Nejsi přihlášen
Re: Plexi
Já mám to stavitelné v kouřové variantě
Spokojenost velká je to znatelný hodně mě se to obyč nelíbí vypadá to tak nějak divně to stavitelné je vzhledově o něčem jiném jinak hodně se to projevuje třeba 80-140...
K.a.s.y.m. (Člen) 18.01.2009 11:54:39 Offline |
Pinon psal:Vypadá to fakt .Jde mi hlavně o to aby při rychlosti nad 110km to nbylo jako u orig.Při delších jízdách je ten tlak vzuchu dost nepříjemný
pokud ti vadí vítr tak bych doporučil na delší cestování auto.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Pinon psal:Vypadá to fakt .Jde mi hlavně o to aby při rychlosti nad 110km to nbylo jako u orig.Při delších jízdách je ten tlak vzuchu dost nepříjemný
Až budu chtít cestovat autem tak nebubu psát sem, ptám se na plexi a ne na přední sklo
rozdíl tam určitě je a to znatelný já už s ním jezdím od začátku minulé sezony tak že už moc nevím ten rozdíl ale kdysi se mi to zdálo užasné ale jak říkám působí to spíš u vyšších rychlostí 90+
Pinon psal:K.a.s.y.m. psal:Pinon psal:Vypadá to fakt .Jde mi hlavně o to aby při rychlosti nad 110km to nbylo jako u orig.Při delších jízdách je ten tlak vzuchu dost nepříjemný
Až budu chtít cestovat autem tak nebubu psát sem, ptám se na plexi a ne na přední sklo
No vono jestli na tebe foukalo u origoše vod 110 nepříjemně, tak ti ale nic jinýho nezbude a debo nějakej parník typu FJR a podobný transkontinentální přesunovadlo
Motorky už jsou hold takový
Strýcfajtr !!!
0cool psal:kamoz mel ten plexi od suzuki (regulovatelne)a byl spokojeni
Ten mám právě já...
Jinak rozdíl mezi MRA není žádný...
Michal Dk psal:Četl jsem někde test plexi na B1250 N a Mra všeobecně dopadli dobře třeba i v porovnání s origo Suzuki.
máš na mysli tenhle test ?
http://www.motorradonline.de/test/zubeh … 63461.htm#
Stránky: 1