Nejsi přihlášen
Re: Film motorkáři ? Dnes 15.1 v23.00
Hele mašiny jsou pěkný akorát nesmíš řešit děj toho filmu...
SLUGI psal:... jen tak z nudy jo ale nesmíš řešit detaily
... pokud budeš moc přemejšlet třeba proč má ta "GSX-R" najednou přední vidlu a gumy z krosky když povalí mezi palmama v písku tak nee
No jen doufám že tam nebudou lítající ninžové
MRDAT!!!
Kožak psal:SLUGI psal:... jen tak z nudy jo ale nesmíš řešit detaily
... pokud budeš moc přemejšlet třeba proč má ta "GSX-R" najednou přední vidlu a gumy z krosky když povalí mezi palmama v písku tak neeNo jen doufám že tam nebudou lítající ninžové
Nalej něco do kvjetáku a budeš spokojenejtaky se budu koukat páč se mě u telky dobře chrápe
Jebat motorky :-)
SLUGI si plete film Motorkari s filmem Torque - Ohniva kola.
V motorkarich nehraje snad ani jeden bilej herec a cela "zapletka" je naprosto o
V Ohnivych kolech skacou z jedouciho vlaku do pisku na supersportech
Jeste ze existujou filmy jako Easy Rider
Second Class Citizen
1130 Café Racer
viz.
Motorkari - http://www.csfd.cz/film/44499-motorkari-biker-boyz/ - 44%
Torque - http://www.csfd.cz/film/73383-torque-oh … la-torque/ - 37%
To snad mluvi za vse...
Second Class Citizen
1130 Café Racer
nicola.foxx (Člen) 15.01.2009 21:04:41 Offline |
Tak me osobne se tenhle film libi a celkem hodne jim to celorocni jezdeni zavidim.
Zapletka filmu o hovne to ze nejsou bily je mi celkem jedno pac gadzove to nejsou a porad lepsi koukat na tohle nez na jiny programy co na tvhovna davaj. Uz to mam nacasovany a tesim se.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Tak me osobne se tenhle film libi a celkem hodne jim to celorocni jezdeni zavidim.
Zapletka filmu o hovne to ze nejsou bily je mi celkem jedno pac gadzove to nejsou a porad lepsi koukat na tohle nez na jiny programy co na tvhovna davaj. Uz to mam nacasovany a tesim se.
tebe nebere růžofka?
nicola.foxx (Člen) 15.01.2009 21:09:14 Offline |
PALOUS psal:nicola.foxx psal:Tak me osobne se tenhle film libi a celkem hodne jim to celorocni jezdeni zavidim.
Zapletka filmu o hovne to ze nejsou bily je mi celkem jedno pac gadzove to nejsou a porad lepsi koukat na tohle nez na jiny programy co na tvhovna davaj. Uz to mam nacasovany a tesim se.tebe nebere růžofka?
Bere a jak moooc. Stejne jako VKV a ULICE. Ted celkem se zalibenim sleduju ten novej serial o plynu. Porad je to napinavi a kazdou chvilku nejakej novej forek a zapletka.
nicola.foxx psal:PALOUS psal:nicola.foxx psal:Tak me osobne se tenhle film libi a celkem hodne jim to celorocni jezdeni zavidim.
Zapletka filmu o hovne to ze nejsou bily je mi celkem jedno pac gadzove to nejsou a porad lepsi koukat na tohle nez na jiny programy co na tvhovna davaj. Uz to mam nacasovany a tesim se.tebe nebere růžofka?
Bere a jak moooc. Stejne jako VKV a ULICE. Ted celkem se zalibenim sleduju ten novej serial o plynu. Porad je to napinavi a kazdou chvilku nejakej novej forek a zapletka.
Taky na to čumímposlední správa je,se jim to na ukrajině seklo f šoupatech
nicola.foxx (Člen) 15.01.2009 21:31:48 Offline |
Jedinej kterej se mi f tom sporu zatim libil je FICO. Proste co na srdci to na jazyku. Zadny posrany politicky zvasty. Skryte jim proste rekl, ze jsou to smejdi a at konecne jednaj podle zavazku ktery maj k ostatnim statum. Hotovo
ps. Takhle kdyby se chovali i ty nasi politici, tim myslim ze budou mluvit uprimne a jednat tak jak maj, tak proste bude lip.
nicola.foxx psal:Jedinej kterej se mi f tom sporu zatim libil je FICO. Proste co na srdci to na jazyku. Zadny posrany politicky zvasty. Skryte jim proste rekl, ze jsou to smejdi a at konecne jednaj podle zavazku ktery maj k ostatnim statum. Hotovo
ps. Takhle kdyby se chovali i ty nasi politici, tim myslim ze budou mluvit uprimne a jednat tak jak maj, tak proste bude lip.
už tady takovej byl ale uš na to sere a radči vobjímá stromy na vysočině
PALOUS psal:nicola.foxx psal:Jedinej kterej se mi f tom sporu zatim libil je FICO. Proste co na srdci to na jazyku. Zadny posrany politicky zvasty. Skryte jim proste rekl, ze jsou to smejdi a at konecne jednaj podle zavazku ktery maj k ostatnim statum. Hotovo
ps. Takhle kdyby se chovali i ty nasi politici, tim myslim ze budou mluvit uprimne a jednat tak jak maj, tak proste bude lip.už tady takovej byl ale uš na to sere a radči vobjímá stromy na vysočině
si pleteš Zemana se Sládkem né? Ten ze sebe vy fšechno jak si to myslel Sem se nedávno díval na Utube na nějaký jeho proslovy který měl v roce 90-95 a v podstatě měl pravdu Dneska sou lidi nasraný,tak by s tím možná uspěl
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen) 15.01.2009 23:42:07 Offline |
Tak jsem se na to tesil jako malej Vena a pocit blazenosti je totalne v prdeli. Nahravani jsem radsi zastavil a televizi jsem radsi vypnul. Proc kurva fix do prdele ta pojebana nova musi zkurvit kazdej dialog jejich zasranym neemotivnim dabingem. Proc kurva ta tv HOVNA musi nechat predabovat jiz existujici dabing, kterej byl celkem v pohode na ten jejich nudnej co je total mimo miso. Konkretne to co psal Kojaksro. V originale se rika "Pal gumu ne svou dusi" No a co s tim udelaj !!!! Zase totalne poserou. Sice je to zvast, ale v tom origos dabingu i v tom nasem puvodnim je to proste spravne. Takhle jsem naposled nasranej kdyz jsem videl v televizi zvanit paroprase a tu kravu dzamilu.
Myslel jsem, ze uz s tim dali pokoj po tom jak je zdrbali lidi za dabing na Posledniho skauta. Tam zase misto vety " Usmej se curaku." dali " Usmej se blbecku. " Taky to totalne posrali a uz ani tenhle film moc nedavaj. Pak na ten samej koukam asi za dva roky na CT a ten ma puvodni dabing. Tak kde je kurva problem?? PROOOOOOCC????
No a je mi o trosinku lip. Du si dat pivo a bude dobre.
Jo a kdyby jste nahodou nekdo chtel tenhle film v angline, tak to mam doma na placce a rozhodne je to o XXXXXX% lepsi.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.01.2009 07:12:13 Offline |
není lepší misto takovejhle v televizi si zašukat????
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 16.01.2009 08:27:26 Offline |
ross psal:K.a.s.y.m. psal:není lepší misto takovejhle v televizi si zašukat????
u šukání se tak nezasměješ
no já bych u toho spíš akorát nadával..tak jsem volil variantu co jsem psal.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.01.2009 09:14:51 Offline |
Beranek psal:No vidět černochy jak spolu závoděj v helmách na moped, byl opravdu zážitek. Nejvíc mě dostal ten co měl krosovou helmu, rád bych viděl, co by mu ten kšilt ve 250 udělal s krkem....
nic..protože v americe fyzikální zákony neexitujou to ví přeci každej.
K.a.s.y.m. psal:Beranek psal:No vidět černochy jak spolu závoděj v helmách na moped, byl opravdu zážitek. Nejvíc mě dostal ten co měl krosovou helmu, rád bych viděl, co by mu ten kšilt ve 250 udělal s krkem....
ještě lepší byl ten běloch na začátku bez helmy
nehla se mu ani lokna
to ve mě vzbudilo ještě větší zájem tu vinu vidět
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Jó je málo píčovin větších než je tenhle film... shodou okolností jeden z nich je taky o motorkách, nevim jak se to jmenuje ale probíhaj tam např. pěstní souboje mezi 2 motorkářema kerý jedou zrovna 200 v městě, pak nějkaý skákání z vlaku atp. prostě žumpa na ntou
Ps. Ty vole pohoršovat se nad dabingem u ptákoviny tohodle kalibru je myslim uplně zbytečný.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.01.2009 09:27:37 Offline |
Lihy psal:Jó je málo píčovin větších než je tenhle film... shodou okolností jeden z nich je taky o motorkách, nevim jak se to jmenuje ale probíhaj tam např. pěstní souboje mezi 2 motorkářema kerý jedou zrovna 200 v městě, pak nějkaý skákání z vlaku atp. prostě žumpa na ntou
Ps. Ty vole pohoršovat se nad dabingem u ptákoviny tohodle kalibru je myslim uplně zbytečný.
nemyslíš tohle Torque - Ohniva kola ?
K.a.s.y.m. psal:Beranek psal:No vidět černochy jak spolu závoděj v helmách na moped, byl opravdu zážitek. Nejvíc mě dostal ten co měl krosovou helmu, rád bych viděl, co by mu ten kšilt ve 250 udělal s krkem....
Měl snad štítek a to pak je v pohodě ni?
The father of the little princess of the dawn
K.a.s.y.m. psal:Lihy psal:Jó je málo píčovin větších než je tenhle film... shodou okolností jeden z nich je taky o motorkách, nevim jak se to jmenuje ale probíhaj tam např. pěstní souboje mezi 2 motorkářema kerý jedou zrovna 200 v městě, pak nějkaý skákání z vlaku atp. prostě žumpa na ntou
Ps. Ty vole pohoršovat se nad dabingem u ptákoviny tohodle kalibru je myslim uplně zbytečný.nemyslíš tohle Torque - Ohniva kola ?
Tak tohle musím teda vidět taky
pak už jen dokoukat sérii Americkýho ninji a můžu v klidu říct - viděl jsem všechno
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. psal:Lihy psal:Jó je málo píčovin větších než je tenhle film... shodou okolností jeden z nich je taky o motorkách, nevim jak se to jmenuje ale probíhaj tam např. pěstní souboje mezi 2 motorkářema kerý jedou zrovna 200 v městě, pak nějkaý skákání z vlaku atp. prostě žumpa na ntou
Ps. Ty vole pohoršovat se nad dabingem u ptákoviny tohodle kalibru je myslim uplně zbytečný.nemyslíš tohle Torque - Ohniva kola ?
Jo to bude vono píčovina jak cyp
Banditatom (Člen) 16.01.2009 11:48:27 Offline |
ten film je hrozná ovina
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zdenek 1 psal:taky jsem to v polovině vypnul,a šel do hajan!
Nebude to tím že chodíš normálně spát se slepicema?
nicola.foxx (Člen) 16.01.2009 21:53:40 Offline |
Fresh Man psal:Fresh Man psal:pošlete něgdo Skauta na ftp... plís...
toho origo...samo :)
Mam to akorat na VHS a s prvnim dabingem CJ. Tak bych to musel stahnout na placku a pak komprese.
nicola.foxx psal:Fresh Man psal:Fresh Man psal:pošlete něgdo Skauta na ftp... plís...
toho origo...samo :)
Mam to akorat na VHS a s prvnim dabingem CJ. Tak bych to musel stahnout na placku a pak komprese.
čeče moooc složitý... ja umim zapnout a vypnout pc...
Bandit pičo
nicola.foxx (Člen) 17.01.2009 10:41:17 Offline |
To umim taky hec. Akota nevim jaka to bude kvalita
Banditatom (Člen) 18.01.2009 19:54:27 Offline |
zdenek 1 psal:Fik-B6S psal:zdenek 1 psal:taky jsem to v polovině vypnul,a šel do hajan!
Nebude to tím že chodíš normálně spát se slepicema?
že by vaše slepice chodily spát v jedenáct??
oba jste slepičáci
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1