Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 19.01.2009 15:55:25 Offline |
Re: start po dlouhy době
pingvin psal:čauky lidi mam dotaz-asi tak dva až dva a pul měsice sem nestartoval miho bandoura. A když sem se ktomu odhodlal tak sem vymatil batku a nic.muze to nicemu vadit když se dlouho nestartuje a nebo kdyz se to(uchčije).dikas
pokud jsi ulil tak svičky vyndat nechat pořádně uschnout nebo nový.
bateku pořádně nabýt
otočit kouhoutem na PRI chvíli počkat.Pak plnej sytič a startovat bez plynu a měla by chytit i po pěti letech.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
pingvin psal:čauky lidi mam dotaz-asi tak dva až dva a pul měsice sem nestartoval miho bandoura. A když sem se ktomu odhodlal tak sem vymatil batku a nic.muze to nicemu vadit když se dlouho nestartuje a nebo kdyz se to(uchčije).dikas
tak to by mě taky zajímalo minulej rok jsem taky měl problém nastartovat po zimě po 10 min to chytlo už jsem myslel že bude každou chvíly baterka KO. mam rv 06 tak kohout nemam...
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Progear 650 (Člen) 19.01.2009 16:03:14 Offline |
Radek-Ban psal:pingvin psal:čauky lidi mam dotaz-asi tak dva až dva a pul měsice sem nestartoval miho bandoura. A když sem se ktomu odhodlal tak sem vymatil batku a nic.muze to nicemu vadit když se dlouho nestartuje a nebo kdyz se to(uchčije).dikas
tak to by mě taky zajímalo minulej rok jsem taky měl problém nastartovat po zimě po 10 min to chytlo už jsem myslel že bude každou chvíly baterka KO. mam rv 06 tak kohout nemam...
ceka me to samý... :) jen to netvrá tak dlouho... přemejšlím, že karbece zaplavim ručně...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
killerrebel (Člen) 19.01.2009 17:03:50 Offline |
Radek-Ban psal:pingvin psal:čauky lidi mam dotaz-asi tak dva až dva a pul měsice sem nestartoval miho bandoura. A když sem se ktomu odhodlal tak sem vymatil batku a nic.muze to nicemu vadit když se dlouho nestartuje a nebo kdyz se to(uchčije).dikas
Loni jsem startoval skoro 15 min.. ale nakonec chytla... mam 05 taky nemam kohout :( .. chtělo by to nějakou radu jak nejlíp Bandasku bez kohoutu po delší době nastartovat... nechci tak ždímat baterku
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Progear 650 (Člen) 19.01.2009 17:28:05 Offline |
killerrebel psal:Radek-Ban psal:pingvin psal:čauky lidi mam dotaz-asi tak dva až dva a pul měsice sem nestartoval miho bandoura. A když sem se ktomu odhodlal tak sem vymatil batku a nic.muze to nicemu vadit když se dlouho nestartuje a nebo kdyz se to(uchčije).dikas
Loni jsem startoval skoro 15 min.. ale nakonec chytla... mam 05 taky nemam kohout :( .. chtělo by to nějakou radu jak nejlíp Bandasku bez kohoutu po delší době nastartovat... nechci tak ždímat baterku
vsak sem o par prispevku víš psal... mám taky 05... a proto mám takovou předstau, že shodím za benzínovim filtrem hadice co vede do karbeců, a naženu tam benál stříkačkou... fungovat by to mělo... tak uvidim...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:killerrebel psal:Radek-Ban psal:
tak to by mě taky zajímalo minulej rok jsem taky měl problém nastartovat po zimě po 10 min to chytlo už jsem myslel že bude každou chvíly baterka KO. mam rv 06 tak kohout nemam...Objev století!!
Loni jsem startoval skoro 15 min.. ale nakonec chytla... mam 05 taky nemam kohout :( .. chtělo by to nějakou radu jak nejlíp Bandasku bez kohoutu po delší době nastartovat... nechci tak ždímat baterkuvsak sem o par prispevku víš psal... mám taky 05... a proto mám takovou předstau, že shodím za benzínovim filtrem hadice co vede do karbeců, a naženu tam benál stříkačkou... fungovat by to mělo... tak uvidim...
PURE NAKED BIKE!
Já to natočím tak jednou za měsíc a taky nemám problém. Vystrčím ho na dvůr,nechám pořádně vohřát,pak trochu provrkám a zase schovám. Vždycky su děsně spokojené,kdyš to aspoň slyším vrčet
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
chytne me vzdycky bez problemu
kdyz ji vytahnete ven,tak ji nechte taky chvilku aklimatizovat a ne ze to hned huntujete az do vybiti baterky...
naposled sem na ni jel asi pred 3 tejdnama a tenkrat chytla bez problemu
...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen) 19.01.2009 21:18:08 Offline |
Marián psal:chytne me vzdycky bez problemu
kdyz ji vytahnete ven,tak ji nechte taky chvilku aklimatizovat a ne ze to hned huntujete az do vybiti baterky...
naposled sem na ni jel asi pred 3 tejdnama a tenkrat chytla bez problemu
tak to mas jako jedinej supr 650... nicmene problemy nastavaji, az kdyz stoji tak 2 mesice a vic... (motorka) nicmene batarku sem nidky nevytlouk, jen to holt dýl trvá...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 19.01.2009 21:22:54 Offline |
Marián psal:ja myslim,ze nemam doma zadnej zazrak,na druhou stranu vic jak 2 mesice nikdy ta moje vrana nestala
No tak to bude tim, tak to schvalne zkus, at vime jestli mas nejakou vyjimecnou...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 psal:Já to natočím tak jednou za měsíc a taky nemám problém. Vystrčím ho na dvůr,nechám pořádně vohřát,pak trochu provrkám a zase schovám. Vždycky su děsně spokojené,kdyš to aspoň slyším vrčet
Dělám to samý,akorát když jsem ji startoval v -20 tak se jí moc nechtělo.Válce chytali postupně po jednom,trvalo tak 2min a pěkně vrčela
Banditatom (Člen) 20.01.2009 08:21:40 Offline |
minulej týden taky start a bez problému po pěti minutách 2 sem tam i tři a pak už vše ok a panstvo 95ka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kelly01 psal:Startuji co 14 dní,zahřeji na 90,problémy nemám,baterka je z roku 2004
Stejné zkušenosti a postupy, jen kdybych nebyl vůl a loni nenechal zapnuté zapalování a nevymlátil baterku, tak je tam taky původní (2000).
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
srik je strik muheheee
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
nicola.foxx (Člen) 20.01.2009 16:39:59 Offline |
Jsem na tom stejne jako Filous. V listopadu plachta a az zacnu jezdit tak to navrknu jak loni. Preplavit, nakopnout a vodjet do
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Jsem na tom stejne jako Filous. V listopadu plachta a az zacnu jezdit tak to navrknu jak loni. Preplavit, nakopnout a vodjet do
Já se pak zeptam Pusiny kolik bylo zoufalých telefonátů že to nestartuje...
nicola.foxx (Člen) 20.01.2009 17:29:22 Offline |
Ondráš psal:nicola.foxx psal:Jsem na tom stejne jako Filous. V listopadu plachta a az zacnu jezdit tak to navrknu jak loni. Preplavit, nakopnout a vodjet do
Já se pak zeptam Pusiny kolik bylo zoufalých telefonátů že to nestartuje...
Loni jsem to udelal stejne a jezdil jsem. Ja tam mam jeste kohouta na RES PRI ON. Takze jsem v cajku.
killerrebel (Člen) 20.01.2009 17:48:17 Offline |
Tak dnes jsem po měsici startoval... sotva jsem se dotkl zapalování a už to vrnělo..... Chlopi to byl slastny zvuk po dlouhe době.... už at je aspon 10 stupňů a suche cesty...
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Michal Dk psal:Clockwork psal:srik je strik muheheee
srik je strik nějaká startovací formulka néé
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
Pšán psal:..pohladím,poprosím ať nedělá Zagorku,pronesu zaklínadlo,při němž navrkne i starý Land Rover,po vzoru prosťáčka zkontroluji neutrál,stiknu gombík a co?..no behá,že..
...zaklínadlo??? ...myslíš něco jako "nedělej piču a val..."
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 20.01.2009 20:23:45 Offline |
Filous psal:Pšán psal:..pohladím,poprosím ať nedělá Zagorku,pronesu zaklínadlo,při němž navrkne i starý Land Rover,po vzoru prosťáčka zkontroluji neutrál,stiknu gombík a co?..no behá,že..
a když tohle nepomůže, tak praví 'chuj s tym' a v klidu odchází....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:Pšán psal:..pohladím,poprosím ať nedělá Zagorku,pronesu zaklínadlo,při němž navrkne i starý Land Rover,po vzoru prosťáčka zkontroluji neutrál,stiknu gombík a co?..no behá,že..
a když tohle nepomůže, tak praví 'chuj s tym' a v klidu odchází....
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2009 07:49:57 Offline |
tak jsem ráno kouk na teploměr.(kdybych ho měl je to i pravda) došel pro baterku od skůtra připojil a jsem na něm v práci. není nic lepšího než po měsíci zase držet řidítka
nicola.foxx (Člen) 21.01.2009 09:25:53 Offline |
K.a.s.y.m. psal:tak jsem ráno kouk na teploměr.(kdybych ho měl je to i pravda) došel pro baterku od skůtra připojil a jsem na něm v práci. není nic lepšího než po měsíci zase držet řidítka
Smejde. Na becko si netroufnu pac mam doma vokolo baraku samej led. Tak nejspis vytahnu aspon kolo a nebo kolecko.
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2009 10:14:42 Offline |
nicola.foxx psal:K.a.s.y.m. psal:tak jsem ráno kouk na teploměr.(kdybych ho měl je to i pravda) došel pro baterku od skůtra připojil a jsem na něm v práci. není nic lepšího než po měsíci zase držet řidítka
Smejde. Na becko si netroufnu pac mam doma vokolo baraku samej led. Tak nejspis vytahnu aspon kolo a nebo kolecko.
no na tohle je ten skůtr supr ,ale čtyřkolu bych takhle na zimu bral radši
nicola.foxx (Člen) 21.01.2009 10:46:52 Offline |
K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:K.a.s.y.m. psal:tak jsem ráno kouk na teploměr.(kdybych ho měl je to i pravda) došel pro baterku od skůtra připojil a jsem na něm v práci. není nic lepšího než po měsíci zase držet řidítka
no na tohle je ten skůtr supr ,ale čtyřkolu bych takhle na zimu bral radši
Jo tak tomu rozumim a taky bych to bral. Tak se stav asi tak za 20 minut u me v praci. Ted jdu na hajzl a jdu srat petitisicovky. Nebyl jsem uz tri dny, tak toho bude asi hromada.
Musis si nechat udelat upgrade prdele a za jeden snedenej rohlik vytlacis 1500, za 10dkg veprovyho je to 3 x 5000 a kdyz mas hovezi tak to jeste nikdo nespocital.
Banditatom (Člen) 21.01.2009 10:48:12 Offline |
nicola.foxx psal:K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:
Smejde. Na becko si netroufnu pac mam doma vokolo baraku samej led. Tak nejspis vytahnu aspon kolo a nebo kolecko.no na tohle je ten skůtr supr ,ale čtyřkolu bych takhle na zimu bral radši
Jo tak tomu rozumim a taky bych to bral. Tak se stav asi tak za 20 minut u me v praci. Ted jdu na hajzl a jdu srat petitisicovky. Nebyl jsem uz tri dny, tak toho bude asi hromada.
Musis si nechat udelat upgrade prdele a za jeden snedenej rohlik vytlacis 1500, za 10dkg veprovyho je to 3 x 5000 a kdyz mas hovezi tak to jeste nikdo nespocital.
a neřeže to???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2009 10:52:20 Offline |
nicola.foxx psal:K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:
Smejde. Na becko si netroufnu pac mam doma vokolo baraku samej led. Tak nejspis vytahnu aspon kolo a nebo kolecko.no na tohle je ten skůtr supr ,ale čtyřkolu bych takhle na zimu bral radši
tak já vyrážim...naser mi něco do zásoby
Progear 650 psal:Marián psal:ja myslim,ze nemam doma zadnej zazrak,na druhou stranu vic jak 2 mesice nikdy ta moje vrana nestala
No tak to bude tim, tak to schvalne zkus, at vime jestli mas nejakou vyjimecnou...
tak sem nepohladil,nepoprosil a stejne chytla na poprvy
nevim co sis to vybral za srot
mas mit poradnou motorku!
...sam mezi jebkarema...
Progear 650 (Člen) 23.01.2009 13:57:42 Offline |
Marián psal:Progear 650 psal:Marián psal:ja myslim,ze nemam doma zadnej zazrak,na druhou stranu vic jak 2 mesice nikdy ta moje vrana nestala
taky že mám, červenou a k tomu ještě S-ko...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Marián psal:Progear 650 psal:
No tak to bude tim, tak to schvalne zkus, at vime jestli mas nejakou vyjimecnou...tak sem nepohladil,nepoprosil a stejne chytla na poprvy
taky že mám, červenou a k tomu ještě S-ko...
tak to jsme dva...
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:Progear 650 psal:Marián psal:
taky že mám, červenou a k tomu ještě S-ko...tak to jsme dva...
PAT a MAT
Tak pro ty co maji B650 K6 (všichni co nemaj kouhout) tak pro start po dlouhy doby je jednoduchy navod:
1.Nabita baterka
2. postavit se z levé strany ve smeru jizdy
3. vytahnout z karburatoru podtlakovu hadicu
4. Kuřit jak školačka staci půl minutky (uslysite jak benzin tece)
5. Nasadit hadici zpět
6. standartni postup plny sytic nešahat na plyn a naskoči na brnknuti
Marián psal:nikdy sem nic takovyho nepotreboval.
ja ma zkusenost ze musim chvilku tocit než skytne a ted naskocila okamzite na prvni cvaknuti...
nestartoval jsem vice jak měsic a půl
Za poslední zimy jsem vyjížděl zhruba každejch druhej tejden a vždycky chytla na podruhý v pohodě, ale letos stála kočka víc jak měsíc tak jsem si myslel, že to bude horší a prd velebnosti, chytla jak kdyby jsem ji včera odstavil na poprvý čím starší tím lepší
Pajk psal:Za poslední zimy jsem vyjížděl zhruba každejch druhej tejden a vždycky chytla na podruhý v pohodě, ale letos stála kočka víc jak měsíc tak jsem si myslel, že to bude horší a prd velebnosti, chytla jak kdyby jsem ji včera odstavil na poprvý čím starší tím lepší
léta praxe a odříkání
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Tak teď se v tom trošku ztrácím. Někde jsem tu četl, že není dobrý ji přes zimu startovat, nechat v klidu spát, ale teď mám zase strach abych ji zase na jaře nakopnul.
Nějaké shrnutí pro a proti?
Live to ride & ride to live.
Lukas_118 psal:Tak teď se v tom trošku ztrácím. Někde jsem tu četl, že není dobrý ji přes zimu startovat, nechat v klidu spát, ale teď mám zase strach abych ji zase na jaře nakopnul.
Nějaké shrnutí pro a proti?
Startuješ? - Nemusíš zazimovávat.
Zazimováváš? - Nemusíš startovat.
Víc v tom nehledej.
Dneska se mi povedlo vymlátit baterku do mrtě ne a ne přijít na to čim to je .... nové svíčky ,odkelení karburátorů a pořád to jen tak škytalo až najednou koukám na ten kousek hadru co sem nacpal posledně do sání snad kvůli vlhkosti ..... skleroza je prevít
MRDAT!!!
nicola.foxx (Člen) 05.02.2009 23:14:05 Offline |
spidys psal:To sem zvědavej, jak nastartuju já. Vyndal sem z ní na podzim jenom baterku, dotankoval nádrž do plna a zhruba od listopadu se netočila. Tak to sem na to zvědavej
Nastartujes to absolutne v pohode. Kohout PRI mezitim zapojit baterku, plnej sytic a tocit. Chytne to jako prd. Nechas to natoceny a v klidku vklouznes do hadru(jestli ti neublizila kuchyn pres zimu ).
spidys psal:To sem zvědavej, jak nastartuju já. Vyndal sem z ní na podzim jenom baterku, dotankoval nádrž do plna a zhruba od listopadu se netočila. Tak to sem na to zvědavej
...no jag??? ...uplně stejně jako já...f pohodě
Pšán psal:..taky jsem jen vyndal baterku,sundal výfuk a od října stojí v chlívku..
..a na jaro chytne..návod mám napsaný nahoře..
..nestresuj Spidy..
Letos nedal WDčko, tak je trochu nesvůj...
nicola.foxx psal:spidys psal:To sem zvědavej, jak nastartuju já. Vyndal sem z ní na podzim jenom baterku, dotankoval nádrž do plna a zhruba od listopadu se netočila. Tak to sem na to zvědavej
Nastartujes to absolutne v pohode. Kohout PRI mezitim zapojit baterku, plnej sytic a tocit. Chytne to jako prd. Nechas to natoceny a v klidku vklouznes do hadru(jestli ti neublizila kuchyn pres zimu ).
som na tom rovnako, tak dufam, ze to bude takto jednoduche...
S tou kuchynou to bude horsie, lebo ublizila Na druhu stranu mozno mi handy zozrali mysi, takze budem aj tak kupovat nove
ja si udělám čaj, vrátim tam baterku a ještě v garáži ji ěkne nahřeju horkovzduškou
Stojí vod řijná a benalu tam moc neni tak možna doleju novej Snad ji nebudu dlouho trápit
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
666killer psal:kurvaa gate som nezapol
Já jsem si ty svoje textilky nechal přešit koupil jsme nové boty a gatě byly jakesi dlouhé..
Tož tak znama švadlena je jemně přikratila ale dneska jsme musel vyrazit beznich jsou ještě furt u ní...
mam bandinu 05 a jak pisou-injekci a rubnout beno do karbecu a je to.jinak se toci a toci a chudak baterka.proste bez bena to na sucho nechytne a nez to nasaje, to to trva:)))(to je zkusenost po dlouhe dobe) jinak kdyz to protocim po 3 tydnech tak je vse v cajku-proste nez vyprcha benzin z palivovy soustavy (tim nemyslim nadrz:))
kalhotky nejsou to nejdůležitější na světě, ale maj k tomu sakra blízko!!
Stránky: 1