Nejsi přihlášen
Koupě B12
Tož z B6 bych rád na B12 mam jednu už tak trochu zamluvenou no žena chtěla nový auto má smulu No tak prosím na co kouknout? KING B12 dám sem odkaz ale je tak trochu dlouhej: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD … geNumber=1
Banditatom (Člen) 17.01.2009 13:14:28 Offline |
Re: Koupě B12
za ty prachy koupíš i tady pěkného mazlíka!! Ale nekupuj S kup kua N
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nety psal:kuwa, S-ko je praktische.
Sko je nej
Banditatom (Člen) 17.01.2009 14:29:22 Offline |
Sko Nko
Meloun psal:eSko je šeredný..
Kapota-přebytečnšj plast..
Naháč má bejt nahatej a ne napůl kelímek..
to jo ale pokud jseš prostorově nevyřešenej jako já,tak ti nic jinýho nezbejvá,jelikož se za nic jinýho alespoň trochu neschovám
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:Meloun psal:eSko je šeredný..
Kapota-přebytečnšj plast..
Naháč má bejt nahatej a ne napůl kelímek..to jo ale pokud jseš prostorově nevyřešenej jako já,tak ti nic jinýho nezbejvá,jelikož se za nic jinýho alespoň trochu neschovám
Na co se schovávat,když jezdíš v klídku??
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 17.01.2009 18:19:06 Offline |
pepann psal:Je po prvním majiteli nová řetězovka serviska sleva 100E už je . Myslím že dá ještě
Kousek od baráku záruka. Akorát že není černá Má tenhle ročník nějakej problém?
kromě kapoty jaká koliv Bčka nemaj problémy
XJelen psal:nety psal:za ty prachy bych pomalu prodal tu svojí, je stejná, má sice víc km, ale má yoshimuru
co je? něco máš v merku?
Jinak samože stříbrný esko
S tím se nedá nesouhlasit!
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
pepenn
Bych řek,že ta cena je tak celkem dobrá k tomu,že je zima a moc,vlastně skoro vůbec se neprodávaj motorky.Chlap ke kterýmu dávám servis a prodává aj moto bulí asi jak všichni že teď de tak jen servis a ani to moc ne páč každej čeká na jaro aby s tím moch vodjet jelikož nemá každej odvoz v nějaký dodávce.Ale proč to píšu,je to proto,že Esek je hodně a určitě bych volil kup v čechách už z důvodu,že to je všechno jednoduší jak na přepis,tak na další prachy za dovoz atd.Je dost lidí který daj svejm motorkám novej vejfuck,podsedlofku,štítek,padáky,nocič a různý doplňky a pak ta cena leze kurefsky nahoru.No a pak je kupa takovejch který to tam maj a origo vjeci prodaj s tím páč ty pičovinky jim stejně nikdo nezaplatíjako mě když sem prodávala tak bych asi volil spíš kup tady a daj se sehnat za dobrou cenu.Vím je to vo tom kolik je momentálně k dispozici zrovna lovákůale u každej motorky co budeš koukat tady u nás do inzerátů si vodečti 5000kč páč to je povinná sleva
Jebat motorky :-)
Banditatom (Člen) 18.01.2009 12:08:56 Offline |
Michal Dk psal:Ještě jedna podstatná věc němci neutáčej km teda pokud to není přes bazar kde zaměstnávaj čecha
jo no stáčení je českej národní sport
Banditatom psal:Michal Dk psal:Ještě jedna podstatná věc němci neutáčej km teda pokud to není přes bazar kde zaměstnávaj čecha
No právě to je jeden z duvodu koupě v D . Je to kousek-200km- tak tam zajedu a uvidim a budu pořádně brečet no uvidim o kolik je ještě ukecám
pepann psal:Banditatom psal:Michal Dk psal:Ještě jedna podstatná věc němci neutáčej km teda pokud to není přes bazar kde zaměstnávaj čecha
No právě to je jeden z duvodu koupě v D . Je to kousek-200km- tak tam zajedu a uvidim a budu pořádně brečet no uvidim o kolik je ještě ukecám
normálně jim vysvětlíš "já chudá šecha, manšelka muss auto chaben, und já musim proto do dojšlant kupofat" a oni se slitujou a daj slevu
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:pepann psal:Banditatom psal:
jo no stáčení je českej národní sportNo právě to je jeden z duvodu koupě v D . Je to kousek-200km- tak tam zajedu a uvidim a budu pořádně brečet no uvidim o kolik je ještě ukecám
normálně jim vysvětlíš "já chudá šecha, manšelka muss auto chaben, und já musim proto do dojšlant kupofat" a oni se slitujou a daj slevu
JA SERU GUT !!!
pepann psal:barynek psal:pepann psal:
No právě to je jeden z duvodu koupě v D . Je to kousek-200km- tak tam zajedu a uvidim a budu pořádně brečet no uvidim o kolik je ještě ukecámnormálně jim vysvětlíš "já chudá šecha, manšelka muss auto chaben, und já musim proto do dojšlant kupofat" a oni se slitujou a daj slevu
JA SERU GUT !!!
základy zvládáš takže kein stress
Bandit 4EVER!!!
PALOUS psal:pepenn
Bych řek,že ta cena je tak celkem dobrá k tomu,že je zima a moc,vlastně skoro vůbec se neprodávaj motorky.
máš recht chlape,sem kuwa koukal do ČMN z minulýho týdne a enkových béček tam bylo možná 3. A dyž ho něgdo vopravdu chce,tag je pak ochotnej i zaplatit,dělám narážku na ty příspěfky,gdy tady někeří krůtí hlavů nad "vysoků" cenů v bazaru.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
On by chtěl každej luxusní mašinu za pár hrušek!!Já se při koupi b6 vy,a stačilo! Jen to tršku klepe,ale to dělá pořád!!! Cena supr tak jsem jí vzal No a po odstranění toho lehkýho klepání jsem vypláznul 25tauzenů!! Takže ona ta cena asi odpovídá stavu,a teď si raději připlatím!!
No je to tak za kvalitu je lepší si připlatit. neni to vždy jenom o ceně .Ve většině případu je o moto i auta v D lépe postaráno. No byl jsem se na ni kounout a vyjímka potvrzovala pravidlo praslej blatník podsedadlák atd. dával slevu docela velkou ale prostě nepadla do oka. Aspoň jsem zajel do louise pro bundu a katalog
mně to přijde jako přeceňovaný. dle mého je to o člověku a "bastliče lepiče" najdeme jak u nás tak u skopčáků. navíc si myslím,že pro kup u nás hraje i to,že my nemáme mašiny jako spotřební zboží,někeří si na ně musí hodně dlouho šetřit a pochybuju o tom,že by pak měli zájem mašinu kurvit. dyk to už je kolikrát vidět i na tom jaké témata sa tady řeší,estli dát olej za pětikilo,hladit mašinu po směru laku nebo proti,případně jí na noc nechávat rožnutou lmpičku aby se v garage nebála (prej to dělá Inkviz labutím)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:mně to přijde jako přeceňovaný. dle mého je to o člověku a "bastliče lepiče" najdeme jak u nás tak u skopčáků. navíc si myslím,že pro kup u nás hraje i to,že my nemáme mašiny jako spotřební zboží,někeří si na ně musí hodně dlouho šetřit a pochybuju o tom,že by pak měli zájem mašinu kurvit. dyk to už je kolikrát vidět i na tom jaké témata sa tady řeší,estli dát olej za pětikilo,hladit mašinu po směru laku nebo proti,případně jí na noc nechávat rožnutou lmpičku aby se v garage nebála (prej to dělá Inkviz labutím)
To víš že jo a ještě ji přečíst pohádku
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Čau
Tak stále scháním kloudnou B12. Po doporučení už pokukuji i v CZ.Mam vyhlídlou tuto http://www.zemoto.cz/index.php?page=kat … amp;stav=2 máte nějaké zkušenosti prodejcem? Moto je prej po lehkém pádu-oprava v D ?? Je ale bez servisky .Sleva prej bude . V Sobotu mam naplanovanou návštěvu tak prosím o zkušenosti jestli někdo má s ZEMOTO??
DíkBANDIT
K.a.s.y.m. (Člen) 06.02.2009 09:22:00 Offline |
kdybych se zbavil B6 tak bych šel klidně i do tohohle
http://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/1 … 200-s.html
z lehkou úpravou je z toho slušný N a nebo za pár korun opravený S
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 06.02.2009 12:09:22 Offline |
Kelly01 psal:Hovno tomu je..
jak říkáš hovno tomu je...při přestavě na N bych to ani nestříkal,ale jen zakouzlil s proužkama
K.a.s.y.m. (Člen) 06.02.2009 13:07:34 Offline |
VikecB12 psal:Na podobný peníze mě vyjde ta Kawa,včetně opravy,přihlášení a výměny spotřebního matroše na další sezónu Ovšem horší rok
jo je pěkná..jen se zbavit ty mojí..klidně za tyhle prachy,že bych to jen vyměnil
Já mám ještě šanci že si ju chvilku nechám doma,vykopl sem z baráku SVčko a přítulka říkala že se jí ta Kawa líbí a že si ju vyskouší jak bude venku sucho To by sme byli dvojka B12&ZRX11 Jinak ten bandit za ty love de,je to jakš takš slušnej rok a šel by z něho udělat fešák Nebo pěknej strýtfajtr....ale to sem se zase zasnil
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 06.02.2009 14:16:39 Offline |
VikecB12 psal:Já mám ještě šanci že si ju chvilku nechám doma,vykopl sem z baráku SVčko a přítulka říkala že se jí ta Kawa líbí a že si ju vyskouší jak bude venku sucho To by sme byli dvojka B12&ZRX11 Jinak ten bandit za ty love de,je to jakš takš slušnej rok a šel by z něho udělat fešák Nebo pěknej strýtfajtr....ale to sem se zase zasnil
to nejsi sám
pepann psal:Toš tak je zálohovaná.Našly i servisku cena 105tkč.Pouze jsou odřená obě víčka na motoru .To bude pro pozdější dotaz pro leštiče Přivezu příští týden a potom hodím foto.Teď to du pořádně zapít
No vidíš,ani to nebolelo Já kdyš vidím ty ceny,tak asi budu muset bandita fest vojezdit,protože prodat ho tedka,nebo za rok by byla asi pěkná pičovina.Šlo to holt moc dolů ty ceny
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1