Nejsi přihlášen
Hodně smutný
Banditatom (Člen) 16.01.2009 13:11:48 Offline |
Re: Hodně smutný
pro TATRO milce u nás v práci se šušká, že prej generální ředitel uvažuje o tom, že by fabru zavřel
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
No jo tu taky Tatra děla... pokud myslis ANTS.
ale to ostatní jim trošičku stagnuje,
moc jim nepomohl vývoj dolaru vloni a teď je to ještě horší...
Škodovky mi moc líto není jela na sklad a vůbec si neuvědomovala to, že už to nikdo nekupuje.
a navíc další kraviiny jako, že prodej v zahraničí levnější než tuna a pod...
Každopádně prognózy Škody jsou ještě horší než omezení výroby...
slyšel jsem takový věci, jako že přesun výrobý dal na východ a tak...
Je to smutný zvlášť pro nás co máme něco pracovně společnýho s autama.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
K.a.s.y.m. (Člen) 16.01.2009 13:48:38 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:pro TATRO milce u nás v práci se šušká, že prej generální ředitel uvažuje o tom, že by fabru zavřel
No jdi mi z dílny...
Vždyť dostali zkázku na tu vládní dodávku...
tak si ty vojenský tatry někdy na netu dobře prohlídni...motory renault nápravy RABA a mohlo by se pokračovat.ty lehký tatry 4x4 nemají s koncepcí tatry nic společnýho.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
gore psal:Banditatom psal:pro TATRO milce u nás v práci se šušká, že prej generální ředitel uvažuje o tom, že by fabru zavřel
..nebude prvni ajni posledni ale muzeme cestovat a nestojime frontu na banany
...ty seš wůůůůůůl
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 17.01.2009 12:58:27 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Banditatom psal:pro TATRO milce u nás v práci se šušká, že prej generální ředitel uvažuje o tom, že by fabru zavřel
No jdi mi z dílny...
Vždyť dostali zkázku na tu vládní dodávku...tak si ty vojenský tatry někdy na netu dobře prohlídni...motory renault nápravy RABA a mohlo by se pokračovat.ty lehký tatry 4x4 nemají s koncepcí tatry nic společnýho.
voe nápravy, podvozek jsou TATRA motor a kabina je RENAULT ale pravda je to to jediné co se u nás děláklasický auta už vůbec
fidoB6 psal:A hlavně jak na začátku toho všeho se politici chvástali, jak ČR finanční krize zasáhne jen nepatrně a teď sme v prdeli jak vládní vojsko....smutné
To je diunýjá vo žádný nevímjako že prodávaj auta jak na běžícím pásu a nestyděj se za ceny,to bych řek dobře jim taktoho skla je mě líto ale to budou asi muset začít mlátit po tlamách menežryjinak bych řek,že se nic nedějeza sebe jsem spokojen aspoň ušetřím za naftu
Jebat motorky :-)
No jde o to kde se to zastaví jestli začnou propouštět lidi jako že jo.Klesne kupní potenciál a teprve to přijde a dopad bude na všechny odvětví hospodářství.První republice trvala krize 7 let.Krámy plný ale nebylo na to.Nejsem tak starej ale kolegy máti to zažila.
Banditatom (Člen) 19.01.2009 23:01:41 Offline |
hele vono se furt nic neděje!!! žádná krize vlastně ani neníto se vám jen zdá špatně bude až si naše vládní prasátka budou muset utrhnout vod hubiček do tý doby se nic jako neděje
Banditatom psal:hele vono se furt nic neděje!!! žádná krize vlastně ani neníto se vám jen zdá špatně bude až si naše vládní prasátka budou muset utrhnout vod hubiček do tý doby se nic jako neděje
bohužel pravdivý, aspoň pro ně
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1