Nejsi přihlášen
Koupě B12
Zdravim, chci koupit bandita a na jednoho se chci zajet mrknout, jenže když mi prodávající poslal fotku, nezdála se mi USD vidle, brýle a světlo. Pak z něho vylezlo, že je to dovoz ze Švajcu a že origoš vidle byla ohnutá. Takže vidle, kolo, brzdiče jsou prý z GSX-R 750. Když jsem se díval na parametry bandita a gsxr, tak papírově je rozdíl jen v té vidli. Mohly by být nějaké problémy u STK, nebo pak při bouračce? Co vy na takovou "přestavbu" ? Radši ruce pryč a hledat něco jiného? Diky za odpovědi. Samozřejmě že bych se jel mrknout s chlápkem, který mašiny dělá a ten by snad poznal kdyby něco nebylo v cajku, ale nechce se mi jet zbytečně 70 kiláků, tam se otočit a jet domů.
Progear 650 (Člen) 18.01.2009 19:17:16 Offline |
Re: Koupě B12
Šeba psal:osi: jak to myslíš? ironie - jet se na takový bastl podívat?
jak ho znám, tak nee... 70 km přeci nejni tolik... tak tam sjeď a uvidís ne... 140 km te bude stát 200 stovky....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
osiris psal:Šeba psal:A kdybych to vzal, nebude třeba na úřadě problém, že tam není origoš předek?
...na stk si to ani neuvědomí
takže papírově by neměl být žádný roblém,jo? I kdybych se třeba někde roztřískal a řešila něco pojišťovna?
Šeba psal:osiris psal:Šeba psal:A kdybych to vzal, nebude třeba na úřadě problém, že tam není origoš předek?
...na stk si to ani neuvědomí
takže papírově by neměl být žádný roblém,jo? I kdybych se třeba někde roztřískal a řešila něco pojišťovna?
tak to napášeš přinejhorším jako přestavbu a hotovo.. ale myslim že tu usd vidli řešit nebudou..
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 19.01.2009 13:06:46 Offline |
neni mi jasný jak by jsi to chtěl přihlašet jako přestavbu když v techničáku se neuvádí typ vidlic.
Já bych v tom problém taky neviděl navic USD jsou o něco pevnější a další věc...spousta lidí ti je tu bude závidět
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:neni mi jasný jak by jsi to chtěl přihlašet jako přestavbu když v techničáku se neuvádí typ vidlic.
Já bych v tom problém taky neviděl navic USD jsou o něco pevnější a další věc...spousta lidí ti je tu bude závidět
už mlčim
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. psal:neni mi jasný jak by jsi to chtěl přihlašet jako přestavbu když v techničáku se neuvádí typ vidlic.
hele já sice nejsu nějaký votborník na STK, pojišťovny apod. ale moc sa ně nezdá,že to,že si člověk poskládá mašinu z dílů ot více mašin,že to tak jednoduše projde. A doba,kdy na STK dělali maníci,keří znali jen jafky a čízy už je taky pryč,celkem často tam bývaj motorkáři,keří sami maj motorku doma.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2009 08:19:13 Offline |
Koldan psal:K.a.s.y.m. psal:neni mi jasný jak by jsi to chtěl přihlašet jako přestavbu když v techničáku se neuvádí typ vidlic.
Já bych v tom problém taky neviděl navic USD jsou o něco pevnější a další věc...spousta lidí ti je tu bude záviděthele já sice nejsu nějaký votborník na STK, pojišťovny apod. ale moc sa ně nezdá,že to,že si člověk poskládá mašinu z dílů ot více mašin,že to tak jednoduše projde. A doba,kdy na STK dělali maníci,keří znali jen jafky a čízy už je taky pryč,celkem často tam bývaj motorkáři,keří sami maj motorku doma.
ale to vo tom žádná..u nás na STK dělá taky kluk co jezdí.Právě proto vo tom mluvim tyhle lidi pro to maj většinou pochopení pokud ta motorka není celkově bastl tak to moc neřešej.Teda tady u nás to aspon tak funguje...jestli má někdo jinou zkušenost sem s ní.
Koldan psal:hele já sice nejsu nějaký votborník na STK, pojišťovny apod. ale moc sa ně nezdá,že to,že si člověk poskládá mašinu z dílů ot více mašin,že to tak jednoduše projde. A doba,kdy na STK dělali maníci,keří znali jen jafky a čízy už je taky pryč,celkem často tam bývaj motorkáři,keří sami maj motorku doma.
No já si taky myslim... Na STK ti třeba schválí přestavbu, čili změna z něčeho, co už je schválené, ale stavba je něco co schválené není... Pokud vim, tak když chce někdo tady schválit nový stroj (a nemá to třeba už z EU), tak musí mít nějaké běhání po ministerstvu a dalších úřadech... Jen STK nestačí.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. psal:Koldan psal:K.a.s.y.m. psal:neni mi jasný jak by jsi to chtěl přihlašet jako přestavbu když v techničáku se neuvádí typ vidlic.
Já bych v tom problém taky neviděl navic USD jsou o něco pevnější a další věc...spousta lidí ti je tu bude záviděthele já sice nejsu nějaký votborník na STK, pojišťovny apod. ale moc sa ně nezdá,že to,že si člověk poskládá mašinu z dílů ot více mašin,že to tak jednoduše projde. A doba,kdy na STK dělali maníci,keří znali jen jafky a čízy už je taky pryč,celkem často tam bývaj motorkáři,keří sami maj motorku doma.
ale to vo tom žádná..u nás na STK dělá taky kluk co jezdí.Právě proto vo tom mluvim tyhle lidi pro to maj většinou pochopení pokud ta motorka není celkově bastl tak to moc neřešej.Teda tady u nás to aspon tak funguje...jestli má někdo jinou zkušenost sem s ní.
no de vo to,že voni už po nich pěkně dou a strkaj tam ty kamery, kontrolují je atd. a třeba zrovna USD vidlice na bandasce mi už přijde jako docela dost velký zásah do technického řešení a přestože to má možná příznivý vliv,asi by na to moc zřetel nebrali. Ale jináč dybych měl možnost ji něgde vzít a dat ju tam,asi by tam šla ale už sa ně s tím nesce drbat,tagže raději budu čučat na pičobajk
Šeba psal:No, není to tolik. Ale asi pohnu, než zas benál stoupne nahoru nevíte někdo jestli je v Ostravě sníh nebo jak to tam vypadá? ať se to dá projet
si radsi motorku nekupuj pac v lete bude benal za 30
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2009 10:34:29 Offline |
Koldan psal:K.a.s.y.m. psal:Koldan psal:
hele já sice nejsu nějaký votborník na STK, pojišťovny apod. ale moc sa ně nezdá,že to,že si člověk poskládá mašinu z dílů ot více mašin,že to tak jednoduše projde. A doba,kdy na STK dělali maníci,keří znali jen jafky a čízy už je taky pryč,celkem často tam bývaj motorkáři,keří sami maj motorku doma.ale to vo tom žádná..u nás na STK dělá taky kluk co jezdí.Právě proto vo tom mluvim tyhle lidi pro to maj většinou pochopení pokud ta motorka není celkově bastl tak to moc neřešej.Teda tady u nás to aspon tak funguje...jestli má někdo jinou zkušenost sem s ní.
no de vo to,že voni už po nich pěkně dou a strkaj tam ty kamery, kontrolují je atd. a třeba zrovna USD vidlice na bandasce mi už přijde jako docela dost velký zásah do technického řešení a přestože to má možná příznivý vliv,asi by na to moc zřetel nebrali. Ale jináč dybych měl možnost ji něgde vzít a dat ju tam,asi by tam šla ale už sa ně s tím nesce drbat,tagže raději budu čučat na pičobajk
jak říkám já mám zkušenosti s STK u nás a tam to kontrolujou venku kde kamery nejsou tak nevim.Asík tu jsou trochu benevolentnější protože mi prošla B6 na slickách a se 180 vzadu. asi náhoda no.
Banditatom (Člen) 22.01.2009 12:05:51 Offline |
Šeba psal:No, není to tolik. Ale asi pohnu, než zas benál stoupne nahoru nevíte někdo jestli je v Ostravě sníh nebo jak to tam vypadá? ať se to dá projet
žádnej sníh chčije 4Celsíky mlha ale jinak v poho na projížďku akorát cestou zpátky se stav na rumíčka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Pokud není typ vidle psanej v techničáku (jakože tam není psáno,jestli máš UPy nebo ne), tak ti můžou hovno... když si dozadu hodíš jinou kyvku,též to nepoznaj. Vůbec bych to neřešil. Otázka je pak ale, když někoho zboříš a narazíš na nějakýho trotla, co se v tom bude šťourat jako prase, aby ten pak neřek, žes tam měl jiný vidle, než máš mít. Ale to by tě pak mohli rovnou jebat za to, že máš širší řídítka než origo,atd.....Prostě co je psáno, to je dáno...a když ne,tak je jim po tom banán.
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Pokud není typ vidle psanej v techničáku (jakože tam není psáno,jestli máš UPy nebo ne), tak ti můžou hovno... když si dozadu hodíš jinou kyvku,též to nepoznaj. Vůbec bych to neřešil. Otázka je pak ale, když někoho zboříš a narazíš na nějakýho trotla, co se v tom bude šťourat jako prase, aby ten pak neřek, žes tam měl jiný vidle, než máš mít. Ale to by tě pak mohli rovnou jebat za to, že máš širší řídítka než origo,atd.....Prostě co je psáno, to je dáno...a když ne,tak je jim po tom banán.
takže v podstatě stačí mít origo jen rám,páč ten je v techničáku napsanej,zbytek už můžeš zbastlit z čeho chceš,dyž to v techničáku není,že jo
nepodceňoval bych lidi,keří tam dělaj,to že to občas pustí je jen jejich dobrá vůle případně laksnost,řek bych,že spousta z nich denně vidí víc mašin než někeří mudrlanti za celý život
Stránky: 1