Nejsi přihlášen
Jak poladit?
Zdarvim, tak se nam to pomalu krati a kazdej se uz tesi na sezonu. Proto bych chtel poradit jak poladit bandasku. Minulej rok sem sehnal za par kacek ladak MIG, nasadil a jezdil, vsechno slapalo jak melo, ale na konci sezooony nastal cas vymen a tak sem vymenil filtry. Sehnal sem nejakej neorigo vzduchac od Louise, prej by mel bejt stejnej jen levnejsi , ale po vymene mi to zacalo pekelne blbnout....neslo vytocit,spatne startovalo, volnobeh na draka apod. tak sem usoudil, ze kdyz je novej filtr pujde tam moc vzduchu, proto sem neodborne poladil trisky zvednutim malou podlozkou jehly . Vsechno se castecne zlepsilo a na dojeti tech par peknejch dni do zimy stacilo, jenomze ted bych to chtel mit v cajku tak jak ma bejt. Proto se ptam jestli mi bude stacit koupit origo vzduch. filtr a vse vratit do puvodniho stavu a nebo nejakej servis v okoli Prahy co me nezrujnuje
Tak diky za napady.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2009 08:17:33 Offline |
Re: Jak poladit?
doporučil bych HFA3610
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Mám ten samej filtr jak píše K.a.s.y.m. a když jsem ho měnil spolu s olejem a olejovym filtrem a svíčkama (což na to vliv nemá) tak to tochu netáhlo (asi jen dojem ) Jinak po pár km zajetí už vše jak má bejt, takže tak
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2009 10:21:26 Offline |
barynek psal:Mám ten samej filtr jak píše K.a.s.y.m. a když jsem ho měnil spolu s olejem a olejovym filtrem a svíčkama (což na to vliv nemá) tak to tochu netáhlo (asi jen dojem ) Jinak po pár km zajetí už vše jak má bejt, takže tak
tohle se mi stalo taky jak píšeš a já bych to přisuzoval tomu že ten filtr je propustnej až moc a asi to ochudilo směs.Zase na druhou stranu musim říct ,že jsem na výměnu filtru tak nějak zapoměl a ani po 30 000 km to nemělo vyraznej vliv na spotřebu,ale to už byl fakt hnusně zasranej.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:barynek psal:Mám ten samej filtr jak píše K.a.s.y.m. a když jsem ho měnil spolu s olejem a olejovym filtrem a svíčkama (což na to vliv nemá) tak to tochu netáhlo (asi jen dojem ) Jinak po pár km zajetí už vše jak má bejt, takže tak
tohle se mi stalo taky jak píšeš a já bych to přisuzoval tomu že ten filtr je propustnej až moc a asi to ochudilo směs.Zase na druhou stranu musim říct ,že jsem na výměnu filtru tak nějak zapoměl a ani po 30 000 km to nemělo vyraznej vliv na spotřebu,ale to už byl fakt hnusně zasranej.
joo, já ho tam měl ještě z výroby a nalítáno kolem 28t. a žádný problém ale toho hnoje na něm
Bandit 4EVER!!!
Tak sem dneska vymenil filtr za origos, vsechno poladeni vratil tak jak bylo a hnedka za cerstva zkusil jestli to frci. No moc se tomu nechtelo, ale nakonec kdyz to bylo zahraty to jelo vcelku slusne, bohuzel furt pri pridani plnyho plynu se kolem 4-6tis zacne lehce dusit. Mozna by to slo doladit apson na minimum tema sroubkama bohatosti . Jinak sem si vsimnul, ze pri volnobehu po chvilce dost spadnou otacky az to skoro chcipne nejspis jeste necham udelat podtlaky. Nebo jak to vidite?!
....taky nezapomeň, že je zima, já než ohřeju 12tku, na mistě tak mi to trvá 15 min. a když za to vemu studený tak to prostě nejede a je jedno estli 6 nebo 12.
Prostě pořádně zahřát na místě....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Progear 650 (Člen) 22.01.2009 17:35:17 Offline |
Fulltank psal:jo jako to je jasny, ze to nefachci kdyz je to studeny. Ja sem to byl projed asi 15km to by mohlo stacit na zahrati
v tomhle pocasi nee... pockej na jaro.. a pak mudruj...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.01.2009 20:04:26 Offline |
ross psal:nastartovat a hned na minutu do červenýho
na tři...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:ross psal:nastartovat a hned na minutu do červenýho
na tři...
Jako jeste to v tom cervenym na trojaka rozgumovat aby zahral i pryz rikas?
Progear 650 (Člen) 22.01.2009 20:25:10 Offline |
Honza psal:Progear 650 psal:ross psal:nastartovat a hned na minutu do červenýho
na tři...
Jako jeste to v tom cervenym na trojaka rozgumovat aby zahral i pryz rikas?
no tak to kazdopádně.... ale musíš zahřát hlavní tu přední...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Honza psal:Progear 650 psal:
na tři...Jako jeste to v tom cervenym na trojaka rozgumovat aby zahral i pryz rikas?
no tak to kazdopádně.... ale musíš zahřát hlavní tu přední...
tu přední zahřívám tak, že na ni chrstnu decku benálu a zapálím
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Ondráš psal:Fulltank psal:Nevíte někdo jak ma bejt origos povolenej (utazenej) ten sroubek bohatosti?!
Naplno a čtvrt otáčky nazpátek?
Někde to tu je a Osiris to ví. Hledej.
No ja sem prave nejaky procital, ale presneji nic nenasel
Stránky: 1