Nejsi přihlášen
posta do zahranici a clo - dotaz
hele, fesaci, nevite nahodou nekdo jak je to s posilanim baliku postou do zahranici? Jsem si vcera neco koupil a chtel bych si to nechat poslat sem do Istanbulu. Bylo to trosku drazsi, takze bude dobre balik primerene pojistit a podobny kraviny. Jde mi o to, jestli mi to treba nebudou chtet jeste nejak proclit.
Chapu, ze kdybych byl turek a koupil si takhle neco v cizine, tak bych to asi mel proclit. Ale jak je to, kdyz si sem necham poslat neco, co stejne za 2 mesice zase povezu zpet do CR?
Nebo existuje na to treba nejakej cenovej limit - ze treba veci do 500 euro se necli nebo tak neco?
dik za rady
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: posta do zahranici a clo - dotaz
Co se týče tý dopravy, tak zrovna z Turecka kamarád vozí činely a nechává si to posílat sběrnou službou. Trvá to sice dlouho (prej tak 3 týdny), ale je to to nejlevnější co je.
Co se týče cla, tak to nevim...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Co se týče tý dopravy, tak zrovna z Turecka kamarád vozí činely a nechává si to posílat sběrnou službou. Trvá to sice dlouho (prej tak 3 týdny), ale je to to nejlevnější co je.
Co se týče cla, tak to nevim...
no tak ja se zase na chvili vracim 30.1., tak si to zde muzu vyzvednout a prevezt osobne bez cla ... ale nechce se mi cekat dva tydny, kdyz uz bych to mohl mit pristi tyden
Loser psal:Ondráš psal:Co se týče tý dopravy, tak zrovna z Turecka kamarád vozí činely a nechává si to posílat sběrnou službou. Trvá to sice dlouho (prej tak 3 týdny), ale je to to nejlevnější co je.
Co se týče cla, tak to nevim...no tak ja se zase na chvili vracim 30.1., tak si to zde muzu vyzvednout a prevezt osobne bez cla ... ale nechce se mi cekat dva tydny, kdyz uz bych to mohl mit pristi tyden
...tak drahou nafukovačku sem neviděl, ta má aspoň tři kozy né ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
zrzule psal:z ameriky sem se třeba clít musí a jsou to kurwy a stálo by mě to docela dost love tak jsem ten balík na celní poště nechala....
no, kdyz ja to tam ale nechat nechci To budu asi muset vydrzet az do priletu
Osi: kdyby jen tri kozy ... kdybys videl tech otvoru ... a ta nejdrazsi vec na ni je, ze umi varit pivo
Loser psal:Osi: kdyby jen tri kozy ... kdybys videl tech otvoru ... a ta nejdrazsi vec na ni je, ze umi varit pivo
Ještě řekni, že utáhne pluh a jdu si koupit jednu na používání a nějaký na sklad.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Loser psal:Osi: kdyby jen tri kozy ... kdybys videl tech otvoru ... a ta nejdrazsi vec na ni je, ze umi varit pivo
Ještě řekni, že utáhne pluh a jdu si koupit jednu na používání a nějaký na sklad.
to nevim, ale muzeme to vyzkouset az se mi dostane do rukou
Stránky: 1