvám se zde přítomným za některé příspěvky... Komu už si určtete dle potřeby sami... smokin

nicola.foxx (Člen)
13.01.2009 21:54:23

Ice psal:

Omlouvám se zde přítomným za některé příspěvky... Komu už si určtete dle potřeby sami... smokin

No ty woe. Ma cenu to brat takhle? Dyt je to tu samej ftipalek, tak proc se hned cilit?
Ja si myslim, ze je to tu dost vo pohode a vic bych to neresil. To uz tu preci bylo a stejne se houno vyresilo.headshake

Ice (Člen)
13.01.2009 21:54:29

Michal Dk: Nejsem si vědom, že bych někoho nazval jelitem... Jestli mi to někde ujelo, tak pouze v případě u někoho, o kom si to myslím dle jeho příspěvku. :)

Ice (Člen)
13.01.2009 21:58:08

nicola.foxx: V klídku... já nejsem z těch, co by se urážel... beru to tu jako forum a měl jsem dojem, že se tu dá mluvit o všem.. jak si z toho dělat prdel, tak si občas dovolit říct něco vážně... vždyť jde o hovno a to doslova... bigsmile Prostě už držím hubu... a některé nesmysly nekomentuju, protože to fakt nemá cenu... smokin

Michal Dk (Člen)
13.01.2009 22:01:34

Ice psal:

Michal Dk: Nejsem si vědom, že bych někoho nazval jelitem... Jestli mi to někde ujelo, tak pouze v případě u někoho, o kom si to myslím dle jeho příspěvku. :)

Už jsem psal každej jsme jinak vychovanej.

Ice (Člen)
13.01.2009 22:18:32

Michal Dk psal:
Ice psal:

Už jsem psal každej jsme jinak vychovanej.

Luk (Člen)
14.01.2009 08:45:01

nicola.foxx psal:

Vo tom jestli je to hloupej cin a nebo hrdinskej se nema cenu bavit. Kazdej na to ma svuj nazor. Ja jsem z tech, koho takovahle kokotina pobavi. Sam bych to neudelal, protoze mam alergii na paragrafy a na obsilky, takze pro me takovahle sranda neni.
Ale kdy proste vlezu do garaze a tam vidim vystaveny boticky na regalu a na nich nalepenej papir od mestsky cajtologie, tak se proste pobavim. To je cely.

Kazdopadne souhlasim se Slugousem, ze nema cenu mrdat casem a psat na tohle vlakno nejaky moralni myslenkovy pochody. Takze asi tak. A s AJSEM se uz hadat nebudu. Stejne je lepsi si tyhle veci vyrikat z voci do kukadel a nakonec prijit na to, ze se bavime vo peknejch blbostech a zarazi se do krku dalsi panak rumu. No a cooooo?? Picoviny se resi a resit budou, dokud lidi nevychcipaj. HOWK

Tak to byla myslenka dne.
Je videt, ze to mas v palici srovnany, uz z tvyho podpisu.good

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
nicola.foxx (Člen)
14.01.2009 08:54:03

Tak tim si teda rozhodne jistej nejsem.bigsmile

Banditatom (Člen)
14.01.2009 10:20:11

s takový pussyoviny takovýhle morální vláknosurprisedheadshake!!! to mi můj nedostatečně vyvinutý mozek nebereheadshake

P.S: chápu to! Vždyť je zimabigsmile

Polo (Člen)
14.01.2009 12:37:12

depak, svět je plnej špatností a je třeba s tím něco udělat...

nicola.foxx (Člen)
14.01.2009 13:50:57

Polo psal:

depak, svět je plnej špatností a je třeba s tím něco udělat...

To zni podobne jako ty reci o Imperialistech.bigsmile

Polo (Člen)
14.01.2009 14:08:06

tak todle já bych nerozlišoval: imperialista nebo odřezávač botiček - je to stejná verbež...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS