Nejsi přihlášen
Jak se staví sen
Re: Jak se staví sen
no ty kravo
z toho vseci nadelaj ... pritom S&S customs, dela podobny veci na zakazku a zvladaj to do dvou mesicu pokud chcete vytunit stroj, tak rozhodne doporucuje se na ne obratit
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2009 14:52:12 Offline |
jak tak na ty fotky a videa koukám tak je to vůbec asi šikula bo v tý garáži mus stojí nějaká dřevěná kostra na nějakýho veterána..takže tohle asi není první věc co staví.Ale je šikovnej jen co je pravda
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2009 15:01:25 Offline |
Loser psal:no ty kravo
z toho vseci nadelaj ... pritom S&S customs, dela podobny veci na zakazku a zvladaj to do dvou mesicu pokud chcete vytunit stroj, tak rozhodne doporucuje se na ne obratit
to neni o tom to za každou cenu to mít,ale bavit se tou stavbou....je to supr pocit když vidíš jak ti to roste pod rukama.
P.S. koupit to umí každej.
K.a.s.y.m. psal:Loser psal:no ty kravo
z toho vseci nadelaj ... pritom S&S customs, dela podobny veci na zakazku a zvladaj to do dvou mesicu pokud chcete vytunit stroj, tak rozhodne doporucuje se na ne obratitto neni o tom to za každou cenu to mít,ale bavit se tou stavbou....je to supr pocit když vidíš jak ti to roste pod rukama.
P.S. koupit to umí každej.
na staveni si kupuju financne dostupny lego, na krabici je naspano 6 - 15 let ja to postavil uz za 5
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Jak si to tak prohlížim, tak to bude strašnej masakr na tom jezdit....všechno je tam na tvrdo a že se motor vod haryka klepe jak epileptická svině je vidět na tom vídeu Taky mi neni moc jasnej systém uchycení brzdiče na tý "springer" vidlici, takhle to vypadá že při brždění se bude předen naopak zvedat místo potápění
Ale fakt se mi to líbí, bych to normálně nastříkal jen nějakym průhlednym lakem a nechal takhle vorezlovopálenokovový
K.a.s.y.m. (Člen) 20.01.2009 15:13:24 Offline |
Lihy psal:Jak si to tak prohlížim, tak to bude strašnej masakr na tom jezdit....všechno je tam na tvrdo a že se motor vod haryka klepe jak epileptická svině je vidět na tom vídeu Taky mi neni moc jasnej systém uchycení brzdiče na tý "springer" vidlici, takhle to vypadá že při brždění se bude předen naopak zvedat místo potápění
Ale fakt se mi to líbí, bych to normálně nastříkal jen nějakym průhlednym lakem a nechal takhle vorezlovopálenokovový
Lihy jel jsi někdy na Stadionu?tam je taky tenhle antiponořovací systém.A pak že BMW přišlo s tim paraleverem na něco novýho
K.a.s.y.m. psal:Lihy psal:Jak si to tak prohlížim, tak to bude strašnej masakr na tom jezdit....všechno je tam na tvrdo a že se motor vod haryka klepe jak epileptická svině je vidět na tom vídeu Taky mi neni moc jasnej systém uchycení brzdiče na tý "springer" vidlici, takhle to vypadá že při brždění se bude předen naopak zvedat místo potápění
Ale fakt se mi to líbí, bych to normálně nastříkal jen nějakym průhlednym lakem a nechal takhle vorezlovopálenokovovýLihy jel jsi někdy na Stadionu?tam je taky tenhle antiponořovací systém.A pak že BMW přišlo s tim paraleverem na něco novýho
Tys mě to sebral z huby,hnedka sem si fspoměl na moje motozačátky na stadecovi S11,to byl aspoň stroj
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 20.01.2009 23:01:09 Offline |
K.a.s.y.m. psal:jak tak na ty fotky a videa koukám tak je to vůbec asi šikula bo v tý garáži mus stojí nějaká dřevěná kostra na nějakýho veterána..takže tohle asi není první věc co staví.Ale je šikovnej jen co je pravda
von ten klučina je celkově magor a ten rám je z firmy kde ten borec šuchtí
ale jinak pěkná práce těhle lidí já si vážím než kupovat nějaký serepetičky od vyhlášenejch firem a pak si hrát na stavitele borec má u mě deset z deseti
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
je to hezký, ale z těch jeho stránek mi rovnou přilít trojan
Stránky: 1